İstanbul'da Fal - Falcılar

keşke bizde bıraksak artık bende soğudum iyice bu saçma tavırlardan artı bir de çoğu dolandırıcı zaten

arkadaslar hazala iki kisi mesaj yazdık. dönme zahmetinde bile bulunmadı. iki üc ay sonra kimse baktırmayıca buraya girip hazal konusu hortlarsa tekrar hiç şaşırmam. ayıp!!
Ben direkt aramıştım mesaj atmadan ama bekleyin bence baktıranlara cikacak mı, cok kişi baktırdı çıktı veya çıkmadı yazan olur mutlaka ben de dahil

Benim bir ritüelim vardır yılın son günü uygularım. Bütün bir yılın olumlu olumsuz durumlarını yazarım.. Artı ve eksi durumuna göre... Artılarım fazlaysa benlm için iyidir, yok eğer değilse gelen yılds aldığım kararlara göre davranmaya çalışırım. Sene sonunda baktırdığım falları not aldığım kağıtları okuyup imha ettim. Genelde ortak söylenenler olmuş ve denilenleri az çok yaşamışım..ama hiç önemli değil açıkçası...
ZEYNEP İn sadece 2 falı on numara zsten son falında söylediklerini unutmam mümkün değil. İlk falında da geleceğe dsir söylediği verdiği zamanda çıkmış
GOP BİRSEN., karıştırmış... Gereksizkontes hanım,sizin eşiniz sizi aldatmış, boşanma sebebiniz bu.Ben''yoooo"uyumsuz biriydi kendisi kocsm yani... Yalnz karıştırsa bile net nokta atışları da olmuş
Yeliz ile ilgili de şunu yazayım... Ayrıldığım kişiyle ilgili., sadaka vermem gerektiğini söyledi ki. Kurtulduğum iin. Ki, ben sonradan anladım doğruluğunu.. Tavrı net, bu da İyi Ağustos ayında baktırmıştım ve iyiymiş hakikaten
Neyse. Sevgili Heıdı hanım gibi düşünüyorum... Bunların hepsi boş.

Yeliz'i ben beğeniyorum. Her dediği çıkmıyor ama diğerlerine oranla daha tutarlı.Musterim kaçmasın derdi yok.Olumlu olumsuz soyler.Ulasilmakta sıkıntı çıkarmaz. Fiyatı da diğerlerine göre daha uygun.

zaten biri için fal baktırılıyorsa bilin ki o işten hayır gelmiyor defalarca denedim.
çevremde de öyle....
Bence de öyle. Bir de fala kapılıp, karşıya negatif ya da gereksiz yere pozitif yaklaşım sergilememize neden olabiliyor.
Bana genelde çıkanlar aklımda biri olmadığı zamanlar baktirdiklarim olmuş. Sanırım enerjimi serbest bırakmamdan kaynaklı.

zaten biri için fal baktırılıyorsa bilin ki o işten hayır gelmiyor defalarca denedim.
çevremde de öyle....
Bunun altına imzamı atarım ben de. Hayatımda çok düzgün bi adam varken fal aklıma bile gelmezdi, ama ne zaman dengesiz birisi olsa hayatımda hemen fallara koşardım. Hepsi de hayırsız çıktı.

Bunun altına imzamı atarım ben de. Hayatımda çok düzgün bi adam varken fal aklıma bile gelmezdi, ama ne zaman dengesiz birisi olsa hayatımda hemen fallara koşardım. Hepsi de hayırsız çıktı.
ah ah eski nişanlım yüzünden bu bataklığa girdim(fal)ve çıkamıyorum ama son aylarda bayağı azalttım ayda iki defa gidiyorum çok iyi referans olursa.

Nolur Zeyneb’e çıkıyo demeyin ya cidden gelecek çıkıyomu onda :/ birde bu Birsen’in nokta atışları falan dedin ya o çok karışık bakıyo hangisini dikkate alacağını bile bilemiyorsun

Yelize baktirdim, esin pismanlikla dönecek dedi de , arkadaslar siz ciddimisiniz, okadar övüldü bu falci, ancak laf kalabaligi yapti.
Hic bir sasirtici Bisey bilemedi.

puan versem 10 dan 4 veririm. Iyi hos kadin, gercekten tatli ama fal bakimina gelince, ani da yakalayamadi, esimin hayatinda baska kadin oldugunu hic göremedi. Evli oldugumuzu bilemedi. Haneyi terk ettigini de bilemedi.

Basta hatta, „ailesiyle problem yasiyo dedi“ evet dedim; sonra „bu yüzden sizde tikanmis“ dedi. Yani az kalsin ailesi seni istemiyo dicekti, sonra ben hayir deyince lafi degistirdi. Yani uzun bakicakti aslinda ama ben kapatmak istedim, cünki hic beyenmedim. Ben masal dinlemek istemiyorum

Falcının ve baktıranın enerjisinin hep aynı olmadığını defalarca konuştuk. İlk falı tak tak çıkıp, diğerleri patlayan falcı da oldu, anda berbat olup şaka gibi dedikleri tek tek çıkan da.Zaten her zaman iyi olsalardı başka falcı gereği duymaz, hep aynı kişiye baktirirdim.Kimisine de harika çıkan bende patır patır patladı.Yani bunları göze alıp, denenmeli.
Evet ben Yeliz'i beğeniyorum.Herkes ilişkiniz olacak derken, "Aynı masada karşılıklı oturacaksiniz ama bir şey bekleme" diyen yalnız kendisidir ama " Nasıl olurda beğenirsiniz" modunda yorumlar gelirse kimseyi önermeyi düşünmüyorum.

Ben de sırf bu yüzden artık tavsiye/öneri gibi şeylerden uzak duruyorum. Önce bu işin enerji işi olduğunu kabul etmek lazım. 150 lira verip de bende hiçbi şey bilemeyen falcıyı beğenenlere siz ciddi misiniz diye yorum yapmadım. Fal zaten garantili bi iş değil ki, herkese her dediği çıkan mükemmel bir falcı olsaydı zaten burada 6598 sayfa yorum olmazdı. Ne beğenenleri ne de beğenmeyenleri zan altında bırakacak şekilde konuşalım bence. Diğer türlü kendimi hiçbir şeyden anlamayan bir insanmışım gibi hissediyorum.

Aslında ben daha çok şu dolandırıcı, bundan uzak durun tarzında yorumlar için burayı takip etmeye başladım artik.
Onerilenlerin de çoğunu denedim ama işte kimine süper bana berbat ya da tam tersi.
Florya'daki Esra'ya bayılırlar mesela, kadın benimle resmen sohbet etti.Falindan da tek kelime anlamadım. Nasıl begenmisler diyemedim.

Bilemedim bu laflar banada gelmiş gibi hissetim ama ben enerji olayına inanmıyorum ya ama şuna inanırım o an morali bozuktur bakmak istemiyordur, ruh hali uygun değildir veya o an falcıyı manipüle eden insanlar olabilir yanlış söyleyip hepimiz insanız karşıdakide ona göre yorum yapabilir. Falcının da manüpilecisi oluyo oda ayrı.
Ama bir insan falcıyım diyorsa hertürlü bakar bu duru görü olsun, varlık olsun, tartı olsun, his olsun.
O yüzden enerjimiz uymadı şu oldu bunlar falcıların bahanesi ve buna sizde izin vermeyin bu şekilde konuşarak soruyorsun ya böyle değil diyorsun tutup enerjimiz uymadı demekki göremedim ne alaka demekki bilmiyorsun yada bakma modunda değilsin bakma ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…