Ben isvicre ve almanyada, online koclugu yapiyorum canim, internet üzeri, günde 3-4 saat telefonda konusuyorum, aylik gelirim ise 10-15.000€ kadar.Bende merak ettim fazla çalışmadan cok para
kazandıran mesleğiniz nedir
Bu falci ne dedi peki evliligin konusunda, o barisma gordu mu? Bu arada az calisip cok kazandiginiz meslegi cok merak ettim :)) Bu falcilar neden bilemeyince hemen buyu var diyorlar cok komik gercekten, donmus resmen basta da buyu var dememisti galiba degil mi?
Ben yillar once Tasula'ya da Murat'a da baktirmistim. Ikisinin de birbirinden farki yok. Hem dedikleri cikmadi hem de uzerinde buyu var, sana islem yapilmis, su kadar para verirsen bunu bozariz diye dolandirmaya calisiyorlar.ay o tasula fecaat birde oranın ortamı bana sakat geldi.dolandırıcı gibi tasula ben ürktüm orada murat varmış ben o gün baktıramamıştım ama cesaret edip bir daha gidemedim
Hayir, cevap vermiyor.Hazal'dan haber alanınız var mı kızlar :))
kızlar bana da elifin numarasını bilen biri özelden atabilir mi rica etsemEvetsenin önerdigin elif, ama ismini yazmadim, belki rahatsiz olursun diye
Aynen banada büyü müyü dedi, dolandirici kadinBen yillar once Tasula'ya da Murat'a da baktirmistim. Ikisinin de birbirinden farki yok. Hem dedikleri cikmadi hem de uzerinde buyu var, sana islem yapilmis, su kadar para verirsen bunu bozariz diye dolandirmaya calisiyorlar.
Okuyodur canım ozaman profili çünkü burda bunu yapan falcılar zamanında çok olmuş bende şüpheleniyorum o yüzden ben hep başkasına denetip kendim deniyorumKizlar ben elmira ya fal baktirdim.
Herseyi a dan z ye söyledi, ama sanki burda yazdiklarimi anlatti. Burayi takip ediyor gibi geldi bana. Burda yazdigimin disinda bisey söylemedi.
Ama evlisin, bosanmamissin; sanaldan para kazaniyorsun, kendi isini yapiyorsun,
Esin su an baskasiyla birlikte dedi.
Hepsi dogru da, burda yazdigimin disinda bisey söylemedi.
Iyi hos bi kadin, bi deneyin dicem, ama vebal altina girmek istemiyorum
Keske kendini tanımasaydın kadinlar kulübünden şu kişiyim vs diye,yada numarayi alip başka gun başka isimle arasaydin,burada ya falcilar yada adamlari var haber uçuran forumda cok yaşadık bunuKizlar ben elmira ya fal baktirdim.
Herseyi a dan z ye söyledi, ama sanki burda yazdiklarimi anlatti. Burayi takip ediyor gibi geldi bana. Burda yazdigimin disinda bisey söylemedi.
Keske kendini tanımasaydın kadinlar kulübünden şu kişiyim vs diye,yada numarayi alip başka gun başka isimle arasaydin,burada ya falcilar yada adamlari var haber uçuran forumda cok yaşadık bunuKizlar ben elmira ya fal baktirdim.
Elmira bosanma var dedi mi?Aynen banada büyü müyü dedi, dolandirici kadin
elmira kim nerden :)
Bir Elmira vardı hey gidi, hatta Bir de ekürisi Ramek vardı.. Hatırlayan arkadaşlarım vardır... Hangisi Elmira hangisi Ramek diye.... Uzun bir tartışma olmuştu forumda... Hatta ikisinin seslerini karşılaştıranlar vardı... Tarihe not düşülsünelmira kim nerden :)
Hazal bana 5Hayir, cevap vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?