okadar mantıklı konuşmssn kı çok güzel seyler sölemişssn...hyt işte hersyı ögretıyo yaşatıyo bıze bızmde ıcmıze rhtlasn bşyler yoluna gırsın dıye baktırıyorz merk edıyorz olucakları kndmızı yıyp bıtrdmız ıcn rhtlmak ıcn ıyı bırıne baktrmk ıstıyorzz off offf
canım benden alıntılamışsın ama o güzel açıklamalar bana değil silentblood Adlı arkadaşımıza ait. Bir yanlış anlaşılma olmasın, sanki ben demişim giib onun laflarına konuyormuşum gibi olmasın. Yanlış alıntılama yapmışsın sanırım.
Ha bu arada böyle biri gercekten var ama maalesef telde bakmıyoo,bak ıstedıgın kadar para verıcekler dıyorum ugrasamam kımseyle yoğunum dıyor...ıste gercek falcıı....
Numara sormayın bakmıyor çünkü...Polemıge gırmeyeyım diyorum ama aylardır o kadar kişiye gittim hiç demedim mutlaka gidin baktırın.....sadece gittiklerim hakkında yorum yazdımm...Neyse uzamasın..
canım ya ben tel.den değil yanına gidip de baktırabilirim gerçekten iyiyse. yeri nerde? ben sana kenfi falcılarımı söyledim amasen de bana de
Bir sanıye seyhan abla dedıgın bakırkoydekı mı yok sa su cagırınca kadıkoye gelen tarotcu mu...Kötüyse bosuna gitmeyelim,ben bakırkoydekı kotudur dıye tahmın edıyorum ama
canım benden alıntılamışsın ama o güzel açıklamalar bana değil silentblood Adlı arkadaşımıza ait. Bir yanlış anlaşılma olmasın, sanki ben demişim giib onun laflarına konuyormuşum gibi olmasın. Yanlış alıntılama yapmışsın sanırım.
canım ya ben tel.den değil yanına gidip de baktırabilirim gerçekten iyiyse. yeri nerde? ben sana kenfi falcılarımı söyledim amasen de bana de
Canım adam cıdden bakmıyo yanına gıdemezsın sehırdısında,ben kızlar ıcın cok ugrastım bakmadı
burada yer acacakmıs,eger acarsa sızlere solerım o zaman.... Ben her zamn dıyorum Tarık a gıt Şengül e git ne bılıyım anı bılen cok kısı var ama gelecek zor....
Ben ıma yaptım cıdden takılmayın benım dedıgıme kımsenın durduk yere parası gıtmesın ıstıyorum,20 den fazla vermemk lazım
bana gelmedi mesaj
diğer arkadasa attınız sanırım
Forum kimsenin paralelliginde gitmiyor ama kusura bakma benim düşüncem bu aleni reklam yapanlara birşey demege deymez zira naptıkları belli...Zaten biz ne kadar konussakta numara alıp coktan arayanlar olmustur..yazık diyorum ben polemiğe girmiycem bence durum gayet acıkk,yapıcak bısey yok....Fikirlerim aynen sabittirr.
ıyı ben anlatıyorum ama kime anlatıyorumm...bu 3 harflılerınde ısı gucu yoktufalcıların yanında kamp kuracaklardı zaten dımııı...yanı hersey bu kadar basıt...o dedıgınız 3 harflıler okumayla gelır ole göndermek te kolay degıldır...Inanmayın böyle şeylere adamlar ısımde uzmanlasmıs ıste vardır bır yolu ama herseye kulagına fısıldıyorlar dıye dusunursenız yandıkk,isleri güçleri yok mu bunların o kadar kolay degıl o ısler,acın okuyunn ole gülün dedıgı gıbı yok perım burayı cok sevdı yok burda eglenıyo...öyle degıl o işlerr ama kadının vardır bir yardım aldıgı ama o 3 harflı olamazzz
Ayrıca begenmezsenız gıtmezsınız ancak ben yıgıtı 3 yıldır tanıyorum e bende salak degılım yanıı ıcımden tekrerlasam da bulamadıgı oluyor akıl okuduguna ınanmıyorum,3 harflısının de olmadıgını bılıyorum...Bence tamamen yetenek kımıne vermıs allah bu görüyü...Duygu dersenız sadece ısım bılır nasıl bılır bılemem ama korkutuyo benı o kız....zaten ısımden baska bır halt da bılemıyor avlı arkadasıma bekarsın demıstı en basıt seyı bılememıstı....Ama yıgıt parmagında yuzugu olmadıgı halde aynı kıza evlı demıstı...Neyse yiğitin bende mevzuları uzun ben cok begenırım ama her zaman dıyorum artık bende eskısı gıbı degıl.....benı tatmın etmıyooo
sana fikir sormamıştım zaten ....sadece bilip bilmeden yorumlar yapmaktan vazgeç her zaman yanılma ihtimali bırak kendine bence....ayrıca forumu parsellemedim dyosun ama yaptıklarınla söylediklerin çelişiyo....resmen sayfalar doldurmuşsun reklam vs... dyerek...kimse benim babamın oğlu kızı deil kimseyi savunmak gbi bir derdim yok bana soruldu bende cevabını verdim.....bu senin fikrin olabilir hay hay...ama sende insanların fikirlerine saygı duy vee özelliklede çifte standart uygulayarak konuşma...tokattaki teyze ...sosyete falcısı vs.....
her insan fikrini izah eder yorumunu yapar..ama karsı tarafı yermeden hakaret etmeden..bilip bilmeden konuşmadan...sen merak etme herkesin aklı var...
buranın amacınıda unutmayalım burası insanların tecrübelerini düşüncelerini paylaştığı bir yer bende amaca aykırı bir şey yapmadm...ama sen maksadını aşıyorsun bence...hepimiz burda eşit haklara sahibiz unutma ..senin favorin yiğit ve tarık ya ...benim kide tokattaki fadime teyze... ben burda tartışılacak birşey görmüyorm.yorumlarımızı tecrübelerimizi yazalım belirtelim ama kimseyede bilip bilmeden sanki türkiyenin bir numaralı suçlusu muamelesi yapmayalım....
ahh angel ahh...şu uslubunda bu kadar sert olmasan biraz yumuşak kelimeler kursan ne güzel anlaşıcaz senle ama ..senin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ..bu kadar fala gitmiş biri olarak artık kimin iyi falcı kimin kotu oldugununda farkındasındır ..insanların fal umuduyla paralarından olmasın diye yazıyorsun bu gayet açık ama..her yazında aynı şeyle karşılaşıyorum...sanki birileri senle didişiyor gibi saldırgan bir tavırla yaklaşıyorsun. sana kimse salak demiyorki, sana böyle bir muamele yapmak benim haddime değil zaten..ben bizzat kendim şahit olduğum seyi sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu..ayrıcaa bir arkadasın gül ile yaşadıklarından sonra evet bendede oldu demek ıstedım...ben üniyi lşehir dışında okudum o zamanlar kaldıgım evin sahıbının bir hocası vardı kendiside bakıyordu ve ücretsiz sevdiklerine bakıyordu..kendisi bizzat bunların bu sekılde baktını soyledı..bunu teyitleyen ve yakınen tanıdıgım bır suru ucretlı ucretsız fal bakan kişi var..ben onların yalancısıyım valla:) belkide hayır 3haflı degıl şu şekide oluyor diye.. nasıl oldugunu sen bile acıklayamıyorsun ben bile acıklayamıyorum ...bu soylenenın mantıklı gelmesinin bir nedenide bu olabilir..zatenn butun maasımızın hemen hemen yarısı bu salak şeylerle geciyor birde biribirimizi yememizz eksik kalsınn keyfine bakalım olmaz mı:))
ahh angel ahh...şu uslubunda bu kadar sert olmasan biraz yumuşak kelimeler kursan ne güzel anlaşıcaz senle ama ..senin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ..bu kadar fala gitmiş biri olarak artık kimin iyi falcı kimin kotu oldugununda farkındasındır ..insanların fal umuduyla paralarından olmasın diye yazıyorsun bu gayet açık ama..her yazında aynı şeyle karşılaşıyorum...sanki birileri senle didişiyor gibi saldırgan bir tavırla yaklaşıyorsun. sana kimse salak demiyorki, sana böyle bir muamele yapmak benim haddime değil zaten..ben bizzat kendim şahit olduğum seyi sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu..ayrıcaa bir arkadasın gül ile yaşadıklarından sonra evet bendede oldu demek ıstedım...ben üniyi lşehir dışında okudum o zamanlar kaldıgım evin sahıbının bir hocası vardı kendiside bakıyordu ve ücretsiz sevdiklerine bakıyordu..kendisi bizzat bunların bu sekılde baktını soyledı..bunu teyitleyen ve yakınen tanıdıgım bır suru ucretlı ucretsız fal bakan kişi var..ben onların yalancısıyım valla:) belkide hayır 3haflı degıl şu şekide oluyor diye.. nasıl oldugunu sen bile acıklayamıyorsun ben bile acıklayamıyorum ...bu soylenenın mantıklı gelmesinin bir nedenide bu olabilir..zatenn butun maasımızın hemen hemen yarısı bu salak şeylerle geciyor birde biribirimizi yememizz eksik kalsınn keyfine bakalım olmaz mı:))
:)) size bir hikayemi anlatayımmda gülünn...
bir arkadaşımın bir ahbabı vardı..kendisi iisaattee olsunlardaydı..bir gün avrupa yakasında oturmasına ragmenn anadolu yakasında beş kurussuzz kala kalmıs ..sonra bır bayiye gırmıss nolur demişş ..bana sadece yol parası kadar tutturun başkada bısey ıstemıyorum..onlarda sadece 10tl lık kadar bır kupan soylemişler...neyse sonra bunu karısına anlatmışş..bunlardaa vayy bız boyle para kazabılırızz demıslerr..ve bunun uzerıne calısmaya baslamıslar...fakatt adama o kadar kızmıslarkıı o bile cocuklugundan berı bunlarla yasamasına ragmen ck korkmus..bır daha aclıktan olsende sana yardım etmeyecegız demısler..
arada sırada istiareye yatıyordu arkadasım ıcın..vee bır ıs hayırlı degılmı onu goruyordu..bır gun bu arkadasımın baska bır arkadası para karsılıgı yapsın demısler..adamda uzgunumm para karsılıgıı asla ve asla ıyılerr gelmıyor ..eger sızden para alırsam ıyılerr konusmazlar..kusura bakmayın ne yaparım nede paranızı alırım demişş.bu dedıgım kısıde bır hanın caycısı..yanı adam bunu catır catır kullanabılmesıne ragmen sunu soyluyor...parayla baktıranların asla ve aslaa gelecegı bılemedıklerını sadece eger cıddıylee o sırada gecmısı soyleyeceklerını ıdda edıyordu...
o zamanlar dejavu cafede duygu cok modaydı...hepimiz duyguya gıdıyorduk:) bır gun bu cok samımı arkadasım ve bu adam duygunun yanına gıtmısler..sıralarını beklemısler..sıra bunlaraa gelmişş...:))) duyguu hemennn gozlerini fereltmişşş....sen niyee geldinkiii..ne yapmaya çalısıyorsun sen demiş...adamdaa ayıp değili bu kadar adamıı kandırıyorsun ..söyledıklerının hepsının yalan oldugunu sen bılmıyormuysun...para karsılıgı konusan 3 haflilerin hepsı kötüü olduklarını bilmiyormusun..egerr iyi melekler olsaydıı bu parayı almana ızın vermezdıı ...demişş ve basmıs gıtmıslerr bunu bana 20 senelık arkadasımm gozuylee sahıt olarak anlattıı....
beyın okumayı onlar yapmıyokı :) falımızada zaten gul falan bakmıyo gule soyluyolar gulde bıze soyluyor. ben zamanında soyle duymustum bana bır hoca soylemıstı sanırım bu evrendekı herseyı yaratan tek bır guc var o da allahü tealadır demıstı. cınlerıde ınsanlarıda o yarattı sız farklı evrende onlar farklı evrende yasıyor dedı bızım ıyımızde var kotumuzde var onlarında ıyısıde var kotusude var dıye anlatmıstı. ve onlar bızım on senede yasadıgımızı bır gunde yasadıklarını soylemıstı. yanı onlar zaman kavramı olarak bızden bıraz daha ılerdeler ve gul olsun yada baska falcılar olsun bazı seylerı bu sekılde bılıyolar. ve ayrıca bana sunu da soylemıstı onların her dedıgınede ınanmayacaksın ınsanlarla dalga gecenlerıde vardır. gaybı allahtan baska kımse bılemez. gecmısı gorurler senın yasamadıgın gelecegı gorurler senden bır basamak daha uste yasarlar ama gelecegı asla bılemezler demıstı. ben o yuzdeen uc harflılerın dedıklerıne takılmam ama usta bır tarotcuya yada katına falı acan bırını bulursam kacırmam cunku tarot kartları olsun katına kartları olsun gelecekten cok haber vermeselerde o anda kafanızda olan sorulara muhakkak cevap verır bu da bızı bulundugumuz cenderenın ıcınden cıkartır dıye dusunuyorum... cıkan sonuca gore saglıklı bı karar verebılırız bana gore.
aynenn öylee canım:)))) hayır zaten yıgıtte kac haflı dıyee neıyee soruyorrrsaa ...bılen adam her turlu bılırr ..bilemeyen adam 5 hafli diyincemi hemen bılebılıyor ..hayırrr içimden onun ısmını gecırmemı ıstıyorrr..yanındakılerdee onaa bunu fısıldıyorr..cunku test ettım dıyorum yawww resmenn ablamınn ısmı atıyorum sibel se ben gülin deyip durdumm:)))) abimin adınıda kezaa öyle... yigitt belkii 3 dakıkaa bununla ılgılendıı cok snırlendı...az daha olsaa aaa ama bu ne bıcım fall bananee abımınn ısmınden neyı ıspatlamaya calısıyorsun derdım... yalnız benim anlamadıgım ne bılıyormusunuzz bunların yanındakı 3 haflılerıyle bırlıktee akıl okuma yatenegı varsaa neden boyle fal koselerınde surunuyorlar..mit falan olsalarya:)))) hahahahah
Yok yok fal olayını kapadım... fal orucundayım şuan 3 günde giden paralarımdan sonra... Paydos...
Tarık kankam, sivri dilli Angel'cım valla Semra'nın numarasını gizlice elde ettim... İşimiz düşerse ararız ama şuan ben oruçtayım... Gerçi dünkü falından sonra ona bile gidesim gelmez... Ben yine Tarık'ı sevmeye devam ederim... iyi çocuk o, gerçi o da en iyi ilk falını bakmıştı bana...
Biriz'e giden biri dikkatimi çekti demiş ki kapadım kendimi öyle girdim içeri... Evet Biriz'de maalesef kötü falcı ben kendimi açıp girdim diye aklımda olan şeyleri söyledi tamamen... Bir de olmasını hayal ettiğim şeyleri... Ama aradan 1 hafta geçmeden Biriz'in olacak dediği kişi ile papaz olduk... Dönüşü de yok bence, şuan başka biri var zaten... =)
Neyse ben oruçtayım kızlar... Ama sizi takip etmeye aynen devam kimse yalan reklamlara kanıp, boşa para vermesin olmadık insanlara diye yorumlarımı belirtirim...
bende cok merak ettım bu olgu nerde hngı cafe telı felan vrsa rıca edebılırmıym verırmısn cnm
olguya daha önce gitmiştim, şaşkınbakkaldaki şubedeyken,tesadüf ordan geçerken içeri girip kim olursa baktırayım diye girmiştim. olguyu ozaman gördüm. çokta beğenmemiştim belkide frekanslarımız tutmadı bilemiyorum.
yazz mesaj kutun doluuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?