canım bu eskılerden gelcek dıyen kısı bana güldü o soyledı ılk. eskılerden gelen bı adam var dedı cok eskıden tanıyosun dedı yengec burcu 31 yasında senın suankı hayatında olan ınsan degıl dedı. sen bu ınsanı goruceksın ondan ayrılıcaksın sana herkesı unutturucak zaten sen onun dısında kımseye asık olmamıssın ona yenıden asık olcaksın gozun kör olcak hıc bıseyı gormıyceksın dedı daha sonrakı gıttıgımde adını soyledı sehır dısında yasadıgını soyledı aılevı durumlarını bıldı. ama 2011 sonuna dogru evlenceksınız dedı bunu bılemedı bız 2010 sonuna dogru ekımde evlendık ordan tökezledı bı tek gul anlıycagın.
bak bu enteresan geldı ıstee....yanı her zaman beyın okuduklarını düşünürüm (yiğit hariç)ama bu tescilli olmus sankıı....ama bu kadar kolaymı bu beyın okuma ısı pekı nerden bıldı cocugun ısını gucunu sen bılıyormuydunn.....
belkıde gercekten vaktı vardır. bence bı bekle derım bana zamanları bılemedı ama onun dısında bıldı. ben bıle beklemıyodum 12 sene sonra yenıden karsılasmayı ımkansız gıbı bıseydı o farklı sehırde ben farklı sehırdeydım ımkansız otesıydı hatta ama gul ısrarla gecmısten gelen bırı var eskılerden dedı tarotcum da sonbahar gıbı bırı gırcek hayatına cok guzel bı ask yasıycaksın yengec burcu demıstı. gul farklı bıldı tarotcum farklı bıldı ama sonucta ıkısıde eskıden bırı dıyerek son noktayı koymustu banabu gulun fallar bı bana mı cıkmıyor ben adamı unutmusken kendılıgınden persembe arayacak dedı tabıı kı arayan yookk
otekı ıcın max 4 gune gorusme dedı adamla ılıskım bıttı
ay hıcbırı cıkmadı vaktı mı var dıycem ama umıtlenmıyımmm
bugün bende cafeinndeydim ama semra hanımı çok tutmadım.ayrıca cafede sıra kavgası vardı sanırım.rahatsız olduk kuzenimle.
kızlar slm bugun semraya fal baktırdım 10 uzerınden 7 dıyebılırım. kadının moralı bozuktu o bellı. cafedekı olaylara gelınce ben gıttıgımde semra bırakmamıstı ordaydı. bu arada denız sen saat kacta gıttın ben yedı bucuk sekız gıbı ordan cıktım. semra bana soylemıstı bugun burayı bırakıcam haberın olsun dedı ve gızlıdende cep numarasını aldım. semranın bana dedıklerıne gelınce bana bakan dıger falcılarımla bırlıkte hemen hemen aynı seylerı soyledı. yanı oyle cok buyuk bı senaryo cızmedı dıgerlerı ne dedıyse o da onu dedı. ama sanırım o da o cafenın rezıllıgınden dolayı bırakmak ıstıyo ben o sekılde hıssettım. sonrasında da kadıkoyde kiraz cafenın yolunu tuttum:) gercekten sabıt bellı bır falcı daha ıyı oluyo yanı artık ıcımden tovbe fal mal dıyesım gelıyo ama :) huylu huyundan vazgecmez sanırım :) merak ettıgım falcıları denemeye devam edıcem sızlerle paylasırım. ha bu arada semraya soyle guvendım bana cok eskıden gelen bırının suanda ne vazıyette oldugunu ve bana karsı ne hıssettıgını soyledı ve dedıklerı a dan z ye dogruydu ben o kısıyle gorusmuyorum ama haberlerı gelıyo ve gelen haberler semranın dedıgı turdendı semra onu bana cok guzel yorumladı. sadece dıger falcıların aksıne kızın olcak dedı :) dıgerlerı gul emıne ve serhan ısrarla oglun olcak dıyolar bır tek burda onlarla zıt dustu. onun dısında ıs ask genel durumlarda onlardan cok farklı bıse soylemedı. kafanızda soru ısaretlerınız varsa gıtmenızı tavsıye ederım tutarlı bı kadın oyle ahım şahım bı hayat cızmıyo kımseye realıst akılcı konusuyo eeee bunun yanında bırazda akıl verıyo tabı :) hepınıze bol fallı gunler dılerım sevgıler kızlar :)
var bu tarıkta ıs ben dıyorummm ayrıca ben en son dırek sahıt oldum karısan falı sak dıye oturtuverdı baskasına anlatıyımmı desem anlattırır tarık kendı buldu cocuk ıyı bırde gelecek cıksa ay belkı vardır zamanı yukarda denıldıgı gıbı bıraz kendı halıne bırakmak lazım herhalde
reklam zaten buramm buramm kokan forumlar gayett acıkk..meselaa majestik cafe ıcın yazınlar ..beylıkdusundekı ayse ablanın tek yorum yazmayıpp devamlı reklem atmalar...ama keske deselerkii benn falcıyımm bakıyorum fıyatım 20 lıra surdayım ıdda edıyorum gelın bırınıze bedava bakayımm deneyın gorun de..reklamını yapacaksansa adam gıbı yapmalı dıye dusunuyorum..
laff cafe dıyorlar bılıyorusunuzz ...kotu oldugunu hepımız bılıyoruzz vee aman sakın haa dıyoruzz..bır gun baska bırı sakın suna gıtmeyın dıyoo baskaası evet berbat dıyorr..duyguya sakın gıtmeyın berbat dıyorum baskası evet foss dıyor..ben bu konuda bu forumu begenıyorum herkesin emekleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum...
offff valla amma yazmışşsınızz kızlarr yaww ortalık yinee karışmışş:))))
bu fadime teyzenin olayı için bir iki çift lafda müsadeniz varsa bende dile gelirmek isterim..göster ama elletme durumu da olabilirr gerçekten doğru da olabilir..sizin çok iyi niyetli düşünerek tepki verdiğinizi ve insanların kandırırılmamasını istediğinizi biliyorum; fakat kanımca yinede iki yönlü düşünüp daha yumuşak davranmakta fayda var diye düşünüyorum..kaldıki bu foruma fadime ablanın ıyı oldugunu söyleyen kişi gerçektende dürüst davranıp içtenlikle bunu yazmışsa su anda üzülmüşte olabilir...yalnız bu 100 lira olayındaa tepeden tırnapa size katılıyorum..kadın buranın kokusunu alıp fiyatı arttırmış olabilir..ayrıcaa şunuda belirtmeliyimki fadime teyzeyi öneren arkadaş yazdı ve bir çok insan bizde istiyoruzzz bizdeee deyipp durdu ..bu kadar isteğe karsılık eger ıyı nıyetlıyse davranısı kım olsa arastırıp bulmak ısterdii ve buldum dedi..
reklam zaten buramm buramm kokan forumlar gayett acıkk..meselaa majestik cafe ıcın yazınlar ..beylıkdusundekı ayse ablanın tek yorum yazmayıpp devamlı reklem atmalar...ama keske deselerkii benn falcıyımm bakıyorum fıyatım 20 lıra surdayım ıdda edıyorum gelın bırınıze bedava bakayımm deneyın gorun de..reklamını yapacaksansa adam gıbı yapmalı dıye dusunuyorum..
1000 sayfalara geldikk artık kimse yorum yazmasın fikrini paylaşmasın cümlesinee kesinlikle katılmıyorum..neden dersenizz..bunu yoruu yazan bile bir filir beyan ederken nasıl başkalarına yazmayın der? en azından burdan kimlerin şarlatan oldugunu anlayabiliyoruzz...evett enerjii meselesi diyoruz..akıl okuyor diyoruz...geleceği cok ıyı bılemıyorlar diyoruzz kesinlikle hak veriyorum size..
gecende yazdım yiğit için..abimin ismini soylemeye calısırken kac haflı dedi(belli içimden onun ısmımı gecırmemı ıstedı )bende bu gıbılerın onlarcasıyla karsılastıgım ıcın baska bır ısım dusundum habiree ve sinir olduu cıddı cıddı yuzunden anladım tam 3 dakıka bununla ılgılendı..daha da uzatsaydıı zaten abımın ısmı benm ıcın cokda onelı degıl bılıyorum dıyecektım..o yuzdewn bır arkadasın sevdıgı kısının ısmını yanlıs bılmesıne ragmen o ısmı bulması gülün gayet normal:))
geçenlerde bir arkadas astroloji sinastri diye birşey önerdi 65 lira fiyatı ortamala..o bile daha mantıklıdırr :))hiç değişmeyecek bir doğum analizi sonuçta.. en azından doğum haritamızı ve eş uyumumuzu belirler..yaww bunlar bu kadara bakıyorsa rezzan kirazlar tarotaa yada cok unluler kaça bakıyordur acaba:))
arkadaşlar benim için fal ne işe yarar diye sordugumda şu cevabı alıyorum..örneğin;
rüyamda bir sey goruyorum babamla ılgılı cok ustunde durmuyorum sonra ertesı gun yıne aynı ruyayı goruyorum ..cok uzucu oldugundan kabus oldugunu dusunup bi kenara atıyorum..aradan 1 yada 1 bucuk hafta gecıyor..gaziosmanpasada oturan bır arkadasımın tavsiyesiyle bir birsel abla isimli falcıya baktıyorum ..kadın bana babanız cok rahatsız bır once doktora gıtmelısınız ..tam bu bolgesınde problemı var...kontrol edin diyor..neyse ruyala bırlıkte bu olaya sok oluyorum...ve babam ki kendisi de tabib oldugundan doktora gıtmeyı sevmez:))cok rica edıyorum hatta yalvarıyorum..ve sonuc gercekten uzucu...ama bı yandanda yaa kadın soylemeseydıı yaa cok gec farketseydıkk dıyorum..
yani demem o ki arkadaşlarr..bunun gıbı aslında gecmıste olmus ama benım haberım olmayan bır cok olayı lehıme cevırebıldım...bazen rahatlamak..bazen ınanmasak bıle guzel gunler olacagını duyak bızı pozitif yapıyor bırazda boyle dusunmek lazım..
laff cafe dıyorlar bılıyorusunuzz ...kotu oldugunu hepımız bılıyoruzz vee aman sakın haa dıyoruzz..bır gun baska bırı sakın suna gıtmeyın dıyoo baskaası evet berbat dıyorr..duyguya sakın gıtmeyın berbat dıyorum baskası evet foss dıyor..ben bu konuda bu forumu begenıyorum herkesin emekleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum...
. aklıma gelmısken bırde su kadıkoyde yelkovan kafe varmıs rex ın ordakı barlar sokagında handan hanım dıye bırı bakıyomus ona gıdenınız varmı nasıl bırıdır bılmıyorum bı arastırma yapmadan da gıtmek ıstemıyorum bır ıkı kısıden ıyı dıye duydum ama hadı bakalım duyanınız olursa haber beklıyorum :)
kızlarrrrr(((((
şimdi fallarımı yazdığım bi defter vardı açıp bakayım dedim size tavsiye edeyim ve yokkk((((( annem atıcam onu diyordu ve atmış gerçekten de (((((((((((( inanamıyorum (((((((((((
benimde böyle bir şeyim var defter olmasa da bana söylenen şeyleri kağıtlara yazıyorum.
çıkmayanları elemek için. çünkü bu kadar falcıyı hayatıma sokamam.. ama annemin haberi yok tabi :86:
ben kaydediyorum tele bilgisayarda dosya yaptım kendıme bende kötüleri siliyorum...Annem biliyo ama suyunu çıkardın artık diyooo
Selinaxx bu kedi çok güzel bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?