İstanbul'da Fal - Falcılar

cnm valla bu kimbilir kaçıncı yazışım bu trans zeynebin bende tek bir harfi bile çıkmadı çevremde kim baktırdıysa onlarınkide çıkmadı
kadın zaten biraz çatlak normal değil
Bidakka benim baktirdigim trans zeynep miydi bilmiyorum. Trans gibi gelmedi sesi, zeynep di sadece yani

valla çok oldu baktıralı sürekli saçma sapan cümleleri tekrarlayan ipe sapa gelmeyen konuşmalar yapan bir kadın

bana burdan attilar no sunu, böyle kendinden gecerek, sarhos gibi konusuyor. Her an aglicak mis gibi konusuyor. Trans ise tamamen kadinsi bir sesi var

tamam bu o çatlek kadın işte aman be çıkmaz o kadın

ay zaten hic bisey anlamadim, öyle hizli karmakarisik anlattiki; ama biseyde bilemedi yani.

böyle cümleler kurdu:
- ali kim - bilmiyorum - tanisicaksin.
- mustafa kim - bilmiyorum - tanisicaksin
- esinin yaninda zayif bi erkek var kim? - bilmiyorum - tanisicak

dilek kim - bilmiyorum - tanisicaksin

yuh yani bu kadar atmasyon işte

Aaaa bu arada instagram dundarongeel diye biri var, ona baktiran oldumu?

demet akalin ve bir

ona ben gercekten sok oldum. 150 ye kahve bakiyor, onu pek beyenmedim, amaaaa
500 tl ye yildizname baktirdim;
Yemin ederim, hayretler icersinde kaldim,
Herseyi, herseyi bildi, isim vererek,

mesela bana „mükerrem diye biri size n harfli biri icin telefon acicak, hastalik bildiricek“ dedi.
Mükerrem halam, ve neriman babannemin hastaligini baba söylemisti.
ve esimin en iyi arkadasinin adindan tut, onu kötü yola sevk ettigine kadar herseyi bildi

bacım sen böyle 500 500 aman diyeyim anı zaten herkes biliyor ana o paraları verme derim

hatta bu bakan kadınnı en belirgin özelliği tarotunu kendisi çizmiş (bu kısmı ilginç) eğer hala piyasada ise ki eminim öyleyse çok vip müşterileri vardır adıda sanırım nilgün gibi birşeydi
Kesin vardır tanıyan, adını hatırlıyorlar mı? Şekli şemalini , memleketini falan, sor sizinkilere buluruz kesin. Her dediği çıktı kı! Kaç yıl sonrasını bildi? bir de dayının vefat şeklini mi söyledi ve bunları tarot ile mi yaptı?

Kadını biz çok aradık ama galiba başka şehre gitmiş bence izini kaybettirmiş bulamadı kimse ayrıca falları sanırım 20 yıldır çıkıyor daha ablamın beklediği bir olayda var

Kadını biz çok aradık ama galiba başka şehre gitmiş bence izini kaybettirmiş bulamadı kimse ayrıca falları sanırım 20 yıldır çıkıyor daha ablamın beklediği bir olayda var
Adını hatırlamıyorlar mı? Şekli şemali? İsim verilirse bulunabilir ya da tarif. Zeynep diye birinden bahsetmişler forumda Akbank'ın üstünde oturan o mu acaba?

Adını hatırlamıyorlar mı? Şekli şemali? İsim verilirse bulunabilir ya da tarif. Zeynep diye birinden bahsetmişler forumda Akbank'ın üstünde oturan o mu acaba?
Cnm Zeynep değildi adı n li birşey ayrıca yazmıştım tarot kartlarını kendi ispirtolu kalemle çizmiş bu en belirgin özelliği öyle birini bulursanız baktırın derim

Kadın şirinevlerdeymiş 20 yıl önce ama belki öldü belki başka şehirde yıllardır bilen yok ben konu açılınca yazdım

Bende aynı düşüncedeyim sevgili Helenaaa Hanımcım.. Yeliz benim ve hayatıma giren kişiyle ilgili kimsenin bilmediği spesifik şeyleri bilmiş.
Aynı şekilde Zeynep de öyle... Bend tavsiye etmiyorum kimseyi bundan dolayı

Bir de Yeliz bana kısa bakmasına rağmen, benim sonrasında öğrendiğim durumları ifade etmiş... Zeynep de bende iki falı on numara beş yıldızdır... Bu kadar net yazayım

bacım sen böyle 500 500 aman diyeyim anı zaten herkes biliyor ana o paraları verme derim

ama gecen yazdigimda cümlem yarim kalmis,
Demet akalin ve bir cok sanatci bunu cok övmüs, sayfasinda bakarsan görürsün.
Bana subatta esinle bariscaksin dedi.

su anki durumu, ve ani bire bir isim vererek bildi.
Hakan diye biri sayesinde esin bu kadinla tanismis dedi,
Ben hayret den ciglik attim resmen. Bu hakan esini yanlis yola itiyor, alkol vs icmeyen adam bu arkadasi yüzünden böyle seyler yapmaya baslamis dedi, vallahi dogru.
Ve maddi senin hic bir sikintin yok, hatta cok asiri basarilisin dedi, tek sikintin senin bu adamla baska hic sorunun yok dedi.
En cok mükerrem
Olayi sok etti, cünki genel bi isim degil bu, cok nadir isimlerden, onun bana bi telefon acip hastalik bildiricegini söyledi. Sok oldum.
150 den basliyo fiyatlari; ama kahve 10 dk da bakiyo bitiyo. Ben beyendim, esimle subatda baristim diye mesaj atarsam bi deneyin bence.

ohaaa 500tl çok fazlaaa :O kaç dakika konuştu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…