Ben de bakabilirimBen gönüllüyüm
Size yazdım dm denMerhaba ben de Tarot ogrenmeye ve gelistirmeye calisiyorum aslinda cok iddiali degilim ama hem karsilikli olarak da bakabilirim veya sorusu olana kart secebilirim, ozel mesajla kisaca sorunuzu yazabilirsiniz. Tabii YTD, eglence amacli
Sayı baka bilirimkızlar ben de katina bakabilirim karsılıklı fallaşabiliriz, karsılığında kahve bakabilecek varsa ya da tarotta olur
kimmiş bu hazal ya ilk kez duyuyorumHazal muhteşem de olsa, her dediği çıksa da, abartıyorum; bedava da baksa baktirmama kararı aldım.
"Şu an müsait değilim, sonra size döneceğim" yazmak zor değil yani.
Kaç gündür cevap bekliyorum resmen. Gerek yok bu kadar ağırdan almaya.
bana da aynısını gündüz yaptı bende ona çok baktormak istiyordum ama vazgeçtim.Hazal muhteşem de olsa, her dediği çıksa da, abartıyorum; bedava da baksa baktirmama kararı aldım.
"Şu an müsait değilim, sonra size döneceğim" yazmak zor değil yani.
Kaç gündür cevap bekliyorum resmen. Gerek yok bu kadar ağırdan almaya.
İnanın pazartesi gününden beri tek kelime yazmadı.Bakmak da istemeyebilir bunu anlarım ama cevap vermemek çok kötü bir yaklaşım bence.bana da aynısını gündüz yaptı bende ona çok baktormak istiyordum ama vazgeçtim.
Ben de burada duydum, merak ettim ama merakımı daha tanışmadan bitirdi :)kimmiş bu hazal ya ilk kez duyuyorum
Evet aynen bunlari soylemisti banada. AMA cenazede Benim kendi hanemde cikti acikcasi. Hatta sunuda soyledimi, Senin karsina Cok iyi Cok yakisikli yeni birisi cikicak Sen Cok mutlu olucaksin. Bu hic mutlu olamiycak pisman olucak. Asla yildiziniz birlesmiyor)
Hatta erkek arkadasin icinde dedimi " artik Ben hayatima dair daha ne yapabilirimki? , Ben Cok mutsuzum,Benim hayatim darmadagin yikiklar icinde.ne yapicami bile bilmiyorum" hahahahaha
Ya gelecegi sadece Allah bilir artik lutfen inanmayin kimselere. Hicbirisininde %100 bildgi veya tutturdugu varmiki bizde inanip duruyoruz.
Kuzeyin 6 ay once baktigi falda ise isle ilgili tum soylediklerini yasadim.
Tutkununda 13 aralikta isle ilgili verdigi detaylar gorusucek oldugum kisinjn isminin icindeki harfleri felan verdi. AMA iliskimle ilgili soyledikleri kesinlikle olmadi gerceklesmedi. Gerceklesmeside imkansiz zaten. zeynep ise tamami ile off the road diyebilirim. Bir cenaze gordu, oda Benim tarafimda oldugunu bile bilemedi. Sonucta oda bir falci, ve enerji meselesi diyrm. Tutan belki tutmustur, AMA benimle uyustugu soylenemez
Kızlar bunlar Trans Zeynep içinmi yazılan şeylerAynı cümleler yaaaaa inanmıyorummmm yok artık herkese her falcı tutmaz ama bari aynı seyleri soylemeseydi bende sevınmişim ayagına gelcek dedı dedı yıldızınız ypk dedı sonra basladi büyülrr vefat lar anammmm
hatta tutan falcının bile bazı kısımları tutmuyor kuzey in aşkla ilgili dedıgını yasadım bende ama ıkıncıde umudum yok tutkunun tarıhı de yakın zamanda tutmustu ama işle ilgili dedıgı tam tersi oldu mesela
ahahah fallar ben adam a ınanıyorum fala deil sadece cıkınca cıktı dıyorum sevınıyorum Insallah dıger dedıklerıde cıkar kuzeyin
martta buluşma cıkmadı mesela ama dıgerlerı cıkmış tı
herkes aynını dıyor ben sevdıgıne ınanmıyorum adamın hala çıkarsq çıktı helal olsun derim okadar....
zeynep sanada ayagına gelecek diz çökecek dedimi pişman olcak dedimi
olsun sende başkasını denersinİnanın pazartesi gününden beri tek kelime yazmadı.Bakmak da istemeyebilir bunu anlarım ama cevap vermemek çok kötü bir yaklaşım bence.
Canim sen Hazal'a baktirmistin galiba, cikti mi dedikleri? Benim icin ilk soyledigi seyin olmasina 1-2 gun var. Yalniz bana hemen donus yapti ve tam da sozlestigimiz saatte bakti hic bekletmeden, ogrenciymis de ayni zamanda belki yogun oluyordur.olsun sende başkasını denersin
sende nasıldıhazal gec bakiyo..2 -3 gun sonra bakmisti bana
orta sekerli :)sende nasıldı
valla henüz çıkan birşey olmadı. eğer seninki çıkarsa yazar mısın?çok memnun olurum.Canim sen Hazal'a baktirmistin galiba, cikti mi dedikleri? Benim icin ilk soyledigi seyin olmasina 1-2 gun var. Yalniz bana hemen donus yapti ve tam da sozlestigimiz saatte bakti hic bekletmeden, ogrenciymis de ayni zamanda belki yogun oluyordur.
Yeni önerilere sonuna kadar açığım :)))olsun sende başkasını denersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?