ıyı ben anlatıyorum ama kime anlatıyorumm...bu 3 harflılerınde ısı gucu yoktufalcıların yanında kamp kuracaklardı zaten dımııı...yanı hersey bu kadar basıt...o dedıgınız 3 harflıler okumayla gelır ole göndermek te kolay degıldır...Inanmayın böyle şeylere adamlar ısımde uzmanlasmıs ıste vardır bır yolu ama herseye kulagına fısıldıyorlar dıye dusunursenız yandıkk,isleri güçleri yok mu bunların o kadar kolay degıl o ısler,acın okuyunn ole gülün dedıgı gıbı yok perım burayı cok sevdı yok burda eglenıyo...öyle degıl o işlerr ama kadının vardır bir yardım aldıgı ama o 3 harflı olamazzz
Ayrıca begenmezsenız gıtmezsınız ancak ben yıgıtı 3 yıldır tanıyorum e bende salak degılım yanıı ıcımden tekrerlasam da bulamadıgı oluyor akıl okuduguna ınanmıyorum,3 harflısının de olmadıgını bılıyorum...Bence tamamen yetenek kımıne vermıs allah bu görüyü...Duygu dersenız sadece ısım bılır nasıl bılır bılemem ama korkutuyo benı o kız....zaten ısımden baska bır halt da bılemıyor avlı arkadasıma bekarsın demıstı en basıt seyı bılememıstı....Ama yıgıt parmagında yuzugu olmadıgı halde aynı kıza evlı demıstı...Neyse yiğitin bende mevzuları uzun ben cok begenırım ama her zaman dıyorum artık bende eskısı gıbı degıl.....benı tatmın etmıyooo
GOP taraflarında oturuyorum
yakınsa baktırırım dedim de
teşekkürler şimdiden
dejavu yiğit'e geçen sene erkek arkadaşımla gittim ve hiiiiç bir şey bilemedi( ne güzel cafe önünde çekirdek yemiştik aşkımla ah ah:'((((((
cumartesi bomba yeniliklerle dönüce markadaşlar, iyi duyum aldım onları denicemm:)) yeni bi fal defteri yapmam lazım
valla o taraflarda oturuyorsan yerin yakınsa güzel bakar tatlı bır kadındır.. vereyımm telini...yoksaa dıgerr falcılaraa goreee cok da bır farklılıgı yokk...gaziosmanpara meydanında yeri..nerde oturuyorsun sen!
Hımmm o zman ben hıc gülden e ve dilek e gitmeyeyım demek senle elektrıkler tutmuyo bızımmm
Kımısı de tarıgı begenmıyo mesela ama bız denızdenle bayılıyoruz cocuga frekans meselesıı
mineye genelde ben su anki durumu ve ne yapmam gerektiğini sorarım ve sonuçlarını alırım..daha sektirdiğini görmedim...iyidir minenin tarotu..
olgu su an bağdat caddesindeki şubede ama zeynep kadıköyde...
diyeceksiniz neden hep aynı kafe benim iş yerimde orda bir kere memnun kalıncada sabitlemek istedim...ayrı ayrı kafası karışıyor insanın...
olgu konusuna gelince onla ayrı bişey var....
şöyle anlatayım:
ben sevgilimden ayrıyım son 3 haftadır olgu bana hep" işte şöle bir ortamda oturucaksınız su olucak" fln diyordu ama ses seda yok..
sonunda bende dedim ki: "ya olgu yeter hep aynı ama bişey olduğu yok"...
bu ısrarcı...geçen cuma sabah baktırdım gene aynı bir de "şu olacak böyle bir anda fln" bile diyor...
iyi peki dedim çıktım
3 saat sonra telefonum çaldı aynı olgunun dediği şekilde o ortamda görmediğim adamla oturdum ne dediyse takır takır oldu bir anda...
adamı unuttum aklım falda yok artık diye....
dedim ya birini tutunca bırakmamak lazım ama herkes bir olmuyor işte....
inşallah sende pişman olmazsın ama
dip not: baktırdığınız falların üstüne düşmeyin ve asla falda zaman sormayın..siz üstüne düşüp takılınca olmuyor bunu net anladım....yoksa çorap söküğü gibi geliyor..
Bende dediğin gibi artık bir yeri kendime sabitlemek istiyorum. Birşeye sıkıldığımda yada birşey sormak, öğrenmek istediğimde gidip danışabileceğim bir falcım olsun istiyorum=) Olguyu gerçekten çok merak ettim, en kısa zamanda gidicem..bakalım inşallah memnun kalırım bende
. aklıma gelmısken bırde su kadıkoyde yelkovan kafe varmıs rex ın ordakı barlar sokagında handan hanım dıye bırı bakıyomus ona gıdenınız varmı nasıl bırıdır bılmıyorum bı arastırma yapmadan da gıtmek ıstemıyorum bır ıkı kısıden ıyı dıye duydum ama hadı bakalım duyanınız olursa haber beklıyorum :)
öncellikle şunu söyleyeyim....ben çok dua ettim ve hala ediyorum..Allah hiçbir duamıda karşılıksız bırakmadı...Fal işine gelince sanırım hissettiğim şeyin onayı için gidiyorum...Öncelikle kendi iç sesini bilmeli insan...İnanmak istediğincen çok...
Fal dediğin şeyde his,yetenek,enerji...duada bir enerji biçimi...hayatta gördüğün herşey gibi...hayatta neyi çok istersen hep engellenir ama ne zaman ki peki tamam ne yapalım diyip arkanı dönersen ya pat diye gelir ya da ummadığın yol açılır...
sen istesende istemesende olacaksa zaten oluyor...kader dediğin şey yaptığın seçimlerden sonra başına gelenler...sen üzülmeyi seçersen o enerji ile olumsuzları çeker ona göre bir hayat yaşarsın..
arasın ne zaman hadi gelsin diye diye diye o kdr çok istiyoruz ki belki de gelicek ama iki pozitif güç itiyor birbirini tepiyor bu sefer...fal baktır ama hayata dvm et..yoksa yaşayamazsın...ilerlemiyor o zaman kendimden biliyorum...bunu geç öğrendim ama öğrendim..
okadar mantıklı konuşmssn kı çok güzel seyler sölemişssn...hyt işte hersyı ögretıyo yaşatıyo bıze bızmde ıcmıze rhtlasn bşyler yoluna gırsın dıye baktırıyorz merk edıyorz olucakları kndmızı yıyp bıtrdmız ıcn rhtlmak ıcn ıyı bırıne baktrmk ıstıyorzz off offf
iyi geceler kızlarrrrrrrrrr
fadime teyzemizdemi yalan oldu şimdik :))
teşekkürler şimdiden
teşekkürler şimdiden
Sayfa kaçlara geldi,hala yok reklam,yok bilmemne peşinde koşuyosunuz.
Bir kaç tavsiye üzerine özel mesaj olarak yollanılan falcılarda fos çıktı.
O fadime hanımı tavsite eden kızada bravo vallahi.
O kadar methetti birsürü mağdur insan telini bul diye ısrar etti
saolsun tel noyu buldu ama 100 tl. şaka gibi ya kamera varmı el sallayalım bari.
Iyi niyet kullanılmasın lütfen...............
bana mesajla gelen bıldırımlerden sadece seyhan ablaya gıttım ..allahım parayımı acıyım yoksa zamanamı bılemedım:)) ercan ve emınenın saolsunda rıca ettımm verdıler arkadaslar telını tam gıdecekken kımse begenmedıgını soyledıı oda kaldıı..sizz hangılerınee gıdıptee begenmedınız ..?
bende cok merak ettım bu olgu nerde hngı cafe telı felan vrsa rıca edebılırmıym verırmısn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?