- 10 Ekim 2020
- 1
- 2
- 1
- 38
Bende çıkmadı ama sığınak nikoya benim arkadaşlarım gitti çıkanda oldu ama bende çıkmadı. Deneyebilirsiniz. Bakırköy Neslihan deneyebilirsiniz bende kısmi çıktı arkadaşımda sürekli çıkıyor. Asmin 2 Eray anda iyi çıktı demek için erken denenebilir.Merhaba bakırköy laf cafe çiğdemi öneririm, bana çıkmıyor ama arkadaşlarıma baktığı fallar hep çıktı. benim enerjim tutmuyor onla heralde. sizin de öneriniz varsa alabilrim.
o zaman anı yorumluyor gelecek tıs ve 100 tl etmez.Kızlar baktirdigim fallarin ses kayıtlarını dinliyorum şimdi telefonda bakan trans Zeynepe Şubat sonu,Nisan,Haziran,Agustos ,Eylulde toplam 5 fal baktırmışım o an hayatımda olan biteni bilmiş ama verdigi vadeler olacak dedigi olayların hiç biri olmamış bilginize,baktiŕmayi düşünenlere fikir olsun
ayrıca merak etiğimden soruyorum hiç mi çıkan olmamışKızlar baktirdigim fallarin ses kayıtlarını dinliyorum şimdi telefonda bakan trans Zeynepe Şubat sonu,Nisan,Haziran,Agustos ,Eylulde toplam 5 fal baktırmışım o an hayatımda olan biteni bilmiş ama verdigi vadeler olacak dedigi olayların hiç biri olmamış bilginize,baktiŕmayi düşünenlere fikir olsun
Hiç çıkan olmamış zaten sorduğum soru sabit is ile alakali ,hiç bir şekilde dedigi gibî olmadi tam tersi ilerliyor olaylar,anı bildi karşı tarafin düsunduklerini bildi o konuda hakkini yiyememayrıca merak etiğimden soruyorum hiç mi çıkan olmamış
of ya ne olacak böyle? koskoca istanbulda çıkan falcı yok. sen eraya baktırdın mı?Hiç çıkan olmamış zaten sorduğum soru sabit is ile alakali ,hiç bir şekilde dedigi gibî olmadi tam tersi ilerliyor olaylar
Eray baktirmadim ama hafta içi gidicem büyük ihtimal,bu ayki fal hakkımı edaya kullanmayı düşünuyorumof ya ne olacak böyle? koskoca istanbulda çıkan falcı yok. sen eraya baktırdın mı?
ben başarılı buldum(anda en azından)Eray baktirmadim ama hafta içi gidicem büyük ihtimal,bu ayki fal hakkımı edaya kullanmayı düşünuyorum
Senin yorumlarına güvendigım icin gidiyorum bendeben başarılı buldum(anda en azından)
cnm umarım memnun kalırsın.Senin yorumlarına güvendigım icin gidiyorum bende
cnm ya bu mi kafe hande nereden bulunur. mi kafe kapalı mı?internetten bulduğum tel kapalıcnm umarım memnun kalırsın.
Mi cafe hande toz pembecidir dediklerinin hic biri çıkmadi bana ki bunalım dönemimde belki 3 sene gitmisimdir ,o zamanlar tabiki fal konusunda bilinçsiz oldugum icin iyi yorum yapan falcilar dogru geliyirdu banacnm ya bu mi kafe hande nereden bulunur. mi kafe kapalı mı?internetten bulduğum tel kapalı
çok teşekkür cnm. zahmet oldu sanaMi cafe hande toz pembecidir dediklerinin hic biri çıkmadi bana ki bunalım dönemimde belki 3 sene gitmisimdir ,o zamanlar tabiki fal konusunda bilinçsiz oldugum icin iyi yorum yapan falcilar dogru geliyirdu bana.Mi cafenin 2 numarasinida aradim az once ulaşilmiyor.Senin icin biraz araştırdım insragram sayfasında 23 ağustosta bir yazi paylasmis covid sebebi ile gecici kapalıyız aci
Bana şubat ayında baktığı falda ay vermişti...dediği ayda dediği olay gerçekleşti. . Yazayım istedim.tabii ki tavsiye etmiyorum..Gerçi ben zaman olayına takılmam.. Zaman spesifik bir kavram...Kızlar baktirdigim fallarin ses kayıtlarını dinliyorum şimdi telefonda bakan trans Zeynepe Şubat sonu,Nisan,Haziran,Agustos ,Eylulde toplam 5 fal baktırmışım o an hayatımda olan biteni bilmiş ama verdigi vadeler olacak dedigi olayların hiç biri olmamış bilginize,baktiŕmayi düşünenlere fikir olsun
Fal enerji ile alakali bisey enerjin tutmuş ZeynepleBana şubat ayında baktığı falda ay vermişti...dediği ayda dediği olay gerçekleşti. . Yazayım istedim.tabii ki tavsiye etmiyorum..Gerçi ben zaman olayına takılmam.. Zaman spesifik bir kavram...
Eda kimEda, cuba cafedeki mi?
Ben Eda anladım, Eray demek istemişsiniz...Eda da Esra gibi yeşilköy Cuba cafede.....ortanın bir tık üstüdür, anı iyi biliyor, ama gelecek noEray baktirmadim ama hafta içi gidicem büyük ihtimal,bu ayki fal hakkımı edaya kullanmayı düşünuyorum
Handenin dediği hiç bir şey ÇIKMADI!!! Alakasız bir senaryo yazdı, o kadar alakasız ki şimdi hatırlıyorum benle yakından uzaktan alakası olmayan, hani nasıl anlatsam bilemiyorum. Böyle fal mı olur? O nasıl bi fantezi? O nasıl atmak? Senaryo yani 0dan benim hayatımla alakası olmayan bir senaryo! Toz pembe nekiiii, toz pembe olumsuz bir şeye olumlu deyip umutlu bir yol çizmek busa, bana bir dizi anlattı. Nasıl o kadar şeyi uydurdu çok merak ediyorumcnm ya bu mi kafe hande nereden bulunur. mi kafe kapalı mı?internetten bulduğum tel kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?