İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir sanıye seyhan abla dedıgın bakırkoydekı mı yok sa su cagırınca kadıkoye gelen tarotcu mu...Kötüyse bosuna gitmeyelim,ben bakırkoydekı kotudur dıye tahmın edıyorum ama

yok yok senin bahsettiğin serhan tanım sanırtım tarot bakan..benım bahsettıgım bakırkoyde sahıl caddesındekıı seyhan abla:)

sana fikir sormamıştım zaten ....sadece bilip bilmeden yorumlar yapmaktan vazgeç her zaman yanılma ihtimali bırak kendine bence....ayrıca forumu parsellemedim dyosun ama yaptıklarınla söylediklerin çelişiyo....resmen sayfalar doldurmuşsun reklam vs... dyerek...kimse benim babamın oğlu kızı deil kimseyi savunmak gbi bir derdim yok bana soruldu bende cevabını verdim.....bu senin fikrin olabilir hay hay...ama sende insanların fikirlerine saygı duy vee özelliklede çifte standart uygulayarak konuşma...tokattaki teyze ...sosyete falcısı vs.....

her insan fikrini izah eder yorumunu yapar..ama karsı tarafı yermeden hakaret etmeden..bilip bilmeden konuşmadan...sen merak etme herkesin aklı var...
buranın amacınıda unutmayalım burası insanların tecrübelerini düşüncelerini paylaştığı bir yer bende amaca aykırı bir şey yapmadm...ama sen maksadını aşıyorsun bence...hepimiz burda eşit haklara sahibiz unutma ..senin favorin yiğit ve tarık ya ...benim kide tokattaki fadime teyze... ben burda tartışılacak birşey görmüyorm.yorumlarımızı tecrübelerimizi yazalım belirtelim ama kimseyede bilip bilmeden sanki türkiyenin bir numaralı suçlusu muamelesi yapmayalım....

ahh angel ahh...şu uslubunda bu kadar sert olmasan biraz yumuşak kelimeler kursan ne güzel anlaşıcaz senle ama ..senin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ..bu kadar fala gitmiş biri olarak artık kimin iyi falcı kimin kotu oldugununda farkındasındır ..insanların fal umuduyla paralarından olmasın diye yazıyorsun bu gayet açık ama..her yazında aynı şeyle karşılaşıyorum...sanki birileri senle didişiyor gibi saldırgan bir tavırla yaklaşıyorsun. sana kimse salak demiyorki, sana böyle bir muamele yapmak benim haddime değil zaten..ben bizzat kendim şahit olduğum seyi sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu..ayrıcaa bir arkadasın gül ile yaşadıklarından sonra evet bendede oldu demek ıstedım...ben üniyi lşehir dışında okudum o zamanlar kaldıgım evin sahıbının bir hocası vardı kendiside bakıyordu ve ücretsiz sevdiklerine bakıyordu..kendisi bizzat bunların bu sekılde baktını soyledı..bunu teyitleyen ve yakınen tanıdıgım bır suru ucretlı ucretsız fal bakan kişi var..ben onların yalancısıyım valla:) belkide hayır 3haflı degıl şu şekide oluyor diye.. nasıl oldugunu sen bile acıklayamıyorsun ben bile acıklayamıyorum ...bu soylenenın mantıklı gelmesinin bir nedenide bu olabilir..zatenn butun maasımızın hemen hemen yarısı bu salak şeylerle geciyor birde biribirimizi yememizz eksik kalsınn keyfine bakalım olmaz mı:))

senın fıkır sormana gerek yok zaten ben belırtıyorum fıkrımıı....cıfte standart yok gayet te normal yorumluyorum.nıye rahatsız oluyosun sen ılanını verdın arayanlar aramıstır zaten,valla ben yıgıtten tarık tan her hangı bır cıkar saglamıyorum,ayrıca hep de derım bana bakamıyo eskısı gıbı dıyee ama senı bılemıycem arkadasım bu kadar basıt bence bana yorum yazma sen artıkkkk....

uzun suredır yazmıyodumm senın sayende yazıyorum bı kısının tanıtımını yapmıyorum gıttıklerımı yorumluyorum abartısız hemde muhtesem demeden...

evet ben boyle bazen cevap veremeden duramıyorum yazmıyordum uzun süredir enson şu Tokatlı teyze olayına dayanamadım işte,dilim sivri biraz
ben gül için demedım canım ya Yiğit için dedim 3 yıldır cok cok gittim ben ona defalarca denedım ıcımden yuz kere ısmı solesen de bılemeyınce bılemıyo adam...Gülü bilemiyorum ancak gul once ısmı yazıyor sonra sana harf var mı dıye soruyor...Daha once yazdıgını görmüştüm el hareketınden harf sorunca e zaten yazdın dedım bı actı gercekten ısım yazılı...gül önce ismi yazar sonra harf sorar soyleme ısmı der o sekılde konsantre oluyorum dıyor....

tamam haklısın sakın olayım ben bıraz ugrasmayayım su kızla da herkes ne halı varsa görsün

biosciences,yazdıklarına katılıyorum. benimde tanıdıklarım oldu çok iyi fal bakan. ama bin bir rica ile baktırabildim bi kaç kere, bir daha da bakmadılar. dedikleri gerçekten çıkmıştı her ne kadar geleceği sadece allah bilir desem de. zaten bir daha da bakmadı. yalvardım yakardım ama çok günak dedi, kıldığım namazlar boşa gider dedi. şu anda da tanıdığım biri var bir kere baktırdım dedikleri çıkınca bir daha aradım ama bakmak istemiyor!!! baktığında para verecektim almadı. para alamam, çok günah dedi. ama bence 3 harflilerle bakıyor çünkü fincadaki şekillere pek bakmıyor. sadece fincanın içine bakarak konuşmaya başlıyor, sanki film izler gibi anlatıyor. ama işte iyi fal bakanlarda para almıyor, ya bakmak istemiyorlar...
uzun zamandır formu takip ediyorum işte budur diyen olmadı daha.
bi tek soğanlıkta oturan emine hanım aklımda. ona gitmeyi düşünüyorum...

gayet güzel ve bilimsel bir ama olmu el sağlık cnm

Yok yok fal olayını kapadım... fal orucundayım şuan 3 günde giden paralarımdan sonra... Paydos...
Tarık kankam, sivri dilli Angel'cım valla Semra'nın numarasını gizlice elde ettim... İşimiz düşerse ararız ama şuan ben oruçtayım... Gerçi dünkü falından sonra ona bile gidesim gelmez... Ben yine Tarık'ı sevmeye devam ederim... iyi çocuk o, gerçi o da en iyi ilk falını bakmıştı bana...

Biriz'e giden biri dikkatimi çekti demiş ki kapadım kendimi öyle girdim içeri... Evet Biriz'de maalesef kötü falcı ben kendimi açıp girdim diye aklımda olan şeyleri söyledi tamamen... Bir de olmasını hayal ettiğim şeyleri... Ama aradan 1 hafta geçmeden Biriz'in olacak dediği kişi ile papaz olduk... Dönüşü de yok bence, şuan başka biri var zaten... =)

Neyse ben oruçtayım kızlar... Ama sizi takip etmeye aynen devam kimse yalan reklamlara kanıp, boşa para vermesin olmadık insanlara diye yorumlarımı belirtirim...

di mi bencede mantıklı anlamadığım şey madem yanımda melek var diosun, çocuğun çalıştığı yeri de beynimi okuyup anladın, gönder şu meleği oraya da çocuğun herşeyini bana doğru düzgün anlatsın.yalan ya hepsi inanmıyorm cidden artık

Canım gecen Tarık bana bır fal baktı falda adamlar karıstı,ben de deım hangısı acaba..Tarık dedı fal karıstı...dedım ben anlatayım sen yorumla..dedı yok ben soracam sen soyleyecen:)))ve dırek sole dedı ** yasta olup 3 gundur konusmadıgın ve su an hayatında olan dıyıp cocugu gormus gıbı tıpını tarıf ettı ve cözdü falı...sonrada bır guzel neden haber alamadıgımı anlattı kı dedıgı dogru cıktı..sonra dıgerını anlattı,ayhan yapamamıstı mesela hangısınden bahsedıyo dıye arad kalmıstım...cocuk ta cevher var cevher sevıyom ben onu cok...ama bana falcılar farklı bakıyolar ole dıyor arkadaslarım bana bır uzun bakıyorlar elektrık tutuyor herhalde;yiğit de derdi senle frekansımız tutuyor diye..Arkadasıma 5 dakka bakan toprak bana 20 dakıka baktı mesela,şengül de harıkalar yarattı bende var bısı galıbaa

bu arada bunları anlattım da su semranın nosunu bana göndersenen sevimli halimle soruyorum bakk

bende cok merak ettım bu olgu nerde hngı cafe telı felan vrsa rıca edebılırmıym verırmısn cnm

olguya daha önce gitmiştim, şaşkınbakkaldaki şubedeyken,tesadüf ordan geçerken içeri girip kim olursa baktırayım diye girmiştim. olguyu ozaman gördüm. çokta beğenmemiştim belkide frekanslarımız tutmadı bilemiyorum.

ben bugün kadıköy nostradamus'a gittim zeynepe baktıracaktım sen reglisin bakamam dedi :) nerden anladıysa baktıramadım daha önce baktıranınız varmı nasıldır iyimidir ?

Selam, Nostramadus Kadıköyde ben baktırmıştım. Çok tombul, sarışın, gençten, gözlüklü bir bayandı. Kaçıncı baskı bilmiyorum, ama kadıncağız çok tatlı olmasına rağmen, iş stresinden ölüyordu ve 15 dak.mız var dedi. Sonuç odaklı ve bir konuda bakalım ki, size o dakikaların içersinde bakabileyim dedi. Önce çok bozuldum ve dolaysıyla pek kadını ciddiye almamıştım, ancak şu anda anlıyorum ki gerçekten çok iyi baktı. Yani geçmişi ve anı çok iyi yorumladı. Gelecekle ilgili bir tane bir şey çıktı, ancak asıl olanları daha bekliyorum. Epeycede bir vakit var gözüküyor onun için henüz yorum yapmam söz konusu değil. En azından 15 dak. çok az bir zaman ancak tarot' ta işini iyi yapıyor. Kahve falını bilmiyorum. Orada iyi bakan biri varmı, forumdaysa Nostradamus kaffe olguhanım dan bahsediliyor. Bu biraz da enerji olayı ve falcının sizin beyninizi okuyabilip veya okuyamadıkları ile ilgili. Ben Sembol Caddede Serkan' a baktırmıştım, sadece isim biliyor, aşırı hızlı konuşuyor ve eğer sizi okuyamiyorsa 1 dak. sonra paranızı ödeyip, kafeden bomboş çıkıyorsunuz. Ben o çocukla sohbet etmiştim. Kendisi sadece beyin okuduğunu ve konuda çok usta olduğunu söylemişti, yoksa allahtan başkası gaibi bilemez demişti. Zaten o tip insanlar insan sarafı oluyorlar ve işin yarısını daha sen masaya tam oturmadan seni o anda görerek çözüyor. Bu o çok zor bir iş değil ve gerçekten iyi hocalar para ile bakmiyor. Ya gönlünden kopan neyse ona razı oluyor (az veriliyorsada kızmıyor) veya sadece bir ilaç veya dua hazırlanacaksa ona masraf isteyebiliyor. Ancak halin onları karşılamaya yoksa bile, bazı hocalar allah rızası için sırf o insanlar mağdur kalmasınlar diye yinede yardımcı oluyorlar. Ama bize bir türlü onlardan denk gelmiyor ya her neyse............:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…