Ona bende katılıyorum mağdur psikolojisinde olmak doğru birşey değil. Yeni gelse kabulümüz zaten bari onu bilseler oda yok işte :)Amannn heıdı Hanımcım... Üzülmeyin rahat olun... Gideni ve geleni kimse durduramaz.. Zira kadersel bir durum vardır,böyle olmasında... Ne bileyim işte, tabii emek harcayalım ama olmuyorsa da ne yapalım... Kendimizi de derbeder etmeyelim..küçük Emrah moduna girmenin bir anlamı yok bence. Yani ben böyle düşünüyorum.. Ben zorlamam mesela yoluma devam ederim...
ufak tefek çıkanlar var ama bekle derim bakalım kaydadeğer birşeyler varmı sanırım buradan birilerine şubat demişti bekle bencemerhaba kızlar Hazal ın olumsuz yorum yaptığı yada çıkan falı oldu mu yazarsanız çok sevinirim
olumsuz konustugu oldu mu peki herkese iyi şeyler söylüyor gibi geldi banaufak tefek çıkanlar var ama bekle derim bakalım kaydadeğer birşeyler varmı sanırım buradan birilerine şubat demişti bekle bence
olumsuzda oldu hep iyi ve istenilen şeyler değil (an azından bende)olumsuz konustugu oldu mu peki herkese iyi şeyler söylüyor gibi geldi bana
sende ufak tefek dediğin ne çıktıya zaten çıkar ortaya kimin falı doğruysa er ya da geç çıkıyor
bir iki özel şey ama dürüst olayım çok kaydadeğer diyememsende ufak tefek dediğin ne çıktı
Ben baktırdım Gündüz'e biliyorsun çok tatlı bir bayan ama benim eskinin hayatında biri olduğunu göremedi detayları fena değildi neden bilemediğini sorunca da duygu alamadım inan ki dedi. Ama ilişkilerini anlattı öyle düşün. Ama bazı detayları oldukça iyiydi birkaç hepsinin gerçi birkaç detayı iyi. Gündüz için birşey diyemiyorum Hazal ayarında Zeynep Ayarında Birsel Ayarında bunların 3^ü karşı tarafta biri olduğunu bildi ama Gündüz bilemedi ama diğer söyledikleri aynıydı denenmesi gereken bir kadın enerjisi çok temizkızlar telden gündüze baktıranlar memnun mu?
önerir misiniz?
birde telini verir misiniz? ya da o ayarda biri lazım bana birkaçgün sonra aylık fal hakkımı kullanacağım
cnm o zaman telini atabilir misin ?ben silmişimde.Ben baktırdım Gündüz'e biliyorsun çok tatlı bir bayan ama benim eskinin hayatında biri olduğunu göremedi detayları fena değildi neden bilemediğini sorunca da duygu alamadım inan ki dedi. Ama ilişkilerini anlattı öyle düşün. Ama bazı detayları oldukça iyiydi birkaç hepsinin gerçi birkaç detayı iyi. Gündüz için birşey diyemiyorum Hazal ayarında Zeynep Ayarında Birsel Ayarında bunların 3^ü karşı tarafta biri olduğunu bildi ama Gündüz bilemedi ama diğer söyledikleri aynıydı denenmesi gereken bir kadın enerjisi çok temiz
bende alabilir mym teli? ne kdra bakiyo?Ben baktırdım Gündüz'e biliyorsun çok tatlı bir bayan ama benim eskinin hayatında biri olduğunu göremedi detayları fena değildi neden bilemediğini sorunca da duygu alamadım inan ki dedi. Ama ilişkilerini anlattı öyle düşün. Ama bazı detayları oldukça iyiydi birkaç hepsinin gerçi birkaç detayı iyi. Gündüz için birşey diyemiyorum Hazal ayarında Zeynep Ayarında Birsel Ayarında bunların 3^ü karşı tarafta biri olduğunu bildi ama Gündüz bilemedi ama diğer söyledikleri aynıydı denenmesi gereken bir kadın enerjisi çok temiz
Kizlar soruyor'dan falci onermislerdi nasil cikti deneme sansin oldu mu falciyi?
Ortaya karısık sallamış ne tutarsa diye herhalde ama keşke makul olsaymış biraz sallarkenyok ya bilemedi bisey, gittigimle kaldim, o iste 3 kisi den biriydi dönmücek diyen.
oda bana evli adamla berabersin sen dedi, baskasiyla mi evli dedim? Evet dedive 2 adamla daha görüsüyosun dedi, oha yuh dedim. Sonra zaten gitmek istedim bilemedin dedim. Dedi niye, anlattim sonra ben evliyim falan diye, oda aa burda büyü var falan dedi. Hee hee dedim kalktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?