E zaten ev tutmamışmıydı. Birde senmi söyledinElif de simdi tarot bakti, gercekten cok sempatik bi kiz.
Direk esin o kadinla bir evde olucak dedi, ama bu cok pisman olucak, nisan mayis gibi sana gelmek isticek geri dedi.
Baktiran baska varsa söyleyin merak ediyorum
Ben hiç buraya girmeyen bir arkadaşıma denettircem ya çok merak ettim bakalım ona nedicek. Hiç alakası olmayan biri burayla telini bana özelden atarmısınız belkide biliyodur kim bilir :)Bir Elmira vardı hey gidi, hatta Bir de ekürisi Ramek vardı.. Hatırlayan arkadaşlarım vardır... Hangisi Elmira hangisi Ramek diye.... Uzun bir tartışma olmuştu forumda... Hatta ikisinin seslerini karşılaştıranlar vardı... Tarihe not düşülsün
Canım ben baktırmadım ve bende telefon numarası yokBen hiç buraya girmeyen bir arkadaşıma denettircem ya çok merak ettim bakalım ona nedicek. Hiç alakası olmayan biri burayla telini bana özelden atarmısınız belkide biliyodur kim bilir :)
Cok iyi fikir...Ben hiç buraya girmeyen bir arkadaşıma denettircem ya çok merak ettim bakalım ona nedicek. Hiç alakası olmayan biri burayla telini bana özelden atarmısınız belkide biliyodur kim bilir :)
Ben sordum, zaten biliyordum. Şimdiye kadar arzu abla hariç herkez hayır çıkamıcaklar dedi.E zaten ev tutmamışmıydı. Birde senmi söyledin
Benim şahsen inancım kalmadı artık o yüzden ben denettirmeden baktırmamKızlar, ben arzu diye başka birine baktırdım, almanyadaki değil bu. Özelden tavsiye ettiler, beyin dalgalarıyla bakıyormuş, kendisi normalde beyin cerrahiymis.
bana bu ikisi evlenicek dedi. Hatta kiz ona kocasi gözüyle bakiyor, ve öyle biseyki, bunlarda evli enerjisi geliyor; sende degil dedi.
Ben eminim büyüye inanmiyorsun ama, büyü var dedi..
Şimdi oda burayı okudu desem, kk geldiğimi söylemedim. Arkadaşdan aldım numaranı dedim. Ama herşeyi bildi. Hatta kızı 17 Eylül de tanımış dedi. Ben 15 eylülde tanıştıklarını biliyorum.
Yeni araba almıştık o gün, kız demişti bana, bu arabayı ilk aldığınız gün, dükkana gelmişti, ozaman ilk onu gördüm dedi.
Moralim çok bozuldu
Beyin cerrahı falcılıkmı yapıyorKızlar, ben arzu diye başka birine baktırdım, almanyadaki değil bu. Özelden tavsiye ettiler, beyin dalgalarıyla bakıyormuş, kendisi normalde beyin cerrahiymis.
bana bu ikisi evlenicek dedi. Hatta kiz ona kocasi gözüyle bakiyor, ve öyle biseyki, bunlarda evli enerjisi geliyor; sende degil dedi.
Şimdi oda burayı okudu desem, kk geldiğimi söylemedim. Arkadaşdan aldım numaranı dedim. Ama herşeyi bildi. Hatta kızı 17 Eylül de tanımış dedi. Ben 15 eylülde tanıştıklarını biliyorum.
Yeni araba almıştık o gün, kız demişti bana, bu arabayı ilk aldığınız gün, dükkana gelmişti, ozaman ilk onu gördüm dedi.
Moralim çok bozuldu
Kızlar, ben arzu diye başka birine baktırdım, almanyadaki değil bu. Özelden tavsiye ettiler, beyin dalgalarıyla bakıyormuş, kendisi normalde beyin cerrahiymis.
Moralim çok bozuldu
Selam, Elif in telefonunu yollar mısın?Kızlar, ben arzu diye başka birine baktırdım, almanyadaki değil bu. Özelden tavsiye ettiler, beyin dalgalarıyla bakıyormuş, kendisi normalde beyin cerrahiymis.
Moralim çok bozuldu
ben de şöyle biliyorum. islamda evlisiniz diyelim allah katında başkasıyla cima ederse karsı taraf evlilik düşmüş gorunuyor ruhani katta.Evlilik devam etse de kismetten dusmus olabilir, oyle olursa evli oldugunu goremeyebilir sanirim. Bana da bir falci bunu soylemisti, kismetten dusme durumu oluyor siz imzada evli olsaniz da evlilik bagi kalkmis oluyor demek ki eger bosanma ve ayrilik asamasindaysalar boyle bir sey olmus olabilir. Bir kisi de kismetinizde cikiyorsa bbosanma gerceklesiyor sonrasinda zaten
online koçluğu nasıl oluyor ? internet sosyal medya yonetıcılıgı gibi mi?Ben isvicre ve almanyada, online koclugu yapiyorum canim, internet üzeri, günde 3-4 saat telefonda konusuyorum, aylik gelirim ise 10-15.000€ kadar.
Sirketi ben kurmustum. Yani bildi kiz
Öyle şey olurmu canım ya ne saçma şey sanki ilahi katı görüyorlar. Yani onuda bilemiyorlarsa artık yani en fazla der iki kadın var biri karısı biri metresi der yaniben de şöyle biliyorum. islamda evlisiniz diyelim allah katında başkasıyla cima ederse karsı taraf evlilik düşmüş gorunuyor ruhani katta.
evet öyle gercekten. bizim madde dünyasında evli oldugumuz degil birlikte olunan kişi görünüyormuş. eskiden çok hocalara işlem yaptırmıştım öyle söylemişlerdi. hatta şöyle bir detay var o ruhanilerin de kafası karışıyordu. evli olmayınca işlem yaptırtmıyorlardı. neyse çok girmiyim bu konulara ben..Öyle şey olurmu canım ya ne saçma şey sanki ilahi katı görüyorlar. Yani onuda bilemiyorlarsa artık yani en fazla der iki kadın var biri karısı biri metresi der yani
Saçma işte yani bir nikah varya kağıt üzerinde bitmiş olsun bitmemiş olsun bunu görür falcı çünkü ortada somut bir durum var ruhanilerin kafası falan karışmaz onları biz göremiyoruz perde var bizim gözümüzde onlar herşeyi biliyor. Afedersin tuvalete bile gittiğimizi yediğimizi içtiğimizi bilip vesvese veren bir varlık bi adamın kağıt üzerinde nikahlı olduğunumu bilemicek. Bide bu çıktı soruyosun sevgilisi yok diyo var diyosun yok ben görmedim duygu alamadım yav duygu alamadında yanında olduğunu gezip dolaştığını yatıp kalktığınıdamı bilemedin. Şunu diyolar ama peşinde bi kız olduğunu biliyorlar, yada yeni biri gelecek diyolar bunu biliyosun kanlı canlı yan yana adamla kadını bilemiyorsun zırvalık buna asla inanmamevet öyle gercekten. bizim madde dünyasında evli oldugumuz degil birlikte olunan kişi görünüyormuş. eskiden çok hocalara işlem yaptırmıştım öyle söylemişlerdi. hatta şöyle bir detay var o ruhanilerin de kafası karışıyordu. evli olmayınca işlem yaptırtmıyorlardı. neyse çok girmiyim bu konulara ben..
kiz nerden buluyosn bu falcilariArkadaslar ben buldum
Birinii cok iyi bakti, Instagram tarotoloji bilimi,
Kiz 100 tl ye bakiyor, yemin ederim, sizin iliskinizinin bitis sebebi a ve y harfleri bi insan yüzünden yazdi. dogru
ve bunlarin bir eve ciktigini kendi kendine gördü. Sok oldum. Birde 3 ay bakabiliyormus, sonrasina bidaha bakmak lazimmis. 3 ayda dönüs yok dedi
kahve ve fal bakiyo bu arada.
Ve gercekten cok uzun ve net bakti. Ben bayildim
kiz nerden buluyosn bu falcilaribattk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?