ama gecen yazdigimda cümlem yarim kalmis,
Demet akalin ve bir cok sanatci bunu cok övmüs, sayfasinda bakarsan görürsün.
Bana subatta esinle bariscaksin dedi.
su anki durumu, ve ani bire bir isim vererek bildi.
Hakan diye biri sayesinde esin bu kadinla tanismis dedi,
Ben hayret den ciglik attim resmen. Bu hakan esini yanlis yola itiyor, alkol vs icmeyen adam bu arkadasi yüzünden böyle seyler yapmaya baslamis dedi, vallahi dogru.
Ve maddi senin hic bir sikintin yok, hatta cok asiri basarilisin dedi, tek sikintin senin bu adamla baska hic sorunun yok dedi.
En cok mükerrem
Olayi sok etti, cünki genel bi isim degil bu, cok nadir isimlerden, onun bana bi telefon acip hastalik bildiricegini söyledi. Sok oldum.
150 den basliyo fiyatlari; ama kahve 10 dk da bakiyo bitiyo. Ben beyendim, esimle subatda baristim diye mesaj atarsam bi deneyin bence.
ve neden kahve falını beğenmediniz 10dk baktı diye mi yoksa uyduruk mu geldi
10–15 dk sürdü ama yani cok akici konustu ve sorum da kalmadi, sorucagin bsy varsa sor dedi, ama kalmamistiohaaa 500tl çok fazlaaa :O kaç dakika konuştu peki
Tuvalette oyun oynamayı biliyoruz da fal bakıldığını da Zeynep sayesinde ilk kez duydumSifon sesi duyan var sifon
cnm şu ocak sonu şubat başı olacak olan olayı yazarsan sevinirim ama çok pahallı10–15 dk sürdü ama yani cok akici konustu ve sorum da kalmadi, sorucagin bsy varsa sor dedi, ama kalmamisti
birşey değil varlıklarla bakıyor çarpılacak haberi yokTuvalette oyun oynamayı biliyoruz da fal bakıldığını da Zeynep sayesinde ilk kez duydum
Bir de fiyat olarak meşhur falcilardan daha uygun değil mi?Bende aynı düşüncedeyim sevgili Helenaaa Hanımcım.. Yeliz benim ve hayatıma giren kişiyle ilgili kimsenin bilmediği spesifik şeyleri bilmiş.
Aynı şekilde Zeynep de öyle... Bend tavsiye etmiyorum kimseyi bundan dolayı
valla artık durugörü murugörü yok full doandırıcılık var çok çok iyi anladım bunu özelliklede yüksek miktarda para büyü nazar kurşun dökelim ıvır zıvır işin içine giriyorsa aman diyeyim kaçın oradanBir de fiyat olarak meşhur falcilardan daha uygun değil mi?
Yani hiç belli olmuyor bu işler. Para ile imanın, durugörü ile dolandırıcılığı kimde olduğu belli olmuyor
500tlye 10 15 dakika çok az bence yani ama adam isim vere vere baktıysa geçmişinizi bildiyse hakkını vermiştir sonuçta çoğu falcı yapamıyor bunu. aslında düşününce sürekli falcı deneniyor burda çoğunuz deneye deneye en az bin tl harcamıştır ve hiçbir sonuç bile alamamıştır. onun yerine tek seferde 500tl verilir en sağlamına gidilir diye düşünüyorum. açıkçası ben sizin olayınızı beklicem bu fal işlerini bırakmıştım ama bu muhabbet ilgimi çekti. şu hastalık haberiniz falan hep çıkmış isimler verilmiş doğruymuş bakalım sizin asıl istediğiniz olay da gerçekleşirse efsane olur. sizin olay gerçekleşirse ya da gerçekleşmezse yazabilir misiniz buraya :))10–15 dk sürdü ama yani cok akici konustu ve sorum da kalmadi, sorucagin bsy varsa sor dedi, ama kalmamisti
ben tek kişinin onayı ve beğenmesi ile o kadar parayı çöpe atamam doğrusu ama en az 7 8 güvendiğim üyeden onay alırsam olabilir500tlye 10 15 dakika çok az bence yani ama adam isim vere vere baktıysa geçmişinizi bildiyse hakkını vermiştir sonuçta çoğu falcı yapamıyor bunu. aslında düşününce sürekli falcı deneniyor burda çoğunuz deneye deneye en az bin tl harcamıştır ve hiçbir sonuç bile alamamıştır. onun yerine tek seferde 500tl verilir en sağlamına gidilir diye düşünüyorum. açıkçası ben sizin olayınızı beklicem bu fal işlerini bırakmıştım ama bu muhabbet ilgimi çekti. şu hastalık haberiniz falan hep çıkmış isimler verilmiş doğruymuş bakalım sizin asıl istediğiniz olay da gerçekleşirse efsane olur. sizin olay gerçekleşirse ya da gerçekleşmezse yazabilir misiniz buraya :))
cnm şu ocak sonu şubat başı olacak olan olayı yazarsan sevinirim ama çok pahallı
e o zaman patladı diyelim direk zaten kusura bakmayında bu kadar umursamaz ve sizi hiçe sayan bir adamı sallayın gitsin derim. önünüze bakın. bolşans.dediğim gibi, eşinle barışıcaksın dedi. 500 tlyelakin gerçekten anı okadad mükemmel bildiki, hayret içersinde kaldım. Sayfasına bi bak istersen, demet akalın bile Paylaşmış bı adamı.
fakat, hiç dediği çıkıcak gibi gelmiyor bana.
bu arada o Almanya daki yasemine baktırdım, oda barışıcaksınız dedi ama zaman vermedi. Biraz sürebilir, çünki yaşanması gereken başka olaylar var dedi, zaman ertelenmiş falan dedi.
Senin hayatına ilkten biri girecek, sonra ansızın eski eşin kapında bitecek dedi. Artık kafam karmakarışık oldu.
dediğim gibi onlarca falcıya gittim son 2-3 ayda, hepsi barışıcaksınız dedi. Olumsuz bakan falcı lar bile aynısını dedi, ama durum çok vahim. Boşanma davası açıldı, eski eşim diyorum artık, kızı ailesine götürmüş, dün eltim anlattı, ailece herbirlikte çiğ köfte yapıp yemişler. Bana diyorki, sanki hiç birşey olmamış gibi, sen hiç olmamışsın gibi davranıyordu herkes, çok sıkı fıkılardı dedi.
yani, ocak şubat çıkması imkansız gibi birşey...
Ben adam bana bakarken ses kaydı aldım, hayret edip, şokdan çığlık attım,500tlye 10 15 dakika çok az bence yani ama adam isim vere vere baktıysa geçmişinizi bildiyse hakkını vermiştir sonuçta çoğu falcı yapamıyor bunu. aslında düşününce sürekli falcı deneniyor burda çoğunuz deneye deneye en az bin tl harcamıştır ve hiçbir sonuç bile alamamıştır. onun yerine tek seferde 500tl verilir en sağlamına gidilir diye düşünüyorum. açıkçası ben sizin olayınızı beklicem bu fal işlerini bırakmıştım ama bu muhabbet ilgimi çekti. şu hastalık haberiniz falan hep çıkmış isimler verilmiş doğruymuş bakalım sizin asıl istediğiniz olay da gerçekleşirse efsane olur. sizin olay gerçekleşirse ya da gerçekleşmezse yazabilir misiniz buraya :))
e o zaman patladı diyelim direk zaten kusura bakmayında bu kadar umursamaz ve sizi hiçe sayan bir adamı sallayın gitsin derim. önünüze bakın. bolşans.
ben tek kişinin onayı ve beğenmesi ile o kadar parayı çöpe atamam doğrusu ama en az 7 8 güvendiğim üyeden onay alırsam olabilir
bakın yorum yapmak haddim değil belki ama şuda bir gerçek bazı erkekler adam olamıyor benimde başımdan böyle bir nişan hikayesi geçti olmayınca olmuyor bir hata bin hatayı gündeme getiriyor dikkat edin lütfen ve hayatınızı tedirginlik içerisinde geçireceğiniz, her an bitecekmiş gibi hissettiğiniz bir ilişki içerisinde olmayın derim.Ya olan baska durumlarda var böyle olmasinada, bende hatasiz degilim, ben biraktim onu, bayaa seyler yasandi, ben burda kabasini anlattim sadece. Evet böyle okuyunca, anlamasiz geliYor da, ic yüzü farkli
bacım dikkat et bari çift maske tak ,el dezenfektanı al tarotsa bulaşabilir.Kizlaaaarr ben kafayi yedimmm galibaaa, kizlarsoruyorda falci sordum, bana birini tavsiye ettiler, kadini aradim, kimseye bakmiyormus; artik zar zor ikna ettik.
cocuk annesine söyledi, annesi falciyi aradi, öyle tamam dedi bana.
Ben kadiköye gidiyorum, aksama söylerim size
bacım dikkat et bari çift maske tak ,el dezenfektanı al tarotsa bulaşabilir.
cnm yorum yazarsan memnun olurum. ayrıca kadıköyde sığınak niko var bak onunda falı % 50 gibi çıkıyor. istersen bir onuda ara.kahveymiş çok merak ettim tamam canım takarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?