- 13 Mayıs 2019
- 410
- 633
- 103
Yazmaz olur muyuz? Herseyi döküp saçıyoruz ortalıkta ne var ne yok:)kimin falı çıkarsa yazalım lütfen
böyle eleme yapma şansımız olur.
Bakiyorum bu topikte yillardir sayfalar dolusu yorum var ama ortak paydada bulusulan bir falci olmamis, birine bilen digerine bilememis, bir kere bilen ikinci falda bilememis. Sonucta gelecegi tam olarak bilen bir falci zaten yok, maksimum %70 biliyorlar ama onda bile tek bir isim bulamadim ben herkesin ortak begendigi. Keske olsa ve baktirsak ama gelecegi bilemiyorlar galiba ben iyiden iyiye emin oldum bu duruma.kimin falı çıkarsa yazalım lütfen
böyle eleme yapma şansımız olur.
Canım güzel bakıyor ,gelecekle ilgili yakın zaman diyip çıkan şeylerde oldu, ama ulaşması zor, canı isterse yani , sürekli danışabileceğimiz biri diil , uğraşmaya değmez , ama diyosan bi kere baktırayım soracağım şeyler var onu bilemem.Kızlaar Falcı Gündüzle ilgili acill yorum bekliyorm.
Yani biliyormu pembe tablocumu oda olumsuzu söylermiCanım güzel bakıyor ,gelecekle ilgili yakın zaman diyip çıkan şeylerde oldu, ama ulaşması zor, canı isterse yani , sürekli danışabileceğimiz biri diil , uğraşmaya değmez , ama diyosan bi kere baktırayım soracağım şeyler var onu bilemem.
Hayatta verdiğim en boş fal parasını Zeynebe verdim galiba kadın bende acayip saçmaladı. Hep tekrarladı iki kelime için 100tl sıkıldımda ben falı sonlandırdım çok komikti.Anlaşılan Hazal da fos çıktıElif'i çok merak ediyorum ama pahalı geliyor. Trans Zeynep bir iki şeyi bilmişti bende. Olmadı ona baktırırım yine
Evet çok tekrar yapıyor ama dediklerinin bir kısmı doğru çıktı malesef. Olumlu olanlar henüz çıkmadı tabi.Hayatta verdiğim en boş fal parasını Zeynebe verdim galiba kadın bende acayip saçmaladı. Hep tekrarladı iki kelime için 100tl sıkıldımda ben falı sonlandırdım çok komikti.
Biraz önce bir arkadaşa söylüyordum tamda arkadaşlar falcıların aslında olumsuz konuşmasına izin vermemek lazım. Nedeni ise olumsuz olan her durumu inandığında yada içinde ufakta olsa bu konuyla ilgili bir korku yaşadığında düşündüğünde gerçekleşiyor. Oyüzden olumsuz fallar her zaman çıkıyor. O yüzden olumlu konuşan falcılara kızmıyorum sadece beklentiye sokmamaları gerektiğini düşünüyorum. Belkide onların dediği doğrudur bilemiyorum kafam çorbaEvet çok tekrar yapıyor ama dediklerinin bir kısmı doğru çıktı malesef. Olumlu olanlar henüz çıkmadı tabi.
Hazal neden fos cikti, ayni tarihi verdigi icin mi?Anlaşılan Hazal da fos çıktıElif'i çok merak ediyorum ama pahalı geliyor. Trans Zeynep bir iki şeyi bilmişti bende. Olmadı ona baktırırım yine
% 100 düşünce gücü adındaki kitebı okumanızı öneririm.Biraz önce bir arkadaşa söylüyordum tamda arkadaşlar falcıların aslında olumsuz konuşmasına izin vermemek lazım. Nedeni ise olumsuz olan her durumu inandığında yada içinde ufakta olsa bu konuyla ilgili bir korku yaşadığında düşündüğünde gerçekleşiyor. Oyüzden olumsuz fallar her zaman çıkıyor. O yüzden olumlu konuşan falcılara kızmıyorum sadece beklentiye sokmamaları gerektiğini düşünüyorum. Belkide onların dediği doğrudur bilemiyorum kafam çorba
Nolur birileri bu düşünce gücü, korku enerjisi ile ilgili bilgi versin
Allah razı olsun ya ben de okuyacağım.% 100 düşünce gücü adındaki kitebı okumanızı öneririm.
ayrıca bunlar vesvese olduğu için şu dua benim işime çok yaradı;
HANNAS EUZU BİLLAHİ MİNKE (3 TEKRAR)
SONRA 3ER ADET NAS VE FELAK
umarı işinize yarar.cnm birde EL KUDDÜS zikri vesveseler için çok iyidir.Allah razı olsun ya ben de okuyacağım.
Gerçekten düşünce gücüyle oldurabiliyormuyuz yani vesvese denen şey korku frekansı ile oldurma gücü oluyormu. Önerdiğin kitabı ve duayı okuyacağım teşekkürler% 100 düşünce gücü adındaki kitebı okumanızı öneririm.
ayrıca bunlar vesvese olduğu için şu dua benim işime çok yaradı;
HANNAS EUZU BİLLAHİ MİNKE (3 TEKRAR)
SONRA 3ER ADET NAS VE FELAK
rica ederim umarım işine yarar.Gerçekten düşünce gücüyle oldurabiliyormuyuz yani vesvese denen şey korku frekansı ile oldurma gücü oluyormu. Önerdiğin kitabı ve duayı okuyacağım teşekkürler
elifle ilgili bilgi alabilir miyim* ne kadara bakıyor ve değer mi?Hazal'a ben de baktirdim. Bence cok tatli biri, fali cikmasa da onemli degil, hem soyledigi saati dakikayi gecirmedi hem de hic paragoz degil o yuzden sevdim. Hatta ben sordum iban numarasini faldan sonra gonderirim dedi faldan sonra yazmadi hatta ben sorunca yazdi. Bazi falcilar bu konuda cok hassas oluyor, belki haklilar fal baktirip parasini gondermeyen olabilir insanlar cesit turlu ama para konusunda cok takintili ve israrli olduklarinda bence enerji dusuyor.
Bana vade vermedi acikcasi, zaten ara ara iletisimim olan kisi icin Ocak ilk haftasina kadar yine iletisim olacak ama pek bir sey degismeyece iletisim tarzinda dedi ki dogru. Bana da yeni birini gordu ve tarif etti, yeni kisi icin 2021 senesi ozellikle yaz aylarini soyledi tabi daha once de olabilir dedi. Bir de herkese soyluyorum dedi bilmiyorum ama bana gelen insanlar tam da hayatlarinda bir degisim donemine girdiklerinde geliyorlar, gercekten faldan sonra mutaka bir gelisme yasiyrlar dedi belki herkese ayni ve yakin tarihi vermesi bu nedenledir. Gecmis ve ana yonelik sasirdigim, nasil bildi diyebilecegim seyler bilmedi Elif gibi ama hem ailem hem benim hakkimda daha cok gelecek yonelik bakti bu sene icinde teyit edebilecehim seyler hepsi, mutlaka buraya yazarim cikarsa veya cikmazsa. Ben onerebilirim baktirmak isteyenlere, enerjisi yuksek iyi niyetli bir kiz, okuyormus sanirim hala fiyati da bence makul kahve 70 tl telefnda 45 dakika kadar konusmusuz.
Ozelden yaziyim canimelifle ilgili bilgi alabilir miyim* ne kadara bakıyor ve değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?