İstanbul'da Fal - Falcılar

Y ysmnsyk ya canım bide sana bu özelden sürekli falcı atanlar kim yıllardır burda üyeyiz bize niye atmıyolar seni bulup şöyle biri var dene diyo olabilirler dikkatli ol biz hiç duymadık bu dediğin kişileri anlamadım ben

Valla elifi sen önerdin, arzu yu da ezgicik önerdi tarotoloji yi de kizlarsoruyor da önerdiler, hatta sorum hala orda duruyor akliniza bisey gelmesin yani

Kizlar, benim bi Fikrim var. Iyi bi falci bulunca, aramizda kura cekelim, gitsin birisi baksin. 2. kisi de dogru derse digerleri gitsin, ne dersiniz? Bu sekilde tüm falcilara para kaptirmayiz.
Mesela bende taratoloji bildi, aranizdan birisini secin, ondada bilirse diger herkes gitsin.

arzu bende bildi, bir kisi secin ondada bilirse diger kisilerde gitsin. Arzu burdami okudu emin degilim ama. Ister istemez ondada icime süphe girdi. Cünki aradigimda bana „ben beyin cerrahiyim, kadinlar klübünde beni herkes tanir“ falan dedi.
Demem oki, cok tatli bi kadindi, günahina girmek istemiyorum, ama sonradan düsündüm, beyin cerrahinin fal la ne isi olur? Ve ben ona burdan geldigimi de bastan söylemedim. Ve benimle birden almanca konustu, dedimki almanca bildigimi nerden biliyorsun? His ettim dedi....
Ha ama cok sasirtici bir detail bildi, esin o kadini 17 eylül de falan tanimis dedi,
ve ben 15 eylül falan o civarda tanidigini biliyorum.

Böylelikle okadar para harcamazsiniz, yazik günah, 100 tl ona 200 tl buna cok fazla.

elif bende bildi, onu heidi önermisti, bir kisi daha baktirsin, ondada bilirse iyidir. Elifin buraya baktigina kesinlikle inanmiyorum, cünki o burasi haric seyler de bildi, ve fal bakarmis gibi bakti.

enerji meselesi falan bence falcilarin bilemeyince uydurdugu bir bahanesi. Okadar para veriyoruz, bilemeyince enerjim tutmadi diyorsa; paranizi da geri yollasinlar
O halde.
Birde baktirirken agzinizdan laf vermeyin „aaa evet dogru“ yada „hayir yanlis“‘demeyin.

size soru sorarsalar cevap vermeyin, sizin görmeniz lazim degilmi deyin. Ben hep öyle yapiyorum.

Son düzenleme:
Birde bana özelden cok yazmissiniz elifin no su icin, heidi bana önermisti onu, tekrar diyorum, reklam falan yapmiyorum.

cünki burda gecmiste öyle seyler olmus, ve bi kez ben leyla yi önerdigimde de bana herkes reklam falan yapiyorsun demislerdi. Kadin bende cok iyi bildi, napiyim? Ama diger kisilerde bilememis. Demekki bende tutturdu. O yüzden ister istemez insanin icine öyle süphe giriyor, benimde girdi, bazi falcilar kasitli önerilmis gibi. Ben artik falciya giderken kesinlikle burdan geldigimi söylemicem.

Hayir taratoloji bilimi 5200 takipcisi var
Galiba o kıza bende baktırmıştım hatta gitmiştim bu istiklalde ofisi verdı uzun siyah saçlı 30 lu yaşlarda toplu bir kız ritüel, tütsü, mum VS ayaklarında olan anı eh işte bilen gerisi uydurma idi. Hatta farklı isimler kullanıyordu ismini bile unuttum ama her duyduğunuzda gitmeyin derim. Artı burada kendinizle ilgili çok bilgi vermeyin. Falcılar burayı takip ediyor. Kimseye gelirim iyi filan demeyin başınıza çok işler gelir benden söylemesi.
Ben bir erkeğin uğruna ankarada dolandırıcı bir işlemcinin eline düştüm ve çok zor yakamı kurtardım aman diyeyim.....

Yok sarisin zayif bi kiz, funda diye. Tabii Kilo verdiyse bilemem

ha bu arada bu arzu icin burda zamaninda topic acilmis, ayna fali bakan arzu diye, üsküdarda mi ne oturuyormus, orayi bi okuyun isterseniz

o ayna fali sanirsam baska arzu da, bu bana fal bakan arzu hakkinda da konusmuslar orda

Cünki bana da kagida isim yazdirdi, ve harfleri bilmeye calisti, bu falcilarin yaptigi kücük bir bilmece onu biliyoruz zaten. Banada üniversite falan bitirdigini söyledi, bir kac dil bilIyormus. Ordan bakin, reklam mi, ciddimi bilemedim. Insallah reklamdir, cünki söyledikleri ciksin istemiyorum

Cnm o kadın çok büyük dolandırıcı çok dikkat et bir adamla çete gibiler iş onlar ben duyunca baktırmakyan vazgeçtim. O adamın adına para topluyorlarmış adamın arkadaşları varmış aman diyeyim başın dede girer nosunu filan engelle, sosyal medyada da seni takip etmesin dikkat et o kadını Google da arat bak neler bulacaksın.

eminmisin ayni kisi oldugundan? Bak kadina parasini gec yolladim, daha yazmadi param
Nerde kaldi diye, yani nasil dolandircakki? Bisey de demedi bana hic

Facebook da nr sini arattim, arzuhan isik diye biri cikti, hatta kanal t de falan cikmis. Ya bu kadın gerçekten çok iyi bakıyo, yada senin dediğin doğru. Ama no, orda diğer üsküdar lı arzu yazan yerdeki no ile aynı

C
eminmisin ayni kisi oldugundan? Bak kadina parasini gec yolladim, daha yazmadi param
Nerde kaldi diye, yani nasil dolandircakki? Bisey de demedi bana hic
Nm ben onunla mart gibiydi tanıştım hatta çok geveze bir kadın insan sevgisi vs bahsediyor benimde birileri uyardı biz herkesi iyi zannediyoruz maalesef arkasında erkek olan ve kendi adını hesaplarında kullanmayan birine ne derece güvenilir beni dolandıran Ankara'daki pislik kadında oğlunun adını kullanıyordu şikayet edenler olmuş hepsi içinde oğlunum sevgilileri para gönderdi demiş

Facebook da nr sini arattim, arzuhan isik diye biri cikti, hatta kanal t de falan cikmis. Ya bu kadın gerçekten çok iyi bakıyo, yada senin dediğin doğru. Ama no, orda diğer üsküdar lı arzu yazan yerdeki no ile aynı
Cnm sen dikkatli ol

Yanlış anlama beni bende fal bağımlısıyım ama hislerime güvenip araştırmadan baktırmıyorum artık piyasa çok tehlikeli ve falcılar buraya giriyor bilgin olsun

Bu cümleler yasak olabilir ama millet çete oluşturmuş inan bu dediklerime bizzat yaşadım

Nerde okuyabilirim bunu? Google da falci arzu yazdim da, birsürü arzu var.
Cünki bana gercekten cok olumsuz konustu, fakat herseyi de bildi.
Yani dolandirici olabilir, ama dediklerine sastim
Kaldim, burdan geldigimi söylemedim
Ben ona, ama sok oldum biraz.

dedikleri cikiyormu haberin varmi?

Yanlış anlama beni bende fal bağımlısıyım ama hislerime güvenip araştırmadan baktırmıyorum artık piyasa çok tehlikeli ve falcılar buraya giriyor bilgin olsun

yokk uyardigin icin cok sagol, gercekten. Tanimiyorum, bana da ezgicik önerdi, ertesi gün falan aradim, kadin lap lap lap herseyi söyledi.
Ve ben kadina, no nu arkadastan aldim demistim.
o yüzden hakkimda nasil okadar sey bildi, tarih marih bi garip oldum

ezgicik de ordaki yorumlara yazdim, oda galiba ordan almis no sunu, cünki oda yorumlamis diger tarafta
o yüzden hakkimda nasil okadar sey bildi, tarih marih bi garip oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…