İstanbul'da Fal - Falcılar

bu gulun fallar bı bana mı cıkmıyor ben adamı unutmusken kendılıgınden persembe arayacak dedı tabıı kı arayan yookk
otekı ıcın max 4 gune gorusme dedı adamla ılıskım bıttı
ay hıcbırı cıkmadı vaktı mı var dıycem ama umıtlenmıyımmm

beyın okumayı onlar yapmıyokı :) falımızada zaten gul falan bakmıyo gule soyluyolar gulde bıze soyluyor. ben zamanında soyle duymustum bana bır hoca soylemıstı sanırım bu evrendekı herseyı yaratan tek bır guc var o da allahü tealadır demıstı. cınlerıde ınsanlarıda o yarattı sız farklı evrende onlar farklı evrende yasıyor dedı bızım ıyımızde var kotumuzde var onlarında ıyısıde var kotusude var dıye anlatmıstı. ve onlar bızım on senede yasadıgımızı bır gunde yasadıklarını soylemıstı. yanı onlar zaman kavramı olarak bızden bıraz daha ılerdeler ve gul olsun yada baska falcılar olsun bazı seylerı bu sekılde bılıyolar. ve ayrıca bana sunu da soylemıstı onların her dedıgınede ınanmayacaksın ınsanlarla dalga gecenlerıde vardır. gaybı allahtan baska kımse bılemez. gecmısı gorurler senın yasamadıgın gelecegı gorurler senden bır basamak daha uste yasarlar ama gelecegı asla bılemezler demıstı. ben o yuzdeen uc harflılerın dedıklerıne takılmam ama usta bır tarotcuya yada katına falı acan bırını bulursam kacırmam cunku tarot kartları olsun katına kartları olsun gelecekten cok haber vermeselerde o anda kafanızda olan sorulara muhakkak cevap verır bu da bızı bulundugumuz cenderenın ıcınden cıkartır dıye dusunuyorum... cıkan sonuca gore saglıklı bı karar verebılırız bana gore.

belkıde gercekten vaktı vardır. bence bı bekle derım bana zamanları bılemedı ama onun dısında bıldı. ben bıle beklemıyodum 12 sene sonra yenıden karsılasmayı ımkansız gıbı bıseydı o farklı sehırde ben farklı sehırdeydım ımkansız otesıydı hatta ama gul ısrarla gecmısten gelen bırı var eskılerden dedı tarotcum da sonbahar gıbı bırı gırcek hayatına cok guzel bı ask yasıycaksın yengec burcu demıstı. gul farklı bıldı tarotcum farklı bıldı ama sonucta ıkısıde eskıden bırı dıyerek son noktayı koymustu bana

kızlar herkez soğanlıktaki emineyi bekliyor sanırımm.inş oda fos çıkmazz. emineye gidenler yazsın lütfennn
irde ben şu ratoş hakkında bişi duydum onu paylaşmak istiyorum.tarotun herzaman bakılmaması gereken bi fal olduğunu biliyorum bakan kişide çok önemliymiş.bazı şeylerin rotasını değiştirdiğini duydum .bana sakın baktırma dediler.sık sık baktırılmazmış tarota.

buarada ben birini önericem ama çekiniyorum reklam gibi olmasın diye.çok az kaldı yazıcammm.istanbuldaki cafelerde bakmıyoo.zaten zar zor randevu alıyorsun birde bana öyle zırp pırt gelmeyin diyoo.sıkılıyorum diyoo nasıl falcıysaaa.

offff valla amma yazmışşsınızz kızlarr yaww ortalık yinee karışmışş:))))

bu fadime teyzenin olayı için bir iki çift lafda müsadeniz varsa bende dile gelirmek isterim..göster ama elletme durumu da olabilirr gerçekten doğru da olabilir..sizin çok iyi niyetli düşünerek tepki verdiğinizi ve insanların kandırırılmamasını istediğinizi biliyorum; fakat kanımca yinede iki yönlü düşünüp daha yumuşak davranmakta fayda var diye düşünüyorum..kaldıki bu foruma fadime ablanın ıyı oldugunu söyleyen kişi gerçektende dürüst davranıp içtenlikle bunu yazmışsa su anda üzülmüşte olabilir...yalnız bu 100 lira olayındaa tepeden tırnapa size katılıyorum..kadın buranın kokusunu alıp fiyatı arttırmış olabilir..ayrıcaa şunuda belirtmeliyimki fadime teyzeyi öneren arkadaş yazdı ve bir çok insan bizde istiyoruzzz bizdeee deyipp durdu ..bu kadar isteğe karsılık eger ıyı nıyetlıyse davranısı kım olsa arastırıp bulmak ısterdii ve buldum dedi..

reklam zaten buramm buramm kokan forumlar gayett acıkk..meselaa majestik cafe ıcın yazınlar ..beylıkdusundekı ayse ablanın tek yorum yazmayıpp devamlı reklem atmalar...ama keske deselerkii benn falcıyımm bakıyorum fıyatım 20 lıra surdayım ıdda edıyorum gelın bırınıze bedava bakayımm deneyın gorun de..reklamını yapacaksansa adam gıbı yapmalı dıye dusunuyorum..

1000 sayfalara geldikk artık kimse yorum yazmasın fikrini paylaşmasın cümlesinee kesinlikle katılmıyorum..neden dersenizz..bunu yoruu yazan bile bir filir beyan ederken nasıl başkalarına yazmayın der? en azından burdan kimlerin şarlatan oldugunu anlayabiliyoruzz...evett enerjii meselesi diyoruz..akıl okuyor diyoruz...geleceği cok ıyı bılemıyorlar diyoruzz kesinlikle hak veriyorum size..

gecende yazdım yiğit için..abimin ismini soylemeye calısırken kac haflı dedi(belli içimden onun ısmımı gecırmemı ıstedı )bende bu gıbılerın onlarcasıyla karsılastıgım ıcın baska bır ısım dusundum habiree ve sinir olduu cıddı cıddı yuzunden anladım tam 3 dakıka bununla ılgılendı..daha da uzatsaydıı zaten abımın ısmı benm ıcın cokda onelı degıl bılıyorum dıyecektım..o yuzdewn bır arkadasın sevdıgı kısının ısmını yanlıs bılmesıne ragmen o ısmı bulması gülün gayet normal:))

geçenlerde bir arkadas astroloji sinastri diye birşey önerdi 65 lira fiyatı ortamala..o bile daha mantıklıdırr :))hiç değişmeyecek bir doğum analizi sonuçta.. en azından doğum haritamızı ve eş uyumumuzu belirler..yaww bunlar bu kadara bakıyorsa rezzan kirazlar tarotaa yada cok unluler kaça bakıyordur acaba:))

arkadaşlar benim için fal ne işe yarar diye sordugumda şu cevabı alıyorum..örneğin;

rüyamda bir sey goruyorum babamla ılgılı cok ustunde durmuyorum sonra ertesı gun yıne aynı ruyayı goruyorum ..cok uzucu oldugundan kabus oldugunu dusunup bi kenara atıyorum..aradan 1 yada 1 bucuk hafta gecıyor..gaziosmanpasada oturan bır arkadasımın tavsiyesiyle bir birsel abla isimli falcıya baktıyorum ..kadın bana babanız cok rahatsız bır once doktora gıtmelısınız ..tam bu bolgesınde problemı var...kontrol edin diyor..neyse ruyala bırlıkte bu olaya sok oluyorum...ve babam ki kendisi de tabib oldugundan doktora gıtmeyı sevmez:))cok rica edıyorum hatta yalvarıyorum..ve sonuc gercekten uzucu...ama bı yandanda yaa kadın soylemeseydıı yaa cok gec farketseydıkk dıyorum..

yani demem o ki arkadaşlarr..bunun gıbı aslında gecmıste olmus ama benım haberım olmayan bır cok olayı lehıme cevırebıldım...bazen rahatlamak..bazen ınanmasak bıle guzel gunler olacagını duyak bızı pozitif yapıyor bırazda boyle dusunmek lazım..

laff cafe dıyorlar bılıyorusunuzz ...kotu oldugunu hepımız bılıyoruzz vee aman sakın haa dıyoruzz..bır gun baska bırı sakın suna gıtmeyın dıyoo baskaası evet berbat dıyorr..duyguya sakın gıtmeyın berbat dıyorum baskası evet foss dıyor..ben bu konuda bu forumu begenıyorum herkesin emekleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum...

duygucum senın aşk hıkayende supermış 12 yıl .....
pekı bışey sorucam adam evlenıp boşanma yaşadımı bu sure zarfında
yanı ımkansız dedın ya o bakımdan soruyorum :26:

bugün bende cafeinndeydim ama semra hanımı çok tutmadım.ayrıca cafede sıra kavgası vardı sanırım.rahatsız olduk kuzenimle.

Valla canım o kavgayı yapan ben bile olabilirim... Çünkü bu gün beni çileden çıkardı Cafein yaptıkları terbiyesizliklerle herhalde 4 saatimiz geçti orda... Semra hanım bu gün iyi değildi kesinlikle... Bende beğenmedim ilk falı bende çok iyi olmasına rağmen... Ama bu gün orda bi olaylar oldu sanırım, biz yukarda beklerken Semra hanım ayrıldı bakamıcak diye yanımıza geldiler... Israr ettim telefonunu rica ettik kibarca dil döktüm, tersleyip terbiyesizlik yaptılar... Sonra tam gidiyoduk Semra'yı geri döndürmüşler fln ama kadın dedi ayrılıcam ben burda olmucam diye...
Kadıncağızın sinirleri bozuktu baya yani ondan belki bakamadı diye düşündüm...

Ben senden önce çıkmışımdır ordan canım saat 7 gibi çıkabildim cafeden... Ve evet cafenin rezilliği inanılmazdı... Resmen 4 saatimi yedi boşu boşuna... Birde burunları kalkmış 3 hafta önce 20 lirayken şimdi 25 yapmışlar...
Bende semranın numarasını almayı başardım ama hahaha yaşasın bize =) Gerçi bu günkü falını hiç tutmadım, kadının sinirlerini çok bozmuşlardı... Diğer gittiğimde çok çok daha iyiydi gerçekten... Ablamda hiç beğenmedi, bir de ikimiz de cafeye o kadar sinirlendik ki verdiğimiz para şiddetle içimize oturdu yani...

Herhalde geleceği kimse bilemez diyip Tarık'ı sevmeye devam etmeliyiz biz =) Seviyorum o çocuğu şeytan tüyü var =)

durumu süper özetlemişsin, aynen katılıyorum...

majestik tamamen reklamdı zaten onu anladım da beylikdüzündeki ayşe'de mi öyle? gerçi dediğin gibi yorumun devamı gelmedi, ben de sordum arkadaşa ama cevap vermedi...

ya ben dağın başında oturuyorum beylikdüzü çok uzak her yere, sürekli taksime gidemiyorum bakırköy-beylikdüzü hizasında çok fazla övülen kimse yok. hayatımın çıkmazındayım zaten,birileri birşeyler yazınca atlıyorum hemen.yoruldum valla günün yarısını burayı takip ederek geçirmekten gözlerim bozulacak :)

bir de bu laf cafe hangisi? kozyatağı mı, bakırköy mü?
ben bakırköydekine gittim. çiğdem i kesinlikle önermediğimi söylemek isterim, kadın resmen benimle dalga geçti, annem benden önce fal baktırdı, hemen arkasından beni aldı fala ve başladı annemden ne öğrendiyse bana saymaya, inanılmaz sinirlenmiştim o gün!

. aklıma gelmısken bırde su kadıkoyde yelkovan kafe varmıs rex ın ordakı barlar sokagında handan hanım dıye bırı bakıyomus ona gıdenınız varmı nasıl bırıdır bılmıyorum bı arastırma yapmadan da gıtmek ıstemıyorum bır ıkı kısıden ıyı dıye duydum ama hadı bakalım duyanınız olursa haber beklıyorum :)[/QUOTE]

ben gitmiştim cnm tavsiye etmem söylediği hiç birşey çıkmadığı gibi çok sıradan bi faldı zaten.
bu arada semranın numarasını kaybetme :)) ben memnun kalmıştım ondan daha sonra gitmek isterim tekrar

Bazı kısımlara itirazım varrrrr
ılk basta gözlerini para bürümüş fadime teyze olayının yuklarıda bır arkadasımızın da ıfade ettıgı gıbı tamamen danısıklı dövüş oldugundan eminim....Yapmayın kızlar Tokatta ne yapıyomus ta 100 e bakıyomus 20 tl ye ne hocalar bakar anadoluyaa...Bu iş bariz kurgu...Yıllar önce baktırmısta numarası yokmus ta aman da her dediği çıkmıs ta ulen gecen haftakı falı hatırlamıyorum da kaydedıp dinliyorum masallah yıllar önceki fal kayıtlarda aynen duruyoo ha bırde kaza haberı varmısta o dedıgı de nedense tam da bugun cıkmısss...Cidden burdakıler o kadar da salak degıl yanııı...10 kısı arasa 1000 tl mılletı zengın edıceksınız acadolu da bu parayla fadıme teyze 1 yıl yasar yanı....

Ama ben emınım sımdıden numara alınmıstır ve o kadın aranmıstır.100 tl de verılmıstır..Caresızlık böyle birşey işte insan neye saracagını bilemiyor....

İkinci konu Yiğit...3 yıldır Yiğite giden biri olarak tan Yiğitin kesınlıkle beyın okumadıgını düşünüyorum...
İsimde basarılıdır calısmıstır tecrube kazanmıstır...
Daha önce de anlattım benım sımdıye kadar hayatıma gıren herkesın ısmını bildi bir tek esas oglan dısında...Bende bilsin diye hep içimden ismini tekrarlıyordum ama yok 4 sefer de de ısmı bılemedı..
Akıl okuyo olsa herhalde soylerdı ısmı...

bir de laf cafe çiğdem denmiş....Kadın tam bir facia, ha paradiso Demet,ha laf cafe çiğdem...Ben de az da olsa salladı ama arkadasımın falını dınledıkten sonra bır ınsan bu kadar mı atar ama tutturamaz dıye düşünmedim değil...naıs falcı olmus bunlar ben anlamıyorum...

ben gitmiştim cnm tavsiye etmem söylediği hiç birşey çıkmadığı gibi çok sıradan bi faldı zaten.
bu arada semranın numarasını kaybetme :)) ben memnun kalmıştım ondan daha sonra gitmek isterim tekrar[/QUOTE]

Şimdi BU Semra yı arasak bakmazmı yanı bir yerde bulussak teli olan kızlar numarasını gönderebilirmi denizden meselaaa,benim tarık kankamm

kızlarrrrr (((((

şimdi fallarımı yazdığım bi defter vardı açıp bakayım dedim size tavsiye edeyim ve yokkk((((( annem atıcam onu diyordu ve atmış gerçekten de(((((((((((( inanamıyorum (((((((((((

benimde böyle bir şeyim var defter olmasa da bana söylenen şeyleri kağıtlara yazıyorum.
çıkmayanları elemek için. çünkü bu kadar falcıyı hayatıma sokamam.. ama annemin haberi yok tabi :86:

benimde böyle bir şeyim var defter olmasa da bana söylenen şeyleri kağıtlara yazıyorum.
çıkmayanları elemek için. çünkü bu kadar falcıyı hayatıma sokamam.. ama annemin haberi yok tabi :86:

ben kaydediyorum tele bilgisayarda dosya yaptım kendıme bende kötüleri siliyorum...Annem biliyo ama suyunu çıkardın artık diyooo
Selinaxx bu kedi çok güzel bu arada

ben kaydediyorum tele bilgisayarda dosya yaptım kendıme bende kötüleri siliyorum...Annem biliyo ama suyunu çıkardın artık diyooo
Selinaxx bu kedi çok güzel bu arada

şişman ama ciddi bir kedi.. tesadüf internette buldum..teşekkür ederim bu arada.

şu serhan'a tarot baktırmak istiyorum yeni bir yıla girerken ama oda yeri yokmuş sanırım..bende öyle bir yerde buluşup fal baktırmayı sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…