İstanbul'da Fal - Falcılar

Aslında sorun sizde beni takip ettiğinize göre...

Buyrun meydan sizin... İstediğiniz kadar provoke edebilirsiniz

Bu arada mesaj sayımı öğrendim.. Aydınlandım. Teşekkür ediyorum

Arkadaşlar kırmayın birbirinizi boş yere. kişisel fikrim şudur;reklam bile olsa iyi falcı iyi falcıdır. çok çok dener 100 50 her ne ise bir kazık daha yerim ama belki de iyidir.

Durum şu ki kimsenin falı yüz çıkmaz yada ýüzde doksan ,yüzde 20 si çıksa öpte başının üstüne koy burada bir kere reklam yaptığınız apaçık ortada.Herkesin fal forumunda olma amacı belli iyi bir falci bulmak yani kısaca ortak amacımız bu zaten, herkes olumlu olumsuz yorumlarını tabiki yazacak ama burada kimse kimseyi kandıramaz.Burada kim reklam yapiyor kim gercekten deneyip yaziyor anlayacak zekadayız Allaha şükür.Uslübunuzada dikkat edin bence psikologa gitmesi gereken kisi siz ve sizin gibi insanların aklıyla oyun oynayan burada üye olup yada arkadaşlari üye olan uyduruk falcilar.Falcı arıyoruz evet ama gerçek olanından.İyi falci buraya girip yorum yapmaz yaptırtmaz zaten,burada bizzat üyeler olumlu yorumlarını yazarlar.

Şu salak nalan uçan mıdır nedir geldi aklıma ;bir ara acayip reklamı vardı bakırköyde fal yazınca görürsünüz.E ne oldu?sonuç gittim ,denedim. fos çıktı.bir daha ne gider ne de öneririm.%1 bile çıkmadı. o kadar sallama. bu arada neslihan (sütlükahve)onu yanına almış. hangi akla hizmet almış onu da bilemem.

Arkadaşlar kırmayın birbirinizi boş yere. kişisel fikrim şudur;reklam bile olsa iyi falcı iyi falcıdır. çok çok dener 100 50 her ne ise bir kazık daha yerim ama belki de iyidir.
Canım bile bilede gitmek boşa zaman ve para harcamak da hoş deil ,bende o mantıkla her bahsedilen falciya gittim forumda sonuç 8 senem boşa gitti özelden de konuştuk anlattim sanada,keşke banada dur diyecek biri olsaydı,pîsman olacaksin ben cok pişmanım geçmişe baktığımda, şu an baktiriyorum ama ayda 1 o da keyfi söylenenlere çok takılmıyorum çok parada harcamıyorum

en iyisi cnm. bende hız kestim çok kafayı taktığım bir falcı iyi bir referans ve hissedersem gidiyorum.

Ben temmuzda da gittigimde bir bayan vardi neslihanin yaninda o bayan büyük ihtimal,bahsettiginiz nalan cafe 46 daki nalanmiymiş teyit ettinizmi merak ettim

Ben temmuzda da gittigimde bir bayan vardi neslihanin yaninda o bayan büyük ihtimal,bahsettiginiz nalan cafe 46 daki nalanmiymiş teyit ettinizmi merak ettim
evet .arkadaşa baktırdım. biz bakırköyde çalışıyoruzda. ama kadın hiç bilemez.

neslihana benim arkadasım gıdıyordu ve benı de goturdu 1 defa, hiç bir dediği çıkmadı, bilginiz olsun.
ama o kadında şu var; eğer ilişkini durumunu biliyorsa yorum yapıyor yani nasıl desem bi nevi gaz veriyor gibi..
bana dediği çıkmadı ama arkadasımla sıkı fıkıydı o yüzden detaylara hakimdi ve geleceği tahmin ederek fal bakıyordu, sonra patladı o da.. haberiniz olsun..

Bende neslihanın falı kısmen çıktı.ama sonradan patladı. zaten hiçbir fal %100 çıkamıyor. sadece bir defa ankarada nilüferin her dediğini yaşadım.

o nilüferin numarasını ankara forumuna yazıp alacağım, sonucu yazarım sana özelden :)

burdan eğer varsa nilüferin numarasını bilen, yazabilirsiniz..

Bende Neslihan a baktirdim asla hiç bir dediği çıkmadı tamamen sallama
Çok ilginç mesela Neslihan benim hangi semtte ne tarafta çalıstığımı bildi bana etiler mi maslak mi diye sordu direk ,birde dediki isyerine esmer kısa boylu dedikoducu bir bayan var bu işten çıkarılacak,gittigimde böyle bir bayan yoktu temmuz un 22 sinde gitmiştim,temmuz sonu böyle bir bayan işe alındı hatta çok şaşırdım işe alınmasına o kişi isyerinden 1 sene önce vukuatlı çıkmış biriydi ve dediği gibi bir ay kadar çalıştı tekrar isten çıkarıldı, onun dışında işle alakalı Eylül e vade vermişti mesela o dedigi gibi olmadi aynı şekilde ağustos icinde vade vermisti o da olmadı,kısaca asıl işle alakalı beklediğim olur dediklerinin vadesi geçti mesela ,asıl konu çıkmadi yani çok ilginç

Bende Neslihan a baktirdim asla hiç bir dediği çıkmadı tamamen sallama
neslihana bende temmuzda gitmiştim çok hayati bir konuda bana fikir verdi ve gerçekleri görmemi sağladı ama herşeyi bilemedi.asıl konuyu bende de bilemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…