ben adını çok duydum fakat gitmedim bu yüzdende merak ettim.Handenin dediği hiç bir şey ÇIKMADI!!! Alakasız bir senaryo yazdı, o kadar alakasız ki şimdi hatırlıyorum benle yakından uzaktan alakası olmayan, hani nasıl anlatsam bilemiyorum. Böyle fal mı olur? O nasıl bi fantezi? O nasıl atmak? Senaryo yani 0dan benim hayatımla alakası olmayan bir senaryo! Toz pembe nekiiii, toz pembe olumsuz bir şeye olumlu deyip umutlu bir yol çizmek busa, bana bir dizi anlattı. Nasıl o kadar şeyi uydurdu çok merak ediyorum
Umut'a yillar once 3-4 defa gittim uzun zamandir gitmiyorum. Evet fiyati cok yuksektir ama zaten Umut falci gibi degil daha farkli, gelecek zaten konusmaz. Su aciyor butun hayatinizi seriyor, benim hayatimdaki herkesin isimlerini anne adiyla siralar, anlik durumlar ve insanlarin niyeti hakkinda her seyi bilir. Bana hic bir zaman gelecek sana soyle soyle olacak demedi, sonunda soru soruyorsun mesela bir kisiyle evlenecek miyim veya sonu ne olacak diye sorarsan en fazla nasibine girmis veya nasibinde gozukmuyor der. Nasibine girmis demek olma ihtimali var ve hayirli demek anladigim kadariyla. Umut gelecek soylemedigi icin patlama durumu da olmuyor. Ona randevu almak her zaman cok zordu, ful oluyor ve genelde is adamlari, yeni is kuranlar, buyu var mi yok mu onu merak edenler veya anlik seyleri bilmek isteyenler gidiyor anda ve hayirli hayirsiz o konularda iyi oldugu icin. Buyu varsa da buyu var diyor ama asla ben bozarim vs demiyor, dua veriyor en fazla. Fal ucreti disinda ucret talep edecegi seylere de asla yonlendirmez o anlamda durust bulurum. Ayrica enerjisi cok temiz ve hos sohbettir, ben Umut;u hic bir zaman ustten bakan tavrini da gormedim, cok kibardir, mesafesini korur oyle bazi falcilar gibi gereksiz samimiyete laubalilige girmez. Fiyat gercekten cok fazla ama zaten gideni de cok fazla. En son durumu bilmiyorum, telefonunu da kaybettim fal da artik bakirmiyorum ama yine cok buyuk bir yol ayrimind olsam ilk ve tek gidecegim isim Umut olurdu sanirim.ben fali biraktim.ama yine de bilgi vereyim.ebru olayi dogru.adama bmw falan aldi.yakın arkadasimin akrabasi ona bile indirim yapmadi sonra ona soyledigi şeyler cikmayinca akrabaya cikmiyor diyor.arkadasim baktirmayayim diye cok ugrasti.cünkü kimseye cikmiyor.kendisi artik ciftlik falan almiş zaten cok ilgilenmiyor bu işle.1000 tl ydi seansi iki sene once.ama cok burnu havada ve asla cikmiyor bence yazık etmeyin.
Umut'a yillar once 3-4 defa gittim uzun zamandir gitmiyorum. Evet fiyati cok yuksektir ama zaten Umut falci gibi degil daha farkli, gelecek zaten konusmaz. Su aciyor butun hayatinizi seriyor, benim hayatimdaki herkesin isimlerini anne adiyla siralar, anlik durumlar ve insanlarin niyeti hakkinda her seyi bilir. Bana hic bir zaman gelecek sana soyle soyle olacak demedi, sonunda soru soruyorsun mesela bir kisiyle evlenecek miyim veya sonu ne olacak diye sorarsan en fazla nasibine girmis veya nasibinde gozukmuyor der. Nasibine girmis demek olma ihtimali var ve hayirli demek anladigim kadariyla. Umut gelecek soylemedigi icin patlama durumu da olmuyor. Ona randevu almak her zaman cok zordu, ful oluyor ve genelde is adamlari, yeni is kuranlar, buyu var mi yok mu onu merak edenler veya anlik seyleri bilmek isteyenler gidiyor anda ve hayirli hayirsiz o konularda iyi oldugu icin. Buyu varsa da buyu var diyor ama asla ben bozarim vs demiyor, dua veriyor en fazla. Fal ucreti disinda ucret talep edecegi seylere de asla yonlendirmez o anlamda durust bulurum. Ayrica enerjisi cok temiz ve hos sohbettir, ben Umut;u hic bir zaman ustten bakan tavrini da gormedim, cok kibardir, mesafesini korur oyle bazi falcilar gibi gereksiz samimiyete laubalilige girmez. Fiyat gercekten cok fazla ama zaten gideni de cok fazla. En son durumu bilmiyorum, telefonunu da kaybettim fal da artik bakirmiyorum ama yine cok buyuk bir yol ayrimind olsam ilk ve tek gidecegim isim Umut olurdu sanirim.
Ben hiç öyle duymadım yakın akrabası ve giden bir kaç kişi daha benim çok yakın arkadaşlarım ve hepsine gelecekle ilgili bir sürü yorum yapmış şu zamanda evleneceksin şu üniversiteyi kazanacaksın vs vs ama gelecek hiçbirinde çıkmamış.Belki de eskiden çok iyiydi şimdilerde gücü azalmış olabilir.Ama önerilecek bir isim değil bence.Umut'a yillar once 3-4 defa gittim uzun zamandir gitmiyorum. Evet fiyati cok yuksektir ama zaten Umut falci gibi degil daha farkli, gelecek zaten konusmaz. Su aciyor butun hayatinizi seriyor, benim hayatimdaki herkesin isimlerini anne adiyla siralar, anlik durumlar ve insanlarin niyeti hakkinda her seyi bilir. Bana hic bir zaman gelecek sana soyle soyle olacak demedi, sonunda soru soruyorsun mesela bir kisiyle evlenecek miyim veya sonu ne olacak diye sorarsan en fazla nasibine girmis veya nasibinde gozukmuyor der. Nasibine girmis demek olma ihtimali var ve hayirli demek anladigim kadariyla. Umut gelecek soylemedigi icin patlama durumu da olmuyor. Ona randevu almak her zaman cok zordu, ful oluyor ve genelde is adamlari, yeni is kuranlar, buyu var mi yok mu onu merak edenler veya anlik seyleri bilmek isteyenler gidiyor anda ve hayirli hayirsiz o konularda iyi oldugu icin. Buyu varsa da buyu var diyor ama asla ben bozarim vs demiyor, dua veriyor en fazla. Fal ucreti disinda ucret talep edecegi seylere de asla yonlendirmez o anlamda durust bulurum. Ayrica enerjisi cok temiz ve hos sohbettir, ben Umut;u hic bir zaman ustten bakan tavrini da gormedim, cok kibardir, mesafesini korur oyle bazi falcilar gibi gereksiz samimiyete laubalilige girmez. Fiyat gercekten cok fazla ama zaten gideni de cok fazla. En son durumu bilmiyorum, telefonunu da kaybettim fal da artik bakirmiyorum ama yine cok buyuk bir yol ayrimind olsam ilk ve tek gidecegim isim Umut olurdu sanirim.
Şaşırdım gerçekten ne bana ne arkadaşıma boyle gelecekle ilgili net şeyler söyledi, en fazla hayırlıdır hayırsızdır bu sekilde bir tarzı vardı.Zaten kaderin degistigini soyler yani bir kişi o donem enerji alanına giriyor ve “nasip” oluyor ama sonra secimler degisebilir, olaylar degisebilir ve o kişi sonra baktıgında o enerji alanında çıkmış olabilir. Yani fala baktığı zaman evet bu kişiyle bir gelecek, ciddi bir şeyler olma şansı var demişti mesela ama o kişiyle olmadı zaten kesin olacak da dememişti. Hiç sans yoksa hic uzerinde durmuyor zaten, pek uygun degil diyor. Bu şekilde bakım tarzı 3-4 defa da aynıydı.ben oyle düsünmüyorum.giden kisiler arkadaslari
Ben hiç öyle duymadım yakın akrabası ve giden bir kaç kişi daha benim çok yakın arkadaşlarım ve hepsine gelecekle ilgili bir sürü yorum yapmış şu zamanda evleneceksin şu üniversiteyi kazanacaksın vs vs ama gelecek hiçbirinde çıkmamış.Belki de eskiden çok iyiydi şimdilerde gücü azalmış olabilir.Ama önerilecek bir isim değil bence.
Bir de size de isim isim herkesi bildi mi? Ben ilk gittigimde cok sasirmistim ama zamanla alistim. Benim hayatimdaki insalari anne adiyla, gobek adlariyla soyluyor, kesinlike bir yerlerden ogrenemeyecegi isimler ayrica karakterlerini ve niyetlerini, benim niyetlerimi her seyi o bakimdan etkileyici buluyoru. Arkadaslarimla konusurken hem UMut falci degil cunku gelecekten bahsetmez deriz.ben oyle düsünmüyorum.giden kisiler arkadaslari
Ben hiç öyle duymadım yakın akrabası ve giden bir kaç kişi daha benim çok yakın arkadaşlarım ve hepsine gelecekle ilgili bir sürü yorum yapmış şu zamanda evleneceksin şu üniversiteyi kazanacaksın vs vs ama gelecek hiçbirinde çıkmamış.Belki de eskiden çok iyiydi şimdilerde gücü azalmış olabilir.Ama önerilecek bir isim değil bence.
İlginç biriymiş ama çok pahallı beni aşıyor.Bir de size de isim isim herkesi bildi mi? Ben ilk gittigimde cok sasirmistim ama zamanla alistim. Benim hayatimdaki insalari anne adiyla, gobek adlariyla soyluyor, kesinlike bir yerlerden ogrenemeyecegi isimler ayrica karakterlerini ve niyetlerini, benim niyetlerimi her seyi o bakimdan etkileyici buluyoru. Arkadaslarimla konusurken hem UMut falci degil cunku gelecekten bahsetmez deriz.
Bence de cok pahali ben de su an veremem bir daha cok zor bir durumda veya bir karar asamasinda kalirsam gidebilirim ancak. Fiyati gercekten cok pahali ama ful dolu zaten ve talebi cok o yuzden dusurmez fiyatini.İlginç biriymiş ama çok pahallı beni aşıyor.
Talin nerede bakıyor acabaBenim aklımda kalan sadece 3 falcı oldu. Biri Bakırköy Duygu, diğeri yine Bakırköy Talin abla biri de Avcılar Neboş. Duygu geçmiş ve an konusunda iyi yaşadıklarını tanımadığın bir ağızdan duyup zırlamak istiyorsan gidebilirsin. Talin abla sıradan biri değil reiki gibi bir çok konuda bilgili ve çok ilgili bayağıda uzun baktı daha doğrusu mubabbet ettik onda da gelecek yok ama vücudunun genel enerji durumu, sağlık durumu, yetilerin ve yaşadıkların hakkında çok güzel bilgi veriyor. Gelelim en favoriye neboşlada avcılar sanat evim de tanışmıştım tesadüfen ama iyiki tanışmışım çünkü falının güzelliği ve netliğinden ziyade kadın yaşam koçu gibi. Hiç ihtimal vermediğim şeylere son ana kadar bana güven ve bekle diyerek şahit oldum. Su, çay, kahve, kağıt, tarot, uzaktan nasıl istersen öyle bakıyor ve diğerleri gibi bitti git gibi bir egosu yok en güzel tarafıda soru sormana izin veriyor falın sonunda 3 soru sorabilirsin bana diye. Bu falcı arayışı bitmez tabi bizde o ayrıama benim neredeyse 6 yıldır sadece fal değil hal hatır sormak için bile görüştüğüm tek kişidir. Aslında benim aradığım konu fal da değildi çakra ile ilgili konulardı ama nereden geldim anlamadım neyse bilen bildiğini söylesin yine de
Bakırköyde Talin. Evinde bakıyordu o yıllar şuan öyle mi halâ bilmiyorum. Meydana da çok yakındı hatırladığım kadarıyla.Talin nerede bakıyor acaba
Şöyle zaten umut artık eskisi gibi fazla fal bakmıyor bir tane çiftliği var genelde onunla ilgileniyor geçenlerde de kardeşi vefat etmiş zaten.Yani an ve geçmişle ilgili evet bildiği şeyler oluyor İsim de biliyor bir yeteneği var kesinlikle boş değil zaten ebru gündeşle çalışmışlar Fakat gelecekle ilgili Benim giden arkadaşlarımın hiçbirine çıkmadımŞaşırdım gerçekten ne bana ne arkadaşıma boyle gelecekle ilgili net şeyler söyledi, en fazla hayırlıdır hayırsızdır bu sekilde bir tarzı vardı.Zaten kaderin degistigini soyler yani bir kişi o donem enerji alanına giriyor ve “nasip” oluyor ama sonra secimler degisebilir, olaylar degisebilir ve o kişi sonra baktıgında o enerji alanında çıkmış olabilir. Yani fala baktığı zaman evet bu kişiyle bir gelecek, ciddi bir şeyler olma şansı var demişti mesela ama o kişiyle olmadı zaten kesin olacak da dememişti. Hiç sans yoksa hic uzerinde durmuyor zaten, pek uygun degil diyor. Bu şekilde bakım tarzı 3-4 defa da aynıydı.
Bana da atabilir misin? Tesekkurler.canım atıcam aksam sana bilgilerini işteyim şimdi şişhanede evde bakıyor numarayı yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?