İstanbul'da Fal - Falcılar

haydı bakalım dejavu dakı duygu gulun sentımentoya gecmısss...Iyı referans mı cıkkkkkkkk
ee kız anca ısım bılı 3 dakka bakar yollar gelecekte asla cıkmazz bu mudur yanıı ve gülün pozitif enerjisinin yanında duyguda pozıtıf enerjıden eser yoktur...fal bıter ulen kıme baktırsam dıye aranırsınn 3 dakkada sepetlendıgın ıcınnn

mineye genelde ben su anki durumu ve ne yapmam gerektiğini sorarım ve sonuçlarını alırım..daha sektirdiğini görmedim...iyidir minenin tarotu..

olgu su an bağdat caddesindeki şubede ama zeynep kadıköyde...

diyeceksiniz neden hep aynı kafe benim iş yerimde orda bir kere memnun kalıncada sabitlemek istedim...ayrı ayrı kafası karışıyor insanın...
olgu konusuna gelince onla ayrı bişey var....

şöyle anlatayım:

ben sevgilimden ayrıyım son 3 haftadır olgu bana hep" işte şöle bir ortamda oturucaksınız su olucak" fln diyordu ama ses seda yok..

sonunda bende dedim ki: "ya olgu yeter hep aynı ama bişey olduğu yok"...
bu ısrarcı...geçen cuma sabah baktırdım gene aynı bir de "şu olacak böyle bir anda fln" bile diyor...
iyi peki dedim çıktım
3 saat sonra telefonum çaldı aynı olgunun dediği şekilde o ortamda görmediğim adamla oturdum ne dediyse takır takır oldu bir anda...
adamı unuttum aklım falda yok artık diye....
dedim ya birini tutunca bırakmamak lazım ama herkes bir olmuyor işte....

inşallah sende pişman olmazsın ama

dip not: baktırdığınız falların üstüne düşmeyin ve asla falda zaman sormayın..siz üstüne düşüp takılınca olmuyor bunu net anladım....yoksa çorap söküğü gibi geliyor..

ciddenmıııı aaaa hemen gitmrliyim....
Bi cafede masallah hepsıde cok cok ıyııı valla bole cafe hıc bulamadıydık bızz yemek de yıyelım barııı
delırtecek bunlar benııı

hahahaha ay kızlar hıc gulcegım yoktu :))) valla ıcıme fenalık geldı kızlar majestıke gıdelım fal günü yapalım yemek falanda yerız ... ya bunlar bızı salak mı sanıyo angel cok haklı gelmeyın bu numaralaraaa tırt onların hepsı

teyze ısı bılıyomus yuksekten kapı actı kısa yoldan kımlerı kerızlerım moduna gırdı herhalde ... bı falcıya 25 tlden fazla para vermem :)

valla bu fal işinin yalan olduğunu anladım daha dorusu allah anlamam için önüme birşey çıkardı

ben bir çocuktan hoşlanıorum ama uzaktan çocukla ilgili hiç bir şey bilmiyordum 2 gün önceye kadar buna adı da dahil. ama arkadaşım çocuğun adını biri seslenirken duyduğunu ve adının xxx olduğunu bana sölemişti benm de aklımda çocuğun adı olarak o isim kalmıştı.geçen haftada güle fal baktırmaya gittim aklımda olan isimle tabi ki de gül bildi çocuğun ismini, ne yaptığını herşeyini.

ama sonradan çocukla tanışınca örendimki meğer benm arkadaş ismi yanlış duymuş çocuğun adı bambaşka bişi.ayrıca gül sevgilisi yok dedi ki bu da benim içimden olmasını istediğim birşey o da yanlış çıktı, çocuğun 1 senedir sevgilisi varmış

yani kısacası beyninizde olanları bir şekilde okuyup size geri döndürüyorlar.benim durumum giibi bir olay genelde kimse yaşamadığı için bu kdr net bir şekilde anlaşılması zor oluyor. herkes hoşlandığı insanın adını doğru olarak biliodur en azından

12 sene önceki adam mıııııııı? çıkmadık candan ümit kesilmez dedikleri bu olsa gerek.

walla canım 12 sene oncekı sevdıgım adamla evlendım yenıden karsılastık uc ay ıcınde oldu bıttı hersey cıkmadık candan ümit kesılmıyo demekkı olacagı varsa oluyo

bugün bende cafeinndeydim ama semra hanımı çok tutmadım.ayrıca cafede sıra kavgası vardı sanırım.rahatsız olduk kuzenimle.

kızlar bir zamanlar üye değilken burdan monami cafeyi okuyup gitmiştim. sedat vardı parmağı sakat.. o da bana bir şey bilemedi. o gün tarık'a da baktırdım. o askere gidecek demişti ve haberim yoktu. o bildi.

sedat da kötü falcılar arasına gitsin :)

bu arada arkadaşlar söylemeden geçemicem;
geçen sene bakırköyde fal baktırdığım 3 ayrı falcı, bana 2010 nisan ayı için mahkeme gözüktüğünü söylemişti. ve aynı şekilde hepsi sözleşmiş gibi mahkemede sadece ben değil benim yanımda 3 kişi daha olacağını söylemişti. hem kahve hem tarot baktırmıştım.
üçü de aynı şeyi söyleyince resmen uykularım kaçmıştı ama hiçbir şey çıkmadı Allah'a çok şükür.
ama hala garip geliyo bana, bazı arkadaşların dediği gibi üç harflilerin dalga geçmesi midir nedir?

fazla kaptırmamak lazım biliyorum ama kenara sıkıştım bu sıralar acilen iyi bir falcı bulmam lazım avrupa yakasında...

kızlar slm bugun semraya fal baktırdım 10 uzerınden 7 dıyebılırım. kadının moralı bozuktu o bellı. cafedekı olaylara gelınce ben gıttıgımde semra bırakmamıstı ordaydı. bu arada denız sen saat kacta gıttın ben yedı bucuk sekız gıbı ordan cıktım. semra bana soylemıstı bugun burayı bırakıcam haberın olsun dedı ve gızlıdende cep numarasını aldım. semranın bana dedıklerıne gelınce bana bakan dıger falcılarımla bırlıkte hemen hemen aynı seylerı soyledı. yanı oyle cok buyuk bı senaryo cızmedı dıgerlerı ne dedıyse o da onu dedı. ama sanırım o da o cafenın rezıllıgınden dolayı bırakmak ıstıyo ben o sekılde hıssettım. sonrasında da kadıkoyde kiraz cafenın yolunu tuttum:) gercekten sabıt bellı bır falcı daha ıyı oluyo yanı artık ıcımden tovbe fal mal dıyesım gelıyo ama :) huylu huyundan vazgecmez sanırım :) merak ettıgım falcıları denemeye devam edıcem sızlerle paylasırım. ha bu arada semraya soyle guvendım bana cok eskıden gelen bırının suanda ne vazıyette oldugunu ve bana karsı ne hıssettıgını soyledı ve dedıklerı a dan z ye dogruydu ben o kısıyle gorusmuyorum ama haberlerı gelıyo ve gelen haberler semranın dedıgı turdendı semra onu bana cok guzel yorumladı. sadece dıger falcıların aksıne kızın olcak dedı :) dıgerlerı gul emıne ve serhan ısrarla oglun olcak dıyolar bır tek burda onlarla zıt dustu. onun dısında ıs ask genel durumlarda onlardan cok farklı bıse soylemedı. kafanızda soru ısaretlerınız varsa gıtmenızı tavsıye ederım tutarlı bı kadın oyle ahım şahım bı hayat cızmıyo kımseye realıst akılcı konusuyo eeee bunun yanında bırazda akıl verıyo tabı :) hepınıze bol fallı gunler dılerım sevgıler kızlar :)

bu falcı kimdi canım? bilgilerini verebilri misin?

canım bu eskılerden gelcek dıyen kısı bana güldü o soyledı ılk. eskılerden gelen bı adam var dedı cok eskıden tanıyosun dedı yengec burcu 31 yasında senın suankı hayatında olan ınsan degıl dedı. sen bu ınsanı goruceksın ondan ayrılıcaksın sana herkesı unutturucak zaten sen onun dısında kımseye asık olmamıssın ona yenıden asık olcaksın gozun kör olcak hıc bıseyı gormıyceksın dedı daha sonrakı gıttıgımde adını soyledı sehır dısında yasadıgını soyledı aılevı durumlarını bıldı. ama 2011 sonuna dogru evlenceksınız dedı bunu bılemedı bız 2010 sonuna dogru ekımde evlendık ordan tökezledı bı tek gul anlıycagın.

hm bayram arefesinde gül'e ben de baktırdım. son ahftasonu da arkadaşımla gittik ama yanında bebeği vardı diye geri kaçtık ortam çok sigaralıydı hemen yakındaki sokaktaki gülden'e gittik biz de.
gül'ün dedikleri çıkıyorsa güzel... ama hem olumsuz eleştiriler hem de ben tel.de konuşurken onları dinlemesi biraz bende negatif oldu.

bak bu enteresan geldı ıstee....yanı her zaman beyın okuduklarını düşünürüm (yiğit hariç)ama bu tescilli olmus sankıı....ama bu kadar kolaymı bu beyın okuma ısı pekı nerden bıldı cocugun ısını gucunu sen bılıyormuydunn.....

var bu tarıkta ıs ben dıyorummm ayrıca ben en son dırek sahıt oldum karısan falı sak dıye oturtuverdı baskasına anlatıyımmı desem anlattırır tarık kendı buldu cocuk ıyı bırde gelecek cıksa ay belkı vardır zamanı yukarda denıldıgı gıbı bıraz kendı halıne bırakmak lazım herhalde

ay kızlar o zeynebe bende gıttım angelsde esmer toplu bı bayan. ama bana hıc bıseyı bılemedı o zamankı sevgılım ıcın bunla devam edıyosun evlenıyosun falan fılan dedı. ıs degıstırceksın dedı hanı nerdeee :) hıc bırı cıkmadı o sevgılımle devam etmekten gectım adamdan kurtulmak ıcın savcılıga verdım pesımı bırakmadı ama zeynep mutlu mesut gıdıyosunuz dedı ıs degıstırcen dedı hala aynı ısyerımde calısıyorum yanı bılmıyorum zeynep bana gore cok sallıyo alakası yok yanı ben angelsda burcuyu tavsıye ederım. bırde kadıkoyde baraka cafe var ordada bı burcu var o da guzel bakıyo mekanıda baba kız ısletıyolar. aklıma gelmısken bırde su kadıkoyde yelkovan kafe varmıs rex ın ordakı barlar sokagında handan hanım dıye bırı bakıyomus ona gıdenınız varmı nasıl bırıdır bılmıyorum bı arastırma yapmadan da gıtmek ıstemıyorum bır ıkı kısıden ıyı dıye duydum ama hadı bakalım duyanınız olursa haber beklıyorum :)

kızlarrrrr (((((

şimdi fallarımı yazdığım bi defter vardı açıp bakayım dedim size tavsiye edeyim ve yokkk((((( annem atıcam onu diyordu ve atmış gerçekten de(((((((((((( inanamıyorum (((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…