İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba bakırköy laf cafe çiğdemi öneririm, bana çıkmıyor ama arkadaşlarıma baktığı fallar hep çıktı. benim enerjim tutmuyor onla heralde. sizin de öneriniz varsa alabilrim.

Merhaba bakırköy laf cafe çiğdemi öneririm, bana çıkmıyor ama arkadaşlarıma baktığı fallar hep çıktı. benim enerjim tutmuyor onla heralde. sizin de öneriniz varsa alabilrim.
Bende çıkmadı ama sığınak nikoya benim arkadaşlarım gitti çıkanda oldu ama bende çıkmadı. Deneyebilirsiniz. Bakırköy Neslihan deneyebilirsiniz bende kısmi çıktı arkadaşımda sürekli çıkıyor. Asmin 2 Eray anda iyi çıktı demek için erken denenebilir.

Kızlar baktirdigim fallarin ses kayıtlarını dinliyorum şimdi telefonda bakan trans Zeynepe Şubat sonu,Nisan,Haziran,Agustos ,Eylulde toplam 5 fal baktırmışım o an hayatımda olan biteni bilmiş ama verdigi vadeler olacak dedigi olayların hiç biri olmamış bilginize,baktiŕmayi düşünenlere fikir olsun

o zaman anı yorumluyor gelecek tıs ve 100 tl etmez.

ayrıca merak etiğimden soruyorum hiç mi çıkan olmamış

Hiç çıkan olmamış zaten sorduğum soru sabit is ile alakali ,hiç bir şekilde dedigi gibî olmadi tam tersi ilerliyor olaylar
of ya ne olacak böyle? koskoca istanbulda çıkan falcı yok. sen eraya baktırdın mı?

cnm ya bu mi kafe hande nereden bulunur. mi kafe kapalı mı?internetten bulduğum tel kapalı
Mi cafe hande toz pembecidir dediklerinin hic biri çıkmadi bana ki bunalım dönemimde belki 3 sene gitmisimdir ,o zamanlar tabiki fal konusunda bilinçsiz oldugum icin iyi yorum yapan falcilar dogru geliyirdu bana.Mi cafenin 2 numarasinida aradim az once ulaşilmiyor.Senin icin biraz araştırdım insragram sayfasında 23 ağustosta bir yazi paylasmis covid sebebi ile gecici kapalıyız aci

Eklentiler

• Screenshot_20201011-184922_Instagram.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 65
çok teşekkür cnm. zahmet oldu sana

Bana şubat ayında baktığı falda ay vermişti...dediği ayda dediği olay gerçekleşti. . Yazayım istedim.tabii ki tavsiye etmiyorum..Gerçi ben zaman olayına takılmam.. Zaman spesifik bir kavram...

Bana şubat ayında baktığı falda ay vermişti...dediği ayda dediği olay gerçekleşti. . Yazayım istedim.tabii ki tavsiye etmiyorum..Gerçi ben zaman olayına takılmam.. Zaman spesifik bir kavram...
Fal enerji ile alakali bisey enerjin tutmuş Zeyneplebazılarına tutuyor bazılarına tutmuyor

Eray baktirmadim ama hafta içi gidicem büyük ihtimal,bu ayki fal hakkımı edaya kullanmayı düşünuyorum
Ben Eda anladım, Eray demek istemişsiniz...Eda da Esra gibi yeşilköy Cuba cafede.....ortanın bir tık üstüdür, anı iyi biliyor, ama gelecek no

cnm ya bu mi kafe hande nereden bulunur. mi kafe kapalı mı?internetten bulduğum tel kapalı
Handenin dediği hiç bir şey ÇIKMADI!!! Alakasız bir senaryo yazdı, o kadar alakasız ki şimdi hatırlıyorum benle yakından uzaktan alakası olmayan, hani nasıl anlatsam bilemiyorum. Böyle fal mı olur? O nasıl bi fantezi? O nasıl atmak? Senaryo yani 0dan benim hayatımla alakası olmayan bir senaryo! Toz pembe nekiiii, toz pembe olumsuz bir şeye olumlu deyip umutlu bir yol çizmek busa, bana bir dizi anlattı. Nasıl o kadar şeyi uydurdu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…