Bir de fala ucuz terapi diyorduk.öyle bir oldu ki!
burada millet birbirine girdi. gerçi ben ne tanıyorum nede baktırdım ama kişisel fikrim bir iki denenme yapılmadan asla yüklü miktarda para vermemektir ki onunda bende bir limiti vardır bu asla 500 700 tl olmamalıdır.
nedir buya alt tarafı yalan dolan bunu zaten biliyoruz.
Biraz bahşeder misiniz bundan? Ne zaman baktırdılar, adı neydi ve ha gi şehirdeydi. Kesin bilen birileri vardır.buna sonuna kadar katılıyorum yıllar önce annem ablam tayzem ve en az 20 30 tanıdığımızın gittiği bir kadın vardı(ben baktıramadım piyasada yok)herkesin falı evlilikten tut çocuk sayısı ,hastalıklar,kimisi için eş ölüm tarihi ve şekli (ki dayım korkunç bir şeilde can vermişti tıpkı dediği gibi)bildi
bu yüzde BİLEN BİLİYOR KARDEŞİM AYNEN KATILIYORUM
cnm o olay çok karışık ;bizim tanıdık birileri bulmuş bu kadını ben çok küçüktüm annem,teyzem,yengem ve ablam gitti ve kadın istanbulda şirinevlerdeymiş o zamanlar 2000 2001 gibi ama kadın sonra taşınmış kimse bulamadı sanırım izini kaybetti ve başka şehre taşındı dediler ama kime ne dediyse çıktı yani aslında çıkanınki çıkıyor şimdikiler şarlatan olmuş benim ankarada vardı öyle biri işi sapıttı beni büyüledi (ismini zikretmeyeceğim)ben anlayınca vazgeçtim zaten o da yeteneklerini kaybetti kimse gitmedi sonradanBiraz bahşeder misiniz bundan? Ne zaman baktırdılar, adı neydi ve ha gi şehirdeydi. Kesin bilen birileri vardır.
50 tl degildi 150 idi, ama beyenmedim dedim,E size de bi falı hiç çıkmamış. 50 liralık fala dünyanın lafını edip şimdi 80 Euro isteyene ve falı çıkmayana iyi falcı diyorsunuz. Bilemedim.
Evet ya tarot bakanlar gercekten bakiyorhatta bu bakan kadınnı en belirgin özelliği tarotunu kendisi çizmiş (bu kısmı ilginç) eğer hala piyasada ise ki eminim öyleyse çok vip müşterileri vardır adıda sanırım nilgün gibi birşeydi
ama buradaki detay tarotu o dönem ispirtolu kalemle kendisi çizmiş bu ilginç belki buradan bu tür birine baktıran varsa bana özelden yazabilir (laf aramızda baktırmayada tırsarım)Evet ya tarot bakanlar gercekten bakiyor
Vay be, 150 mi olmuş? Haziran’da baktırdığımda 50’ydi. Bu falcıların zam anlayışı da bi değişik. Vergisi zartı zurtu yok ama enteresan bi zam politikaları var.50 tl degildi 150 idi, ama beyenmedim dedim,
Hic bir detail dahi bilemedi dedim.
ama diger falci hakkinda da düsüncemi söyledim zaten. O sok edici detayllar söyledi, son fali cikmadi, neden bana kiziyorsunki, kendi görüsümü söylüyorum
valla asgari ücret bile bu hızda zamlanmıyorVay be, 150 mi olmuş? Haziran’da baktırdığımda 50’ydi. Bu falcıların zam anlayışı da bi değişik. Vergisi zartı zurtu yok ama enteresan bi zam politikaları var.
Zeynep 150Vay be, 150 mi olmuş? Haziran’da baktırdığımda 50’ydi. Bu falcıların zam anlayışı da bi değişik. Vergisi zartı zurtu yok ama enteresan bi zam politikaları var.
Siz Zeynep e baktırmış mıydınız, nasıldıVay be, 150 mi olmuş? Haziran’da baktırdığımda 50’ydi. Bu falcıların zam anlayışı da bi değişik. Vergisi zartı zurtu yok ama enteresan bi zam politikaları var.
Yok, ben Zeynep’e hiç baktırmadım. Nedense ona baktırasım gelmedi hiç. Fal bakarken bi taraftan tencere tava sesleri geliyor yorumlarını görünce hiç bulaşmayayım dedim. :)Siz Zeynep e baktırmış mıydınız, nasıldı
AynenYok, ben Zeynep’e hiç baktırmadım. Nedense ona baktırasım gelmedi hiç. Fal bakarken bi taraftan tencere tava sesleri geliyor yorumlarını görünce hiç bulaşmayayım dedim. :)
o kadın çok tip yaAynenbendede dolap
Acip kapaniyodu, Temizlik yapiyodu sanki, bide böyle garip konusuyo, sarhos gibi
ama buradaki detay tarotu o dönem ispirtolu kalemle kendisi çizmiş bu ilginç belki buradan bu tür birine baktıran varsa bana özelden yazabilir (laf aramızda baktırmayada tırsarım)
Ciddimisinbir de işin komik tarafı benim yıllar önceki nişanlımla ilgili ağlayı,hıçkırıp ,fenalık geçirmişti bende korkmuştum sonra çok güldüm.
cnm valla bu kimbilir kaçıncı yazışım bu trans zeynebin bende tek bir harfi bile çıkmadı çevremde kim baktırdıysa onlarınkide çıkmadıCiddimisinben korkardim kadindan, dedikleri ciktimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?