cnm araştırıyorum bulunca yazarım ama bulamadım henüzYeni önerilere sonuna kadar açığım :)))
Kız sen akıllanmıyor musun? :)))Yeni önerilere sonuna kadar açığım :)))
neleri bildi canım mesela teyit ettiğin seyler oldu muama hazal bende anda ve geçmişte süperdi zaten gelecekten umudu kestim de an bile yeter
teyit ettiklerim oldu(anda)bir tanıdık vasıtasıylaneleri bildi canım mesela teyit ettiğin seyler oldu mu
Ben akıllandıkça kalbim deliriyor :)))Kız sen akıllanmıyor musun? :)))
Ben yüz yüze baktirmistim 2 sene önce. O zaman %70 çıkmıştı.kızlar!janseti aradım açmadı.
bir de çıkıyor mu?
Yok öyle bi şey, boşa para verince kalbin kırılacak yapma bunuBen akıllandıkça kalbim deliriyor :)))
Benim ne zaman akillanacagimi soyleyecek bir falcı önerir misinYok öyle bi şey, boşa para verince kalbin kırılacak yapma bunu
BenBenim ne zaman akillanacagimi soyleyecek bir falcı önerir misin
Janset Hazalla birebir zıt onu söyleyim. Anda Hazal bende belli konularda daha iyiydi mesela anda bende kimse yoktu Janset bir ilişkin var dedi yok dedim ozaman gündem mevzusu olacak dedi. Ama fal ilerledikçe baya iyiydi o yüzden benim de artık çorba oldukızlar!janseti aradım açmadı.
bir de çıkıyor mu?
Ay hadi inşallah mübarek gecede Allah hepimizin muradını versin tez vakitte.Janset Hazalla birebir zıt onu söyleyim. Anda Hazal bende belli konularda daha iyiydi mesela anda bende kimse yoktu Janset bir ilişkin var dedi yok dedim ozaman gündem mevzusu olacak dedi. Ama fal ilerledikçe baya iyiydi o yüzden benim de artık çorba oldu
Ama yarın size bilgi vericem bana biri çok tuhaf bir detay bilmiş şok olduğum bişey bunu Ya Hazal Ya Gündüz ikisinden biri bildi. Defterime bakıp yarın yazıcam şok oldum ben ona baktırrım sürekli yani bunu söyleyen sadece 2kişi okadar biride eskilerden
Bende yani tamam gelecek için inanmıyorum ama bu detay çok önemli ben daha yeni öğrendim ve hiçkimse demediKim olduğunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Kızlar bunlar Trans Zeynep içinmi yazılan şeyler
En iyi falci bile bu kadar iste, ozellikle ask konularinda ama 2021 daha yeni basladi su an durumlar tersi ilerliyor olsa da hayat bu her sey oluyor belki esin bir anda fikir degistirip sana geri doner ve butun falcilar da tutturmus olur?Arkadaslar, size deneyimlerimi paylasmak istiyorum.
Ben cok yurtdisina gittigim icin, hem Istanbul da hemde almanyada cok fal baktirdim.
Almanyada bayaa uçuk bir fiyata kahve bakan biri var. Zamanla sevgilimle kavga ettiğimde ona telefon açmıştım, bana, bunla aran senin tamamem bitmiş, birdaha asla barışmıcaksınız, Sen hala eski sevgilini seviyorsun, Önümüzdeki senenin şubat ayında sana evlenme teklif edecek ve hemen evleneceksiniz demişti. Ben ne saçmalıyo bu ya falan diye düşündüm, ama dediği bire bir
Çıktı. Şok oldum.
Sonra eşimden büyük kavga ettik, tekrar barışıcaksınız dedi, barıştık.
Neyse, eşimle aramız Birkaç aydan beri git gelliydi, & ekim ayında tekrar baktırdım.
bana başka bir kadın olduğunu söyledi, benim 2 kez yol yapıcağımı, ve ardından en geç yılbaşında barışıcağımzı söyledi.
Ama her falı çıkan kadının bu falı çıkmadı, aksine, eşim boşanma davası açtı, ve diğer kadınla bir eve taşınıyormuş. Lakin gerçekten 2 kez yol yaptım, 1 ay içinde, ve tam dediği gibi oldu. Ama eşimle barışıcaksınız ve 2021 de hamilesin dedi. Çıkmadı.
Sonra, leyla diye bi falcı vardı, her dediği çıkardı, bi ara onu burda öyle övdümki, herkes reklam yaptım sandı, eşimle barışıcağımı söylemişti, barıştık, sonra bidaha baktırdım “asla seni birdaha üzmücek uzun bir süre mutlusunuz artık” dedi.
1 hafta sürdü mutluluğumuz (o ara git geller başlamıştı)
Onbinlerce tl dötüm som aylarda şu fal için, taksimdeki tüm falcilari gezdim, hepsi fos cikti.
Sonra kart fali baktirdim, son 2 ayda en az 9-10 kisiye baktirdim, HEPSI ama HEPSI, bana,
Esinle en gec ocakin sonunda barisicaksiniz, ve 2021 de hamilesin dedi. Cidden hepsi aynisini dedi.
senelerden beri gittigim bi arzu ablam vardi, o bile aynisini dedi, ve arzu abla benim kiz arkadasimin evlenicegi tarihi söylemisti ona (03.03) demisti, sok olmustuk. Ozamanlar dügün plani bile yoktu kizin.
her dedigi cikan falcinin bile baktigi fal cikmadi. Son 2 ayda arzu ablaya 3-4 kere gittim, hep barisicaksiniz dedi, ve resmen tam tersi cikti.
Demen su ki, en iyi falci bile herseyi bilemiyor. Bi cikiYor, bi cikmiyor. 90% cikiyorsa bile falcinin dedikleri, bazen sen o 10% a ait olabiliryorsun.
ama yinede bana iyi bi falci tavsiye edinböyle konusmama bakmayin, sadece tecrübemi paylastim. Belki 100% bi falci buluruz
Bu Almanya'daki ne kadara bakiyor merak ettim bu arada?Arkadaslar, size deneyimlerimi paylasmak istiyorum.
Ben cok yurtdisina gittigim icin, hem Istanbul da hemde almanyada cok fal baktirdim.
Almanyada bayaa uçuk bir fiyata kahve bakan biri var. Zamanla sevgilimle kavga ettiğimde ona telefon açmıştım, bana, bunla aran senin tamamem bitmiş, birdaha asla barışmıcaksınız, Sen hala eski sevgilini seviyorsun, Önümüzdeki senenin şubat ayında sana evlenme teklif edecek ve hemen evleneceksiniz demişti. Ben ne saçmalıyo bu ya falan diye düşündüm, ama dediği bire bir
Çıktı. Şok oldum.
Sonra eşimden büyük kavga ettik, tekrar barışıcaksınız dedi, barıştık.
Neyse, eşimle aramız Birkaç aydan beri git gelliydi, & ekim ayında tekrar baktırdım.
bana başka bir kadın olduğunu söyledi, benim 2 kez yol yapıcağımı, ve ardından en geç yılbaşında barışıcağımzı söyledi.
Ama her falı çıkan kadının bu falı çıkmadı, aksine, eşim boşanma davası açtı, ve diğer kadınla bir eve taşınıyormuş. Lakin gerçekten 2 kez yol yaptım, 1 ay içinde, ve tam dediği gibi oldu. Ama eşimle barışıcaksınız ve 2021 de hamilesin dedi. Çıkmadı.
Sonra, leyla diye bi falcı vardı, her dediği çıkardı, bi ara onu burda öyle övdümki, herkes reklam yaptım sandı, eşimle barışıcağımı söylemişti, barıştık, sonra bidaha baktırdım “asla seni birdaha üzmücek uzun bir süre mutlusunuz artık” dedi.
1 hafta sürdü mutluluğumuz (o ara git geller başlamıştı)
Onbinlerce tl dötüm som aylarda şu fal için, taksimdeki tüm falcilari gezdim, hepsi fos cikti.
Sonra kart fali baktirdim, son 2 ayda en az 9-10 kisiye baktirdim, HEPSI ama HEPSI, bana,
Esinle en gec ocakin sonunda barisicaksiniz, ve 2021 de hamilesin dedi. Cidden hepsi aynisini dedi.
senelerden beri gittigim bi arzu ablam vardi, o bile aynisini dedi, ve arzu abla benim kiz arkadasimin evlenicegi tarihi söylemisti ona (03.03) demisti, sok olmustuk. Ozamanlar dügün plani bile yoktu kizin.
her dedigi cikan falcinin bile baktigi fal cikmadi. Son 2 ayda arzu ablaya 3-4 kere gittim, hep barisicaksiniz dedi, ve resmen tam tersi cikti.
Demen su ki, en iyi falci bile herseyi bilemiyor. Bi cikiYor, bi cikmiyor. 90% cikiyorsa bile falcinin dedikleri, bazen sen o 10% a ait olabiliryorsun.
ama yinede bana iyi bi falci tavsiye edinböyle konusmama bakmayin, sadece tecrübemi paylastim. Belki 100% bi falci buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?