İstanbul'da Fal - Falcılar

ve neden kahve falını beğenmediniz 10dk baktı diye mi yoksa uyduruk mu geldi

ve neden kahve falını beğenmediniz 10dk baktı diye mi yoksa uyduruk mu geldi

Valla söyle söylim,

iki ay arayla baktirdim, ikisinde de farkli numaralardan yazdim, ikisindede ayni seyleri söyledi diyebilirim, benim kim oldugumu hatirladigini sanmiyorum. Ama Yildizname de daha Detayllica bildi, isim falan verdi, kahvede yapmadi bunu.

Ama bakalim dedigi cikicakmi, cünki ocak sonu subat basi barisicaksiniz dedi, ve hala tik yok...

10–15 dk sürdü ama yani cok akici konustu ve sorum da kalmadi, sorucagin bsy varsa sor dedi, ama kalmamisti
cnm şu ocak sonu şubat başı olacak olan olayı yazarsan sevinirim ama çok pahallı

Bir de fiyat olarak meşhur falcilardan daha uygun değil mi?
Yani hiç belli olmuyor bu işler. Para ile imanın, durugörü ile dolandırıcılığı kimde olduğu belli olmuyor

Bir de fiyat olarak meşhur falcilardan daha uygun değil mi?
Yani hiç belli olmuyor bu işler. Para ile imanın, durugörü ile dolandırıcılığı kimde olduğu belli olmuyor
valla artık durugörü murugörü yok full doandırıcılık var çok çok iyi anladım bunu özelliklede yüksek miktarda para büyü nazar kurşun dökelim ıvır zıvır işin içine giriyorsa aman diyeyim kaçın oradan
artı arkadaşlar büyü ,nazar vs için ben bir aydır zikir,salavat vs uyguluyorum çok faydasını gördüm inşallah tez vakitte bu fal işlerinide bitirmeyi hedefliyorum ayda iki dafeye indirdim umarım böylece biter gider bu işlerin sonu yok gibi.....
elleri zengin edip dert sahibi olduk adamlarında biyerleri bile duymadı.

10–15 dk sürdü ama yani cok akici konustu ve sorum da kalmadi, sorucagin bsy varsa sor dedi, ama kalmamisti
500tlye 10 15 dakika çok az bence yani ama adam isim vere vere baktıysa geçmişinizi bildiyse hakkını vermiştir sonuçta çoğu falcı yapamıyor bunu. aslında düşününce sürekli falcı deneniyor burda çoğunuz deneye deneye en az bin tl harcamıştır ve hiçbir sonuç bile alamamıştır. onun yerine tek seferde 500tl verilir en sağlamına gidilir diye düşünüyorum. açıkçası ben sizin olayınızı beklicem bu fal işlerini bırakmıştım ama bu muhabbet ilgimi çekti. şu hastalık haberiniz falan hep çıkmış isimler verilmiş doğruymuş bakalım sizin asıl istediğiniz olay da gerçekleşirse efsane olur. sizin olay gerçekleşirse ya da gerçekleşmezse yazabilir misiniz buraya :))

ben tek kişinin onayı ve beğenmesi ile o kadar parayı çöpe atamam doğrusu ama en az 7 8 güvendiğim üyeden onay alırsam olabilir

cnm şu ocak sonu şubat başı olacak olan olayı yazarsan sevinirim ama çok pahallı

dediğim gibi, eşinle barışıcaksın dedi. 500 tlye lakin gerçekten anı okadad mükemmel bildiki, hayret içersinde kaldım. Sayfasına bi bak istersen, demet akalın bile Paylaşmış bı adamı.

fakat, hiç dediği çıkıcak gibi gelmiyor bana.

bu arada o Almanya daki yasemine baktırdım, oda barışıcaksınız dedi ama zaman vermedi. Biraz sürebilir, çünki yaşanması gereken başka olaylar var dedi, zaman ertelenmiş falan dedi.
Senin hayatına ilkten biri girecek, sonra ansızın eski eşin kapında bitecek dedi. Artık kafam karmakarışık oldu.

dediğim gibi onlarca falcıya gittim son 2-3 ayda, hepsi barışıcaksınız dedi. Olumsuz bakan falcı lar bile aynısını dedi, ama durum çok vahim. Boşanma davası açıldı, eski eşim diyorum artık, kızı ailesine götürmüş, dün eltim anlattı, ailece herbirlikte çiğ köfte yapıp yemişler. Bana diyorki, sanki hiç birşey olmamış gibi, sen hiç olmamışsın gibi davranıyordu herkes, çok sıkı fıkılardı dedi.

yani, ocak şubat çıkması imkansız gibi birşey...

e o zaman patladı diyelim direk zaten kusura bakmayında bu kadar umursamaz ve sizi hiçe sayan bir adamı sallayın gitsin derim. önünüze bakın. bolşans.

Ben adam bana bakarken ses kaydı aldım, hayret edip, şokdan çığlık attım,
3 İsim verdi, 3ünü de ıskalamadı.

birde isimlerle birlikte anlattigi seyler yasadigim olaYin ta kendisiydi. Ben inanamadim, instagram da adamim story lerine bakarsaniz, herkes de isim vererek bakiyor diye övmüs zaten.
Yani adinda i var k var demiyor, direk „hakan diye biri esini yanlis yola sürüklemis; bu kadinla da o tanistirmis“ dedi.

ama barisma tahminin cikacagina gercekten ihtimal
Vermiyorum...

e o zaman patladı diyelim direk zaten kusura bakmayında bu kadar umursamaz ve sizi hiçe sayan bir adamı sallayın gitsin derim. önünüze bakın. bolşans.

Ya olan baska durumlarda var böyle olmasinada, bende hatasiz degilim, ben biraktim onu, bayaa seyler yasandi, ben burda kabasini anlattim sadece. Evet böyle okuyunca, anlamasiz geliYor da, ic yüzü farkli

ben tek kişinin onayı ve beğenmesi ile o kadar parayı çöpe atamam doğrusu ama en az 7 8 güvendiğim üyeden onay alırsam olabilir

Evet cok haklisin, cok pahali, bence subat ayini bekleyelim ben haber ederim size. Cikicak gibi durmuyor dedigim gibi, ama adamin sayfasinda birsürü ünlü reklamini yapmis, bende merak ettim aradim 2 ay oldu, bakalim.
Su ve kahve de bakiyor. Kahve 150‘tl ama orda bana isim vermedi, yildizname de verdi.

su falini denemedim, fiyati ni da bilmiyorum

Ya olan baska durumlarda var böyle olmasinada, bende hatasiz degilim, ben biraktim onu, bayaa seyler yasandi, ben burda kabasini anlattim sadece. Evet böyle okuyunca, anlamasiz geliYor da, ic yüzü farkli
bakın yorum yapmak haddim değil belki ama şuda bir gerçek bazı erkekler adam olamıyor benimde başımdan böyle bir nişan hikayesi geçti olmayınca olmuyor bir hata bin hatayı gündeme getiriyor dikkat edin lütfen ve hayatınızı tedirginlik içerisinde geçireceğiniz, her an bitecekmiş gibi hissettiğiniz bir ilişki içerisinde olmayın derim.

Kizlaaaarr ben kafayi yedimmm galibaaa, kizlarsoruyorda falci sordum, bana birini tavsiye ettiler, kadini aradim, kimseye bakmiyormus; artik zar zor ikna ettik.

cocuk annesine söyledi, annesi falciyi aradi, öyle tamam dedi bana.
Ben kadiköye gidiyorum, aksama söylerim size

bacım dikkat et bari çift maske tak ,el dezenfektanı al tarotsa bulaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…