Bidakka benim baktirdigim trans zeynep miydi bilmiyorum. Trans gibi gelmedi sesi, zeynep di sadece yanicnm valla bu kimbilir kaçıncı yazışım bu trans zeynebin bende tek bir harfi bile çıkmadı çevremde kim baktırdıysa onlarınkide çıkmadı
kadın zaten biraz çatlak normal değil
Nosu '93 le bitiyorBidakka benim baktirdigim trans zeynep miydi bilmiyorum. Trans gibi gelmedi sesi, zeynep di sadece yani
valla çok oldu baktıralı sürekli saçma sapan cümleleri tekrarlayan ipe sapa gelmeyen konuşmalar yapan bir kadınNosu '93 le bitiyor
valla çok oldu baktıralı sürekli saçma sapan cümleleri tekrarlayan ipe sapa gelmeyen konuşmalar yapan bir kadın
tamam bu o çatlek kadın işte aman be çıkmaz o kadınbana burdan attilar no sunu, böyle kendinden gecerek, sarhos gibi konusuyor. Her an aglicak mis gibi konusuyor. Trans ise tamamen kadinsi bir sesi var
tamam bu o çatlek kadın işte aman be çıkmaz o kadın
yuh yani bu kadar atmasyon işteayzaten hic bisey anlamadim, öyle hizli karmakarisik anlattiki; ama biseyde bilemedi yani.
böyle cümleler kurdu:
- ali kim - bilmiyorum - tanisicaksin.
- mustafa kim - bilmiyorum - tanisicaksin
- esinin yaninda zayif bi erkek var kim? - bilmiyorum - tanisicak
dilek kim - bilmiyorum - tanisicaksin
bacım sen böyle 500 500 aman diyeyim anı zaten herkes biliyor ana o paraları verme derimAaaa bu arada instagram dundarongeel diye biri var, ona baktiran oldumu?
demet akalin ve bir
ona ben gercekten sok oldum. 150 ye kahve bakiyor, onu pek beyenmedim, amaaaa
500 tl ye yildizname baktirdim;
Yemin ederim, hayretler icersinde kaldim,
Herseyi, herseyi bildi, isim vererek,
mesela bana „mükerrem diye biri size n harfli biri icin telefon acicak, hastalik bildiricek“ dedi.
Mükerrem halam, ve neriman babannemin hastaligini baba söylemisti.
ve esimin en iyi arkadasinin adindan tut, onu kötü yola sevk ettigine kadar herseyi bildi
cnm o olay çok karışık ;bizim tanıdık birileri bulmuş bu kadını ben çok küçüktüm annem,teyzem,yengem ve ablam gitti ve kadın istanbulda şirinevlerdeymiş o zamanlar 2000 2001 gibi ama kadın sonra taşınmış kimse bulamadı sanırım izini kaybetti ve başka şehre taşındı dediler ama kime ne dediyse çıktı yani aslında çıkanınki çıkıyor şimdikiler şarlatan olmuş benim ankarada vardı öyle biri işi sapıttı beni büyüledi (ismini zikretmeyeceğim)ben anlayınca vazgeçtim zaten o da yeteneklerini kaybetti kimse gitmedi sonradan
Kesin vardır tanıyan, adını hatırlıyorlar mı? Şekli şemalini , memleketini falan, sor sizinkilere buluruz kesin. Her dediği çıktı kı! Kaç yıl sonrasını bildi? bir de dayının vefat şeklini mi söyledi ve bunları tarot ile mi yaptı?hatta bu bakan kadınnı en belirgin özelliği tarotunu kendisi çizmiş (bu kısmı ilginç) eğer hala piyasada ise ki eminim öyleyse çok vip müşterileri vardır adıda sanırım nilgün gibi birşeydi
Sifon sesi duyan var sifonYok, ben Zeynep’e hiç baktırmadım. Nedense ona baktırasım gelmedi hiç. Fal bakarken bi taraftan tencere tava sesleri geliyor yorumlarını görünce hiç bulaşmayayım dedim. :)
Kadını biz çok aradık ama galiba başka şehre gitmiş bence izini kaybettirmiş bulamadı kimse ayrıca falları sanırım 20 yıldır çıkıyor daha ablamın beklediği bir olayda varKesin vardır tanıyan, adını hatırlıyorlar mı? Şekli şemalini , memleketini falan, sor sizinkilere buluruz kesin. Her dediği çıktı kı! Kaç yıl sonrasını bildi? bir de dayının vefat şeklini mi söyledi ve bunları tarot ile mi yaptı?
Adını hatırlamıyorlar mı? Şekli şemali? İsim verilirse bulunabilir ya da tarif. Zeynep diye birinden bahsetmişler forumda Akbank'ın üstünde oturan o mu acaba?Kadını biz çok aradık ama galiba başka şehre gitmiş bence izini kaybettirmiş bulamadı kimse ayrıca falları sanırım 20 yıldır çıkıyor daha ablamın beklediği bir olayda var
Cnm Zeynep değildi adı n li birşey ayrıca yazmıştım tarot kartlarını kendi ispirtolu kalemle çizmiş bu en belirgin özelliği öyle birini bulursanız baktırın derimAdını hatırlamıyorlar mı? Şekli şemali? İsim verilirse bulunabilir ya da tarif. Zeynep diye birinden bahsetmişler forumda Akbank'ın üstünde oturan o mu acaba?
Bende aynı düşüncedeyim sevgili Helenaaa Hanımcım.. Yeliz benim ve hayatıma giren kişiyle ilgili kimsenin bilmediği spesifik şeyleri bilmiş.Falcının ve baktıranın enerjisinin hep aynı olmadığını defalarca konuştuk. İlk falı tak tak çıkıp, diğerleri patlayan falcı da oldu, anda berbat olup şaka gibi dedikleri tek tek çıkan da.Zaten her zaman iyi olsalardı başka falcı gereği duymaz, hep aynı kişiye baktirirdim.Kimisine de harika çıkan bende patır patır patladı.Yani bunları göze alıp, denenmeli.
Evet ben Yeliz'i beğeniyorum.Herkes ilişkiniz olacak derken, "Aynı masada karşılıklı oturacaksiniz ama bir şey bekleme" diyen yalnız kendisidir ama " Nasıl olurda beğenirsiniz" modunda yorumlar gelirse kimseyi önermeyi düşünmüyorum.
bacım sen böyle 500 500 aman diyeyim anı zaten herkes biliyor ana o paraları verme derim
Aaaa bu arada instagram dundarongeel diye biri var, ona baktiran oldumu?
demet akalin ve bir
ona ben gercekten sok oldum. 150 ye kahve bakiyor, onu pek beyenmedim, amaaaa
500 tl ye yildizname baktirdim;
Yemin ederim, hayretler icersinde kaldim,
Herseyi, herseyi bildi, isim vererek,
mesela bana „mükerrem diye biri size n harfli biri icin telefon acicak, hastalik bildiricek“ dedi.
Mükerrem halam, ve neriman babannemin hastaligini baba söylemisti.
ve esimin en iyi arkadasinin adindan tut, onu kötü yola sevk ettigine kadar herseyi bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?