İstanbul'da Fal - Falcılar

dejavu yiğit'e geçen sene erkek arkadaşımla gittim ve hiiiiç bir şey bilemedi( ne güzel cafe önünde çekirdek yemiştik aşkımla ah ah:'((((((

cumartesi bomba yeniliklerle dönüce markadaşlar, iyi duyum aldım onları denicemm:)) yeni bi fal defteri yapmam lazım

Hımmm o zman ben hıc gülden e ve dilek e gitmeyeyım demek senle elektrıkler tutmuyo bızımmm
Kımısı de tarıgı begenmıyo mesela ama bız denızdenle bayılıyoruz cocuga frekans meselesıı

bende istiyom bende ..
yakınımda gop meydana taksimlere taşınmıyım

Sayfa kaçlara geldi,hala yok reklam,yok bilmemne peşinde koşuyosunuz.
Bir kaç tavsiye üzerine özel mesaj olarak yollanılan falcılarda fos çıktı.
O fadime hanımı tavsite eden kızada bravo vallahi.
O kadar methetti birsürü mağdur insan telini bul diye ısrar etti
saolsun tel noyu buldu ama 100 tl. şaka gibi ya kamera varmı el sallayalım bari.
Iyi niyet kullanılmasın lütfen...............

Hımmm o zman ben hıc gülden e ve dilek e gitmeyeyım demek senle elektrıkler tutmuyo bızımmm
Kımısı de tarıgı begenmıyo mesela ama bız denızdenle bayılıyoruz cocuga frekans meselesıı

tarık iyidir canım yılların adamı. öyle olmasa tutulmazdı orda.
gülden ve dilek benim tavsiye etyiklerim arasında. dilek bi numaram. gülden i yeni denedim beğendim.

tutar tutmaz bilemem tabi. yiğit bana sen okumuyosun ailen çalıştırmıyo falan saçmaladı fal bile bakmadı ki :S :)

Bende dediğin gibi artık bir yeri kendime sabitlemek istiyorum. Birşeye sıkıldığımda yada birşey sormak, öğrenmek istediğimde gidip danışabileceğim bir falcım olsun istiyorum=) Olguyu gerçekten çok merak ettim, en kısa zamanda gidicem..bakalım inşallah memnun kalırım bende

bende cok merak ettım bu olgu nerde hngı cafe telı felan vrsa rıca edebılırmıym verırmısn cnm

ben gitmiştim cnm tavsiye etmem söylediği hiç birşey çıkmadığı gibi çok sıradan bi faldı zaten.
bu arada semranın numarasını kaybetme :)) ben memnun kalmıştım ondan daha sonra gitmek isterim tekrar[/QUOTE]

kızlarrr şu semrann numrasını ala blırmıyım ya gıdenlerın hepsı memnun kalmş bende gıdıp baktırsammı ne dersnızzz

iyi geceler kızlarrrrrrrrrr
fadime teyzemizdemi yalan oldu şimdik :))

şu anda yazılanları okuyunca ne dyecegimi ne yazacagımı bilemedim.gercekten şoktayım.

1 haftadır benden ısrarla fadime teyzeye ulaşmamı hem ozel mesajla ,hemde yorumlarında isteyen bir çok kişi oldu.özelimde nerden baksan 25 tane mesaj var teyzenin iletişim bilgilerini isteyen nerede nasıl kaça bakıyor dye soran.bende sizlere söz verdiğim için bilgilere gerçekten uğraşla ulaşıp size verdiğim sözü tuttum iletişim bilgilerini fiyatını vs...bilgilerini yazdım........
ama mükafatım reklamcılık yakıştırması ve alay konusu olmak oldu......
peki ben size bir soru sorayım o zaman......ben nasıl bir reklamcıyım ki özelimde benden numara bekleyen 25 kişi olmasına ragmen ben sadece 2 kişiye mesaj attım......
cemredeniz sen benden defalarca teyzenin nosunu istedin deilmi.....lütfen bakarmısın mesaj kutuna ben sana mesaj göndermişmiyim....ben söyleyeyim göndermedim bir tek sana deil kalan 23 kişiyede göndermedim......çünkü her mesaj arası 10 dakka beklediği için o kadar vaktim yoktu...ortaya yazmayı tercih ettim....
madem reklamcıyım neden potansiyel müsterilere bile numara vermiyorum.....
kendi yapım gereği agız dalaşına 2 li diyaloglara girmekten hep çekinmişimdir.ama yazılanlar karşısında suskun kalmak mümkün deil...

burayı bir paylaşım sitesi olarak biliyorum...bir yıldır dışardan okuyorum yeni üye oldum....bende hepiniz gibi beni etkileyen bir insandan bahsettim....siz numara istediniz bende buldum dedim....üstelik daha numara vermedim sayılır....bu yapılan sadece yargısız infaz üzüldüm...
ben kimseye kendimi ıspat etmek zorunda deilim ama böyle alaycı ve aşşalayıcı bir üslup yakışmadı size....kurunun yanında yaşıda yaktınız....
kimse size zorla fal bakmıyor baktırtmıyor...arz talep meselesi . birileri fiyat biçiyor birileri kabul ediyor yada etmiyor ama kimse kimsenin cebinden zorla parasını almıyor...bu ne EKMEK ne SU sadece bir LÜKS.fiyat bu ister baktırırsınız ister baktırmazsınız.
ha unutmadan 60 yaşında tokatta yaşayan bir kadın olması sosyetede fal bakan birinin talep ettiği

fiyatı talep edemeyecegi ve sosyetede fal bakmadığı anlamına gelmiyor....
reklam için bu foruma girenler zaten belli salak deiliz anlıyoruz resmen kör kör parmak gözüme yapıyorlar...ama şaşılacak şeyki onlara bile bana ettiğiniz kadar hakaret etmemişsiniz...benim reklamcı olduğum kanısına nerden vardınız*
yeni üye olduğum içinmi*forumu sizin parellediğinizi bilseydim hiç girmezdim....
o zaman buraya bundan böyle paylaşım sitesi demeyin yada yeni üye kabul etmyin...
neyse ben fazla kaptırdım sanırım hepinize ii günler...

Forum kimsenin paralelliginde gitmiyor ama kusura bakma benim düşüncem bu aleni reklam yapanlara birşey demege deymez zira naptıkları belli...Zaten biz ne kadar konussakta numara alıp coktan arayanlar olmustur..yazık diyorum ben polemiğe girmiycem bence durum gayet acıkk,yapıcak bısey yok....Fikirlerim aynen sabittirr.

yanı kızlar benım de sehırdısında bır falcım var,oyle seyler bıldı kı sımdıye kadar allahtan baska kımse bılemez gelecegı derdım ama ıste bu adam bıldıı.Dedikleri bir bir çıktı,inanılmaz bir adam artık ondan baska hiçkimseye fal baktırmıyorumm.

Diye yazarsam herhalde bana da yüzlerce maıl gelır kım bu diye..En dandik falcı ıcın bıle soruluyo nerde kaca diye....

Ha bu arada böyle biri gercekten var ama maalesef telde bakmıyoo,bak ıstedıgın kadar para verıcekler dıyorum ugrasamam kımseyle yoğunum dıyor...ıste gercek falcıı....

Numara sormayın bakmıyor çünkü...Polemıge gırmeyeyım diyorum ama aylardır o kadar kişiye gittim hiç demedim mutlaka gidin baktırın.....sadece gittiklerim hakkında yorum yazdımm...Neyse uzamasın..

Son düzenleme:
GOP taraflarında oturuyorum
yakınsa baktırırım dedim de
teşekkürler şimdiden

bana mesajla gelen bıldırımlerden sadece seyhan ablaya gıttım ..allahım parayımı acıyım yoksa zamanamı bılemedım:)) ercan ve emınenın saolsunda rıca ettımm verdıler arkadaslar telını tam gıdecekken kımse begenmedıgını soyledıı oda kaldıı..sizz hangılerınee gıdıptee begenmedınız ..?

Bir sanıye seyhan abla dedıgın bakırkoydekı mı yok sa su cagırınca kadıkoye gelen tarotcu mu...Kötüyse bosuna gitmeyelim,ben bakırkoydekı kotudur dıye tahmın edıyorum ama

bende cok merak ettım bu olgu nerde hngı cafe telı felan vrsa rıca edebılırmıym verırmısn cnm

Kafenin ismi Nostra Damus.. Bağdat caddesinde burası, zaten web sitesinde detaylı yazıyor adresi numarası filan..ordan bakabilirsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…