- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Ben adam bana bakarken ses kaydı aldım, hayret edip, şokdan çığlık attım,
3 İsim verdi, 3ünü de ıskalamadı.
birde isimlerle birlikte anlattigi seyler yasadigim olaYin ta kendisiydi. Ben inanamadim, instagram da adamim story lerine bakarsaniz, herkes de isim vererek bakiyor diye övmüs zaten.
Yani adinda i var k var demiyor, direk „hakan diye biri esini yanlis yola sürüklemis; bu kadinla da o tanistirmis“ dedi.
ama barisma tahminin cikacagina gercekten ihtimal
Vermiyorum...
Aynı şekilde düşünüyorum. Burda yazıyoruz birilerini, bakıyorsun o birileri telefona cevap vermiyorBir de fiyat olarak meşhur falcilardan daha uygun değil mi?
Yani hiç belli olmuyor bu işler. Para ile imanın, durugörü ile dolandırıcılığı kimde olduğu belli olmuyor
Sağanak cafe kapalıydı en son tekrar açılmışmicnm yorum yazarsan memnun olurum. ayrıca kadıköyde sığınak niko var bak onunda falı % 50 gibi çıkıyor. istersen bir onuda ara.
Kadriye kadar vasat bir falci görmedim ,sürekli soru soruyor o sekilde fal bakıyor en sevmediğim falci tipi,bana isim bile söylemediİsim verince ne oluyor bilemedim. Kadriye hanıma baktıranlar bilir. O da isim veriyor.. Ben faydasını görmedim
cnm açılma değilde arayınca bazı günler niko gidiyormuş alt tarafta yerleri varmış ararsan levent bey yardımcı oluyor. ben geçen sene martta baktırmıştım aslında isabetliymiş %60 diyebilirim sonradan bazı şeyleri öğrendim.Sağanak cafe kapalıydı en son tekrar açılmışmi
yüz yüze mi baktırmıştınız?İsim verince ne oluyor bilemedim. Kadriye hanıma baktıranlar bilir. O da isim veriyor.. Ben faydasını görmedim
onunlada nereye kadar yürütebilirlerki üstelik bizim gibi fal gurmelerine yutturamazlaryüz yüze mi baktırmıştınız?
ya kızlar hiç bu konuda bir yazı gördünüz mü bilmiyorum ama, bir iki sene önce internette birisi meşhur bir falcının yanında çalıştığını söylemişti. siz kahve içerken arkadaşlarınızla sıranızı beklerken oturduğunuz masada gizli bir mikrofon oluyormuş. konuştuklarınızı dinliyormuş. bir de isminizi soyismini bildiğinden internetten hemen hesaplarınıza bakıyorlarmış. bu yüzden kadın çoğu falı biliyormuş. bunu baya çalışan internete yazmıştı. bilmiyorum hepsi değildir belki ama bu yöntemi yapan varmış. bunu gördüğümden beri herhangi bir falcı dükkanına hiç gitmedim açıkçası. şimdi belki bi kaçınız mesajlaşmalarımızı bile bilen oldu derse orasını bilemem cidden belki uydurmuştur belki de bilmiştir demek dışında bi şey diyemicem.
Zamaninda Niko nun bazi söyledikleri çıkmıştı bana ,arayayim yarin tsk ederim tatlımcnm açılma değilde arayınca bazı günler niko gidiyormuş alt tarafta yerleri varmış ararsan levent bey yardımcı oluyor. ben geçen sene martta baktırmıştım aslında isabetliymiş %60 diyebilirim sonradan bazı şeyleri öğrendim.
Aynen bende duymuştum bunu 4 sene olmuştur o zamandan beri cafeye gittigimde kimse ile konusmam muattap olmam telefonla bile konusmam ,cok kisi den duydum bunuyüz yüze mi baktırmıştınız?
ya kızlar hiç bu konuda bir yazı gördünüz mü bilmiyorum ama, bir iki sene önce internette birisi meşhur bir falcının yanında çalıştığını söylemişti. siz kahve içerken arkadaşlarınızla sıranızı beklerken oturduğunuz masada gizli bir mikrofon oluyormuş. konuştuklarınızı dinliyormuş. bir de isminizi soyismini bildiğinden internetten hemen hesaplarınıza bakıyorlarmış. bu yüzden kadın çoğu falı biliyormuş. bunu baya çalışan internete yazmıştı. bilmiyorum hepsi değildir belki ama bu yöntemi yapan varmış. bunu gördüğümden beri herhangi bir falcı dükkanına hiç gitmedim açıkçası. şimdi belki bi kaçınız mesajlaşmalarımızı bile bilen oldu derse orasını bilemem cidden belki uydurmuştur belki de bilmiştir demek dışında bi şey diyemicem.
ne demek cnm bolşans.Zamaninda Niko nun bazi söyledikleri çıkmıştı bana ,arayayim yarin tsk ederim tatlım
bu kimmiş 500 e bakan acaba?500tlye 10 15 dakika çok az bence yani ama adam isim vere vere baktıysa geçmişinizi bildiyse hakkını vermiştir sonuçta çoğu falcı yapamıyor bunu. aslında düşününce sürekli falcı deneniyor burda çoğunuz deneye deneye en az bin tl harcamıştır ve hiçbir sonuç bile alamamıştır. onun yerine tek seferde 500tl verilir en sağlamına gidilir diye düşünüyorum. açıkçası ben sizin olayınızı beklicem bu fal işlerini bırakmıştım ama bu muhabbet ilgimi çekti. şu hastalık haberiniz falan hep çıkmış isimler verilmiş doğruymuş bakalım sizin asıl istediğiniz olay da gerçekleşirse efsane olur. sizin olay gerçekleşirse ya da gerçekleşmezse yazabilir misiniz buraya :))
ona hiç dikkat etmedim açıkçası ama burada baktırdığını söyleyen kişi isim vererek her şeyi bildi demişsmdi gordum dundarongelmis. ama o reklam alıyor sayfasına. takipçilerin yarısı fake dikkat ederseniz. yani siz bilirsiniz tabi. ben güven duymadımbir fotografı 123 like alırken bir sonraki fotografı 34 bin like almış. bu iş normal degil ki burada açıkça like satın alınmış.
Cnm iyi bakıpta burada adı geçmeyen falcı olmadı bence biraz yorumların yoğunluğuna ve kimlerin yorum yaptığınada bakmak lazımona hiç dikkat etmedim açıkçası ama burada baktırdığını söyleyen kişi isim vererek her şeyi bildi demiş
canım şimdi baktım 34bin like falan almamış. videosu o kadar izlenmiş. beğenileri gayet normal gözüküyor şimdilik. yanlış bakmışsın canım bi sıkıntı yok. en çok beğeni alan fotosu 900like o da çekiliş postu. takipçilerine şöyle kısaca göz attım bi sıkıntı göremedim. off falcı da stalkladık vallahismdi gordum dundarongelmis. ama o reklam alıyor sayfasına. takipçilerin yarısı fake dikkat ederseniz. yani siz bilirsiniz tabi. ben güven duymadımbir fotografı 123 like alırken bir sonraki fotografı 34 bin like almış. bu iş normal degil ki burada açıkça like satın alınmış.
Kızlar bana tarot kart sayı herhangi bir fal bakabilecek olan var mı biraz sıkıntıdayım da
buna sonuna kadar katılıyorum yıllar önce annem ablam tayzem ve en az 20 30 tanıdığımızın gittiği bir kadın vardı(ben baktıramadım piyasada yok)herkesin falı evlilikten tut çocuk sayısı ,hastalıklar,kimisi için eş ölüm tarihi ve şekli (ki dayım korkunç bir şeilde can vermişti tıpkı dediği gibi)bildi
bu yüzde BİLEN BİLİYOR KARDEŞİM AYNEN KATILIYORUM
Test ettiginicin sinirlenmis olmasin sakin..o sorulara cevap veremiyo ki zatenZeynep den de memnun kalmadim. Test ettim eski sevgilimi sordum, 10 senedir görüsmüyorum evlendi kendisigörüsceksin onla dedi
Edit:
3 sene evvelki falda, hayatinda bi kadin görmüstü.
En son baktirdigim fal ekim ayindaydi, orda baska kadin var demisti, ben imkansiz demistim.
sonra devam anlatmadi o kadin olayini.
ama yilbasinda barisicaksiniz, 2 yol yanliz yapicaksin 3. yolu onla yapicaksin demisti.
yilbasinda kanli bicakliydik. Düsünüm ekimin 30 unda ayrildik, su an 10 ocak, ama 2 ayda adam sevgili yapti, ev tuttu; hatta annesinin evine bile götürmüs orda kaliyormus.
gercekten su an sinir krizleri geciriyorum
Kadını biz çok aradık ama galiba başka şehre gitmiş bence izini kaybettirmiş bulamadı kimse ayrıca falları sanırım 20 yıldır çıkıyor daha ablamın beklediği bir olayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?