İstanbul'da Fal - Falcılar

B

kızlar burada beni bilen bilir coğu kisinin derdini de dinledim tavsiye de verdim fal tecrübelerimi de paylastım, coğu eski üye suan burada yok onlara selam olsun.
Bana anlık durumu bilen karsı tarafın düsünceleri olarak biri lazım? gelecek umrumda değil lütfen yetisin yardıma konu cok önemli

Canım sen burda böyle yazmışsın ama önceki yorumlarında da beğenmemişsin ben anlamadım tam olarak iyimi kötümü
Bir yanlışınız olabilir mi ben kendisinin hep beğendiğini ama üslubunu sevmediğini hatırlıyorum.

Bir yanlışınız olabilir mi ben kendisinin hep beğendiğini ama üslubunu sevmediğini hatırlıyorum.
Aynen canım durum budur, uslubu sevmediğim ve alışık olmadığım bir üslubtu... Uslup ayrı hisler ayrı aynı zamanda... Yalnız sonraki bakımlarda uslubu iyiydi. Bakımı için zaten düşüncelerimi yazdım. Sevgili polymnia Hanımcım aynen yazdıklarımı güzel ifade etmişsiniz... Söylediklerinin gerçekliği sonradan çıktı zaten. En son 10 Aralıkda baktırmıştım olumlu konuştu ancak enerjisi düşüktü olumsuz etkilendim. Karşı tarafın düşüncesini okumada ondan daha iyisini ben bulamadım

Ben Zeynep'e baktırdım bilgi vereyim istedim baktırınca söylermisin diyenler oldu.
  • Şöyle söyleyebilirim an konusunda Gündüz ile neredeyse birebir aynıydı. Hazal ile de bazı şeyleri detayları aynıydı diyebilirim. Böyle duygular düşünceler akıldan geçenler ile ilgili.
  • Birsel ve Zeynep'in ortak noktası ki benim hiç inanmadığım tasvip etmediğim bir fal türüdür insanlar çünkü sebep bulamayınca hemen buna bağlar. Hayatındaki kadının ona sürekli okuma ve büyü yaptırdığını söylediler.
  • Gelecek ile ilgili konuda Birsel ve Zeynep yakın gibi şeyler söyledi biri daha net söyledi diğeri kıvranarak.
  • Hazal ve Gündüz ise gelecek ile ilgili aynı söyledi ama farklı sonuçlar yani birsel ve zeynepten.
  • Yeni gelecek kişi için Hazal ve Zeynep'in tarifi birebirdi umarım gelir bari o gelsin DD
Şahsi kanaatim anda hiçbirinin doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü kendi şahit olduğum durumlar, duyduğum şeyler var. Yani söyledikleri gibi histe almıyorum ki benim hislerim baba falcılara taş çıkarır kendimle ilgili neyse ama durum bu.

Gelecek ile ilgili birşey demek istiyorum çünkü kodlama yapmak istemiyorum ben nasıl mutlu olacaksam o olsun. X Y kişisi diye anlam yüklemiyorum.

Bu arada ben büyü olayına inanan biri değilim yani şahit olmadım, böyle şeylere inanmam yani hadi diyelim ki var bunu yapabilecek baba yiğit ilim sahibi insanlar olduğunu düşünmüyorum bulmakta imkansızdır emin olun böyle diyenlere çok itibar etmeyin.

FAL İŞİNİDE BIRAKIYORUM ARTIK.

Son düzenleme:
Selamlar,
Hazal'a ulaşan üyeler, cevap almak için özel bir şifreli sözcüğünüz falan var mı?
Bana geri dönüş yapmıyor da

Cevaplar için çok teşekkürler

Ben iki kere baktirdim bana ayni seyleri sanki kopyalamis gibi soyledi belki sana da soylemistir ne dedigini yazayim;
"An ile biten birisiylw karsilascksin o sana eskiyi unutturcak dedi ben eskide zaten An var dedm yok o dgl bu dedi snaa yasattiklarini ne varsa senden gorecek dedi tam yenisi gelirken buda sevdgnde dgl ama hirsindan gelicek intikam alicak dedi yeni kisi dogulu esnaf sen yeni biri olmazsa exi unutamazsin nu yeni kisiyle birlikte hayayin komple degisecek ve artik calismayacaksinda is arayacaksin ama calismayacaksin bu yeniyle tanistiktan 6 ay sonra evleneceksin dedi ama surekli dedigi hayatin degisecek sana yasttigini senden gorecek demesi ve ikinci falindada beni hatirlamadi ama ayni seyleri söyledi bazilarida erayda ayni seyleri soyluyor diyoe bu doğru mu

Bu zeynep hangi zeynep canim

Valla ben Ergine baktırdım defalarca hiç bana yeni biri gelecek demedi dediyse muhtemeln karşına başka biri çıkacaktır diye düşünüyorum. Ve Erginin tarzı değişmez hani herkese aynı diyo desem hayır söylemiyo ve ben 1 sene ortalıktan kaybolmuştu ozaman gittiğimde beni tanımamıştı ozamanda hep aynı şeyleri söyledi. Sonra müdavimi olmuştum. Yani ben Ergini beğenirim ama ilişki konusunda dedikleri çıkmadı iş vs bu konularla ilgili çıkmıştı sadece analizi çok çok iyidir.

Ama bana soyledigi seyler cok cok cok utopikti soyle diyim net konusmuyor sadece intikam alicaksin rahatlayacaksin aniden evleneceksin hayatin degisecek hayatin degisek degisecek deyip durdu ve sorduğum sorulaarada genel yorum yapti arti bu değişimlerin nasil olacakgini soylemedigi icin mesela genel yorum gibi geldi bana beni de hatirlamadi ama ayni seyleri söyledi
BU Arada Elmirayi hic takmamistim saglikla iligli soyledigi brseyle ufak baaska birsey cikti

cnm şimdi yalan söylemeye gerek yok bana böyle şeyler demedi ama ben mantıklı bulmadım ergini bir daha da baktırmam.eray daha isabetliydi en azından anda.ergin tamamen saçmaladı.

Yani Ergin tuaf biri ama beni ona bir arkadaşım yönlendirmişti bir dönem oldukça meşhur biriymiş dedikleri hep çıkarmış. Analizlerini severim inan doğru bulurum ama şöyle bir tarafıda var başından savma yada böyle uzatma daha çok analiz yapar yani Ergin dediğim gibi gelecek ile ilgili bana çıkmadı hatta eğer bu olsun ben falı bırakıcam yemin ediyorum dediğini bilirim :)) gidersem bırak şu falı dicem mesela

kişisel fikrimdir;ergin tamamen boş fallardan biri.dolgu yapıyor pek bildiğini sanmam ağzı kalabalık hepsi bu
neler gördük neler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…