İstanbul'da Fal - Falcılar

ben adını çok duydum fakat gitmedim bu yüzdende merak ettim.

Umut'a yillar once 3-4 defa gittim uzun zamandir gitmiyorum. Evet fiyati cok yuksektir ama zaten Umut falci gibi degil daha farkli, gelecek zaten konusmaz. Su aciyor butun hayatinizi seriyor, benim hayatimdaki herkesin isimlerini anne adiyla siralar, anlik durumlar ve insanlarin niyeti hakkinda her seyi bilir. Bana hic bir zaman gelecek sana soyle soyle olacak demedi, sonunda soru soruyorsun mesela bir kisiyle evlenecek miyim veya sonu ne olacak diye sorarsan en fazla nasibine girmis veya nasibinde gozukmuyor der. Nasibine girmis demek olma ihtimali var ve hayirli demek anladigim kadariyla. Umut gelecek soylemedigi icin patlama durumu da olmuyor. Ona randevu almak her zaman cok zordu, ful oluyor ve genelde is adamlari, yeni is kuranlar, buyu var mi yok mu onu merak edenler veya anlik seyleri bilmek isteyenler gidiyor anda ve hayirli hayirsiz o konularda iyi oldugu icin. Buyu varsa da buyu var diyor ama asla ben bozarim vs demiyor, dua veriyor en fazla. Fal ucreti disinda ucret talep edecegi seylere de asla yonlendirmez o anlamda durust bulurum. Ayrica enerjisi cok temiz ve hos sohbettir, ben Umut;u hic bir zaman ustten bakan tavrini da gormedim, cok kibardir, mesafesini korur oyle bazi falcilar gibi gereksiz samimiyete laubalilige girmez. Fiyat gercekten cok fazla ama zaten gideni de cok fazla. En son durumu bilmiyorum, telefonunu da kaybettim fal da artik bakirmiyorum ama yine cok buyuk bir yol ayrimind olsam ilk ve tek gidecegim isim Umut olurdu sanirim.

ben oyle düsünmüyorum.giden kisiler arkadaslari
Ben hiç öyle duymadım yakın akrabası ve giden bir kaç kişi daha benim çok yakın arkadaşlarım ve hepsine gelecekle ilgili bir sürü yorum yapmış şu zamanda evleneceksin şu üniversiteyi kazanacaksın vs vs ama gelecek hiçbirinde çıkmamış.Belki de eskiden çok iyiydi şimdilerde gücü azalmış olabilir.Ama önerilecek bir isim değil bence.

İşi tamamen paraya döktüğü için olmasın o.. Ki kendisine fal baktırmışlığım da yoktur...Şengül Boybaşa baktırdım. Mart ayında 350tl.eder mi etmez... Peşin söylemek isterim. Yalnız güzel kişilik analizi yapıyor bir de hayatımla ilgili çok spesifik bir şeyi bildi... O dönemde sarmıştım, Şengül Boybaşla finali yapmıştım. O dönemde bana kim baktıysa ortak söyledikleri olmuştur.. Fal işi paraya döküldüğü zaman, sonu gelmez... Bakan kişi yeteneğini yitirir... Sağlığından da olur...

Şaşırdım gerçekten ne bana ne arkadaşıma boyle gelecekle ilgili net şeyler söyledi, en fazla hayırlıdır hayırsızdır bu sekilde bir tarzı vardı.Zaten kaderin degistigini soyler yani bir kişi o donem enerji alanına giriyor ve “nasip” oluyor ama sonra secimler degisebilir, olaylar degisebilir ve o kişi sonra baktıgında o enerji alanında çıkmış olabilir. Yani fala baktığı zaman evet bu kişiyle bir gelecek, ciddi bir şeyler olma şansı var demişti mesela ama o kişiyle olmadı zaten kesin olacak da dememişti. Hiç sans yoksa hic uzerinde durmuyor zaten, pek uygun degil diyor. Bu şekilde bakım tarzı 3-4 defa da aynıydı.

Bir de size de isim isim herkesi bildi mi? Ben ilk gittigimde cok sasirmistim ama zamanla alistim. Benim hayatimdaki insalari anne adiyla, gobek adlariyla soyluyor, kesinlike bir yerlerden ogrenemeyecegi isimler ayrica karakterlerini ve niyetlerini, benim niyetlerimi her seyi o bakimdan etkileyici buluyoru. Arkadaslarimla konusurken hem UMut falci degil cunku gelecekten bahsetmez deriz.

İlginç biriymiş ama çok pahallı beni aşıyor.

Talin nerede bakıyor acaba

Şöyle zaten umut artık eskisi gibi fazla fal bakmıyor bir tane çiftliği var genelde onunla ilgileniyor geçenlerde de kardeşi vefat etmiş zaten.Yani an ve geçmişle ilgili evet bildiği şeyler oluyor İsim de biliyor bir yeteneği var kesinlikle boş değil zaten ebru gündeşle çalışmışlar Fakat gelecekle ilgili Benim giden arkadaşlarımın hiçbirine çıkmadım
benim giden arkadaşlarımın hiçbirine çıkmadı hatta ben de gidecektim sırf bu yüzden gitmedim.

Ciflik aldi denmis de eski telefonu kullanilmiyor diyor , telefonu degisti mi? Bilgisi olan var mi?

Yeşilçingeneye martta fal baktırmıştım. Karşı taraf ile ilgili dediği her kelimesi doğru çıktı bunu birkaç gün önce teyit ettim. Baktırın diye demiyorum çünkü zaten kabul ettiği fallar olumsuz olanlar,kaldıramayacak olan sakın bulaşmasın. Keşke çıkmasaydı. Bu konu ile ilgili tecrübesi olan bana özelden mesaj atabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…