- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
BBakalım bende denerim artık tecrübe oluştu anlaşılır beyinmi okuyo başka birşeymi. Mesela benimle ilgili kendime özel çok çok önemli bir durum var şuana kadar hiçbir falcı bilemedi bende nasıl bilemediklerine şaşırıyorum :) çünkü gayet emin ve rahat olduğum bir konu ama kesinlikle ben falcının diyen birinin bilmesi gerekir ama yok :)
Canım sen burda böyle yazmışsın ama önceki yorumlarında da beğenmemişsin
Zeynep’ten bahsediyorsun değil mi Heıdı Hanımcım...şöyle ki,tekrar yazayım...Zeynep’e 27 şubatda baktırmıştım..tarih önemli..ben de hayatımda varolan adamdan ayrılmıştım henüz 2 ay olmuştu..Zeynep’in tarzını hiç bilmiyordum tabii.Başladı,ben bende değilim..ne diyor bu kadın iyi değil herhalde dedim.Ama,göçükte kalasıca adamın çok rahatsız olduğunu ve sonumuzun olmayacağını söyledi..BUNU SANA YAZMADIM.bu cümle neredeyse travma yarattı bende.bu adamdan haber alacağımı,ama olmayacağını söyledi..gerçekten Haziran ayında adamın çok ciddi bir rahatsızlık geçirdiğini öğrendim maalesef göçükte kalmamış ve Zeynep’in bana baktığı tarihte rahatsızlanmış...Velhasılı uzatmayayım,nihayetinde bana yazılm öğrenmiş bulundum..olumlu olan düşüncelerimi bu durumu öğrenince yazmışımdır muhtemelenCanım sen burda böyle yazmışsın ama önceki yorumlarında da beğenmemişsin ben anlamadım tam olarak iyimi kötümü
Bir yanlışınız olabilir mi ben kendisinin hep beğendiğini ama üslubunu sevmediğini hatırlıyorum.Canım sen burda böyle yazmışsın ama önceki yorumlarında da beğenmemişsin ben anlamadım tam olarak iyimi kötümü
Aynen canım durum budur, uslubu sevmediğim ve alışık olmadığım bir üslubtu... Uslup ayrı hisler ayrı aynı zamanda... Yalnız sonraki bakımlarda uslubu iyiydi. Bakımı için zaten düşüncelerimi yazdım. Sevgili polymnia Hanımcım aynen yazdıklarımı güzel ifade etmişsiniz... Söylediklerinin gerçekliği sonradan çıktı zaten. En son 10 Aralıkda baktırmıştım olumlu konuştu ancak enerjisi düşüktü olumsuz etkilendim. Karşı tarafın düşüncesini okumada ondan daha iyisini ben bulamadımBir yanlışınız olabilir mi ben kendisinin hep beğendiğini ama üslubunu sevmediğini hatırlıyorum.
Anladım. Ama çok fazla detay bilemedi öyleyse
bana da 2 -3 gun sonra donduSelamlar,
Hazal'a ulaşan üyeler, cevap almak için özel bir şifreli sözcüğünüz falan var mı?
Bana geri dönüş yapmıyor da
Banada aynı şekilde bı kaç gün sonra dönüş yaptı :)Selamlar,
Hazal'a ulaşan üyeler, cevap almak için özel bir şifreli sözcüğünüz falan var mı?
Bana geri dönüş yapmıyor da
kızlar bu akşam dayanamadım telden asmin ergine fal baktırdım
aslında eraya baktırmak istedim ama olmadı. önerir miyim?asla.
çöpe gitmiş bir para.
tamamen saçmaladı .tamam iyi konuşan hoş biri ama boş fal sanki anda bildi gibi oldu ama tutarsız. açıkçası pek beğenmedim.
baktırıp gelecekte çıkan var mı?
sevgili arkadaşlar; 2020 yi geride bıraktığımız şu günlerde şu saçma kadınların (zeynep ve nihal ikilisi) adlarını duymak istemiyorum.
valla paranıza yazık.ikiside çıkmaz. (nihal eskiden çıkarmış bana rastlamadı)
yeni kişileri deneyelim yorumlayalım isterim ben. bu nedir ya hep aynı kişiler koca istanbulda.
Valla ben Ergine baktırdım defalarca hiç bana yeni biri gelecek demedi dediyse muhtemeln karşına başka biri çıkacaktır diye düşünüyorum. Ve Erginin tarzı değişmez hani herkese aynı diyo desem hayır söylemiyo ve ben 1 sene ortalıktan kaybolmuştu ozaman gittiğimde beni tanımamıştı ozamanda hep aynı şeyleri söyledi. Sonra müdavimi olmuştum. Yani ben Ergini beğenirim ama ilişki konusunda dedikleri çıkmadı iş vs bu konularla ilgili çıkmıştı sadece analizi çok çok iyidir.Ben iki kere baktirdim bana ayni seyleri sanki kopyalamis gibi soyledi belki sana da soylemistir ne dedigini yazayim;
"An ile biten birisiylw karsilascksin o sana eskiyi unutturcak dedi ben eskide zaten An var dedm yok o dgl bu dedi snaa yasattiklarini ne varsa senden gorecek dedi tam yenisi gelirken buda sevdgnde dgl ama hirsindan gelicek intikam alicak dedi yeni kisi dogulu esnaf sen yeni biri olmazsa exi unutamazsin nu yeni kisiyle birlikte hayayin komple degisecek ve artik calismayacaksinda is arayacaksin ama calismayacaksin bu yeniyle tanistiktan 6 ay sonra evleneceksin dedi ama surekli dedigi hayatin degisecek sana yasttigini senden gorecek demesi ve ikinci falindada beni hatirlamadi ama ayni seyleri söyledi bazilarida erayda ayni seyleri soyluyor diyoe bu doğru mu
cnm trans zeynep dedikleriBu zeynep hangi zeynep canim
Valla ben Ergine baktırdım defalarca hiç bana yeni biri gelecek demedi dediyse muhtemeln karşına başka biri çıkacaktır diye düşünüyorum. Ve Erginin tarzı değişmez hani herkese aynı diyo desem hayır söylemiyo ve ben 1 sene ortalıktan kaybolmuştu ozaman gittiğimde beni tanımamıştı ozamanda hep aynı şeyleri söyledi. Sonra müdavimi olmuştum. Yani ben Ergini beğenirim ama ilişki konusunda dedikleri çıkmadı iş vs bu konularla ilgili çıkmıştı sadece analizi çok çok iyidir.
cnm şimdi yalan söylemeye gerek yok bana böyle şeyler demedi ama ben mantıklı bulmadım ergini bir daha da baktırmam.eray daha isabetliydi en azından anda.ergin tamamen saçmaladı.Ben iki kere baktirdim bana ayni seyleri sanki kopyalamis gibi soyledi belki sana da soylemistir ne dedigini yazayim;
"An ile biten birisiylw karsilascksin o sana eskiyi unutturcak dedi ben eskide zaten An var dedm yok o dgl bu dedi snaa yasattiklarini ne varsa senden gorecek dedi tam yenisi gelirken buda sevdgnde dgl ama hirsindan gelicek intikam alicak dedi yeni kisi dogulu esnaf sen yeni biri olmazsa exi unutamazsin nu yeni kisiyle birlikte hayayin komple degisecek ve artik calismayacaksinda is arayacaksin ama calismayacaksin bu yeniyle tanistiktan 6 ay sonra evleneceksin dedi ama surekli dedigi hayatin degisecek sana yasttigini senden gorecek demesi ve ikinci falindada beni hatirlamadi ama ayni seyleri söyledi bazilarida erayda ayni seyleri soyluyor diyoe bu doğru mu
Yani Ergin tuaf biri ama beni ona bir arkadaşım yönlendirmişti bir dönem oldukça meşhur biriymiş dedikleri hep çıkarmış. Analizlerini severim inan doğru bulurum ama şöyle bir tarafıda var başından savma yada böyle uzatma daha çok analiz yapar yani Ergin dediğim gibi gelecek ile ilgili bana çıkmadı hatta eğer bu olsun ben falı bırakıcam yemin ediyorum dediğini bilirim :)) gidersem bırak şu falı dicem meselaAma bana soyledigi seyler cok cok cok utopikti soyle diyim net konusmuyor sadece intikam alicaksin rahatlayacaksin aniden evleneceksin hayatin degisecek hayatin degisek degisecek deyip durdu ve sorduğum sorulaarada genel yorum yapti arti bu değişimlerin nasil olacakgini soylemedigi icin mesela genel yorum gibi geldi bana beni de hatirlamadi ama ayni seyleri söyledi
BU Arada Elmirayi hic takmamistim saglikla iligli soyledigi brseyle ufak baaska birsey cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?