şu serhan'a tarot baktırmak istiyorum yeni bir yıla girerken ama oda yeri yokmuş sanırım..bende öyle bir yerde buluşup fal baktırmayı sevmiyorum.
bak bu enteresan geldı ıstee....yanı her zaman beyın okuduklarını düşünürüm (yiğit hariç)ama bu tescilli olmus sankıı....ama bu kadar kolaymı bu beyın okuma ısı pekı nerden bıldı cocugun ısını gucunu sen bılıyormuydunn.....
durumu süper özetlemişsin, aynen katılıyorum...
majestik tamamen reklamdı zaten onu anladım da beylikdüzündeki ayşe'de mi öyle? gerçi dediğin gibi yorumun devamı gelmedi, ben de sordum arkadaşa ama cevap vermedi...
ya ben dağın başında oturuyorum beylikdüzü çok uzak her yere, sürekli taksime gidemiyorumbakırköy-beylikdüzü hizasında çok fazla övülen kimse yok. hayatımın çıkmazındayım zaten,birileri birşeyler yazınca atlıyorum hemen.yoruldum valla günün yarısını burayı takip ederek geçirmekten gözlerim bozulacak :)
bir de bu laf cafe hangisi? kozyatağı mı, bakırköy mü?
ben bakırköydekine gittim. çiğdem i kesinlikle önermediğimi söylemek isterim, kadın resmen benimle dalga geçti, annem benden önce fal baktırdı, hemen arkasından beni aldı fala ve başladı annemden ne öğrendiyse bana saymaya, inanılmaz sinirlenmiştim o gün!
duygucum senın aşk hıkayende supermış 12 yıl .....
pekı bışey sorucam adam evlenıp boşanma yaşadımı bu sure zarfında
yanı ımkansız dedın ya o bakımdan soruyorum :26:
ben kaydediyorum tele bilgisayarda dosya yaptım kendıme bende kötüleri siliyorum...Annem biliyo ama suyunu çıkardın artık diyooo
Selinaxx bu kedi çok güzel bu arada
Bizde istedik onu ama 50 tl yapmıs kadın 25 den...anam burda adı duyulann fıyat arttırıyooo
Bizde istedik onu ama 50 tl yapmıs kadın 25 den...anam burda adı duyulann fıyat arttırıyooo
hayır hayır 3 gün önce 25 idi 50 yemi çıkmış yok cnm daha neler telde baktırmak isteyenlere 50 diyorum demişti bana normalde 25 lira arayın bence teyit edin
ben çocuğu işyerinde gördüm beğendim (yemek sektöründe çalışıyor kendisi) o sırada arkadaşım ona biri seslenirken ismini kafadan sallıyorum şu an yiğit diye duymuş, biz de ona kendi aramızda yiğit demeye başladık.ama benm hakkında tek bildiğim bu duyulan isim ve nerde çalıştığı idi.hatta yaşını bile tipine göre tahmin etmiştim
güle gittiğimde ise bu bizim duyduğumuz ismi, kafamdaki yaşı ve çalıştığı işi söledi.bende içimden dedim nasıl bildi vay anasını die.ciddi bir durumda sevgilisi de yok takılıyor birileriyle dedi.
faldan 3-4 gün sonra ise benim araştırmalarım ve tanıdıklarım sayesinde çocuğun gerçek ismini öğrendim ve şok oldum, dedim bu iş burda bitmiştir.cidden çok süper biri olmadıktan sonra baktırmam resmen beynimde olanları okuyup bana sölüyorlar.
bu arada kafamda belirlediğim yaşta tamamen farklı çıktı
bioscens
gaziosmanpasada oturan birsel abla
tel ve adresini derica edebilirmiyim mümkünse
teşekkürler
valla o taraflarda oturuyorsan yerin yakınsa güzel bakar tatlı bır kadındır.. vereyımm telini...yoksaa dıgerr falcılaraa goreee cok da bır farklılıgı yokk...gaziosmanpara meydanında yeri..nerde oturuyorsun sen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?