rozayı bende duydum ama pek kaydadeğer değilmiş sanki .yinede orayı sakat buluyorum.Cookkk kötüydüüü, ama kizi roza dan memnun kalmistim, verdigi tarih cikmisti, keske ona gitseydim
Valla 350 de çok ama gerçekten çıkan bir falda olabilir. Yoksa millet aç iş yok şahsen ben bu dolandırıcılara o parayı vermek istemem çok çok bir iki şey biliyorlar zatenBenim bir fala en fazla vereceğim rakam, kişiden kişiye değişir elbette, günümüz koşullarında 100 tl. Olabilir... Zira emek harcayarak kazandığım parayı açıkçası değerlendirme hakkı tabii ki bende... 500tl. İsteyince başıma kuş mu konduracak... Ne olacak yani. Ve en fazla pandeminin ilk döneminde şengül Boybaşa verdiğim para ki 350tl.dir.. İyi miydi. Evet.... Ama, yeliz ve zeynepte aynıydı hemen hemen. Ayrıca şen boybaş. Kişilk analizi yapmıştı..yazdığım gibi, kişisel olarak yazıyorum
Aman allahim, bu kadini arattimBenim bir fala en fazla vereceğim rakam, kişiden kişiye değişir elbette, günümüz koşullarında 100 tl. Olabilir... Zira emek harcayarak kazandığım parayı açıkçası değerlendirme hakkı tabii ki bende... 500tl. İsteyince başıma kuş mu konduracak... Ne olacak yani. Ve en fazla pandeminin ilk döneminde şengül Boybaşa verdiğim para ki 350tl.dir.. İyi miydi. Evet.... Ama, yeliz ve zeynepte aynıydı hemen hemen. Ayrıca şen boybaş. Kişilk analizi yapmıştı..yazdığım gibi, kişisel olarak yazıyorum
Ben burda eşinle ilgili şöyle bir yorum yapmak istiyorum haddim değil tabi kavga nedeni yada sebebini bilmiyorum ama bazı erkekler çok bencil ve egolu muhtemelen kavganız ağır olduğu için yada şiddetli onur kırıcı bir kavgaysa erkekler bunu pek hazmedemiyor ve sizinle inatlaşabiliyor. Hemen bir kadın bulmasıda muhtemelen sizi cezalandırmak veya o bunalımdan çıkmak için kendini başka kolda teslli aramaktır. Bunlar erkeklerin klasik davranışları.Bu arada 8-9 falciya gittim demistim, ama öyle degil, son 2,5 ayda, hesapladim,
en az 50-60 tane falciya gittim, biliyorsunuz cafeleri, bi giriyordum, cafedeki Hepsine baktiriyordum, 3-4 gün öyle bunalima girmistimki, hergün 6-7 degisik kisiye fal baktiriyordum. Ha su an kendim utaniyorum böyle olduguna. Aniden cok kötü bi duruma geldim, dünyam basima yikildi.
Telefonda kart fali actirdim, alman falcilari nedense türk falcilardan daha iyi. Lenormand Kart lari ile bakiyorlar. Türkiyedeki falcilar isi tamamen dolandiriciliga cevirmisler.
emin olun bu 50-60; falcida sadece 2-3 kisi esinle barismicaksin dedi, maalesef bunu diyen kisiler de ani bilemediler, mesela biri, sen esini aldatmissin dedi, digeri annesi seni hic istememis sevmemis dedi (tamamen yalan), digeri de esin sana sadik hic aldatmamis dedi.
ve diger 50‘üzerinde gittigim falci „esinle barisicaksin, eminim, kesinlikle dönücek dedi“. Aralarinda kac kisi ani bildi derseniz, 10-15 kisi bildi.
ama esim döndümü? Hayir, aksine benden nefret ediyor gibi, bugünden Yarina, birbirmizi cok seven iki kisi düsman gibi olduk. Daha 1 sene önce evlendik, hemde esim beni deliler gibi seviyordu. Profilimdeki resim, benim nisandan resmimdi. Bir kavga ettik, üstüne ben onu biraktim, cok büyük hatasi oldu diye. Hemen baska bi kizla sevgili olmus, bugünden yarina, sok oldum, beni deliler gibi seven adam, bana düsman. Kizi görseniz, pacoz, bakimsiz, esrar iciyor. Inanamadim. Buna sen bakmazsin, beni bunlan mi kiskandircaksin dedim. Yok esim asik oldum diyor, ayrildigimiz su an 2 ay oldu, ve kizla ev tutmuslar, 1,5 ay icinde, subat da tasiniyorlar. Ben inanamiyorum. Ama oldu. Bu onlarca falcinin dedigi kesinlikle cikmadi.
kac para harcadigimi sorarsaniz, hesaplamaya korkuyorum. Bazi falcilara mesela, leylaya, arzu ya, yasemine bir kac kez gittim. Ama cikmiyor arkadaslar, birtane iyi falci bulamadim arzu Haric.
Aynen, mantıklı olarak bu, O yüzden de muhtemelen tüm falcılar barisicaksiniz diyor. Ama adam kadınla birlikte ev tutmuş.Ben burda eşinle ilgili şöyle bir yorum yapmak istiyorum haddim değil tabi kavga nedeni yada sebebini bilmiyorum ama bazı erkekler çok bencil ve egolu muhtemelen kavganız ağır olduğu için yada şiddetli onur kırıcı bir kavgaysa erkekler bunu pek hazmedemiyor ve sizinle inatlaşabiliyor. Hemen bir kadın bulmasıda muhtemelen sizi cezalandırmak veya o bunalımdan çıkmak için kendini başka kolda teslli aramaktır. Bunlar erkeklerin klasik davranışları.
İşte bu sevgi değil onu demek istedim :)) sadece sığınacağı bir liman, güveninin sarsılması, cezalandırmak bir sürü neden hatta şu bile olabilir daha rahat bir kadın bulup egosu okşanmış olabilir bukadar kısa sürede sevgi oluşmuyor malesef ama ilişkinin sürecini bilemezsin o kişiyle belli bir süre sonra erkekler takılmıyo kimle evlenmişim hayatımda kim var ben yaşıyomuyum, ihtiyaçlarımı gideriyomuyum, egomu tatmin ediyomuyum buna baktıkları için yani geri dönse bile bu durumu hazmedemeyebilirsin. O belki pişman olur erkekler dengesiz dediğim gibi belli olmuyorda kadın affedemiyo işte keşke bir hırsla bu durumlar yaşanmasa.Aynen, mantıklı olarak bu, O yüzden de muhtemelen tüm falcılar bırakacaksınız diyor. Ama adam kadınla birlikte ev tutmuş.
ve kızı annesinin yanına götürmüş, yaseminle tamamen bitti, ben başkasını seviyorum demiş.
Yani dönse bile af edebilirmiyim bilmiyorum, evet seviyorum, dönsün istiyorum, bunalima da girdim, ama gelse karsima, inan af edebilirmiyim bende bilmiyorum.
Ben onu bunu bilmem arkadaşlar, kadın kadının düşmanı...İşte bu sevgi değil onu demek istedim :)) sadece sığınacağı bir liman, güveninin sarsılması, cezalandırmak bir sürü neden hatta şu bile olabilir daha rahat bir kadın bulup egosu okşanmış olabilir bukadar kısa sürede sevgi oluşmuyor malesef ama ilişkinin sürecini bilemezsin o kişiyle belli bir süre sonra erkekler takılmıyo kimle evlenmişim hayatımda kim var ben yaşıyomuyum, ihtiyaçlarımı gideriyomuyum, egomu tatmin ediyomuyum buna baktıkları için yani geri dönse bile bu durumu hazmedemeyebilirsin. O belki pişman olur erkekler dengesiz dediğim gibi belli olmuyorda kadın affedemiyo işte keşke bir hırsla bu durumlar yaşanmasa.
Öyle katılıyorum ben sevgilisi olan adama bakamazken üstelik severken bile bazı kadınlar karısının elinden almak için uğraşıyor.Ben onu bunu bilmem arkadaşlar, kadın kadının düşmanı...
Kizlar soruyor'dan falci onermislerdi nasil cikti deneme sansin oldu mu falciyi?Aynen, mantıklı olarak bu, O yüzden de muhtemelen tüm falcılar barisicaksiniz diyor. Ama adam kadınla birlikte ev tutmuş.
ve kızı annesinin yanına götürmüş, yaseminle tamamen bitti, ben başkasını seviyorum demiş.
Yani dönse bile af edebilirmiyim bilmiyorum, evet seviyorum, dönsün istiyorum, bunalima da girdim, ama gelse karsima, inan af edebilirmiyim bende bilmiyorum.
Adriana lima gelsin ne olacak Allah aşkına... Kadın kişilk analizinde iyi. Kart açıyor ki kartları sevemedim gitti. Görüntülü arama yapıyor. Benimle ilgili çok sesi bir durumu bildi ve ayrıca, herkesin dünyaya geliş amacının olduğunu.. Benim amacımında söylediği şey olduğunu.. Çok güzel bir tanım yaptı benlm kişilğimle ilgili... Yazmayayım reklama girer.Aman allahim, bu kadini arattim
Google de cok iyiymis, adriana lima
Bile sadece onun icin istanbula gelmis.
ay dedikleri sende ciktimi? Iyiyse okadar 1000 lira bile veririrm
Ben baktırdım ona canım yani numerolojiye ona bakıyor, yani şu kişiyle uyumun var, bununla yok, evlenirsen kesin ayrılırsın, işte senin hayat amacın şu benimki şifacılıkmış mesela, lider olmalıymışım, şu işle uğraşmalıymışım, çocuk ruhlu ve saf kalmalıymışım, işte merhametli olmalıymışım her zaman , duygularımla hareket etmeliymişimAdriana lima gelsin ne olacak Allah aşkına... Kadın kişilk analizinde iyi. Kart açıyor ki kartları sevemedim gitti. Görüntülü arama yapıyor. Benimle ilgili çok sesi bir durumu bildi ve ayrıca, herkesin dünyaya geliş amacının olduğunu.. Benim amacımında söylediği şey olduğunu.. Çok güzel bir tanım yaptı benlm kişilğimle ilgili... Yazmayayım reklama girer.
Şimdi dikkat edin ortada ne var.. Benim Beç bilmediğim ne söyledi..Hiç... Ben 47 yaşındayım, kişiliğimin farkında olmamam mümkün n mü sizce? Sadece soruyorum ve mrsleğime bağlı olarak da bu kişiliği bilirim
Sadece bir gelecek öngörüsünde bulundu, orada tam isabet diyeyim..
Kızımı çok sevdi, görüntülü sohbet etsek bile ve güzel şeyler söyledi
Velhasılı etmez o para arkadaşlar bu net.. Açın iki tane psikoloji kitabı, ama literatür kitabı okuyun, inanın ondan daha iyi fal bakarsınız
Şimdi Adriana Lima ya gelince… Ben ona bakarım fal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?