İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar bende hazala baktrdim tatli bi kiz ...benim durumu olumsz gordu marta kdr adim olablr dedi. 5 ay icinde yeni birini gordu
Bu falcilar mutlaka yeni birini goruyorlar falda :) Tabi insan aklinda olan kisiyi sordugunda yeni biri gelecek lafini duymak istemiyor ama hayirlisi hangisiyse o olur umarim. Sana teldeki Elif olumlu gormustu sordugun kisiyle, tam tersi olarak degil mi?

O kadar baktirdiktan sonra benim hicbirine inanin inancim kalmadi.
Bu falcilar mutlaka yeni birini goruyorlar falda :) Tabi insan aklinda olan kisiyi sordugunda yeni biri gelecek lafini duymak istemiyor ama hayirlisi hangisiyse o olur umarim.
Aynen hepimize yeni birini goruyorlar... Gelen giden yok...

kizlar bende hazala baktrdim tatli bi kiz ...benim durumu olumsz gordu marta kdr adim olablr dedi. 5 ay icinde yeni birini gordu
Ya güldüğüm için kusura bakma acaba buraya hiç bakmıyormu insan burayı okuyup bari başka vadeler verir başka tarz konuşur mesela birine gelmicek desin yani varya artık yorum yapmıcam

valla cnm ne yeni oluyo ne eski oluyo.yeni kisi bi bakmssn birdenbire eski olmus :) kısır dongunun icindeyiz.. elif olumlu gordu kasim sonrasi dedi ama sonrasi hangi zmn onu bilmiyorm :) belki sonra tekrar atarm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…