valla esrada patlat falcı bence(kişisel fikrim)laf kalabalığı yapıyorAslında ben daha çok şu dolandırıcı, bundan uzak durun tarzında yorumlar için burayı takip etmeye başladım artik.
Onerilenlerin de çoğunu denedim ama işte kimine süper bana berbat ya da tam tersi.
Florya'daki Esra'ya bayılırlar mesela, kadın benimle resmen sohbet etti.Falindan da tek kelime anlamadım. Nasıl begenmisler diyemedim.
buna sonuna kadar katılıyorum yıllar önce annem ablam tayzem ve en az 20 30 tanıdığımızın gittiği bir kadın vardı(ben baktıramadım piyasada yok)herkesin falı evlilikten tut çocuk sayısı ,hastalıklar,kimisi için eş ölüm tarihi ve şekli (ki dayım korkunç bir şeilde can vermişti tıpkı dediği gibi)bildiBilemedim bu laflar banada gelmiş gibi hissetim ama ben enerji olayına inanmıyorum ya ama şuna inanırım o an morali bozuktur bakmak istemiyordur, ruh hali uygun değildir veya o an falcıyı manipüle eden insanlar olabilir yanlış söyleyip hepimiz insanız karşıdakide ona göre yorum yapabilir. Falcının da manüpilecisi oluyo oda ayrı.
Ama bir insan falcıyım diyorsa hertürlü bakar bu duru görü olsun, varlık olsun, tartı olsun, his olsun.
O yüzden enerjimiz uymadı şu oldu bunlar falcıların bahanesi ve buna sizde izin vermeyin bu şekilde konuşarak soruyorsun ya böyle değil diyorsun tutup enerjimiz uymadı demekki göremedim ne alaka demekki bilmiyorsun yada bakma modunda değilsin bakma ozaman.
Bildiği bir şey yok muZeynep den de memnun kalmadim. Test ettim eski sevgilimi sordum, 10 senedir görüsmüyorum evlendi kendisigörüsceksin onla dedi
MaalesefBildiği bir şey yok mu
Bende trans zeynep ilginç detaylar bilmişti ve çıkan kısımlar da olmuştu. Anlık olarak iyi bildiğini düşünüyordum yani teyit ettiğim oldu.Maalesef
Görüyomusun valla sevindim ne yalan söyleyeyim.Zeynep den de memnun kalmadim. Test ettim eski sevgilimi sordum, 10 senedir görüsmüyorum evlendi kendisigörüsceksin onla dedi
Yok bence pembeci degil. Nakarat cumlesi pespembe o kadarBende trans zeynep ilginç detaylar bilmişti ve çıkan kısımlar da olmuştu. Anlık olarak iyi bildiğini düşünüyordum yani teyit ettiğim oldu.
Sizce kızlar trans zeynep pembeci mi?
Evet nakarat kısmı pembe zaten :) ama sorulan kişiyle ilgili olumlu mu konuşuyor hep bilemedimYok bence pembeci degil. Nakarat cumlesi pespembe o kadar
Yasemin nosunu atabilir misiniz? Ne kadar bide?Ay tanidiginiz baska iyi falci yokmu?
bana aksama
Yasemin yani adasim var o bakicak, ama
Cok pahali bakiyor,
3 kere baktirdim, hepsi cikti simdiye kadar, hemde bayaa imkansiz seyleri söyledi, genel konusmadi,
mesela Simdiki sevgilinle tamamen bitmis, eski sevgilin le önümüzdeki sene evlenceksin demisti. Subatda evlilik teklifi, ardindan hemen nisan ve evlilik.
Su an eski sevgilinin hayatinda bi kadin var, alman, bu evlenmis kocasi ölmüs, onla birlikte ama olmucak onla demisti.
ama son baktigi fal pek cikmadi, 3 kere üst üste yol yapicaksin, sonra esinle bariscaksin demisti.
2 kere yol yaptim, ama esimle barismamiz gercekten tamamen imkansizda, baska bir kadinla ev tutuyor; hatta yeni Sevgilisini annesinin yanina götürmüs orda kaliyorlarmis
80€ Ya bakiyor almanyada, ama bak ben cuma yolladim parasini daha yeni bakicak.Yasemin nosunu atabilir misiniz? Ne kadar bide?
yani bir kıytırık fala o para???80€ Ya bakiyor almanyada, ama bak ben cuma yolladim parasini daha yeni bakicak.
yani birde en son baktigi dedigim gibi cikmadi. Ilk 2 fali cikti, allah var.
3 sene evvel arkadasima bakmisti,
onada sen kendinden yasca kücük sarisin mavi gözlü biriyle evlenceksin demisti.
Arkadasim inanmadi, su an gercekten 2 aydir öyle biriyle beraber, cocuk kendinden 4 yas ufak, ve ailesi ile tanisti.
baska arkadasim gitti; onada sen eski sevgilinle evlenceksin dedi, ama onlar evlenmedi; hatta bidaha hic görüsmediler. Bilmiyorum, enerjileri mi tutmadi, yoksa daha ilerde cikarmi emin degilim..
Yani bugün baksin bana, eger dedikleri cikarsa söylerim burda, vebal altina girmek istemiyorum, 80€ yaklasik 720 tln falan yapiyor cünki
Evet almanya icin normal bi fiyat da, tl ye cevirince cok pahali.yani bir kıytırık fala o para???
E size de bi falı hiç çıkmamış. 50 liralık fala dünyanın lafını edip şimdi 80 Euro isteyene ve falı çıkmayana iyi falcı diyorsunuz. Bilemedim.Evet almanya icin normal bi fiyat da, tl ye cevirince cok pahali.
Ama dedigim gibi, iyi bi falci
öyle bir oldu ki!Gülistan 500 TL istiyordu ve müşterisi vardı.Acaba çıkmayan falı oldu mu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?