Valla elifi sen önerdin, arzu yu da ezgicik önerdi
Instagram sayfasının tam adı ne ben bulamadım?Valla elifi sen önerdin, arzu yu da ezgicik önerditarotoloji yi de kizlarsoruyor da önerdiler, hatta sorum hala orda duruyor akliniza bisey gelmesin yani
Tarotoloji, Falcı Alen olan mı?Valla elifi sen önerdin, arzu yu da ezgicik önerditarotoloji yi de kizlarsoruyor da önerdiler, hatta sorum hala orda duruyor akliniza bisey gelmesin yani
Hayir taratoloji bilimi 5200 takipcisi varTarotoloji, Falcı Alen olan mı?
Galiba o kıza bende baktırmıştım hatta gitmiştim bu istiklalde ofisi verdı uzun siyah saçlı 30 lu yaşlarda toplu bir kız ritüel, tütsü, mum VS ayaklarında olan anı eh işte bilen gerisi uydurma idi. Hatta farklı isimler kullanıyordu ismini bile unuttum ama her duyduğunuzda gitmeyin derim. Artı burada kendinizle ilgili çok bilgi vermeyin. Falcılar burayı takip ediyor. Kimseye gelirim iyi filan demeyin başınıza çok işler gelir benden söylemesi.Hayir taratoloji bilimi 5200 takipcisi var
Galiba o kıza bende baktırmıştım hatta gitmiştim bu istiklalde ofisi verdı uzun siyah saçlı 30 lu yaşlarda toplu bir kız ritüel, tütsü, mum VS ayaklarında olan anı eh işte bilen gerisi uydurma idi. Hatta farklı isimler kullanıyordu ismini bile unuttum ama her duyduğunuzda gitmeyin derim. Artı burada kendinizle ilgili çok bilgi vermeyin. Falcılar burayı takip ediyor. Kimseye gelirim iyi filan demeyin başınıza çok işler gelir benden söylemesi.
Ben bir erkeğin uğruna ankarada dolandırıcı bir işlemcinin eline düştüm ve çok zor yakamı kurtardım aman diyeyim.....
Cnm o kadın çok büyük dolandırıcı çok dikkat et bir adamla çete gibiler iş onlar ben duyunca baktırmakyan vazgeçtim. O adamın adına para topluyorlarmış adamın arkadaşları varmış aman diyeyim başın dede girer nosunu filan engelle, sosyal medyada da seni takip etmesin dikkat et o kadını Google da arat bak neler bulacaksın.Yok sarisin zayif bi kiz, funda diye. Tabii Kilo verdiyse bilemem
ha bu arada bu arzu icin burda zamaninda topic acilmis, ayna fali bakan arzu diye, üsküdarda mi ne oturuyormus, orayi bi okuyun isterseniz
o ayna fali sanirsam baska arzu da, bu bana fal bakan arzu hakkinda da konusmuslar orda
Cünki bana da kagida isim yazdirdi, ve harfleri bilmeye calisti, bu falcilarin yaptigi kücük bir bilmece onu biliyoruz zaten. Banada üniversite falan bitirdigini söyledi, bir kac dil bilIyormus. Ordan bakin, reklam mi, ciddimi bilemedim. Insallah reklamdir, cünki söyledikleri ciksin istemiyorum
Cnm o kadın çok büyük dolandırıcı çok dikkat et bir adamla çete gibiler iş onlar ben duyunca baktırmakyan vazgeçtim. O adamın adına para topluyorlarmış adamın arkadaşları varmış aman diyeyim başın dede girer nosunu filan engelle, sosyal medyada da seni takip etmesin dikkat et o kadını Google da arat bak neler bulacaksın.
Nm ben onunla mart gibiydi tanıştım hatta çok geveze bir kadın insan sevgisi vs bahsediyor benimde birileri uyardı biz herkesi iyi zannediyoruz maalesef arkasında erkek olan ve kendi adını hesaplarında kullanmayan birine ne derece güvenilir beni dolandıran Ankara'daki pislik kadında oğlunun adını kullanıyordu şikayet edenler olmuş hepsi içinde oğlunum sevgilileri para gönderdi demişeminmisin ayni kisi oldugundan? Bak kadina parasini gec yolladim, daha yazmadi param
Nerde kaldi diye, yani nasil dolandircakki? Bisey de demedi bana hic
Cnm sen dikkatli olFacebook da nr sini arattim, arzuhan isik diye biri cikti, hatta kanal t de falan cikmis. Ya bu kadın gerçekten çok iyi bakıyo, yada senin dediğin doğru. Ama no, orda diğer üsküdar lı arzu yazan yerdeki no ile aynı
C
Nm ben onunla mart gibiydi tanıştım hatta çok geveze bir kadın insan sevgisi vs bahsediyor benimde birileri uyardı biz herkesi iyi zannediyoruz maalesef arkasında erkek olan ve kendi adını hesaplarında kullanmayan birine ne derece güvenilir beni dolandıran Ankara'daki pislik kadında oğlunun adını kullanıyordu şikayet edenler olmuş hepsi içinde oğlunum sevgilileri para gönderdi demiş
Yanlış anlama beni bende fal bağımlısıyım ama hislerime güvenip araştırmadan baktırmıyorum artık piyasa çok tehlikeli ve falcılar buraya giriyor bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?