- 13 Mayıs 2019
- 410
- 633
- 103
Sen yine iyi ben 500 bayildim arkadasim alnimda saftirik yaziyor benim... inan ki...Tesekkur ederimm. Ben de bir falciya 300 vermeden mutlaka once arastiriyorum , sonra beni cekiyorsa gonderiyorum mesela Gulistan uzun zamandir aklimda ama cok cekmemisti enerjisi, iyi ki baktirmamisim
Rica ederimTesekkur ederimm. Ben de bir falciya 300 vermeden mutlaka once arastiriyorum , sonra beni cekiyorsa gonderiyorum mesela Gulistan uzun zamandir aklimda ama cok cekmemisti enerjisi, iyi ki baktirmamisim
Bu falcilar mutlaka yeni birini goruyorlar falda :) Tabi insan aklinda olan kisiyi sordugunda yeni biri gelecek lafini duymak istemiyor ama hayirlisi hangisiyse o olur umarim. Sana teldeki Elif olumlu gormustu sordugun kisiyle, tam tersi olarak degil mi?kizlar bende hazala baktrdim tatli bi kiz ...benim durumu olumsz gordu marta kdr adim olablr dedi. 5 ay icinde yeni birini gordu
Aynen hepimize yeni birini goruyorlar... Gelen giden yok...Bu falcilar mutlaka yeni birini goruyorlar falda :) Tabi insan aklinda olan kisiyi sordugunda yeni biri gelecek lafini duymak istemiyor ama hayirlisi hangisiyse o olur umarim.
kizlar bende hazala baktrdim tatli bi kiz ...benim durumu olumsz gordu marta kdr adim olablr dedi. 5 ay icinde yeni birini gordu
Ya güldüğüm için kusura bakma acaba buraya hiç bakmıyormu insan burayı okuyup bari başka vadeler verir başka tarz konuşur mesela birine gelmicek desin yani varya artık yorum yapmıcamkizlar bende hazala baktrdim tatli bi kiz ...benim durumu olumsz gordu marta kdr adim olablr dedi. 5 ay icinde yeni birini gordu
valla cnm ne yeni oluyo ne eski oluyo.yeni kisi bi bakmssn birdenbire eski olmus :) kısır dongunun icindeyiz.. elif olumlu gordu kasim sonrasi dedi ama sonrasi hangi zmn onu bilmiyorm :) belki sonra tekrar atarm:)Bu falcilar mutlaka yeni birini goruyorlar falda :) Tabi insan aklinda olan kisiyi sordugunda yeni biri gelecek lafini duymak istemiyor ama hayirlisi hangisiyse o olur umarim. Sana teldeki Elif olumlu gormustu sordugun kisiyle, tam tersi olarak degil mi?
herkese gelecek ama olumsuz olarak mi gormus?Ya güldüğüm için kusura bakma acaba buraya hiç bakmıyormu insan burayı okuyup bari başka vadeler verir başka tarz konuşur mesela birine gelmicek desin yani varya artık yorum yapmıcam
Sinirden gülmüşsündür...Ya güldüğüm için kusura bakma acaba buraya hiç bakmıyormu insan burayı okuyup bari başka vadeler verir başka tarz konuşur mesela birine gelmicek desin yani varya artık yorum yapmıcam
Ya nebiliyim her baktıran buraya aynı yorumu yazınca :)) sinirden de olabilirSinirden gülmüşsündür...
Gelicek ama sen istemiceksin gibi canım :)herkese gelecek ama olumsuz olarak mi gormus?
Evet bana oyle dedi... Yeni biri gelicekmis... Ya bunu her falcı diyor en babalari bile...Gelicek ama sen istemiceksin gibi canım :)
aynen oyle ki donerse ben isterimGelicek ama sen istemiceksin gibi canım :)
istemeyecegm adama fal baktirmam ki :)Koptum ya
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün insallah sana döner kız cok mutlu ol insallah aminaynen oyle ki donerse ben isterim
ahaha guldurduysem ne mutlu banaSen beni güldürdün Allah da seni güldürsün insallah sana döner kız cok mutlu ol insallah amin
Amin amin insallah :)ahaha guldurduysem ne mutlu banaamin cnm cumlemize ins.hepimiz mutlu olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?