Bana da o kadar olumlu bakıyor ki ısrarla emin misiniz falan diyorum niye ısrar ediyorsun seviyor bu çocuk seni ne duymak istiyorsun diyor. Ama yok geçen yıl Temmuz ayında baktırdığım falı hariç çıkan falı olmadı. Durum analizi ve karakter analizi iyi hala ona bir şey diyemem. Keşke olumsuz falları kimseye çıkmasa da olumlular çıksa.Yeşilçingeneye martta fal baktırmıştım. Karşı taraf ile ilgili dediği her kelimesi doğru çıktı bunu birkaç gün önce teyit ettim. Baktırın diye demiyorum çünkü zaten kabul ettiği fallar olumsuz olanlar,kaldıramayacak olan sakın bulaşmasın. Keşke çıkmasaydı. Bu konu ile ilgili tecrübesi olan bana özelden mesaj atabilir mi ?
İlk falı mı çıktı sizeBana da o kadar olumlu bakıyor ki ısrarla emin misiniz falan diyorum niye ısrar ediyorsun seviyor bu çocuk seni ne duymak istiyorsun diyor. Ama yok geçen yıl Temmuz ayında baktırdığım falı hariç çıkan falı olmadı. Durum analizi ve karakter analizi iyi hala ona bir şey diyemem. Keşke olumsuz falları kimseye çıkmasa da olumlular çıksa.
Evet ilk falı çıktı bana.İlk falı mı çıktı size
Kadikoy Nikomu ,tekrar bakmaya başlamıştı cafe kapalıydı bayagdirBu arada arkadaşlar mirza ve funda ayrıca esra için yorum alırsam çok memnun olurum.
Artık kimse yazmıyor galiba
Funda içip içip ayyaş gibi fal bakmaya geliyor oraya...zaten tuhaf hareketleri var, anı biliyor ama gelecek için birşey söylemiyor ki , çok sallamasyon fal baktı bana herdefasında...Mirza çok daha iyi, ama onu da o ortamda rahat bırakmıyorlar, çok dar bir ortam, falcıların kendi arasında bile çok sık konuşma oluyor fal sırasında, ortam çok kötü, ordaki tek iyi falcı da mirzadır, ama ortam fal bakmasına müsade etmiyor, o yüzden artık gitmiyorum, hiçbirinin baktığı fal verilen paranın karşılığı değil çünküBu arada arkadaşlar mirza ve funda ayrıca esra için yorum alırsam çok memnun olurum.
yani ben açıkçası alkollüydü diyemem ama ortam kötü bakalım zamanla belli olurFunda içip içip ayyaş gibi fal bakmaya geliyor oraya...zaten tuhaf hareketleri var, anı biliyor ama gelecek için birşey söylemiyor ki , çok sallamasyon fal baktı bana herdefasında...Mirza çok daha iyi, ama onu da o ortamda rahat bırakmıyorlar, çok dar bir ortam, falcıların kendi arasında bile çok sık konuşma oluyor fal sırasında, ortam çok kötü, ordaki tek iyi falcı da mirzadır, ama ortam fal bakmasına müsade etmiyor, o yüzden artık gitmiyorum, hiçbirinin baktığı fal verilen paranın karşılığı değil çünkü
cnm ben nikoyu ortam olarak örnek verdim. bende bir defa o da tam pandemiden önce gittim.Kadikoy Nikomu ,tekrar bakmaya başlamıştı cafe kapalıydı bayagdir
Funda şu uzun saçlı saçı şekillendirilmemiş orta yaşlı hipster tarzı kadınsa(5 yıl önce için konuşuyorum) zamanında İsak(orda en sevdiyim ve söylediklerini 90% yaşadığım) olmadığı için seçimsizlikten baktırdığım kişidir. Dediği hiç bir şeyi yaşamadım, iddialı konuşma tarzı vardı hatırladığım kadarıyla. Daimi müşterileri var(kanka modunda) ama bizim enerjimiz tutmadı. Hatta falı tam aklımda kalmamış bile. Mirza iyidir, yani öyle derler baktırıp baktırmadığımı tam hatırlamıyorum çünkü bunalıma girdiğimde hep symbola kaçıp rastgele orda çalışan her kese fal baktırırdım))) ama 2 arkadaşıma zamanında çıkmadığını çok net hatırlıyorum, anda bile memnun değildiler. Merak ettiğim bir şey var Erayın söyledikleri Mirza mı yoksa Fundanın söyledikleri ile aynı?Bu arada arkadaşlar mirza ve funda ayrıca esra için yorum alırsam çok memnun olurum.
Erayın söyledikleri aslında zaman açısından farklı olsada hem Mirza hemde funda ile paralel diyebilirim fakat her falcının tarzı farklı (Erayın ortamı rahat uzun fal parasıda verince bol bol bakıyor ama symbol de adeta kontrol altındalar zamanla yarışıyorlar buda etkili bence) ben fundayı biraz esrayla bile paralel buldum vadesi uzak olmayan bir olay var o olay olunca burada yazacağım zaten olmazsa hepsi gümbürtüye gider.Funda şu uzun saçlı saçı şekillendirilmemiş orta yaşlı hipster tarzı kadınsa(5 yıl önce için konuşuyorum) zamanında İsak(orda en sevdiyim ve söylediklerini 90% yaşadığım) olmadığı için seçimsizlikten baktırdığım kişidir. Dediği hiç bir şeyi yaşamadım, iddialı konuşma tarzı vardı hatırladığım kadarıyla. Daimi müşterileri var(kanka modunda) ama bizim enerjimiz tutmadı. Hatta falı tam aklımda kalmamış bile. Mirza iyidir, yani öyle derler baktırıp baktırmadığımı tam hatırlamıyorum çünkü bunalıma girdiğimde hep symbola kaçıp rastgele orda çalışan her kese fal baktırırdım))) ama 2 arkadaşıma zamanında çıkmadığını çok net hatırlıyorum, anda bile memnun değildiler. Merak ettiğim bir şey var Erayın söyledikleri Mirza mı yoksa Fundanın söyledikleri ile aynı?
Benim bu cumaya kadar iki falcı aynı tarihte vade verdi. Eğer tutarsa onları önerebilirim. Çok da çıkacak gibi değil ama Eray da Umay da aynı tarihi verdi bana. Duyguya 3. Kez gittim o da bu hafta dedi. Buradan yazarım çıkarsaOf ya ben bu ara fallara iyice sardım
Şöyle adam gibi biri olsada tek kişiye gitsek artık.
Valla ben öyle birini arıyorum enerjim uysun bir kişiye gideyim açıkçası onun için falları bilgisayarıma not alıyorum bu sürecin sonunda bakalım kimin falı çıkacak???
Umarım hayırlı bir olaydır ve çıkar.Benim bu cumaya kadar iki falcı aynı tarihte vade verdi. Eğer tutarsa onları önerebilirim. Çok da çıkacak gibi değil ama Eray da Umay da aynı tarihi verdi bana. Duyguya 3. Kez gittim o da bu hafta dedi. Buradan yazarım çıkarsa
İnşallahh canımUmarım hayırlı bir olaydır ve çıkar.
Fal çıkmazsa buradan söyleyeceğimiz için korkuyorlar mı napıyorlarAz önce beylikdüzü serpili aradım bu ara belki baktırırım diye, numarasını kadınlar kulübünden aldıgımı söyleyince bakmıyorum dedi, enteresan bu falcı tripleri de
yemedi tabi buralarda madara olursa kimse gitmezFal çıkmazsa buradan söyleyeceğimiz için korkuyorlar mı napıyorlardeğişik gerçekten
Serpilmi sordu telefonu nerden aldın diye ,çok afedersiniz ne yarası varmış acaba,bu site olmasa adı duyulacak mi acaba,kimse baktirmasin protesto edelim zamaninda burda üyelere reklamını yaptiriyorduAz önce beylikdüzü serpili aradım bu ara belki baktırırım diye, numarasını kadınlar kulübünden aldıgımı söyleyince bakmıyorum dedi, enteresan bu falcı tripleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?