Yok bunu bana hep diyorduAaa değiştirmiş demek ki, zamanı gelmişti ama
cnm nihalin boş olduğunu 3. faldan sonra anladım.boş ne demek bomboşNihal tamamen boş çıktı bilginize
Cok sukur o zaman ben bir falda atlatmisim:))cnm nihalin boş olduğunu 3. faldan sonra anladım.boş ne demek bomboş
Canım yazdığım gibi karşı tarafın zihnini okuyan daha iyi birini, en azından ben, bulamadım..Yok bunu bana hep diyordutabi dediği kadar muhteşem olmadı her şey ama yine de diğerlerinden iyidir
bacım kadının devreler yanık zaten infilak edebilirZeynep’e 5-6 flörtümü sormaya hakkım var mı
Gerçi o bana sorduğum kişinin adınıda sormadı ki ahahahahahahabacım kadının devreler yanık zaten infilak edebilir
Ben size Nihalin boş oldugunu defalarca söyledimcnm nihalin boş olduğunu 3. faldan sonra anladım.boş ne demek bomboş
Ben söylemiştim falda beni en çok şaşırtan şu cümleyi kurmuştu sonrasında. X kim? Sorduğum kişi işte dedim. Hayır aynı isimde birisi daha var bunların ikisi de sana aşık. Senin sevgilin kumral uzun boylu, bu kişi Esmer uzun boylu. Sevgilin ( o zaman ayrıydık) bu kişiyi çok kıskanıyor neden onun yanında neden diyor. Bu olay tamamen doğru. Ben bana ilgisi olan diğer kişiyle aynı ortamdayım.Gerçi o bana sorduğum kişinin adınıda sormadı ki ahahahahahaha
E ben sorduğumda kimse önermedi senin dediğine göre kadın anda baya iyi ben diğer baktırdığım falların vadesi çıkmadan kimseye baktırmak istemiyorum ama bilseydim denerdim. Peki olumsuz yorum yaptığı oluyomu yani gerçekçimi yoksa hayalmi satıyoBen söylemiştim falda beni en çok şaşırtan şu cümleyi kurmuştu sonrasında. X kim? Sorduğum kişi işte dedim. Hayır aynı isimde birisi daha var bunların ikisi de sana aşık. Senin sevgilin kumral uzun boylu, bu kişi Esmer uzun boylu. Sevgilin ( o zaman ayrıydık) bu kişiyi çok kıskanıyor neden onun yanında neden diyor. Bu olay tamamen doğru. Ben bana ilgisi olan diğer kişiyle aynı ortamdayım.
Çok fazla böyle detay bildi. 4 gün içinde sevgilinin hanesine yıldırım düşecek dedi bir vefat haberi aldık 3.gün.
Ama işte ilk falıydı bu efsaneydi diğerleri maalesef bu kadar iyi değildi.
Bence tüm falı olumsuz beni perişan etti ahahahaE ben sorduğumda kimse önermedi senin dediğine göre kadın anda baya iyi ben diğer baktırdığım falların vadesi çıkmadan kimseye baktırmak istemiyorum ama bilseydim denerdim. Peki olumsuz yorum yaptığı oluyomu yani gerçekçimi yoksa hayalmi satıyo
Bence tüm falı olumsuz beni perişan etti ahahaha dedi ki sen bu adamın gözünde sadece kullanıp atılacak kadınsın ahahaha ayE ben sorduğumda kimse önermedi senin dediğine göre kadın anda baya iyi ben diğer baktırdığım falların vadesi çıkmadan kimseye baktırmak istemiyorum ama bilseydim denerdim. Peki olumsuz yorum yaptığı oluyomu yani gerçekçimi yoksa hayalmi satıyo
Banada “Gökhan” ve “Burak” adlı kişilerle iletişim kuracaksın dedi . Bende ikiside eski sevgilim imkansız engelledim dedi. Ertesi gün Burak dediği kişi fake hesaptan yazdı. Gökhanada ben bir gün kendimi kaydedip kendim yazdımBen söylemiştim falda beni en çok şaşırtan şu cümleyi kurmuştu sonrasında. X kim? Sorduğum kişi işte dedim. Hayır aynı isimde birisi daha var bunların ikisi de sana aşık. Senin sevgilin kumral uzun boylu, bu kişi Esmer uzun boylu. Sevgilin ( o zaman ayrıydık) bu kişiyi çok kıskanıyor neden onun yanında neden diyor. Bu olay tamamen doğru. Ben bana ilgisi olan diğer kişiyle aynı ortamdayım.
Çok fazla böyle detay bildi. 4 gün içinde sevgilinin hanesine yıldırım düşecek dedi bir vefat haberi aldık 3.gün.
Ama işte ilk falıydı bu efsaneydi diğerleri maalesef bu kadar iyi değildi.
Böylemi dedi yuh bari naif birşekilde farklı birşey söyle dimi lafa bakBence tüm falı olumsuz beni perişan etti ahahaha dedi ki sen bu adamın gözünde sadece kullanıp atılacak kadınsın ahahaha ay
Küfürlü şekilde söyledi ben şu an dolaylı yazdım ahahajaBöylemi dedi yuh bari naif birşekilde farklı birşey söyle dimi lafa bak
Zeynep naif? Naif Zeynep?Böylemi dedi yuh bari naif birşekilde farklı birşey söyle dimi lafa bak
En iyi anı bilen sence kimdi? Lütfen önerin yaaaaavalla kişisel fikrimdir bu falcı takımı ya beyin okuyor yada anı biliyor
anlayacağınız boşa kürek çekiyoruz
gece gece güldüm vallaZeynep naif? Naif Zeynep?
Başka sorum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?