İstanbul'da Fal - Falcılar

Cookkk kötüydüüü, ama kizi roza dan memnun kalmistim, verdigi tarih cikmisti, keske ona gitseydim
rozayı bende duydum ama pek kaydadeğer değilmiş sanki .yinede orayı sakat buluyorum.

Benim bir fala en fazla vereceğim rakam, kişiden kişiye değişir elbette, günümüz koşullarında 100 tl. Olabilir... Zira emek harcayarak kazandığım parayı açıkçası değerlendirme hakkı tabii ki bende... 500tl. İsteyince başıma kuş mu konduracak... Ne olacak yani. Ve en fazla pandeminin ilk döneminde şengül Boybaşa verdiğim para ki 350tl.dir.. İyi miydi. Evet.... Ama, yeliz ve zeynepte aynıydı hemen hemen. Ayrıca şen boybaş. Kişilk analizi yapmıştı..yazdığım gibi, kişisel olarak yazıyorum

Valla 350 de çok ama gerçekten çıkan bir falda olabilir. Yoksa millet aç iş yok şahsen ben bu dolandırıcılara o parayı vermek istemem çok çok bir iki şey biliyorlar zaten

Aman allahim, bu kadini arattim
Google de cok iyiymis, adriana lima
Bile sadece onun icin istanbula gelmis.

ay dedikleri sende ciktimi? Iyiyse okadar 1000 lira bile veririrm

Ben bi size fiyasko falcilari söyliyim,

melekler mekanindaki tüm falcilar fiasko, nerdeyse hepsine tek tek gittim, hic biri bilemedi.

kadinlar kahvesinde, pelin coook övülmüstü, 2 kez gittim, 2 kez bisey bilemedi.

orda meryem var; o tamamen fiyasko.

bakirköy okan diye biri var DOLANDIRICI!!! 2 dakka bakiyor; ve bisey bilmiyor.
Tam karsisinda cafe 46 mi neydi, oraya gittim, nalan ve 2 baska falci vardi, tamamen kötü.

Kapris cafede roza fena degildi, verdigi tarih cikmisti, ama cook iyi diyemem. Cok kisa bakiyor.

tasulo kapris: dolandirici, bana büyü var cözelim dedi, hic bir dedigini tutturamadi, sonra benimle az kalsin kavga edicekti. Sonra roza geldi ortami yumusatti. Yok yanlis görmüssün büyü yok falan dedi kiz.

onderongel instagramda cok paragöz gibi geldi, ani 100% cok iyi bildi, tek bir söyledigi cümle yanlis degildi, isim
Vererek anlattigi icin cok etkiledi beni. Yok adinda a var b var diye degil, direk isim verdi. Söyledigi bisey cikti, digerinin vadesi subat da. Ama cikicak mi bilmiyorum. Cikmicak gibi duruyor. Birde oda büyü var dedi, orda biraz garip oldum, para pesinde gibi geldi bana.

burda söyleninen zeynep, cok kötüydü,
Hic bisey bilemedi, cok sacma konustu.

kadinlar kahvesi Leyla: yakin gelecegi iyi biliyor, ani iyi biliyor, 50 tl ye deger. Ileri vadeyi maalesef bilemiyor. Ucuz oldugu icin deger.

kadiköy de tüm falcilari gezdim, isimlerini unuttum, bi ufak yerde, elinde tesbihle bakan adam vardi, garip garip konusuyordu, esinle barismicaksin diyen tek o vardi, ama diger dedikleri sacma geldi bana. Yani ani bilemedi.

sonra kadiköyde 2. katta olan ofis tarzi bi yerde fal bakan bi adam var, onunda adini unuttum, hesap mesap yapiyor isimleri alarak, kart aciyor. Peri fali falan bakiyor. FIYASKOOOOOOO!!!!

Yine baska bir cafede, kadiköyde, 2 katta icersi tahta kulübe tarzi bi yer var, oranin falcilari da hic iyi degil. Hatta biriyle kavga ettim orda; bana sen esini aldatiyorsun, 2 adamla birliktesin falan diye sacma sapan seyler söyledi; hayir yok öyle bisey dedim, kadin bana, hayir bu böyle diye diretti, sinirlerim bozuldu, masadan kalktim.

ay yemin ederim size tek bir falci bile iyi degil, ben sunu fark ettim, burda iyi diyorsunuz ya falcilara, muhtemelen sizin agzinizdan laf alarak fal bakiyorlar. Siz bi susun, hiiic bisey anlatmayin, evet dogru, yanlis falan demeyin, hic bisey bilemiyorlar ozaman.

dedigim gibi, hayatimda ben 1 tane iyi falci gördüm simdiye kadar, oda arzu ablaydi, maalesef telefondan bakmiyor, ve yurtdisinda. Gerisi hepsi fos, sokak sokak gezdim, arzu abladan baska iyi falci bulmak icin, oda artik arzu abla tüm hayat hikayemi bildigin icin.

1 sene evvel; esin senin seneye kendine ait bi ev tutucak demisti, bende inanmadim.
Su an aynen öyle oldu.
Ne dediyse tek tek yasadim. Kimle nezaman tanisicagimi, ne olacagini, hatta bana esimin kuracagi cümleleri bile tek tek söyledi. Gerci oda büyü var dedi ama, o büyü ne yapiyor, nede bozuyor.
Hatta „evet biri büyü yaptirmis, ama etki pek etmemis; Senin kocandada karaktersizlik var“ demisti.

anlatmak istedim, falciya gidince, HIC birsey anlatmayin. Hic Bisey. Kendileri bilsin. Bastan soru soruyorlar; sizin görmeniz lazim degilmi falan diyin. Anı bile bilemeyen insan, geleceği nasıl bilsin.

birde enerji yapin, sevdiginiz kisiyle telepatik bag kurmaya calisin. Bende sürekli basarili oldum telepati yaparken, acik youtube yi izleyin orda. bende hep olmustur; bu aralar yapmiyorum, cünki esim kendisi pisman olsun gelsin istiyorum.

aklima baska fiyaskolar gelirse yazarim

Bu arada 8-9 falciya gittim demistim, ama öyle degil, son 2,5 ayda, hesapladim,

en az 50-60 tane falciya gittim, biliyorsunuz cafeleri, bi giriyordum, cafedeki Hepsine baktiriyordum, 3-4 gün öyle bunalima girmistimki, hergün 6-7 degisik kisiye fal baktiriyordum. Ha su an kendim utaniyorum böyle olduguna. Aniden cok kötü bi duruma geldim, dünyam basima yikildi.
Telefonda kart fali actirdim, alman falcilari nedense türk falcilardan daha iyi. Lenormand Kart lari ile bakiyorlar. Türkiyedeki falcilar isi tamamen dolandiriciliga cevirmisler.

emin olun bu 50-60; falcida sadece 2-3 kisi esinle barismicaksin dedi, maalesef bunu diyen kisiler de ani bilemediler, mesela biri, sen esini aldatmissin dedi, digeri annesi seni hic istememis sevmemis dedi (tamamen yalan), digeri de esin sana sadik hic aldatmamis dedi.

ve diger 50‘üzerinde gittigim falci „esinle barisicaksin, eminim, kesinlikle dönücek dedi“. Aralarinda kac kisi ani bildi derseniz, 10-15 kisi bildi.

ama esim döndümü? Hayir, aksine benden nefret ediyor gibi, bugünden Yarina, birbirmizi cok seven iki kisi düsman gibi olduk. Daha 1 sene önce evlendik, hemde esim beni deliler gibi seviyordu. Profilimdeki resim, benim nisandan resmimdi. Bir kavga ettik, üstüne ben onu biraktim, cok büyük hatasi oldu diye. Hemen baska bi kizla sevgili olmus, bugünden yarina, sok oldum, beni deliler gibi seven adam, bana düsman. Kizi görseniz, pacoz, bakimsiz, esrar iciyor. Inanamadim. Buna sen bakmazsin, beni bunlan mi kiskandircaksin dedim. Yok esim asik oldum diyor, ayrildigimiz su an 2 ay oldu, ve kizla ev tutmuslar, 1,5 ay icinde, subat da tasiniyorlar. Ben inanamiyorum. Ama oldu. Bu onlarca falcinin dedigi kesinlikle cikmadi.

kac para harcadigimi sorarsaniz, hesaplamaya korkuyorum. Bazi falcilara mesela, leylaya, arzu ya, yasemine bir kac kez gittim. Ama cikmiyor arkadaslar, birtane iyi falci bulamadim arzu Haric.

Ben burda eşinle ilgili şöyle bir yorum yapmak istiyorum haddim değil tabi kavga nedeni yada sebebini bilmiyorum ama bazı erkekler çok bencil ve egolu muhtemelen kavganız ağır olduğu için yada şiddetli onur kırıcı bir kavgaysa erkekler bunu pek hazmedemiyor ve sizinle inatlaşabiliyor. Hemen bir kadın bulmasıda muhtemelen sizi cezalandırmak veya o bunalımdan çıkmak için kendini başka kolda teslli aramaktır. Bunlar erkeklerin klasik davranışları.

Aynen, mantıklı olarak bu, O yüzden de muhtemelen tüm falcılar barisicaksiniz diyor. Ama adam kadınla birlikte ev tutmuş.
ve kızı annesinin yanına götürmüş, yaseminle tamamen bitti, ben başkasını seviyorum demiş.

Yani dönse bile af edebilirmiyim bilmiyorum, evet seviyorum, dönsün istiyorum, bunalima da girdim, ama gelse karsima, inan af edebilirmiyim bende bilmiyorum.

İşte bu sevgi değil onu demek istedim :)) sadece sığınacağı bir liman, güveninin sarsılması, cezalandırmak bir sürü neden hatta şu bile olabilir daha rahat bir kadın bulup egosu okşanmış olabilir bukadar kısa sürede sevgi oluşmuyor malesef ama ilişkinin sürecini bilemezsin o kişiyle belli bir süre sonra erkekler takılmıyo kimle evlenmişim hayatımda kim var ben yaşıyomuyum, ihtiyaçlarımı gideriyomuyum, egomu tatmin ediyomuyum buna baktıkları için yani geri dönse bile bu durumu hazmedemeyebilirsin. O belki pişman olur erkekler dengesiz dediğim gibi belli olmuyorda kadın affedemiyo işte keşke bir hırsla bu durumlar yaşanmasa.

Ben onu bunu bilmem arkadaşlar, kadın kadının düşmanı...

Bende Trans Zeynep'e iki kere baktırdım 1. baktığından çok emin olamadığım için artık dedim ya baktırmıyorum ama kafamı karıştırdığı için. 1 önceki falında dediklerinin 2. falında tam tersini söyledi. Yani %50 kısım aynı %50 kısım tamamen tersiydi :)) o yüzden Zeynep'i eledim. Yani karşı tarafın düşüncelerini bilemeyeceğim için o konuda yorum yapamam ama bir önceki söylediğiyle 2. söylediği tam tersiydi yani yine net birşey yoktu :) En azından rahatladım oda bilmiyormuş diye

Bu arada, cafedeki bi falci, sonrasinda arkadas olmustuk, bana söyle demisti,

Cogu cafedekiler ekstra olumlu konusuyor, cünki müsteri burdan üzgün ayrilsin istemiyoruz. Olumsuz konusunca cogu müsteri gelmiyormus. Birde hani olcak olcak, döncek diyorlarya, dönmeyince müsteri tekrar gidiyormus „neden dönmedi, fal mi degisti“ demek icin.

ben gidince hemen diyorumki, olumsuz olursa da lütfen söyle diye, ilk kurdugum cafelerde cümle bu

Kizlar soruyor'dan falci onermislerdi nasil cikti deneme sansin oldu mu falciyi?

Aman allahim, bu kadini arattim
Google de cok iyiymis, adriana lima
Bile sadece onun icin istanbula gelmis.

ay dedikleri sende ciktimi? Iyiyse okadar 1000 lira bile veririrm
Adriana lima gelsin ne olacak Allah aşkına... Kadın kişilk analizinde iyi. Kart açıyor ki kartları sevemedim gitti. Görüntülü arama yapıyor. Benimle ilgili çok sesi bir durumu bildi ve ayrıca, herkesin dünyaya geliş amacının olduğunu.. Benim amacımında söylediği şey olduğunu.. Çok güzel bir tanım yaptı benlm kişilğimle ilgili... Yazmayayım reklama girer.
Şimdi dikkat edin ortada ne var.. Benim Beç bilmediğim ne söyledi..Hiç... Ben 47 yaşındayım, kişiliğimin farkında olmamam mümkün n mü sizce? Sadece soruyorum ve mrsleğime bağlı olarak da bu kişiliği bilirim
Sadece bir gelecek öngörüsünde bulundu, orada tam isabet diyeyim..
Kızımı çok sevdi, görüntülü sohbet etsek bile ve güzel şeyler söyledi
Velhasılı etmez o para arkadaşlar bu net.. Açın iki tane psikoloji kitabı, ama literatür kitabı okuyun, inanın ondan daha iyi fal bakarsınız
Şimdi Adriana Lima ya gelince… Ben ona bakarım fal...

Ben baktırdım ona canım yani numerolojiye ona bakıyor, yani şu kişiyle uyumun var, bununla yok, evlenirsen kesin ayrılırsın, işte senin hayat amacın şu benimki şifacılıkmış mesela, lider olmalıymışım, şu işle uğraşmalıymışım, çocuk ruhlu ve saf kalmalıymışım, işte merhametli olmalıymışım her zaman , duygularımla hareket etmeliymişim dedim iyide ben zaten duygularımla hareket ettiğim için bu hayatta hep üzülüyorum, darbe yiyorum falan filan.
İyide hayatta herkes ruh eşini bulamıyo malesef öyle olsa herkes ruh eşini bulur sonsuza kadar mutlu olur. Yani aşık olacağımız insanı seçemiyoruz malesef uyumlanamasanda illa o diyosun sonu hüsran yada sıkıntılı süreç yada sabır gerektiriyo. Yani bu tarz insanlar sadece sana yönerge veriyo şöyle kişiyi sevmelisin, şu yoldan gitmelisin, şu işi yapmalısın

Valla yapabiliyolarsa önce kendileri yapsında görelim onlar bizden daha takıntılı hatta onlar baya sorunlular bizzat şahidim. vs keşke yapabilsek :)) ayrıca bakalım hayat bu olasılıkları sana sunuyomu değilmi. Bence tamamiyle zaman kaybı neden insanlar ne annesini, ne babasını, nede olacak olabilenleri seçebiliyor kaderde değişmeyen çizgiler var.

Yıldızname farklı birşey senin yaşayacaklarını gösteren ilim sahibi hatta oldukça ilim sahibi ermiş insanların bakabileceği bir durumken bile bir duayla kaderini değişterebiliyosun. O yüzden aslında falda yalan. Ve neysen korkuyosak onu çekiyoruz korkuda dua gibi kaderi değiştiriyoruz :))

Amannn heıdı Hanımcım... Üzülmeyin rahat olun... Gideni ve geleni kimse durduramaz.. Zira kadersel bir durum vardır,böyle olmasında... Ne bileyim işte, tabii emek harcayalım ama olmuyorsa da ne yapalım... Kendimizi de derbeder etmeyelim..küçük Emrah moduna girmenin bir anlamı yok bence. Yani ben böyle düşünüyorum.. Ben zorlamam mesela yoluma devam ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…