bende mirza diyebilirimEn iyi anı bilen sence kimdi? Lütfen önerin yaaaaa
O kim ? 2 ay ban yedik neler olmuş.. ne kadarbende mirza diyebilirim
Bende de telde bakan Elif bilmisti ani. Ama gelecek yok, cikmadi dedikleri. Vadesi var ama cikacak gibi durmuyor hatta tersi ilerliyor su anEn iyi anı bilen sence kimdi? Lütfen önerin yaaaaa
Ben Zeynep’le alakalı daha önce de yorum yapmıştım Mart ayında falan fal baktırdıktan sonra. Hatta başka zamanlarda da yazdım, Ekim sonunda eski erkek arkadaşımla barıştığımda Zeynep’in son falı enerjimi düşürdü ama hala anda ve karşı tarafın düşüncesinde üstüne tanımam diye :) Sizin sorunuzu görmemişim demek ki forumda aratsaydınız o yorumlarıma da ulaşırdınız aslındaE ben sorduğumda kimse önermedi senin dediğine göre kadın anda baya iyi ben diğer baktırdığım falların vadesi çıkmadan kimseye baktırmak istemiyorum ama bilseydim denerdim. Peki olumsuz yorum yaptığı oluyomu yani gerçekçimi yoksa hayalmi satıyo
cnm symbol kafede nişantaşı ama şu an telden bakıyorO kim ? 2 ay ban yedik neler olmuş.. ne kadar
ona iyi demişlerdi ama???Bende de telde bakan Elif bilmisti ani. Ama gelecek yok, cikmadi dedikleri. Vadesi var ama cikacak gibi durmuyor hatta tersi ilerliyor su an
Elif bende Andan çok geçmişte iyiydi. Ve de kişinin kendi hayatında başarılı bence. Ne okuyorsun ne iş yapıyorsun nerelisin gibi bilgilerde. Ama gelecekte çok olumlu kendisiBende de telde bakan Elif bilmisti ani. Ama gelecek yok, cikmadi dedikleri. Vadesi var ama cikacak gibi durmuyor hatta tersi ilerliyor su an
ona bakılırsa hazalda anda ve geçmişte çok çok iyi ama???gelecek mühim bence.Elif bende Andan çok geçmişte iyiydi. Ve de kişinin kendi hayatında başarılı bence. Ne okuyorsun ne iş yapıyorsun nerelisin gibi bilgilerde. Ama gelecekte çok olumlu kendisi
Lütfen numarasını atar mısınızBende de telde bakan Elif bilmisti ani. Ama gelecek yok, cikmadi dedikleri. Vadesi var ama cikacak gibi durmuyor hatta tersi ilerliyor su an
Gecmis aynen gecmisi hic onemsemedigim icin falda da gecistirdim ama gecmiste de cok iyiydi bende. Gelecek super olumlu aynen yani ne istiyorsan o olacak diyor bence istisnasiz herkese sordugu kisiyle birlestirmisElif bende Andan çok geçmişte iyiydi. Ve de kişinin kendi hayatında başarılı bence. Ne okuyorsun ne iş yapıyorsun nerelisin gibi bilgilerde. Ama gelecekte çok olumlu kendisi
Lütfen hazalıda atar mısınona bakılırsa hazalda anda ve geçmişte çok çok iyi ama???gelecek mühim bence.
Atiyorum ama dedigim gibi gelecekte pembeci ve cikmiyor dedikleri, fiyati da yuksek. Yalniz uzun bakiyor ve sempatik bir kadin.Lütfen numarasını atar mısınız
olur cnm.Lütfen hazalıda atar mısın
Bakalım bende denerim artık tecrübe oluştu anlaşılır beyinmi okuyo başka birşeymi. Mesela benimle ilgili kendime özel çok çok önemli bir durum var şuana kadar hiçbir falcı bilemedi bende nasıl bilemediklerine şaşırıyorum :) çünkü gayet emin ve rahat olduğum bir konu ama kesinlikle ben falcının diyen birinin bilmesi gerekir ama yok :)Zeynep’le ilgili bende yazayım genelden zira özelden soranlar olmuş...gerçi yazmıştım öncesinde de...Ben ilk falımı şubatın sonunda baktırmıştım ve meşhur sözünü orada zikretmişti sağolsun...bunu sana yazmadım,bir kere de değil katmerli olarak üç kere ..tavrı hoşuma gitmemişti ne bileyim işte ben önemsiyorum üslubu..bu şekilde ilk kez baktırdığım içinde şaşırdım,,sonrasında süreç aynen dediği gibi gitti açıkçası..baktırdığım kişinin o zamanlarda yaşadığı şeylerin söylemiş bana.bunu öğrendim.maalesef adam ölmemiş,ölseydi daha uygundu benim için ama....en son bir ay önce baktırdım,olumsuz konuşmadı ama enerjisi düşüktü ben de etkilendim ve dedikleri olmadı...şimdiye kadar karşı tarafla ilgili olarak iletişim halinde hepsini duydum,tecrübeyle sabittir...
Tarzına gelince galiba bir süre sonra ben de alıştım,bir de ben sorularımı en sona saklıyordum ve daha net oluyordu...
Her yiğidin bir yoğurt yemesi vardır,onunki de o..kendisiyle sohbetimiz de oluyordu...ben kadını seviyorum işin Türkçesi
Jansetin numarasını atabilir misiniz? Çok teşekkürlerJansetle alakası yok onu söyleyim ben jansete baktırdıktan 3gün sonra Hazala baktırdım siyah beyaz kadar farklıydı onu söyleyim hemde %100 ki jansetin söylemleri daha doğru geliyo
Bir de Falcı Renan var. Ben ona telefondan baktırmıştım. Bende geçmişle ve anla ilgili çok güzel şeyler bilmişti. Hatta birbirimizden enerji aldık birkaç saat telefonda konuştuk, sohbet ettik. Bana bazı tavsiyelerde bulundu. Benim sorduğum şeyi tarihiyle bilmedi ama o zamanki tavsiyelerini dikkate alıp kendime o yönde bir yatırım yapsaydım gerçekten mutlu olacaktım
Canım sen burda böyle yazmışsın ama önceki yorumlarında da beğenmemişsin ben anlamadım tam olarak iyimi kötümüYkb siz hanım,işte fal enerji meselesi...zira Zeynep bende tutmuştur defalarca..Mirzayı bilmiyorum baktırmadım...fal işte tersini çevir laf...hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?