İstanbul'da Fal - Falcılar

elifin anlık daha iyi bildiğini mi düsünüyorsun hay allah habgisine baktırsam benim karsımdaki kisinin düsüncelerini okuyan biri lazım
Kafani iyice karistirdim galiba. Telde baktirdimlarimi kisaca ozetliyeyim sırayla, sen ozellike anlık merak ediyorsan Yeliz’i onerebilirim, aslında Elif çok daha iyi anlık durumda ama fiyat olarak Yeliz’in üç katı

Yeliz fiyatı 80-100 tl civari olması lazım, yaş ve isim alarak bakiyor, yarım saat fal baktı sonunda istedigin kadar soru soruyorsun hepsini cevaplıyor, bende geçmiş anda benle alakalı tutarlıydı çok şok edici şeyler bilmese de o anda olan ve daha sonra ogrendigim cok onemli bir seyi bilmişti ve bunu da sadece Elfin Demet gormus diger butun falcılar yanılmıstı. Ayrıca sordugum kişinin nasıl davanacagını, tarzını, karakterini, nasıl bir davranışta olacagını bilmiş bu 2 sene boyunca. 2 sene once hayatıma 3 sene icinde birinin griecegini soylemişti ve boyle boyle tam istedigin gibi bir karakter demiş ve gerçekten istedigim ve erkekte begendigim karakteri anlatmıstı. Tabii henuz tanışmadım ama verdiği sure de dolmadı, tanışırsam bilmiş olacak. Yalnız sordugum kişiyle 3-4 defa daha gorusup bir daha gorusmeyeceksin demişti ve uzak durmanı oneririm demişti, gerçi ben gorusmeye veya iletişime devam ettim o kısım tutmadı ama benim tercihim sonucta ben selam sabahı kesseydim muhtemelen zaten iletişimi devam ettirmezdi veya çabalamazdı karşı taraf.

Elif, daha once yazdıgım gibi bilemeyecegi cok onemli detayları bildi bende geçmişle alakalı ailemle ve benle ilgili ama gelecek icin soyledigi hiçbir sey olmadı su an olacak gibi de durmuyor, diger herkes olumsuz yorum yaparken mesela bu malım kişi için tam tersi yorum yaptı ve cok olasılıgı olmayan ve karşı tarafın karakterinr hiç uymayacak birşey soyledi. hatta falda da bunun olamayacagini soyledim şu an imkansız belki ama ileride fikri degisecek dedi, vade de kış ayları ve Şubat ayıydı özellikle. Şu an durumlar tam tersi ilerliyor ve bence falı tamamen patlayacak. Ben genelde aşk hayatıma yonelik fal baktırmıştım yeni biri de gördü mesela onunla da tanışmadım henüz, belki Elif sağlık, kariyer gibi durumlarda daha iyidir geleceğe yönelik aşk dışındaki konuları çıkıyordur bilemem ama anlık için baktırmak isteyene ve 250-300 lira vermeyi dert etmeyene oneririm bence hisleri güçlü. Bir de kısa ve bastansavma bakmıyor, sempatik biri ben 1 saat konusmustum, yorum almak da iyi gelmişti.
Hazal, şu an kimseye donus yapmıuormus ama bana hemen yapmıstı, belki yogundur bu aralar cunku cok kibar ve canayakın biri, onun da anlık bir iki tuttu dedigim sey oldu ama karakter analizinde cok iyi bulmadım ozellikle çok iyi bildi diyemem anlık olarak cunku gelecege yonelik konustu bende daha cok. Cok yakın tarihte cıktı cıkmadı diyebilecegim iki kucuk ongorusu oldu zaten cıkarsa yazarım, uzun vade icin soyledikleri var yeni tanısacagım kişiyi de cok spesifik olarak anlattı yani patladı veya tuttu diyebilirim net bir şekilde. Bence hisleri var kesinlikle tutan yerler oldu falında yoo oyle degil dedigim bir durum da olmadı ama cok etkilenmedim sadece. Fiyat uygun, yarım saatten fazla konustuk, 70 lira kahve falı ucreti. Enerjisi cok guzeldi ben sevdim, onun da falı bana iyi gelmişti o yuzden baktırmak isteyene oneririm

canım cok tesekkür ederim, uzun uzun zaman ayırıp yazmıssın. cok tesekkür ederim gercekten.

Benim bu anlattıklarından anladığım aslında Elif bukadar iyi değil. Sonuçta anlık dediğin durum senin bilinç altın haksızmıyım. Hazal içinde beğendim dediğini hatırlıyorum. Şimdi neden fikrin değişti farklı bir durum mu oldu

yeni bi isim daha mı hahahahh zeynep mi hazal mı yoksa elif mi kafam karıstı ya sence güzel akıl okuyomu bu zeynep?
Yani Zeynep ile ilgili nediyebilirim İnan hiç bilmiyorum ama şunu diyebilirim mesela şöyle bir cümle kurdu “büyük sözler vermiş, onu çok yani hayatındakine onu çok aldattım diyomuş ve ben hep seni sevdim diyip kandırıyomuş” bu ikisinin doğru olduğuna kalıbımı basarım 3.cümlede de tanıdık geliyo

Hazal içinde mesela kimsenin bilmediği bir detayı bildi bende dün öğrendim, anlık yorumları oldukça iyiydi şimdi bilinç altı desem ilk dediğim detay aklıma getireceğim birşey bile değildi onu bilmesi şaşırttı ama ben Hazal aynı vadeleri verdiği ve olumlu dediği işin biraz geri duruyorum ama anda senin düşüncelerini gayet iyi biliyor karşıyı yine bilemeyiz. Bilinç altını okuyo olabilirler bunu test etmenin en iyi yönü çıkıp çıkmaması.

Birsel yani oda çelişkiliydi ilk başta söylediği ile sonda söylediği farklıydı. Ama sonuç için Zeynep’le aynı konuştu.

Gündüz onunda 1-2detayını çok beğendim ama ilk başta sorduğum kişinin hayatında kimse yok dediği için güvenim sarsıldı söylediklerine pek inancım kalmadı. Ama detayları iyiydi onunda

Yani işin özeti bu hepsine baktırabilirsin ben baktıran biri olarak şuan seçim yapacak olsam Zeynebi denerdim merak ettiğim bazı şeyler havada kaldı. Diğerleri zaten vade verdi onlarında dolmak üzere o yüzden gelmeden o vade yorum yapmıcam

Bu yazdıgımda da begenmedim demedim, ilk yazdıgımla farkı yok yazdıklarımın aslında, cok cok etkilenmedim veya şok edecek şeyler bilmedi demiştim ve gelecee yonelik konustu demiştim ama enerjisini ve tarzını sevdim, ayrıca bir iki kucuk sey bildi anda, boş bir falcı oldugunu dusunmuyorum ve gelecek odaklı konustugu icinde ancak zaman gosterecek iyi olup olmadıgını
elif de hayır bence bilinçaltı okumuyor, bende ve çevremde geçmişten bugune ve anlık olan ne varsa soyledi, cok da spesifik seyler ve olan seyler yani benim düşüncelerim degil tabii o da gelecek konusunda yanılacak gibi duruyor, cogu falcı gibi.

paramla gider gülistana veya elife baktırırım. en azından dönüş yapıp zamanında ilgileniyorlar. zaten çıkmamış çoğu kişiye. insanlar ne garip yaa?

paramla gider gülistana veya elife baktırırım. en azından dönüş yapıp zamanında ilgileniyorlar. zaten çıkmamış çoğu kişiye. insanlar ne garip yaa?
banada şu antalyadaki kadın aynısını yaptı birde janset ikiside dönmedi bende aramadım

H Helenaaa ya da hala dönmedi. Biz mi peşinden koşacağız? Bundan para kazanıyor sonuçta, onun sorumluluk sahibi olması gerekmez mi? Şu aralar müsait değilim.’ demek çok fazla zamanını almaz ama müşteriler çok da umrunda değil galiba.

otomatik mesaj diye birey var bundan para kazanıyorsan (ki bir çeşit ilişki en nihayetinde) insanlarla diyaloğun düzgün olmalı. bu ne ? kuyuya taş atmışız gibi ses gelmiyor. birsürü insan var kusura bakmasın alemi cihan değil sonucda iki eğlenelim diye gönderiyoruz falları. çıkmayanı da çokmuş ayrıca.

Aynen öyle, arkadaşım pazartesi yazdı 1 hafta oldu nerdeyse hala ses yok. Randevuyu da birkaç gün sonrasına verir, bi fal için 2 hafta bekleriz artık. Birisi parayı gönderdiği halde cevap vermemiş sanırım, bazı falcıların tavırları da hiç çekilmiyor gerçekten.

Paranın gonderilip açılmaması kötü olmuş ya. Neyse dikkatli olmak lâzım. Herhalde arkadaşa er gec dönüş yapilir veya arkadaş iadesini rica etsin. 70 ile 150 arası para az para degil.
Valla okudukça ben gerildim.

Sonra bakıp bakmadığını bilmiyorum ben de. Baktırırım diye düşünüyordum ama duyduklarımdan sonra vazgeçtim. İletişim kurmak bu kadar zor olmamalı.

Sonra bakıp bakmadığını bilmiyorum ben de. Baktırırım diye düşünüyordum ama duyduklarımdan sonra vazgeçtim. İletişim kurmak bu kadar zor olmamalı.
gerçi o terbiyesizliği yapamaz hesap kendi adına sonuçta şikayet vs olursa başı derde girer.

Benim için davranış ve uslup çok önemli. Bu tarz bir durum, merkür kedisiyle benlm aramda oldu. Bana saat 13.00de demiş, kendisi defterine daha geç bir saat yazmış.. Ben de bekliyorum öylece, beni arayacak.. Aaaa dedi, ben defterime farklı yazmışım. Yalnız başta inat etmişti.. İyi mi... Ben ücret ödüyorsam, hizmet almam gerekiyor.. Bunları böyle abartan da biziz ayrıca... Hazal kim Allah aşkına...
Bıraktım falı, kafam çok rahat etti..

yukardaki arkadaş çok iyi demis. davranış ve üsluba bakarım ben de. ayrıca kafa dağıtmaya fal baktırıyoruz ektra dert sahibi olacaksam neden iletişim kurayım ki? sen falcıyım diye çıktıysan sokağa bunun tüm sorumluluklarını da almakla yükümlüsün.

ben artık acil fal krizlerinde symbol mirzaya baktırıyorum instagramda iletişim vs var yönlendiriyorlar hem ucuzda çıkanda zaten aynı en iyisi o galiba

Benim için de üslup ve sorumluluk çok önemli. Bana da Tutku yapmıştı aynısını. Yok randevular kaydı şu saate alalım, yok müsait değilim yarına alalım. Ben elimde telefon falcı keyfi beklemek zorunda değilim ki. Randevuya göre işimi gücümü ayarlamışım bi de keyiflerini beklicem. Gerçekten sırf bu yüzden fal baktırmayı bıraktım ben de. Birisi hiç cevap vermez, birisine kibar kibar yazarsın nasılsınız diye sorarsın höt höt cevap verir, birisi randevu saatine uymaz. Para vererek rezil olmak dedikleri bu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…