İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana söyle dedi „biri size subat la mart arasinda cicek alicak“ ve gecmisinizden biri sizden özür dilicek, af ederseniz yine ayni hatasi yapar, kabul etmeyin. U harfi olan biri dedi. Esimin adi burak.

ama esim olarak görmedi, lakin tarot da daha iyiyim dedi, hala baktiramadim valla bugün bakicakti, ben müsait olamadim.

bu ara kilo almissiniz, sıkıntınız ekimden beri var falan onları da bildi.

Son düzenleme:
Haaa bide oda aynı şeyi dedi “siz evli bir adamı çok düşünüyorsunuz dedi” ya acaba burak bu kizla imam nikahi falan mi kiydi? Cünki bu simdi 3 oldu böyle diyen. Garip oldum birden, aklima gelince

ay o tasula fecaat birde oranın ortamı bana sakat geldi.dolandırıcı gibi tasula ben ürktüm orada murat varmış ben o gün baktıramamıştım ama cesaret edip bir daha gidemedim
Ben yillar once Tasula'ya da Murat'a da baktirmistim. Ikisinin de birbirinden farki yok. Hem dedikleri cikmadi hem de uzerinde buyu var, sana islem yapilmis, su kadar para verirsen bunu bozariz diye dolandirmaya calisiyorlar.

Kizlar ben elmira ya fal baktirdim.
Herseyi a dan z ye söyledi, ama sanki burda yazdiklarimi anlatti. Burayi takip ediyor gibi geldi bana. Burda yazdigimin disinda bisey söylemedi.
Ama evlisin, bosanmamissin; sanaldan para kazaniyorsun, kendi isini yapiyorsun,
Esin su an baskasiyla birlikte dedi.
Hepsi dogru da, burda yazdigimin disinda bisey söylemedi.
Iyi hos bi kadin, bi deneyin dicem, ama vebal altina girmek istemiyorum

Ben yillar once Tasula'ya da Murat'a da baktirmistim. Ikisinin de birbirinden farki yok. Hem dedikleri cikmadi hem de uzerinde buyu var, sana islem yapilmis, su kadar para verirsen bunu bozariz diye dolandirmaya calisiyorlar.
Aynen banada büyü müyü dedi, dolandirici kadin

Okuyodur canım ozaman profili çünkü burda bunu yapan falcılar zamanında çok olmuş bende şüpheleniyorum o yüzden ben hep başkasına denetip kendim deniyorum

Keske kendini tanımasaydın kadinlar kulübünden şu kişiyim vs diye,yada numarayi alip başka gun başka isimle arasaydin,burada ya falcilar yada adamlari var haber uçuran forumda cok yaşadık bunu

Keske kendini tanımasaydın kadinlar kulübünden şu kişiyim vs diye,yada numarayi alip başka gun başka isimle arasaydin,burada ya falcilar yada adamlari var haber uçuran forumda cok yaşadık bunu

Elmira için burada can sıkıcı birkaç yazı olunca ben vazgeçmiştim yok yaşlı bir kadınmış yok biri sahteymiş gibi muhabbetler dönmüştü bir ara

yok sene sonunda dönücek dedi de, burda yazdiklarimin disinda baska bsy söylemedi

elmira kim nerden :)
Bir Elmira vardı hey gidi, hatta Bir de ekürisi Ramek vardı.. Hatırlayan arkadaşlarım vardır... Hangisi Elmira hangisi Ramek diye.... Uzun bir tartışma olmuştu forumda... Hatta ikisinin seslerini karşılaştıranlar vardı... Tarihe not düşülsün

Dün ben demistim ya, elif disimin agridigini bildi diye, elmirada sey dedi „bas bölgesinde agriniz var, bu göz olabilir burun olabilir“ agiz falan filan orda bayaa caktim burayi okudugunu, cünki cidden, burda ne dediysem sadece tekrarladi. Ve burda yazdigimin disinda hic bisey söylemedi. Ses kaydi almistim, tekrar dinledim, orda anladim. Dikkat edinnnn

Elif de simdi tarot bakti, gercekten cok sempatik bi kiz.
Direk esin o kadinla bir evde olucak dedi, ama bu cok pisman olucak, nisan mayis gibi sana gelmek isticek geri dedi.
Baktiran baska varsa söyleyin merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…