İstanbul'da Fal - Falcılar

kimse üstüne alınmasın ama bence artık buraları falcılarda takip edip yorum yaptırıyorlar gibi geliyor.aslında en iyi raklam çıkan faldır.bunun ötesi boş laf kalabalığı yıllardır ben bu piyasada kimleri kimleri gördüm ......
çoğuda tıs yani

Bir de fala ucuz terapi diyorduk.
Bunun ucuzluk hali kalmamış.

Biraz bahşeder misiniz bundan? Ne zaman baktırdılar, adı neydi ve ha gi şehirdeydi. Kesin bilen birileri vardır.

Ben falcı olsam utanırdım 500-700 lira istemeye. Geçenlerde de bahsetmiştim, YouTube’daki Tarot Faslı kanalıyla iletişime geçmiştim. Bi fiyat listesi gönderdiler, ağzım açık kaldı. En fazla 1 saatlik açılım 700 TL yazıyordu, ki bu geçen senenin fiyatıydı. Cevap bile vermedim. İnsanların, hele de bu dönemde zar zor kazandığı paraları fal için istemek ayıp geliyor bana. Benim en iyi çıkan falım karşılıksız bakılan bir faldı. Para ödeyip de baktırdıklarımdan hiçbir zaman aynı performansı alamadım.

Biraz bahşeder misiniz bundan? Ne zaman baktırdılar, adı neydi ve ha gi şehirdeydi. Kesin bilen birileri vardır.
cnm o olay çok karışık ;bizim tanıdık birileri bulmuş bu kadını ben çok küçüktüm annem,teyzem,yengem ve ablam gitti ve kadın istanbulda şirinevlerdeymiş o zamanlar 2000 2001 gibi ama kadın sonra taşınmış kimse bulamadı sanırım izini kaybetti ve başka şehre taşındı dediler ama kime ne dediyse çıktı yani aslında çıkanınki çıkıyor şimdikiler şarlatan olmuş benim ankarada vardı öyle biri işi sapıttı beni büyüledi (ismini zikretmeyeceğim)ben anlayınca vazgeçtim zaten o da yeteneklerini kaybetti kimse gitmedi sonradan

hatta bu bakan kadınnı en belirgin özelliği tarotunu kendisi çizmiş (bu kısmı ilginç) eğer hala piyasada ise ki eminim öyleyse çok vip müşterileri vardır adıda sanırım nilgün gibi birşeydi

E size de bi falı hiç çıkmamış. 50 liralık fala dünyanın lafını edip şimdi 80 Euro isteyene ve falı çıkmayana iyi falcı diyorsunuz. Bilemedim.
50 tl degildi 150 idi, ama beyenmedim dedim,
Hic bir detail dahi bilemedi dedim.

ama diger falci hakkinda da düsüncemi söyledim zaten. O sok edici detayllar söyledi, son fali cikmadi, neden bana kiziyorsunki, kendi görüsümü söylüyorum

hatta bu bakan kadınnı en belirgin özelliği tarotunu kendisi çizmiş (bu kısmı ilginç) eğer hala piyasada ise ki eminim öyleyse çok vip müşterileri vardır adıda sanırım nilgün gibi birşeydi
Evet ya tarot bakanlar gercekten bakiyor

Evet ya tarot bakanlar gercekten bakiyor
ama buradaki detay tarotu o dönem ispirtolu kalemle kendisi çizmiş bu ilginç belki buradan bu tür birine baktıran varsa bana özelden yazabilir (laf aramızda baktırmayada tırsarım)

Vay be, 150 mi olmuş? Haziran’da baktırdığımda 50’ydi. Bu falcıların zam anlayışı da bi değişik. Vergisi zartı zurtu yok ama enteresan bi zam politikaları var.

Vay be, 150 mi olmuş? Haziran’da baktırdığımda 50’ydi. Bu falcıların zam anlayışı da bi değişik. Vergisi zartı zurtu yok ama enteresan bi zam politikaları var.
valla asgari ücret bile bu hızda zamlanmıyor

Siz Zeynep e baktırmış mıydınız, nasıldı
Yok, ben Zeynep’e hiç baktırmadım. Nedense ona baktırasım gelmedi hiç. Fal bakarken bi taraftan tencere tava sesleri geliyor yorumlarını görünce hiç bulaşmayayım dedim. :)

Yok, ben Zeynep’e hiç baktırmadım. Nedense ona baktırasım gelmedi hiç. Fal bakarken bi taraftan tencere tava sesleri geliyor yorumlarını görünce hiç bulaşmayayım dedim. :)
Aynen bendede dolap
Acip kapaniyodu, Temizlik yapiyodu sanki, bide böyle garip konusuyo, sarhos gibi

bir de işin komik tarafı benim yıllar önceki nişanlımla ilgili ağlayı,hıçkırıp ,fenalık geçirmişti bende korkmuştum sonra çok güldüm.

ama buradaki detay tarotu o dönem ispirtolu kalemle kendisi çizmiş bu ilginç belki buradan bu tür birine baktıran varsa bana özelden yazabilir (laf aramızda baktırmayada tırsarım)

Ben alman bir kadina baktirdim, 2 ay evvel. Tarot, kadin, babaanemin akciger kanseri oldugunu, kaynanamin, sol elini zor kaldirdigini, esimin babasinin kalb hastasi oldugunu ve bunun icin ilac kullandigini, benim bu yil bir cocuk düsürdügümü gördü.
burakin hayatinda bir kadin oldugunu gördü, amaaas velakin 10 gün sonra seni aricak dedi aramadi

anı öyle iyi bilmiştiki ben şok olmuştum, ama bi hafta sonrasını bile göremedi, yani cikmadi, artik bu Yaseminle arzu ablanin dedikleri de cikmazsa ben bidaha fal mal baktirmam.

esinle barismicaksin diyen olmadi, ve yemin ederim, son 3 ayda kac kisiye gittim, düsününce ben utaniyorum kendimden

Ciddimisin ben korkardim kadindan, dedikleri ciktimi
cnm valla bu kimbilir kaçıncı yazışım bu trans zeynebin bende tek bir harfi bile çıkmadı çevremde kim baktırdıysa onlarınkide çıkmadı
kadın zaten biraz çatlak normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…