İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir de fiyat olarak meşhur falcilardan daha uygun değil mi?
Yani hiç belli olmuyor bu işler. Para ile imanın, durugörü ile dolandırıcılığı kimde olduğu belli olmuyor
Aynı şekilde düşünüyorum. Burda yazıyoruz birilerini, bakıyorsun o birileri telefona cevap vermiyor

Sağanak cafe kapalıydı en son tekrar açılmışmi
cnm açılma değilde arayınca bazı günler niko gidiyormuş alt tarafta yerleri varmış ararsan levent bey yardımcı oluyor. ben geçen sene martta baktırmıştım aslında isabetliymiş %60 diyebilirim sonradan bazı şeyleri öğrendim.

İsim verince ne oluyor bilemedim. Kadriye hanıma baktıranlar bilir. O da isim veriyor.. Ben faydasını görmedim
yüz yüze mi baktırmıştınız?

ya kızlar hiç bu konuda bir yazı gördünüz mü bilmiyorum ama, bir iki sene önce internette birisi meşhur bir falcının yanında çalıştığını söylemişti. siz kahve içerken arkadaşlarınızla sıranızı beklerken oturduğunuz masada gizli bir mikrofon oluyormuş. konuştuklarınızı dinliyormuş. bir de isminizi soyismini bildiğinden internetten hemen hesaplarınıza bakıyorlarmış. bu yüzden kadın çoğu falı biliyormuş. bunu baya çalışan internete yazmıştı. bilmiyorum hepsi değildir belki ama bu yöntemi yapan varmış. bunu gördüğümden beri herhangi bir falcı dükkanına hiç gitmedim açıkçası. şimdi belki bi kaçınız mesajlaşmalarımızı bile bilen oldu derse orasını bilemem cidden belki uydurmuştur belki de bilmiştir demek dışında bi şey diyemicem.

onunlada nereye kadar yürütebilirlerki üstelik bizim gibi fal gurmelerine yutturamazlar

Zamaninda Niko nun bazi söyledikleri çıkmıştı bana ,arayayim yarin tsk ederim tatlım

Aynen bende duymuştum bunu 4 sene olmuştur o zamandan beri cafeye gittigimde kimse ile konusmam muattap olmam telefonla bile konusmam ,cok kisi den duydum bunu

bu kimmiş 500 e bakan acaba?

smdi gordum dundarongelmis. ama o reklam alıyor sayfasına. takipçilerin yarısı fake dikkat ederseniz. yani siz bilirsiniz tabi. ben güven duymadım bir fotografı 123 like alırken bir sonraki fotografı 34 bin like almış. bu iş normal degil ki burada açıkça like satın alınmış.

ona hiç dikkat etmedim açıkçası ama burada baktırdığını söyleyen kişi isim vererek her şeyi bildi demiş

ona hiç dikkat etmedim açıkçası ama burada baktırdığını söyleyen kişi isim vererek her şeyi bildi demiş
Cnm iyi bakıpta burada adı geçmeyen falcı olmadı bence biraz yorumların yoğunluğuna ve kimlerin yorum yaptığınada bakmak lazım

canım şimdi baktım 34bin like falan almamış. videosu o kadar izlenmiş. beğenileri gayet normal gözüküyor şimdilik. yanlış bakmışsın canım bi sıkıntı yok. en çok beğeni alan fotosu 900like o da çekiliş postu. takipçilerine şöyle kısaca göz attım bi sıkıntı göremedim. off falcı da stalkladık vallahi

Evet o iste parasiz bakan veya aniden karsimiza cikan teyzeler bildi

Ben sadece sunu anlayamadim bubuna bakan yasemin mi zeynep miyasemin kaca nasil.bakiyor vs.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…