İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana da o kadar olumlu bakıyor ki ısrarla emin misiniz falan diyorum niye ısrar ediyorsun seviyor bu çocuk seni ne duymak istiyorsun diyor. Ama yok geçen yıl Temmuz ayında baktırdığım falı hariç çıkan falı olmadı. Durum analizi ve karakter analizi iyi hala ona bir şey diyemem. Keşke olumsuz falları kimseye çıkmasa da olumlular çıksa.

İlk falı mı çıktı size

Arkadaşlar dün küba kafe esraya gittim .
Belki fikir verebilirim ve bende çıkıp çıkmadığına dair bilgi alabilirim diye yazmak istedim.
Anda çok iyi ve geçmişte (sanırım hepsi öyle)
Gelecekle ilgili ise enteresan öngörüleri var. en yakını kasımda eğer kasımdaki olay olursa birda işle ilgili birşey var bunlar gerçekleşirse yazarım.
Genel olarak ben başarılı buldum.adını çok duymuştum falda genel olarak fazla poliyannacı gibi geldi bilemiyorum ama o anda kafenin sahibi paravanın arkasında olduğu için mi?
Şimdi baktıran arkadaşlar varsa gelecek ile ilgili öngörüleri çıkıyor mu?

Kızlar ;dün symbol kafe nişantaşı şubesine gittim.
meşhur mirza ve bir de funda için
funda;kahve falına baktı.anda iyi öngörüleri güçlü bence onunda varlıkları var bu kahve olayı değil ses duyuyorum öyle söylüyorlar filan dedi.
açıkçası fena değil en azından konularla ilgili fikri var falı kime tutuğumu filan bildi .yanlız dikkatimi çeken şey birsürü harf saydı bilmemne sonra da aaaa ben bu harfi söyledim demesini pek tutmadım. ama iyilerden biri.
mirza;oldukça güçlü hisleri var bence ona tarot baktırdım.durum analizleri iyi .valla olaylar için her ikisi de farklı şekilde yorumlama yaptı(her yiğidin yoğurt yemesi gibi)bakacağım.
ama gidiş yolu farklı olsada ortak bir paydada buluştular.
NOT:KAFENİN ÇALIŞMA TARZINI BEĞENMEDİM. İÇ İÇE FAL OLMAZ. HERKES DUYUYOR.BİR DE SANKİ KRONOMETRE VAR GİBİ ACELE BİR BAKIM VAR. FALCILAR İYİ FAKAT BASKI VAR SANKİ BU YÜZDEN VERİM AZ.MESELA KÜBA KAFE ESRANIN ORTAMIDA KADIN DİNLEMESİNE RAĞMEN EN AZINDAN DAHA RAHATTI.ŞAHSEN BEN EN ÇOK NİKONUN ORTAMINI BEĞENMİŞTİM DİREK AYRI ODA EN İYİSİ.

Bu arada arkadaşlar mirza ve funda ayrıca esra için yorum alırsam çok memnun olurum.
Artık kimse yazmıyor galiba

Bu arada arkadaşlar mirza ve funda ayrıca esra için yorum alırsam çok memnun olurum.
Funda içip içip ayyaş gibi fal bakmaya geliyor oraya...zaten tuhaf hareketleri var, anı biliyor ama gelecek için birşey söylemiyor ki , çok sallamasyon fal baktı bana herdefasında...Mirza çok daha iyi, ama onu da o ortamda rahat bırakmıyorlar, çok dar bir ortam, falcıların kendi arasında bile çok sık konuşma oluyor fal sırasında, ortam çok kötü, ordaki tek iyi falcı da mirzadır, ama ortam fal bakmasına müsade etmiyor, o yüzden artık gitmiyorum, hiçbirinin baktığı fal verilen paranın karşılığı değil çünkü

yani ben açıkçası alkollüydü diyemem ama ortam kötü bakalım zamanla belli olur

Funda şu uzun saçlı saçı şekillendirilmemiş orta yaşlı hipster tarzı kadınsa(5 yıl önce için konuşuyorum) zamanında İsak(orda en sevdiyim ve söylediklerini 90% yaşadığım) olmadığı için seçimsizlikten baktırdığım kişidir. Dediği hiç bir şeyi yaşamadım, iddialı konuşma tarzı vardı hatırladığım kadarıyla. Daimi müşterileri var(kanka modunda) ama bizim enerjimiz tutmadı. Hatta falı tam aklımda kalmamış bile. Mirza iyidir, yani öyle derler baktırıp baktırmadığımı tam hatırlamıyorum çünkü bunalıma girdiğimde hep symbola kaçıp rastgele orda çalışan her kese fal baktırırdım))) ama 2 arkadaşıma zamanında çıkmadığını çok net hatırlıyorum, anda bile memnun değildiler. Merak ettiğim bir şey var Erayın söyledikleri Mirza mı yoksa Fundanın söyledikleri ile aynı?

Erayın söyledikleri aslında zaman açısından farklı olsada hem Mirza hemde funda ile paralel diyebilirim fakat her falcının tarzı farklı (Erayın ortamı rahat uzun fal parasıda verince bol bol bakıyor ama symbol de adeta kontrol altındalar zamanla yarışıyorlar buda etkili bence) ben fundayı biraz esrayla bile paralel buldum vadesi uzak olmayan bir olay var o olay olunca burada yazacağım zaten olmazsa hepsi gümbürtüye gider.

Of ya ben bu ara fallara iyice sardım
Şöyle adam gibi biri olsada tek kişiye gitsek artık.
Valla ben öyle birini arıyorum enerjim uysun bir kişiye gideyim açıkçası onun için falları bilgisayarıma not alıyorum bu sürecin sonunda bakalım kimin falı çıkacak???

Benim bu cumaya kadar iki falcı aynı tarihte vade verdi. Eğer tutarsa onları önerebilirim. Çok da çıkacak gibi değil ama Eray da Umay da aynı tarihi verdi bana. Duyguya 3. Kez gittim o da bu hafta dedi. Buradan yazarım çıkarsa

Umarım hayırlı bir olaydır ve çıkar.

Az önce beylikdüzü serpili aradım bu ara belki baktırırım diye, numarasını kadınlar kulübünden aldıgımı söyleyince bakmıyorum dedi, enteresan bu falcı tripleri de
Serpilmi sordu telefonu nerden aldın diye ,çok afedersiniz ne yarası varmış acaba,bu site olmasa adı duyulacak mi acaba,kimse baktirmasin protesto edelim zamaninda burda üyelere reklamını yaptiriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…