Kafani iyice karistirdim galiba. Telde baktirdimlarimi kisaca ozetliyeyim sırayla, sen ozellike anlık merak ediyorsan Yeliz’i onerebilirim, aslında Elif çok daha iyi anlık durumda ama fiyat olarak Yeliz’in üç katıelifin anlık daha iyi bildiğini mi düsünüyorsun hay allah habgisine baktırsam benim karsımdaki kisinin düsüncelerini okuyan biri lazım
canım cok tesekkür ederim, uzun uzun zaman ayırıp yazmıssın. cok tesekkür ederim gercekten.Kafani iyice karistirdim galiba. Telde baktirdimlarimi kisaca ozetliyeyim sırayla, sen ozellike anlık merak ediyorsan Yeliz’i onerebilirim, aslında Elif çok daha iyi anlık durumda ama fiyat olarak Yeliz’in üç katı
Yeliz fiyatı 80-100 tl civari olması lazım, yaş ve isim alarak bakiyor, yarım saat fal baktı sonunda istedigin kadar soru soruyorsun hepsini cevaplıyor, bende geçmiş anda benle alakalı tutarlıydı çok şok edici şeyler bilmese de o anda olan ve daha sonra ogrendigim cok onemli bir seyi bilmişti ve bunu da sadece Elfin Demet gormus diger butun falcılar yanılmıstı. Ayrıca sordugum kişinin nasıl davanacagını, tarzını, karakterini, nasıl bir davranışta olacagını bilmiş bu 2 sene boyunca. 2 sene once hayatıma 3 sene icinde birinin griecegini soylemişti ve boyle boyle tam istedigin gibi bir karakter demiş ve gerçekten istedigim ve erkekte begendigim karakteri anlatmıstı. Tabii henuz tanışmadım ama verdiği sure de dolmadı, tanışırsam bilmiş olacak. Yalnız sordugum kişiyle 3-4 defa daha gorusup bir daha gorusmeyeceksin demişti ve uzak durmanı oneririm demişti, gerçi ben gorusmeye veya iletişime devam ettim o kısım tutmadı ama benim tercihim sonucta ben selam sabahı kesseydim muhtemelen zaten iletişimi devam ettirmezdi veya çabalamazdı karşı taraf.
Elif, daha once yazdıgım gibi bilemeyecegi cok onemli detayları bildi bende geçmişle alakalı ailemle ve benle ilgili ama gelecek icin soyledigi hiçbir sey olmadı su an olacak gibi de durmuyor, diger herkes olumsuz yorum yaparken mesela bu malım kişi için tam tersi yorum yaptı ve cok olasılıgı olmayan ve karşı tarafın karakterinr hiç uymayacak birşey soyledi. hatta falda da bunun olamayacagini soyledim şu an imkansız belki ama ileride fikri degisecek dedi, vade de kış ayları ve Şubat ayıydı özellikle. Şu an durumlar tam tersi ilerliyor ve bence falı tamamen patlayacak. Ben genelde aşk hayatıma yonelik fal baktırmıştım yeni biri de gördü mesela onunla da tanışmadım henüz, belki Elif sağlık, kariyer gibi durumlarda daha iyidir geleceğe yönelik aşk dışındaki konuları çıkıyordur bilemem ama anlık için baktırmak isteyene ve 250-300 lira vermeyi dert etmeyene oneririm bence hisleri güçlü. Bir de kısa ve bastansavma bakmıyor, sempatik biri ben 1 saat konusmustum, yorum almak da iyi gelmişti.
Hazal, şu an kimseye donus yapmıuormus ama bana hemen yapmıstı, belki yogundur bu aralar cunku cok kibar ve canayakın biri, onun da anlık bir iki tuttu dedigim sey oldu ama karakter analizinde cok iyi bulmadım ozellikle çok iyi bildi diyemem anlık olarak cunku gelecege yonelik konustu bende daha cok. Cok yakın tarihte cıktı cıkmadı diyebilecegim iki kucuk ongorusu oldu zaten cıkarsa yazarım, uzun vade icin soyledikleri var yeni tanısacagım kişiyi de cok spesifik olarak anlattı yani patladı veya tuttu diyebilirim net bir şekilde. Bence hisleri var kesinlikle tutan yerler oldu falında yoo oyle degil dedigim bir durum da olmadı ama cok etkilenmedim sadece. Fiyat uygun, yarım saatten fazla konustuk, 70 lira kahve falı ucreti. Enerjisi cok guzeldi ben sevdim, onun da falı bana iyi gelmişti o yuzden baktırmak isteyene oneririm
Attım cnmBana da nosunu atarmısın?
Benim bu anlattıklarından anladığım aslında Elif bukadar iyi değil. Sonuçta anlık dediğin durum senin bilinç altın haksızmıyım. Hazal içinde beğendim dediğini hatırlıyorum. Şimdi neden fikrin değişti farklı bir durum mu olduKafani iyice karistirdim galiba. Telde baktirdimlarimi kisaca ozetliyeyim sırayla, sen ozellike anlık merak ediyorsan Yeliz’i onerebilirim, aslında Elif çok daha iyi anlık durumda ama fiyat olarak Yeliz’in üç katı
Yeliz fiyatı 80-100 tl civari olması lazım, yaş ve isim alarak bakiyor, yarım saat fal baktı sonunda istedigin kadar soru soruyorsun hepsini cevaplıyor, bende geçmiş anda benle alakalı tutarlıydı çok şok edici şeyler bilmese de o anda olan ve daha sonra ogrendigim cok onemli bir seyi bilmişti ve bunu da sadece Elfin Demet gormus diger butun falcılar yanılmıstı. Ayrıca sordugum kişinin nasıl davanacagını, tarzını, karakterini, nasıl bir davranışta olacagını bilmiş bu 2 sene boyunca. 2 sene once hayatıma 3 sene icinde birinin griecegini soylemişti ve boyle boyle tam istedigin gibi bir karakter demiş ve gerçekten istedigim ve erkekte begendigim karakteri anlatmıstı. Tabii henuz tanışmadım ama verdiği sure de dolmadı, tanışırsam bilmiş olacak. Yalnız sordugum kişiyle 3-4 defa daha gorusup bir daha gorusmeyeceksin demişti ve uzak durmanı oneririm demişti, gerçi ben gorusmeye veya iletişime devam ettim o kısım tutmadı ama benim tercihim sonucta ben selam sabahı kesseydim muhtemelen zaten iletişimi devam ettirmezdi veya çabalamazdı karşı taraf.
Elif, daha once yazdıgım gibi bilemeyecegi cok onemli detayları bildi bende geçmişle alakalı ailemle ve benle ilgili ama gelecek icin soyledigi hiçbir sey olmadı su an olacak gibi de durmuyor, diger herkes olumsuz yorum yaparken mesela bu malım kişi için tam tersi yorum yaptı ve cok olasılıgı olmayan ve karşı tarafın karakterinr hiç uymayacak birşey soyledi. hatta falda da bunun olamayacagini soyledim şu an imkansız belki ama ileride fikri degisecek dedi, vade de kış ayları ve Şubat ayıydı özellikle. Şu an durumlar tam tersi ilerliyor ve bence falı tamamen patlayacak. Ben genelde aşk hayatıma yonelik fal baktırmıştım yeni biri de gördü mesela onunla da tanışmadım henüz, belki Elif sağlık, kariyer gibi durumlarda daha iyidir geleceğe yönelik aşk dışındaki konuları çıkıyordur bilemem ama anlık için baktırmak isteyene ve 250-300 lira vermeyi dert etmeyene oneririm bence hisleri güçlü. Bir de kısa ve bastansavma bakmıyor, sempatik biri ben 1 saat konusmustum, yorum almak da iyi gelmişti.
Hazal, şu an kimseye donus yapmıuormus ama bana hemen yapmıstı, belki yogundur bu aralar cunku cok kibar ve canayakın biri, onun da anlık bir iki tuttu dedigim sey oldu ama karakter analizinde cok iyi bulmadım ozellikle çok iyi bildi diyemem anlık olarak cunku gelecege yonelik konustu bende daha cok. Cok yakın tarihte cıktı cıkmadı diyebilecegim iki kucuk ongorusu oldu zaten cıkarsa yazarım, uzun vade icin soyledikleri var yeni tanısacagım kişiyi de cok spesifik olarak anlattı yani patladı veya tuttu diyebilirim net bir şekilde. Bence hisleri var kesinlikle tutan yerler oldu falında yoo oyle degil dedigim bir durum da olmadı ama cok etkilenmedim sadece. Fiyat uygun, yarım saatten fazla konustuk, 70 lira kahve falı ucreti. Enerjisi cok guzeldi ben sevdim, onun da falı bana iyi gelmişti o yuzden baktırmak isteyene oneririm
Yani Zeynep ile ilgili nediyebilirim İnan hiç bilmiyorum ama şunu diyebilirim mesela şöyle bir cümle kurdu “büyük sözler vermiş, onu çok yani hayatındakine onu çok aldattım diyomuş ve ben hep seni sevdim diyip kandırıyomuş” bu ikisinin doğru olduğuna kalıbımı basarım 3.cümlede de tanıdık geliyoyeni bi isim daha mı hahahahh zeynep mi hazal mı yoksa elif mi kafam karıstı ya sence güzel akıl okuyomu bu zeynep?
Bu yazdıgımda da begenmedim demedim, ilk yazdıgımla farkı yok yazdıklarımın aslında, cok cok etkilenmedim veya şok edecek şeyler bilmedi demiştim ve gelecee yonelik konustu demiştim ama enerjisini ve tarzını sevdim, ayrıca bir iki kucuk sey bildi anda, boş bir falcı oldugunu dusunmuyorum ve gelecek odaklı konustugu icinde ancak zaman gosterecek iyi olup olmadıgınıBenim bu anlattıklarından anladığım aslında Elif bukadar iyi değil. Sonuçta anlık dediğin durum senin bilinç altın haksızmıyım. Hazal içinde beğendim dediğini hatırlıyorum. Şimdi neden fikrin değişti farklı bir durum mu oldu
banada şu antalyadaki kadın aynısını yaptı birde janset ikiside dönmedi bende aramadımparamla gider gülistana veya elife baktırırım. en azından dönüş yapıp zamanında ilgileniyorlar. zaten çıkmamış çoğu kişiye. insanlar ne garip yaa?
otomatik mesaj diye birey var bundan para kazanıyorsan (ki bir çeşit ilişki en nihayetinde) insanlarla diyaloğun düzgün olmalı. bu ne ? kuyuya taş atmışız gibi ses gelmiyor. birsürü insan var kusura bakmasın alemi cihan değil sonucda iki eğlenelim diye gönderiyoruz falları. çıkmayanı da çokmuş ayrıca.
Aynen öyle, arkadaşım pazartesi yazdı 1 hafta oldu nerdeyse hala ses yok. Randevuyu da birkaç gün sonrasına verir, bi fal için 2 hafta bekleriz artık. Birisi parayı gönderdiği halde cevap vermemiş sanırım, bazı falcıların tavırları da hiç çekilmiyor gerçekten.otomatik mesaj diye birey var bundan para kazanıyorsan (ki bir çeşit ilişki en nihayetinde) insanlarla diyaloğun düzgün olmalı. bu ne ? kuyuya taş atmışız gibi ses gelmiyor. birsürü insan var kusura bakmasın alemi cihan değil sonucda iki eğlenelim diye gönderiyoruz falları. çıkmayanı da çokmuş ayrıca.
Paranın gonderilip açılmaması kötü olmuş ya. Neyse dikkatli olmak lâzım. Herhalde arkadaşa er gec dönüş yapilir veya arkadaş iadesini rica etsin. 70 ile 150 arası para az para degil.Aynen öyle, arkadaşım pazartesi yazdı 1 hafta oldu nerdeyse hala ses yok. Randevuyu da birkaç gün sonrasına verir, bi fal için 2 hafta bekleriz artık. Birisi parayı gönderdiği halde cevap vermemiş sanırım, bazı falcıların tavırları da hiç çekilmiyor gerçekten.
Sonra bakıp bakmadığını bilmiyorum ben de. Baktırırım diye düşünüyordum ama duyduklarımdan sonra vazgeçtim. İletişim kurmak bu kadar zor olmamalı.Paranın gonderilip açılmaması kötü olmuş ya. Neyse dikkatli olmak lâzım. Herhalde arkadaşa er gec dönüş yapilir veya arkadaş iadesini rica etsin. 70 ile 150 arası para az para degil.
Valla okudukça ben gerildim.
gerçi o terbiyesizliği yapamaz hesap kendi adına sonuçta şikayet vs olursa başı derde girer.Sonra bakıp bakmadığını bilmiyorum ben de. Baktırırım diye düşünüyordum ama duyduklarımdan sonra vazgeçtim. İletişim kurmak bu kadar zor olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?