İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar tiktokta su perisi diye bir falcı var canlı yayın yapıyor. O güzel bakıyor aslında... ona fake hesaptan kendimi sordum. Tamamiyle hislerimi anlattı. (Aşk hayatımı sordum bir erkekmiş gibi) flörtlerim hakkında vade verdi ama göreceğiz

Zeynep aslında anı bilmiş işime gelmediği için inanmamışım.....

Zeynep’in gerçekten benim fallarımda anı bilmediğine çok az şahit oldum. Sonrasında bahsettiği şeylerin doğru olduğunu öğrendim. Bana söylediği sözleri sevgilimin ağzından duydum bazen de. Ama Haziran ayındaki falı olumlu olmasına rağmen enerjisi o gün çok düşük olduğu için bir daha baktırmadım. Ne zaman baktırmıştınız siz?

Bana da sorduğum kişinin bi durumunu gelip bana anlatacağını söylemişti. Dediği gibi oldu. Anlık söyledikleri doğruymuş. Yeni birini gördü henüz çıkmadı bakalım

Bende Mayıs aylarında. Sevdiğim ile ilgili evlerinde mahkeme olayları olacak dedi bende güldüm geçtim. Meğer varmış yeni öğrendim daha çok şey dedi ve çıktı

150 tlye bakıyor Zeynep artık, 20 dakiaka, bunun 15 dakikası tekrar ve dolgu cümlesi...gelecek foss, defalarca sınanmıştır, an evet doğru olabiliyor
Numarasını atar mısın. Valla asgari ücrete zam geldi diye onlarda getirdi

Zeyneple ilgili benim defalarca ifade ettiğim şey şuydu.... Kadın anı güzel yorumluyor yalnız eğer baktırdığınız kişiyle iletişiminiz yoksa o zaman zarfında doğal olarak öğrenemiyorsunuz, ancak ve ancak iletişim kanalı açıldığında öğrenme şansınız oluyor... Ondan daha iyi karşı tarafın düşüncelerini okuyan birini henüz bulamadım. Ben de geleceğe dair olumsuz, olmaz dediği kişi olmadı... Sonrasında,Yukarıda bir üyenin yazdığı gibi enerjisi düşüktü baktırdığım da Olumlu konuştu ama ben bir daha baktırmadım....

Bana da sorduğum kişinin bi durumunu gelip bana anlatacağını söylemişti. Dediği gibi oldu. Anlık söyledikleri doğruymuş. Yeni birini gördü henüz çıkmadı bakalım
Siz normalde çok memnun olmayanlardandınız sanırım değil mi. Bazen bakarken saçmalıyor gibi gelebilir insana gerçekten ama sonra bazı şeyleri bildiğini anlıyorsunuz. Ben sistemini çözdüm herhalde neyi ne için diyor hangi cümlede kimi anlatıyor çözüyorum o dolgu cümleleri kafamı karıştırmıyor hiç

Evet çok karışık gelmişti ve dolgu cümleleri canımı sıkmıştı ondan beğenmemiştim. Sonra bir kısmı çıktı işte.

Peki aranızda Zeynep'in yeni biri çıkacak dediği ve çıktığı kimseler var mı?

Bana 1 kez değil 5-6 kez söyledi, ama maalesef çıkmadı yeni biri...gelecekle ilgili söylediği çok az şey çıkıyor , ufak tefek 2-3 şey ...an için baktırabilirsiniz tabii, ama herşey çok çok güzel olacak dedikten sonra yaşanan kötü şeyler insana koyuyor....an için baktırıyorum artık

Lütfen biri numarasını atsın Zeynep’in vardı ama sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…