Kac dakika bakıyor?ben artık acil fal krizlerinde symbol mirzaya baktırıyorum instagramda iletişim vs var yönlendiriyorlar hem ucuzda çıkanda zaten aynı en iyisi o galiba
cnm uzun değil ama soru hazırllayınca cvp alıyorsun ve çıkıyor uzun falada gerek yok bence hikaye çok dinledimKac dakika bakıyor?
Hmmm soru cevap seklinde demek ki. Mirza yi cok duydum da kisa bakiyor dedi bir arkadas. Bilemedim.cnm uzun değil ama soru hazırllayınca cvp alıyorsun ve çıkıyor uzun falada gerek yok bence hikaye çok dinledim
Cevap için teşekkürler bu arada...cnm uzun değil ama soru hazırllayınca cvp alıyorsun ve çıkıyor uzun falada gerek yok bence hikaye çok dinledim
Ben direkt aramıştım mesaj atmadan ama bekleyin bence baktıranlara cikacak mı, cok kişi baktırdı çıktı veya çıkmadı yazan olur mutlaka ben de dahilarkadaslar hazala iki kisi mesaj yazdık. dönme zahmetinde bile bulunmadı. iki üc ay sonra kimse baktırmayıca buraya girip hazal konusu hortlarsa tekrar hiç şaşırmam. ayıp!!
Yeliz'i ben beğeniyorum. Her dediği çıkmıyor ama diğerlerine oranla daha tutarlı.Musterim kaçmasın derdi yok.Olumlu olumsuz soyler.Ulasilmakta sıkıntı çıkarmaz. Fiyatı da diğerlerine göre daha uygun.Benim bir ritüelim vardır yılın son günü uygularım. Bütün bir yılın olumlu olumsuz durumlarını yazarım.. Artı ve eksi durumuna göre... Artılarım fazlaysa benlm için iyidir, yok eğer değilse gelen yılds aldığım kararlara göre davranmaya çalışırım. Sene sonunda baktırdığım falları not aldığım kağıtları okuyup imha ettim. Genelde ortak söylenenler olmuş ve denilenleri az çok yaşamışım..ama hiç önemli değil açıkçası...
ZEYNEP İn sadece 2 falı on numara zsten son falında söylediklerini unutmam mümkün değil. İlk falında da geleceğe dsir söylediği verdiği zamanda çıkmış
GOP BİRSEN., karıştırmış... Gereksizkontes hanım,sizin eşiniz sizi aldatmış, boşanma sebebiniz bu.Ben''yoooo"uyumsuz biriydi kendisi kocsm yani... Yalnz karıştırsa bile net nokta atışları da olmuş
Yeliz ile ilgili de şunu yazayım... Ayrıldığım kişiyle ilgili., sadaka vermem gerektiğini söyledi ki. Kurtulduğum iin. Ki, ben sonradan anladım doğruluğunu.. Tavrı net, bu da İyi Ağustos ayında baktırmıştım ve iyiymiş hakikaten
Neyse. Sevgili Heıdı hanım gibi düşünüyorum... Bunların hepsi boş.
Bence de öyle. Bir de fala kapılıp, karşıya negatif ya da gereksiz yere pozitif yaklaşım sergilememize neden olabiliyor.zaten biri için fal baktırılıyorsa bilin ki o işten hayır gelmiyor defalarca denedim.
çevremde de öyle....
Bunun altına imzamı atarım ben de. Hayatımda çok düzgün bi adam varken fal aklıma bile gelmezdi, ama ne zaman dengesiz birisi olsa hayatımda hemen fallara koşardım. Hepsi de hayırsız çıktı.zaten biri için fal baktırılıyorsa bilin ki o işten hayır gelmiyor defalarca denedim.
çevremde de öyle....
ah ah eski nişanlım yüzünden bu bataklığa girdim(fal)ve çıkamıyorum ama son aylarda bayağı azalttım ayda iki defa gidiyorum çok iyi referans olursa.Bunun altına imzamı atarım ben de. Hayatımda çok düzgün bi adam varken fal aklıma bile gelmezdi, ama ne zaman dengesiz birisi olsa hayatımda hemen fallara koşardım. Hepsi de hayırsız çıktı.
Nolur Zeyneb’e çıkıyo demeyin ya cidden gelecek çıkıyomu onda :/ birde bu Birsen’in nokta atışları falan dedin ya o çok karışık bakıyo hangisini dikkate alacağını bile bilemiyorsunBenim bir ritüelim vardır yılın son günü uygularım. Bütün bir yılın olumlu olumsuz durumlarını yazarım.. Artı ve eksi durumuna göre... Artılarım fazlaysa benlm için iyidir, yok eğer değilse gelen yılds aldığım kararlara göre davranmaya çalışırım. Sene sonunda baktırdığım falları not aldığım kağıtları okuyup imha ettim. Genelde ortak söylenenler olmuş ve denilenleri az çok yaşamışım..ama hiç önemli değil açıkçası...
ZEYNEP İn sadece 2 falı on numara zsten son falında söylediklerini unutmam mümkün değil. İlk falında da geleceğe dsir söylediği verdiği zamanda çıkmış
GOP BİRSEN., karıştırmış... Gereksizkontes hanım,sizin eşiniz sizi aldatmış, boşanma sebebiniz bu.Ben''yoooo"uyumsuz biriydi kendisi kocsm yani... Yalnz karıştırsa bile net nokta atışları da olmuş
Yeliz ile ilgili de şunu yazayım... Ayrıldığım kişiyle ilgili., sadaka vermem gerektiğini söyledi ki. Kurtulduğum iin. Ki, ben sonradan anladım doğruluğunu.. Tavrı net, bu da İyi Ağustos ayında baktırmıştım ve iyiymiş hakikaten
Neyse. Sevgili Heıdı hanım gibi düşünüyorum... Bunların hepsi boş.
boş deneme olur bence çıkmaz,çıkmaz,çıkmaz..........Bana lütfen birisi zeynebin no sunu atsın :/) Bir de onu deniyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?