merhaba.. bende 2 hafta önce mineye baktırdım.. ilk gidişimdi o kafeye. Mine şuanı ve geçmişi bildi..memnun kaldım baya..Yalnız size gelecekle ilgili söylediği şeyler çıktı mı onu merak ettim..Bu arada olgu ve zeynebede gitmeyi düşünüorum tavsiyeniz üzerine...:26:
ciddenmıııı aaaa hemen gitmrliyim....
Bi cafede masallah hepsıde cok cok ıyııı valla bole cafe hıc bulamadıydık bızz yemek de yıyelım barııı
delırtecek bunlar benııı
ya kızlarr yapmayın etmeyın gelıyor ıkıncı mercan vakasııı...fadıme teyze ama masallahı var yanı 100 lıra sankı ıstanbulda sosyete falcısı....yanıı ben ne dıyımmm ayrıca 1 ay önce baktırdıgımız falı hatırlamıyoruzz bayagı gecmıstekı fal hafızalarda masallahh...goruldugu uzere gene dayanamadımm..
12 sene önceki adam mıııııııı? çıkmadık candan ümit kesilmez dedikleri bu olsa gerek.
dip not: baktırdığınız falların üstüne düşmeyin ve asla falda zaman sormayın..siz üstüne düşüp takılınca olmuyor bunu net anladım....yoksa çorap söküğü gibi geliyor..[/QUOTE]
buna canı gönülden katılıyorum. benim gittiğim falcılarım benim geleceğimi hep tutturuyorlar. x arayacak şu olacak ama tek bir şeyi demelerini bkeliyorum ve onlar diyince de deli gibi "ne zmn ne zaman" diye diye, bekleye bekleye olmasını engelliyorum sanırım(((( hepsi bende patlıyor of offff......
dip not: baktırdığınız falların üstüne düşmeyin ve asla falda zaman sormayın..siz üstüne düşüp takılınca olmuyor bunu net anladım....yoksa çorap söküğü gibi geliyor..[/QUOTE]
buna canı gönülden katılıyorum. benim gittiğim falcılarım benim geleceğimi hep tutturuyorlar. x arayacak şu olacak ama tek bir şeyi demelerini bkeliyorum ve onlar diyince de deli gibi "ne zmn ne zaman" diye diye, bekleye bekleye olmasını engelliyorum sanırım(((( hepsi bende patlıyor of offff......
öncellikle şunu söyleyeyim....ben çok dua ettim ve hala ediyorum..Allah hiçbir duamıda karşılıksız bırakmadı...Fal işine gelince sanırım hissettiğim şeyin onayı için gidiyorum...Öncelikle kendi iç sesini bilmeli insan...İnanmak istediğincen çok...
Fal dediğin şeyde his,yetenek,enerji...duada bir enerji biçimi...hayatta gördüğün herşey gibi...hayatta neyi çok istersen hep engellenir ama ne zaman ki peki tamam ne yapalım diyip arkanı dönersen ya pat diye gelir ya da ummadığın yol açılır...
sen istesende istemesende olacaksa zaten oluyor...kader dediğin şey yaptığın seçimlerden sonra başına gelenler...sen üzülmeyi seçersen o enerji ile olumsuzları çeker ona göre bir hayat yaşarsın..
arasın ne zaman hadi gelsin diye diye diye o kdr çok istiyoruz ki belki de gelicek ama iki pozitif güç itiyor birbirini tepiyor bu sefer...fal baktır ama hayata dvm et..yoksa yaşayamazsın...ilerlemiyor o zaman kendimden biliyorum...bunu geç öğrendim ama öğrendim..
walla canım 12 sene oncekı sevdıgım adamla evlendım yenıden karsılastık uc ay ıcınde oldu bıttı hersey cıkmadık candan ümit kesılmıyo demekkı olacagı varsa oluyo
kızlar slm bugun semraya fal baktırdım 10 uzerınden 7 dıyebılırım. kadının moralı bozuktu o bellı. cafedekı olaylara gelınce ben gıttıgımde semra bırakmamıstı ordaydı. bu arada denız sen saat kacta gıttın ben yedı bucuk sekız gıbı ordan cıktım. semra bana soylemıstı bugun burayı bırakıcam haberın olsun dedı ve gızlıdende cep numarasını aldım. semranın bana dedıklerıne gelınce bana bakan dıger falcılarımla bırlıkte hemen hemen aynı seylerı soyledı. yanı oyle cok buyuk bı senaryo cızmedı dıgerlerı ne dedıyse o da onu dedı. ama sanırım o da o cafenın rezıllıgınden dolayı bırakmak ıstıyo ben o sekılde hıssettım. sonrasında da kadıkoyde kiraz cafenın yolunu tuttum:) gercekten sabıt bellı bır falcı daha ıyı oluyo yanı artık ıcımden tovbe fal mal dıyesım gelıyo ama :) huylu huyundan vazgecmez sanırım :) merak ettıgım falcıları denemeye devam edıcem sızlerle paylasırım. ha bu arada semraya soyle guvendım bana cok eskıden gelen bırının suanda ne vazıyette oldugunu ve bana karsı ne hıssettıgını soyledı ve dedıklerı a dan z ye dogruydu ben o kısıyle gorusmuyorum ama haberlerı gelıyo ve gelen haberler semranın dedıgı turdendı semra onu bana cok guzel yorumladı. sadece dıger falcıların aksıne kızın olcak dedı :) dıgerlerı gul emıne ve serhan ısrarla oglun olcak dıyolar bır tek burda onlarla zıt dustu. onun dısında ıs ask genel durumlarda onlardan cok farklı bıse soylemedı. kafanızda soru ısaretlerınız varsa gıtmenızı tavsıye ederım tutarlı bı kadın oyle ahım şahım bı hayat cızmıyo kımseye realıst akılcı konusuyo eeee bunun yanında bırazda akıl verıyo tabı :) hepınıze bol fallı gunler dılerım sevgıler kızlar :)Ablamla Cafein'e gittik semraya baktırmak için bunu size söyledim sabah...
Gittik kahvemizi içtik bekliyoruz... Saatlerce bekledikten sonra yukarı biri geldi Semra hanım bi sorun yaşadı ayrıldı burdan dediler... Şok oldum telefonunu fln istedim veremeyiz fln diye terslediler... yapmadıkları terbiyesizlik kalmadı... tam çıkarken bi baktım semra ile cafedeki başka bi çocuk geldi... Geri döndürmüşler Semra'yı yani... Neyse yukarı çıktık birer kahve daha içtik o sırada bizim üstümüze başkalarını almışlar saatlerce yeniden bekledik...
Ciddi anlamda saatlerce beklettiler... en sonunda gidelim biz diye kalktık o sırada aldılar bizi bakmak için...
Velhasıl ablamla baktırdık Semra'ya ama ayrılıcakmış o cafeden bu gün yarın bunu da öğrendik...
Ayrıca herhalde bu günkü sinir bozukluğundan olsa gerek geçen sefer baktığı gibi hiç değildi, çok sıradan şeyler söyledi... Sonuç boşu boşuna 50 liramız gitti.. Bi de üstüne sinirlerimiz bozuldu...
Cafe inn'e de bi daha giden ne olsun zaten... İnanılmaz terbiyesizler gerçekten bütün günümüzü de yediler...
Son olarak evet bırakıyorum fal sevdasını bir kenara... Çok nadir olarak Tarık'a giderim... Tarık iyi bi insan, ablam da Tarık'ın bin kat tutarlı olduğunu söyledi... Gerçi Semra bu gün hiç formda değildi...
bu falcı kimdi canım? bilgilerini verebilri misin?
öncellikle şunu söyleyeyim....ben çok dua ettim ve hala ediyorum..Allah hiçbir duamıda karşılıksız bırakmadı...Fal işine gelince sanırım hissettiğim şeyin onayı için gidiyorum...Öncelikle kendi iç sesini bilmeli insan...İnanmak istediğincen çok...
Fal dediğin şeyde his,yetenek,enerji...duada bir enerji biçimi...hayatta gördüğün herşey gibi...hayatta neyi çok istersen hep engellenir ama ne zaman ki peki tamam ne yapalım diyip arkanı dönersen ya pat diye gelir ya da ummadığın yol açılır...
sen istesende istemesende olacaksa zaten oluyor...kader dediğin şey yaptığın seçimlerden sonra başına gelenler...sen üzülmeyi seçersen o enerji ile olumsuzları çeker ona göre bir hayat yaşarsın..
arasın ne zaman hadi gelsin diye diye diye o kdr çok istiyoruz ki belki de gelicek ama iki pozitif güç itiyor birbirini tepiyor bu sefer...fal baktır ama hayata dvm et..yoksa yaşayamazsın...ilerlemiyor o zaman kendimden biliyorum...bunu geç öğrendim ama öğrendim..
çok haklısın. ben uzunca bir ara vermiştim şubat gibi bir falcıya gidecektim ama bayram arefesinde gene dolaşmaya başladım. evet dua ediyorum iyi güzel olumlu his beslersek olur ama takıntı haline gelirse sadece ona odaklanırsak olmuyor. ben de öyle düşünüyorum ama elde değil işte(( umut umut umut... ben yoruluyorum gözlerim beynim aklım yoruluyor ama kalbim umudum yorulmuyor.. öyle işte:)
canım bu eskılerden gelcek dıyen kısı bana güldü o soyledı ılk. eskılerden gelen bı adam var dedı cok eskıden tanıyosun dedı yengec burcu 31 yasında senın suankı hayatında olan ınsan degıl dedı. sen bu ınsanı goruceksın ondan ayrılıcaksın sana herkesı unutturucak zaten sen onun dısında kımseye asık olmamıssın ona yenıden asık olcaksın gozun kör olcak hıc bıseyı gormıyceksın dedı daha sonrakı gıttıgımde adını soyledı sehır dısında yasadıgını soyledı aılevı durumlarını bıldı. ama 2011 sonuna dogru evlenceksınız dedı bunu bılemedı bız 2010 sonuna dogru ekımde evlendık ordan tökezledı bı tek gul anlıycagın.
valla bu fal işinin yalan olduğunu anladım daha dorusu allah anlamam için önüme birşey çıkardı
ben bir çocuktan hoşlanıorum ama uzaktan çocukla ilgili hiç bir şey bilmiyordum 2 gün önceye kadar buna adı da dahil. ama arkadaşım çocuğun adını biri seslenirken duyduğunu ve adının xxx olduğunu bana sölemişti benm de aklımda çocuğun adı olarak o isim kalmıştı.geçen haftada güle fal baktırmaya gittim aklımda olan isimle tabi ki de gül bildi çocuğun ismini, ne yaptığını herşeyini.
ama sonradan çocukla tanışınca örendimki meğer benm arkadaş ismi yanlış duymuş çocuğun adı bambaşka bişi.ayrıca gül sevgilisi yok dedi ki bu da benim içimden olmasını istediğim birşey o da yanlış çıktı, çocuğun 1 senedir sevgilisi varmış
yani kısacası beyninizde olanları bir şekilde okuyup size geri döndürüyorlar.benim durumum giibi bir olay genelde kimse yaşamadığı için bu kdr net bir şekilde anlaşılması zor oluyor. herkes hoşlandığı insanın adını doğru olarak biliodur en azından
kızlar bir zamanlar üye değilken burdan monami cafeyi okuyup gitmiştim. sedat vardı parmağı sakat.. o da bana bir şey bilemedi. o gün tarık'a da baktırdım. o askere gidecek demişti ve haberim yoktu. o bildi.
sedat da kötü falcılar arasına gitsin :)
merhaba.. bende 2 hafta önce mineye baktırdım.. ilk gidişimdi o kafeye. Mine şuanı ve geçmişi bildi..memnun kaldım baya..Yalnız size gelecekle ilgili söylediği şeyler çıktı mı onu merak ettim..Bu arada olgu ve zeynebede gitmeyi düşünüorum tavsiyeniz üzerine...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?