İstanbul'da Fal - Falcılar

ben çocuğu işyerinde gördüm beğendim (yemek sektöründe çalışıyor kendisi) o sırada arkadaşım ona biri seslenirken ismini kafadan sallıyorum şu an yiğit diye duymuş, biz de ona kendi aramızda yiğit demeye başladık.ama benm hakkında tek bildiğim bu duyulan isim ve nerde çalıştığı idi.hatta yaşını bile tipine göre tahmin etmiştim

güle gittiğimde ise bu bizim duyduğumuz ismi, kafamdaki yaşı ve çalıştığı işi söledi.bende içimden dedim nasıl bildi vay anasını die.ciddi bir durumda sevgilisi de yok takılıyor birileriyle dedi.

faldan 3-4 gün sonra ise benim araştırmalarım ve tanıdıklarım sayesinde çocuğun gerçek ismini öğrendim ve şok oldum, dedim bu iş burda bitmiştir.cidden çok süper biri olmadıktan sonra baktırmam resmen beynimde olanları okuyup bana sölüyorlar.
bu arada kafamda belirlediğim yaşta tamamen farklı çıktı

bakırköy'de laf cafe'de çiğdem'e ben de baktırdım ve memnun kalmıştım yahu:/ ama sadece bir kez tesadüf eseri gittim, acıbadem'de dişçiden çıkınca gitmiştim.

yeşilköy'de tilbe cafe var. gülden hanım onu dene.

bir de bakırköy'de kemal tanca'nın sokağında emel hanım varmış. kuaförüm dedi, sabahın köründe msj atmış deli hatun.

duygucum senın aşk hıkayende supermış 12 yıl .....
pekı bışey sorucam adam evlenıp boşanma yaşadımı bu sure zarfında
yanı ımkansız dedın ya o bakımdan soruyorum :26:

cemredenizcim o bosanma yasamadı ben yasadım bosanma :) o yuzden ımkansız demıstım ayrıca o ıstanbul dısındaydı yanı karsılasmamız ımkansızdı ama olcagı varmıs oldu ıste canım ne dıyım kader sonu hayırlı olsunda ...

Bizde istedik onu ama 50 tl yapmıs kadın 25 den...anam burda adı duyulann fıyat arttırıyooo

kızlar serhan ablanın onu demesının sebebı var bunu telden aramıslar yurt dısındayız falan sen bak bız paranı gondercez dıyolarmıs ama kadına gondermemısler o yuzden 50 tl demıs arayanlara ben dun aksam kadıkoyde kıraz cafeye gıttım serhan ablayla orda bulustum semranın yanından cıkınca. arkadasımıda goturmustum hatta 25 e baktı arkadasıma sızın baktırcagınızdan kesın emın olursa 25 e bakar oyle ucuk bı kadın degıldır. 15 dk bakıpta atmaz basından aksam benım arkadasıma 45 dkk tarot baktı once suankı durumuna baktı sonra soru sordurdu sonra 13 kart cek dedı 2011 senelık bakalım dedı. en son sorun varmı sor dedı ılıskı guncellemesı yaptı. en son da kahve falına baktı. arkadasım cok memnun kaldı 30 tl verıyodu yok kızım dedı 25 dedı al bu besı dedı gozumle gordum yemın ederım.

hayır hayır 3 gün önce 25 idi 50 yemi çıkmış yok cnm daha neler telde baktırmak isteyenlere 50 diyorum demişti bana normalde 25 lira arayın bence teyit edin

bencede arayın teyıt edın kadın kım baktırcak kım baktırmayacak anlamıyo. parasını gondermedıklerı ıcın.

tokat'taki teyze olayına gelince...

iki sene önce annem hastanede ameliyat oldu, o günde annem, ben ve ablam var odada. çok iyi bakan biri varmış hastanede, hasta yakını. hemşireler böyle haber getirdi. bizde o zaman zor bir dönemden geçiyoruz, kadını çağırdık, kırmadı geldi sağolsun.

kadın geldi topu topu anneme üç cümle, bana üç cümle ve ablama üç cümle söyledi gitti. para almadı. "amaaan dedik, boşuna heveslendik(" falan. kadının babaannesi mi kaynanası mı ne yoğun bakımdaydı, "çıktı" dediler, koşarak gitti. biz falı unuttuk.

derkeeeennnnn geçenlerde anne o kadını hatırlıyor musun? her dediği çıktı dedim. ve gerçekten de öyle. söylediği şeyler de basit şeyler değil üç büyük olay söyledi herkese. ben üçünü de yaşadım malesef(yüzüklü birini kendini bekar tanıtacak dikkatli ol dedi. ben de geçmişte yaşandı bu aman dedim. hayır gelecek dedi. içimden karıştırdığını düşündüm ve çooook yakın aile dostumuzun oğlu nişanlanmış biz msjlaşıyoruz buluştuk, ev bakıyoruz, haftaya istemeye gelicem diyor(2 gün içinde oluyor bunlar) vs. bende de ne cesaret dur dedim babama söyliyim ve babam şok oldu.(annemin haberi vardır konuştuğumuzdan ama nişandan haberi yoktu) kızım o geçen haftasonu sen annenle xx yerdeyken nişanlandı o dedi sonra ailesine söyledik ki yaptığı terbiyesizlik yanına kar kalmasın. ondan sonra yüzükten döneceksin dedi. bundan hep korkardım ve korktuğum başıma geldi((((((( allahım herkese hayırlı kısmetler versin tez vakitte ve 3. dediği daha özel. o da çıktı. bunlar basit ve yaşanabilir şeyler değildi benim için ama hepsi oldu. ve annem de yaşadı malesef. (onun özeli anlatmıyorum sadece bir tanesi dayımın öleceğiydi. yengemden çok annemin yıkılacğıydı aynen öyle oldu) ama ablamınkini hatırlamıyorum, ablam "ben de hatırlamıyorum" diyor :)

kadın kısaca baktı. aman dedik salla gitsin unuttuk. ve hepsi çıktıktan sonra vay bee kadın demişti olduk.
ama ben o kadını bulamam ne adı ne adresi var, sadece bazen olabiliyor böyle olaylar demek için anlattım.

Arkadaşlar eskiden benim tarot baktırdığım bir Erdoğan vardı..Daha önce bahsedildimi bilmiyorum.Telefonla arayınca dışarıda bir cafede filan buluşup baktırıyorduk.Kadıköydeki cafelerde baktırmıştık biz bir arkadaşımla birkaç defa..Elinde çantasıyla gelirdi...Ama ben onun telefonunu kaybettim..Acaba bilenler varmı aranızda...
o zamanlar baktırdığımda söylediklerini ciddiye almıyordum çünkü işime gelmiyordu ama oturup düşününce bu kadar zaman geçtikten sonra mantıklıymış diyorum...

bir de yeşilköy'de quba kafe var... sentimiento nun çapraz sokağında. turkcell' garanti'nin olduğu sokak.

ordaki nazlı elif emel HİÇBİR ŞEY bilemiyorlar. asla baktırmayın. tipinize göre yorum yapıyorlar.

beni o gün süslü püslü, hafif tikky :) açık gördü yazın, bodrum'a tatile gideceksin dedi. ablam kapalıydı ona da seni ailen sıkıyor okutmamış baskı yapmış, kuzeninle evleneceksin falan dedi ki ablam amerika'da masterdan dönmüş erkek kuzeni bebek yaşta ya da evli koca adamlar..

tamamen sallıyorlar. aman.

ben de eskiden asmalımescit'teki gemi'de tarot bakan senem'i arıyorum. yaşlı kıpkısa saçlı sarı boyalı bir kadındı. tarot bakardı ve amerika'da eğitimi falan almıştı.

her dediği çıktı bir kere baktırdım ama o zaman orda dilek vardı diye dilek'e baktırıyordumm( çok peşinden koşmadım.

onu bilen var mı???

Herşeyden önce allahtan başkası gaibi bilemez. Falcılarda ise zaten sizin duygularınızla ticaret yapanlardır. Gerçekten iyi bir falcı para talep etmez, etmek zorundaysa da (kaffesi varsa) gerçek anlamda çok da iyi bir falcı değildir diye bakarım olaya.Veya normal bir fiyat söyler, sende onu öderken için acımaz.

Neyse, dün Kadıköy' de işim vardı. Yürüyüp gittim ve uzun bir yürüşten sonra önce Angels' in önüne geldim.Ancak içimdeki ses hayır devam et dedi ve bende o sesi dinleyip yürüyüp gittim ve bu sefer epeyce bir arayıştan sonra Pilav kafe' nin önüne geldim ve Biriz hn.' ı tercih ettim. Girmeden önce tüm beynimi kapadım ve içsel kapılarımı da kapadım ve hadi bakalım bilebilecek mi dedim. İçeri girdim ve Birizhn' ı istedim. Kadıncağızın yüzünde hemen çarpık bir gülümse belirledi, ancak bendeki duruştan olacak ki bana kim yolladı, veya kimin tavsiyesi üzerine geldin demedi. Zaten sorsaydı, ben kesinlikle cevap vermezdim ve yolumun üzerinde sizi gördüm ve girdim derdim. (Hoş oradan çıktıktan sonra keşe sorsaydı da demedim değil.) Birizhn. şeker bir hanım, ama işini profesyonel yapan biri ve kesinlikle de bu işin püf noktasını çözmüş biri. Öncelikle Tarot kartlarını açtı ve bana kartlar çektirdi, ancak ilk çıkan kartlarda bana burcun murcun dedi, aynen fos çıktı. Sonra bir kaç şey daha sıraladı onlarda aynen fos çıktı. Sadece oğlumun geleceği ile ilgili bir takım şeyler söyledi ve onlara inanasım geldi. Biriz beni okuyamadığını söyle, zaten ben kapılarımı ve beynimi kapadığım için bu aynen gerçekleşti ve ben içsel bir öfke krizine kapıldım, çünkü çok iyi bir falcı olsayı ben beynimi kapasam da o bilirdi olanları diye içimden geçirdim ve ah paracıklar dedim...........), velhasıl ne geçmişi, ne anı bilebildi, sadece benim yönlendirmemle bir olayın asla ve asla artık gerçekleşemeyeceğini söyledi. Bu sözleri duyunca ben çok üzüldümama ne yapalım dedim, sonra o olay neden olmaz diye sordum. Biraz baktı ve suçu bende buldu. Ne alaka dedim, çünkü benim yerimde olsa kendisi bile aynı şeyleri söylerdi, hatta belki katil olurdu, kaldıki ben sadece söyledim ve bununla kaldım, neyse sonra bana kesinlikle büyü yok dedi, sonra ben hayır var dedim, çünkü yapanları ben yakaladım ve biliyorum dedim. Bir kaç dak. sonra ah evet toprağa gömmüşler dedi o yüzden de asla bir daha o olay olmayacak dedi. Yani artık siz düşünün..........Biriz çok iyi bir hanım ama bana asla doğru dürüst fal bakamadı.......Yani paracıklarıma olan oldu. Az para da değil 25 TL....Oradan çıktıkan sonra kenmide kızdım ve şunu fark ettim. Eğer hatırlarsanız ben foruma ilk girdiğimde Nostradamus kaffee' ye gittiğimi ve oradaki bayanın iş stresinden öldüğünü, daha yemek yemediği için (gailba bu bilgiyi foruma yazmayı unutmuştum) aç olduğunu ve patronlarının sadece 15 dak. verdiğini (masaya oturduğunuz andan itibaren saat işlemeye başlıyor) onun için soruna odaklı bakalım dediğini ve baktığını yazmıştım. Ancak fark ettimki, oradaki bayan kesinlikle en iyi fal bakandı, çünkü geçmişi ve anı çok çok iyi bilmişti. Gelecek ise (bugüne kadar parasız ve paralı baktırdığım tüm falcıların dediği gibi söylemişti)hala beklemedeyim, Biriz tek olarak inanılmaz olumsuz konuştu. Sonra ise bu olayı önce yok, sonra benim yönlendirmemle var dediği büyüye attı. Biriz o olay ile ilgili bir iki şey söyledi (geçmiş) onlar tuttu, ama yine doğru söylemek gerekirse bana bakarak ve benim kişiliğimi tayin ederek (yani beni gördükten, konuşturduktan sonra ki oluşturduğu kişisel fikri ile)benim yönlendirmemle bunları söyledi. Zaten daha öncede söylemiştim bu tip insanlar insan sarafı oluyor.Yüzde ellisini o şekilde çözüyorlar............Gerisi kolay........

Fadime teyzeye gelince. Belki çok iyi fal baktığı doğru dur. Ama oha yani, 100.-TL. Maşallah......yani.........Aynen sizlere katılıyorum. Diyorum ki, gerçekten bukadar iyi fal bakıyorsa, neden parasız bakmazki bu insanlar. Üstelik paralı bakacaklarından kat ve kat daha çok zengin olurlar,hemde isimleri yürür, hemde adları sonrasında lekenmez, dedikodu çıkmaz..........Hiç inanmadım.Kızlar vallah bizimde biraz fal yeteneğimiz olsun, bir fal kaffe açalım, zaten bukadar da para harcamak isteyen kişiler varken bizde inanılmaz ihyar oluruz, gücümüzü birleştirelim......neler çıkmaz neler, üstelik bu fal forumlar varken...........harkia bir kapı olur.............

Tüm bu falcılar varken, kendileri ne yapıyor çok merak ediyorum. Yani kendileri fal baktırıyorlarmı (insan kendisine bakamaz ondan diyorum), baktırıyorlarsalar kime baktırıyorla ve inanıyorlarmı.......Şarlatan bunlar...27:
Cocoon' a da bahsetmiştim 4 yıl kadar önce Discovery Chanel' de falcılarla ve doğa üstü, pisik yeteneklere sahip insanlarla ilgili bir dizi yapmışlardı. 10 yılardır Amerikada bir fal ve bilim merkezi var. Orada bilimadamların eşliğinde herkes yeteneğini sergileyebiliyor ve eğer bilimadamları karar verirseki evet bu insan hilesiz vs. siz bu işi kıvırabiliyor 1 Milyon dolar ödül veriyorlarmış. Ama şimdiye kadar 10 larca yıl hiç bir kul bu ödülü hak edip çıkmamış, ki tüm dünya üzerinden binlerce insan gitmiş, benim izlediğim yılda da kimse kapımızı çalmıyor şikayeti varmış. Yani arkadaşlar bu size birşeyleri ifade ediyormu......Paralarınızı (haşa ben kesinlikle kimseye karışamam ve karışmam, kim ne isterse yapsın, yinede) harcamayın. Ancak gerçekten dışarıda bir yere bağlı çalışmayan biri bulunursa düzgün biri yani, o zaman harcayın derim, veya benim gibi yılda bir iki, bilemedin en fazla üç kez gidin......Bilmiyorum, haksızmıyım aceba, hem para veriyoruz, hem de sonrasında kötü hissediyoruz ve bir daha para veriyoruz, bir daha bir daha ve sonrasından yine elde bir şey yok ve yine paramızdan oluyoruz, bir bakıyoruz falcılar ihyar olmuş, bizse hala aynı nokdadayız ve batmışız, duygularımızla beraber batmış çıkamıyoruz bir daha........

Allah hepimizi korusun, hepinize mutlu ve sağlıklı, aşk dolu, hayırlı bol kazançlı, kazasız belasız bir mutlu yıl diliyorum. İnşallah gelecek yılda hepimiz çok daha akıllı ve iyi oluruz. (Kendimide buraya katıyorum,Biriz nekadar iyi bir hanım gözüksede..... heleki dünden sonra)

aynenn öylee canım:)))) hayır zaten yıgıtte kac haflı dıyee neıyee soruyorrrsaa ...bılen adam her turlu bılırr ..bilemeyen adam 5 hafli diyincemi hemen bılebılıyor ..hayırrr içimden onun ısmını gecırmemı ıstıyorrr..yanındakılerdee onaa bunu fısıldıyorr..cunku test ettım dıyorum yawww resmenn ablamınn ısmı atıyorum sibel se ben gülin deyip durdumm:)))) abimin adınıda kezaa öyle... yigitt belkii 3 dakıkaa bununla ılgılendıı cok snırlendı...az daha olsaa aaa ama bu ne bıcım fall bananee abımınn ısmınden neyı ıspatlamaya calısıyorsun derdım... yalnız benim anlamadıgım ne bılıyormusunuzz bunların yanındakı 3 haflılerıyle bırlıktee akıl okuma yatenegı varsaa neden boyle fal koselerınde surunuyorlar..mit falan olsalarya:)))) hahahahah

:)) size bir hikayemi anlatayımmda gülünn...

bir arkadaşımın bir ahbabı vardı..kendisi iisaattee olsunlardaydı..bir gün avrupa yakasında oturmasına ragmenn anadolu yakasında beş kurussuzz kala kalmıs ..sonra bır bayiye gırmıss nolur demişş ..bana sadece yol parası kadar tutturun başkada bısey ıstemıyorum..onlarda sadece 10tl lık kadar bır kupan soylemişler...neyse sonra bunu karısına anlatmışş..bunlardaa vayy bız boyle para kazabılırızz demıslerr..ve bunun uzerıne calısmaya baslamıslar...fakatt adama o kadar kızmıslarkıı o bile cocuklugundan berı bunlarla yasamasına ragmen ck korkmus..bır daha aclıktan olsende sana yardım etmeyecegız demısler..

arada sırada istiareye yatıyordu arkadasım ıcın..vee bır ıs hayırlı degılmı onu goruyordu..bır gun bu arkadasımın baska bır arkadası para karsılıgı yapsın demısler..adamda uzgunumm para karsılıgıı asla ve asla ıyılerr gelmıyor ..eger sızden para alırsam ıyılerr konusmazlar..kusura bakmayın ne yaparım nede paranızı alırım demişş.bu dedıgım kısıde bır hanın caycısı..yanı adam bunu catır catır kullanabılmesıne ragmen sunu soyluyor...parayla baktıranların asla ve aslaa gelecegı bılemedıklerını sadece eger cıddıylee o sırada gecmısı soyleyeceklerını ıdda edıyordu...

o zamanlar dejavu cafede duygu cok modaydı...hepimiz duyguya gıdıyorduk:) bır gun bu cok samımı arkadasım ve bu adam duygunun yanına gıtmısler..sıralarını beklemısler..sıra bunlaraa gelmişş...:))) duyguu hemennn gozlerini fereltmişşş....sen niyee geldinkiii..ne yapmaya çalısıyorsun sen demiş...adamdaa ayıp değili bu kadar adamıı kandırıyorsun ..söyledıklerının hepsının yalan oldugunu sen bılmıyormuysun...para karsılıgı konusan 3 haflilerin hepsı kötüü olduklarını bilmiyormusun..egerr iyi melekler olsaydıı bu parayı almana ızın vermezdıı ...demişş ve basmıs gıtmıslerr bunu bana 20 senelık arkadasımm gozuylee sahıt olarak anlattıı....

bioscens
gaziosmanpasada oturan birsel abla
tel ve adresini derica edebilirmiyim mümkünse
teşekkürler

valla o taraflarda oturuyorsan yerin yakınsa güzel bakar tatlı bır kadındır.. vereyımm telini...yoksaa dıgerr falcılaraa goreee cok da bır farklılıgı yokk...gaziosmanpara meydanında yeri..nerde oturuyorsun sen!

ıyı ben anlatıyorum ama kime anlatıyorumm...bu 3 harflılerınde ısı gucu yoktufalcıların yanında kamp kuracaklardı zaten dımııı...yanı hersey bu kadar basıt...o dedıgınız 3 harflıler okumayla gelır ole göndermek te kolay degıldır...Inanmayın böyle şeylere adamlar ısımde uzmanlasmıs ıste vardır bır yolu ama herseye kulagına fısıldıyorlar dıye dusunursenız yandıkk,isleri güçleri yok mu bunların o kadar kolay degıl o ısler,acın okuyunn ole gülün dedıgı gıbı yok perım burayı cok sevdı yok burda eglenıyo...öyle degıl o işlerr ama kadının vardır bir yardım aldıgı ama o 3 harflı olamazzz

Ayrıca begenmezsenız gıtmezsınız ancak ben yıgıtı 3 yıldır tanıyorum e bende salak degılım yanıı ıcımden tekrerlasam da bulamadıgı oluyor akıl okuduguna ınanmıyorum,3 harflısının de olmadıgını bılıyorum...Bence tamamen yetenek kımıne vermıs allah bu görüyü...Duygu dersenız sadece ısım bılır nasıl bılır bılemem ama korkutuyo benı o kız....zaten ısımden baska bır halt da bılemıyor avlı arkadasıma bekarsın demıstı en basıt seyı bılememıstı....Ama yıgıt parmagında yuzugu olmadıgı halde aynı kıza evlı demıstı...Neyse yiğitin bende mevzuları uzun ben cok begenırım ama her zaman dıyorum artık bende eskısı gıbı degıl.....benı tatmın etmıyooo

GOP taraflarında oturuyorum
yakınsa baktırırım dedim de
teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…