İstanbul'da Fal - Falcılar

valla esrada patlat falcı bence(kişisel fikrim)laf kalabalığı yapıyor

buna sonuna kadar katılıyorum yıllar önce annem ablam tayzem ve en az 20 30 tanıdığımızın gittiği bir kadın vardı(ben baktıramadım piyasada yok)herkesin falı evlilikten tut çocuk sayısı ,hastalıklar,kimisi için eş ölüm tarihi ve şekli (ki dayım korkunç bir şeilde can vermişti tıpkı dediği gibi)bildi
bu yüzde BİLEN BİLİYOR KARDEŞİM AYNEN KATILIYORUM

Yahu kimseye laf atmadık. Sadece "Nasıl beğenirsiniz?"denilmesinden daral geldi artık.
Bana çıktı beğendim diyemeyecek miyiz?Konu bu.
Aynı falcinin ikimize de çıktığı arkadaşımla aynı gün, arka arkaya yine aynı falcıya baktirdik. Ona bir iki şey çıktı bana hiçbir şey çıkmadı. Şimdi arkadaşıma mi torpil geçti falcı :)
Sadece onların değil bizim de enerjimizle ilgili bir durumun söz konusu olduğuna inanıyorum.2018 yaz dönemi birden fazla kişinin falı çıktı bana.2019 aynı falcilar + farklı falcilar çıkmadı.

Şimdi bende çok önemli detayları bilen bi falcı bir başkasında bi şey bilemeyince bu biraz da enerji işi oluyor. Bu biraz beklentiyle alakalı bir şey. Dediğim gibi zaten herkese çıkan falcı olsa bu kadar yorum olur muydu? Bi falı komple çıkan bi falcının 2.falı hiç çıkmadı mesela, ya da arkadaş çevremde karşılıksız bakanlarda bile bana bildiyse başkasına bilemedi. Bu hem bakanın hem de bakılan kişinin enerjisiyle alakalı bir durum. Nostradamus denilen kişilerin bile kehanetlerinden bile tutmayanlar olmaz ki biz burada cafe falcılarını tartışıyoruz. İşin içine haksız kazanç gibi şeyler girdiğinde enerjinin etkilenebileceğini düşünüyorum, ama tabii ki bu benim düşüncem. Anlatmak istediğim; bende çıktı dediğimiz zaman neden siz ciddi misiniz, sahtekarları öneriyorsunuz gibi tepkiler alıyoruz, herkes kendi iradesiyle baktırıyor sonuçta.

Zeynep den de memnun kalmadim. Test ettim eski sevgilimi sordum, 10 senedir görüsmüyorum evlendi kendisi görüsceksin onla dedi
Görüyomusun valla sevindim ne yalan söyleyeyim.

Ay tanidiginiz baska iyi falci yokmu?

bana aksama
Yasemin yani adasim var o bakicak, ama
Cok pahali bakiyor,
3 kere baktirdim, hepsi cikti simdiye kadar, hemde bayaa imkansiz seyleri söyledi, genel konusmadi,

mesela Simdiki sevgilinle tamamen bitmis, eski sevgilin le önümüzdeki sene evlenceksin demisti. Subatda evlilik teklifi, ardindan hemen nisan ve evlilik.
Su an eski sevgilinin hayatinda bi kadin var, alman, bu evlenmis kocasi ölmüs, onla birlikte ama olmucak onla demisti.

ama son baktigi fal pek cikmadi, 3 kere üst üste yol yapicaksin, sonra esinle bariscaksin demisti.

2 kere yol yaptim, ama esimle barismamiz gercekten tamamen imkansizda, baska bir kadinla ev tutuyor; hatta yeni Sevgilisini annesinin yanina götürmüs orda kaliyorlarmis

Edit:
3 sene evvelki falda, hayatinda bi kadin görmüstü.
En son baktirdigim fal ekim ayindaydi, orda baska kadin var demisti, ben imkansiz demistim.
sonra devam anlatmadi o kadin olayini.

ama yilbasinda barisicaksiniz, 2 yol yanliz yapicaksin 3. yolu onla yapicaksin demisti.

yilbasinda kanli bicakliydik. Düsünüm ekimin 30 unda ayrildik, su an 10 ocak, ama 2 ayda adam sevgili yapti, ev tuttu; hatta annesinin evine bile götürmüs orda kaliyormus.

gercekten su an sinir krizleri geciriyorum

Yasemin nosunu atabilir misiniz? Ne kadar bide?

Yasemin nosunu atabilir misiniz? Ne kadar bide?
80€ Ya bakiyor almanyada, ama bak ben cuma yolladim parasini daha yeni bakicak.

yani birde en son baktigi dedigim gibi cikmadi. Ilk 2 fali cikti, allah var.
3 sene evvel arkadasima bakmisti,

onada sen kendinden yasca kücük sarisin mavi gözlü biriyle evlenceksin demisti.
Arkadasim inanmadi, su an gercekten 2 aydir öyle biriyle beraber, cocuk kendinden 4 yas ufak, ve ailesi ile tanisti.

baska arkadasim gitti; onada sen eski sevgilinle evlenceksin dedi, ama onlar evlenmedi; hatta bidaha hic görüsmediler. Bilmiyorum, enerjileri mi tutmadi, yoksa daha ilerde cikarmi emin degilim..

Yani bugün baksin bana, eger dedikleri cikarsa söylerim burda, vebal altina girmek istemiyorum, 80€ yaklasik 720 tln falan yapiyor cünki

yani bir kıytırık fala o para???

Evet almanya icin normal bi fiyat da, tl ye cevirince cok pahali.
Ama dedigim gibi, iyi bi falci
E size de bi falı hiç çıkmamış. 50 liralık fala dünyanın lafını edip şimdi 80 Euro isteyene ve falı çıkmayana iyi falcı diyorsunuz. Bilemedim.

Gülistan 500 TL istiyordu ve müşterisi vardı.Acaba çıkmayan falı oldu mu :))
öyle bir oldu ki!
burada millet birbirine girdi. gerçi ben ne tanıyorum nede baktırdım ama kişisel fikrim bir iki denenme yapılmadan asla yüklü miktarda para vermemektir ki onunda bende bir limiti vardır bu asla 500 700 tl olmamalıdır.
nedir buya alt tarafı yalan dolan bunu zaten biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…