Yeliz aslında boş değil.... ama biraz yardımcı olmak lazım kendisine....tamaen bilmiyor demek haksızlık olur Yelize,gördüğü şeyleri yanlış oturtuyor bazen...çok profesyonel değil ondandırFalcının ve baktıranın enerjisinin hep aynı olmadığını defalarca konuştuk. İlk falı tak tak çıkıp, diğerleri patlayan falcı da oldu, anda berbat olup şaka gibi dedikleri tek tek çıkan da.Zaten her zaman iyi olsalardı başka falcı gereği duymaz, hep aynı kişiye baktirirdim.Kimisine de harika çıkan bende patır patır patladı.Yani bunları göze alıp, denenmeli.
Evet ben Yeliz'i beğeniyorum.Herkes ilişkiniz olacak derken, "Aynı masada karşılıklı oturacaksiniz ama bir şey bekleme" diyen yalnız kendisidir ama " Nasıl olurda beğenirsiniz" modunda yorumlar gelirse kimseyi önermeyi düşünmüyorum.
Aslında onu manipüle etmeye gerek yok bence. Kadın özellikle erkekleri iyi analiz ediyor.. Her şeyi bilmesine gerek yok bence. Bana 3 kere bsktı. Baktırdığım kişinin yaşadığı şehri bildiYeliz aslında boş değil.... ama biraz yardımcı olmak lazım kendisine....tamaen bilmiyor demek haksızlık olur Yelize,gördüğü şeyleri yanlış oturtuyor bazen...çok profesyonel değil ondandır
bu hangi zeynep acabaBana lütfen birisi zeynebin no sunu atsın :/) Bir de onu deniyim.
Çok teşekkür ederim size dm attımBen bakarim benimde icimdwn geçiyordu bu ara iyilij yapmak mesaj at bana
yoo. 4 temmuz 2020 postuna bakarsan 34.183 like. hemen yanında 3 mayıs 2020 tarihli girdisi 286 like. 4 ağustos 2020 gönderisin 40.350 bin like hemen yanında 8 ağustos girdisi 298 like. siz nereye bakıyorsunuz ben analamadım.canım şimdi baktım 34bin like falan almamış. videosu o kadar izlenmiş. beğenileri gayet normal gözüküyor şimdilik. yanlış bakmışsın canım bi sıkıntı yok. en çok beğeni alan fotosu 900like o da çekiliş postu. takipçilerine şöyle kısaca göz attım bi sıkıntı göremedim. off falcı da stalkladık vallahi
dedikleri kısa vadede oldu mu size de?Aslında onu manipüle etmeye gerek yok bence. Kadın özellikle erkekleri iyi analiz ediyor.. Her şeyi bilmesine gerek yok bence. Bana 3 kere bsktı. Baktırdığım kişinin yaşadığı şehri bildi
evet 4 ağustos gönderisi de fotoğraf değil şu instanın video efektinden farkedersen 40bin beğenme yazmıyor 40bin görüntülenme yazıyor. dediğim gibi videolar fazla izlenmiş beğeniler normal. hala yanlış bakıyosunuz.yoo. 4 temmuz 2020 postuna bakarsan 34.183 like. hemen yanında 3 mayıs 2020 tarihli girdisi 286 like. 4 ağustos 2020 gönderisin 40.350 bin like hemen yanında 8 ağustos girdisi 298 like. siz nereye bakıyorsunuz ben analamadım.
like satın alınmış burda. daha da sayabilirim dileğen girip bakabilir. dundarongeel nicki.
bahsedilen 4 temmuzda video. yani hiçbi şey yok şimdilik.evet 4 ağustos gönderisi de fotoğraf değil şu instanın video efektinden farkedersen 40bin beğenme yazmıyor 40bin görüntülenme yazıyor. dediğim gibi videolar fazla izlenmiş beğeniler normal. hala yanlış bakıyosunuz.
Kısmen diyeyim. Vadesi uzun olan bir tespiti vardı ki, o da zaten tutarlıydıdedikleri kısa vadede oldu mu size de?
her ne sekilde olursa olsun size normal geliyorsa, benim diyecek birseyim yok. bana bir daha yorum yapmayın lütfen.evet 4 ağustos gönderisi de fotoğraf değil şu instanın video efektinden farkedersen 40bin beğenme yazmıyor 40bin görüntülenme yazıyor. dediğim gibi videolar fazla izlenmiş beğeniler normal. hala yanlış bakıyosunuz.
evet normal. mümkünse banada yorum yapmazsanız sevinirim. ileriki mesajlarım içinde geçerli. yordunuz valla.her ne sekilde olursa olsun size normal geliyorsa, benim diyecek birseyim yok. bana bir daha yorum yapmayın lütfen.
çok katılıyorum size.Falcılar parayı götürüp ,bizi dolandırıyor.ortada birşey yok biz kendimizi paralıyoruz onlarda buraya girip gülüyorlardır(enayilere bak diye)
ay o tasula fecaat birde oranın ortamı bana sakat geldi.dolandırıcı gibi tasula ben ürktüm orada murat varmış ben o gün baktıramamıştım ama cesaret edip bir daha gidemedimTaksim de rozaya baktiran oldumu? Roza iyi bakti bayaa sanki, ama annesi tasulo mu ne berbath di
Cookkk kötüydüüü, ama kizi roza dan memnun kalmistim, verdigi tarih cikmisti, keske ona gitseydimay o tasula fecaat birde oranın ortamı bana sakat geldi.dolandırıcı gibi tasula ben ürktüm orada murat varmış ben o gün baktıramamıştım ama cesaret edip bir daha gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?