İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ben de katina bakabilirim karsılıklı fallaşabiliriz, karsılığında kahve bakabilecek varsa ya da tarotta olur

Merhaba ben de Tarot ogrenmeye ve gelistirmeye calisiyorum aslinda cok iddiali degilim ama hem karsilikli olarak da bakabilirim veya sorusu olana kart secebilirim, ozel mesajla kisaca sorunuzu yazabilirsiniz. Tabii YTD, eglence amacli

Merhaba ben de Tarot ogrenmeye ve gelistirmeye calisiyorum aslinda cok iddiali degilim ama hem karsilikli olarak da bakabilirim veya sorusu olana kart secebilirim, ozel mesajla kisaca sorunuzu yazabilirsiniz. Tabii YTD, eglence amacli
Size yazdım dm den

Hazal muhteşem de olsa, her dediği çıksa da, abartıyorum; bedava da baksa baktirmama kararı aldım.
"Şu an müsait değilim, sonra size döneceğim" yazmak zor değil yani.
Kaç gündür cevap bekliyorum resmen. Gerek yok bu kadar ağırdan almaya.

kimmiş bu hazal ya ilk kez duyuyorum

bana da aynısını gündüz yaptı bende ona çok baktormak istiyordum ama vazgeçtim.

Kızlar bunlar Trans Zeynep içinmi yazılan şeyler

İnanın pazartesi gününden beri tek kelime yazmadı.Bakmak da istemeyebilir bunu anlarım ama cevap vermemek çok kötü bir yaklaşım bence.
olsun sende başkasını denersin

Canim sen Hazal'a baktirmistin galiba, cikti mi dedikleri? Benim icin ilk soyledigi seyin olmasina 1-2 gun var. Yalniz bana hemen donus yapti ve tam da sozlestigimiz saatte bakti hic bekletmeden, ogrenciymis de ayni zamanda belki yogun oluyordur.
valla henüz çıkan birşey olmadı. eğer seninki çıkarsa yazar mısın?çok memnun olurum.

ama hazal bende anda ve geçmişte süperdi zaten gelecekten umudu kestim de an bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…