Olabilir tabi de yok gayet okuz ve yuzeysel bir sekilde konustucnm mutlaka yaz. valla merak ettim şimdi. ayrıca bazen falda hissettiklerindende bahsediyor olabilirler bende aynısı mirzada olmuştu romantik arayacak dedi tıpkı sende olduğu gibi adamın içi gidiyor sesi titriyor ama ciddi konuşuyor .böyle de olabilir.
Olabilir tabi de yok gayet okuz ve yuzeysel bir sekilde konustuzaten olsa anlardim az cok. Benim o kisiyle herhangi bir umudum da istegim de kalmadi coktan Hazal zaten bu kisyle olmayacak demisti baska birini gordu onu bekliyorum simdi umarim baska ve daha hayirli biri olur. Yakin zamanda dedigi bir sey oldugu icin yazdim, onun disinda soyledikleri Subat'tan sonra ve ozellikle yaz aylari. Bir sey daha var ozellikle soyledi ama onu da arada kontrol ediyorum olursa yazicam burada hemen.
Bu arada Telde bakan Elif taban tabana zit konustu, Hazal bu kisiyle olmayacak Elif bu kisiyle olacak dedi, Elif gecmiste anda superdi ama Hazal'in gelecek ongorusu daha tutarli geliyor birinden biri patlayacak. Yeni kisiyi de cok detayli tarif etti Hazal bu kisiyle olmazsa ve oyle biriyle tanisirsam o zaman kesin tuturmus olur zaten.cnm mutlaka yaz. valla merak ettim şimdi. ayrıca bazen falda hissettiklerindende bahsediyor olabilirler bende aynısı mirzada olmuştu romantik arayacak dedi tıpkı sende olduğu gibi adamın içi gidiyor sesi titriyor ama ciddi konuşuyor .böyle de olabilir.
mutlaka yaz olur mu cnm valla bizde deneyerek bulmaya çalışıyoruz. bakalım doğru kişi kim?Bu arada Telde bakan Elif taban tabana zit konustu, Hazal bu kisiyle olmayacak Elif bu kisiyle olacak dedi, Elif gecmiste anda superdi ama Hazal'in gelecek ongorusu daha tutarli geliyor birinden biri patlayacak. Yeni kisiyi de cok detayli tarif etti Hazal bu kisiyle olmazsa ve oyle biriyle tanisirsam o zaman kesin tuturmus olur zaten.
nasılsın çok iyi bir mesaj sekli bence. halini soruyor. duygusallık barındırır. bence iyi düsün senKizlar Hazal bana 9 Ocak gibi iletisim olacak demisti bu arada ama duygusal bir acilim gibi bir mesaj demisti, bugun 2 hafta sessizlik sonrasi o kisi aradi ama duygusal bir acilim veya duygusal herhangi birsey kesinlikle olmadi sadece iletisim, nasilsin dedi o kadar yani cikti mi cikmadi mi bilmiyorum bence denk gelmis de olabilir ve tabi 9 Ocak'a daha var hala mesaj atmasi mumkun ama tabi zannetmiyorum, su ana kadar duygusal tavri olmadi karakter olarak da oyle biri degil zaten. Hazal yakin zamanda baska bir sey daha soylemisti ama o olmadi henuz, kontrol edip teyit edebilecegim bir sey, olursa yazarim.
aaa şimdi hatırladım benim eski işyerinde biriyle nasılsından bir ilişkim başlamıştı buda mümkün.nasılsın çok iyi bir mesaj sekli bence. halini soruyor. duygusallık barındırır. bence iyi düsün sen
Mesaj degil canim aramis oylesine nasilsin neler yapiyorsun dedi sadece gayet normal bir konusmaydi her zamanki gibinasılsın çok iyi bir mesaj sekli bence. halini soruyor. duygusallık barındırır. bence iyi düsün sen
Yok arkadaslar, bu kisi zaten arkadasim ve biraz da otesi yani nasilsin her zaman diyor zaten :)) Sadece son zamanlarda hic yazmiyordu normalde haftada, 3-4 gunde bir yazar, bu defa 2 haftayi gecti ne mesaj atmisti ne aramisti, aklina gelmistir yakinimdan geciyordur aramistir oylesine buyuk ihtimalle. Hazal'in bahsettigi duygusal acilim daha farkliydi, o olur mu bilmiyorum ama hiic sanmam.aaa şimdi hatırladım benim eski işyerinde biriyle nasılsından bir ilişkim başlamıştı buda mümkün.
ben de merak ettim numarasını bana atarmısınızteyit ettiklerim oldu(anda)bir tanıdık vasıtasıyla
bir de gelecek derseniz mesela ilginç birşey oldu biriyle ilgili(özel bana kalsın) bu durum süpriz oldu ve yani öğrendim anda mevcut değildi.
yani bu teoriye göre yakın geleceğide biliyor gibi?ama bakacağız.
atıyorum cnm ama bu ara biraz zor cvp veriyormuş bilgin olsun.ben de merak ettim numarasını bana atarmısınız
elifin anlık daha iyi bildiğini mi düsünüyorsun hay allah habgisine baktırsam benim karsımdaki kisinin düsüncelerini okuyan biri lazımBu arada Telde bakan Elif taban tabana zit konustu, Hazal bu kisiyle olmayacak Elif bu kisiyle olacak dedi, Elif gecmiste anda superdi ama Hazal'in gelecek ongorusu daha tutarli geliyor birinden biri patlayacak. Yeni kisiyi de cok detayli tarif etti Hazal bu kisiyle olmazsa ve oyle biriyle tanisirsam o zaman kesin tuturmus olur zaten.
Bana hazalin no sunu atarmisinBu arada Telde bakan Elif taban tabana zit konustu, Hazal bu kisiyle olmayacak Elif bu kisiyle olacak dedi, Elif gecmiste anda superdi ama Hazal'in gelecek ongorusu daha tutarli geliyor birinden biri patlayacak. Yeni kisiyi de cok detayli tarif etti Hazal bu kisiyle olmazsa ve oyle biriyle tanisirsam o zaman kesin tuturmus olur zaten.
vebal diye düsünme canım sonucta bir umut dünyası ve para sacıyoruz yeterki cıksın diye.kızlar; hazala herkes ben baktırınca baktırdı ve bir şekilde bende sorumluluk hissediyorum umarım çıkar ama çıkmazsada denedik deriz. bu yüzden yeni denemek isteyen arkadaşlar kendileri bilir ama durumu gözlemleyip çıkarsa mı deneseler acaba?
gerçi hiçkimse doğru düzgün çıkmıyorda ben yinede belirtmek isterim. vebal almak istemem ben çok etkilenmiş ve beğenmiştim hepsi bu....
Bana da nosunu atarmısın?kızlar; hazala herkes ben baktırınca baktırdı ve bir şekilde bende sorumluluk hissediyorum umarım çıkar ama çıkmazsada denedik deriz. bu yüzden yeni denemek isteyen arkadaşlar kendileri bilir ama durumu gözlemleyip çıkarsa mı deneseler acaba?
gerçi hiçkimse doğru düzgün çıkmıyorda ben yinede belirtmek isterim. vebal almak istemem ben çok etkilenmiş ve beğenmiştim hepsi bu....
Hepimiz öyle öneriyoruz boşver birsürü kişi denendi oda denenmiş oldu. Ama çok beklentiye girmemek gerekir valla Zeynep beni daha çok beklentiye soktukızlar; hazala herkes ben baktırınca baktırdı ve bir şekilde bende sorumluluk hissediyorum umarım çıkar ama çıkmazsada denedik deriz. bu yüzden yeni denemek isteyen arkadaşlar kendileri bilir ama durumu gözlemleyip çıkarsa mı deneseler acaba?
yeni bi isim daha mı hahahahh zeynep mi hazal mı yoksa elif mi kafam karıstı ya sence güzel akıl okuyomu bu zeynep?Hepimiz öyle öneriyoruz boşver birsürü kişi denendi oda denenmiş oldu. Ama çok beklentiye girmemek gerekir valla Zeynep beni daha çok beklentiye soktugörcez onuda ben zaten artık baktırmıyorum ama çıkan birşey olursa paylaşırım.
Onu bilmiyorum canım burda genelde Zeynep için çok iyi akıl okuyo diyolar ama ben bilemem karşı tarafı oyüzden ben bilemiyorum bana göre olacak şey değilyeni bi isim daha mı hahahahh zeynep mi hazal mı yoksa elif mi kafam karıstı ya sence güzel akıl okuyomu bu zeynep?
Bence Elif an ve gecmiste cok iyiydi ve telde bakan Yeliz var o da karakter kisilik ve anlik iyi bilmisti Elif kadar iyi olmasa da ve hatta Yeliz yakin gelecek bilmisti onu da onerebilirim Elif pahali 250-300’e bakiyor Yeliz en fazla 100 civaridir su an.elifin anlık daha iyi bildiğini mi düsünüyorsun hay allah habgisine baktırsam benim karsımdaki kisinin düsüncelerini okuyan biri lazım
bi fala hayatta 250 vermem o parayı adama teklif etsem adam gelir bana acır bi yemek yer o para karsılığı.Bence Elif an ve gecmiste cok iyiydi ve telde bakan Yeliz var o da karakter kisilik ve anlik iyi bilmisti Elif kadar iyi olmasa da ve hatta Yeliz yakin gelecek bilmisti onu da onerebilirim Elif pahali 250-300’e bakiyor Yeliz en fazla 100 civaridir su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?