İstanbul'da Fal - Falcılar

vay be korkunç cidden :/

I

leyla bana dedikleri maalesef cikti... tek 1 kez bakamadi, oda birdaha esinle kavga yok dedi, ve o dogru degildi
Ama 20 faldan 16-17 tanesi cikmistir. 100% bilmiyor, ama önemli seyler cikiyor.
Mesela bana artik oda diyor, bitti, kesinlikle dönmücek diye.. ilk kez böyle diyor, eskiden de biz nisanliyken büyük bir ayrilik vardi aramizda, birde agustoz ayinda, orda da bana dönücek rahat ol diyordu hep..

hatta agustoz da leyla hakkinda burda bahs etmistim, döncek diyo diye, ve döndü baristik. Hatta bu hafta istanbula yanina gelicek özür dilemek icin dedi, öyle de oldu. Ama dedigim gibi ilk kez bana dönmücek diyor. Ve sanirsam hakli.

ayriyetten benim kiz arkadasima leyla 12. ayda ayrilcaksin demisti, ve kiz 11. ayin sonunda esiyle kavga edip ayrildilar. Yemin ederim su an herkes sanki ayni sorunu yasiyor

Son düzenleme:
Artık devir değişti ilişkilerde öyle...
Leyla konusuna gelince aslında ben beğenmiştim anda iyiydi ama gelecekte bir önemsiz konuyu bildi gerisi çıkmadı keşke çıksaydı hemde falıda ekonomik baktırdım sürekli

evet o ucuz, bence leylanin gününü yakalamak lazim. Cünki bazi bir iki fali tamamen alakasizdi, artik yoruluYor mu, o gün enerjisi mi düsük bilmiyorum...

sen leyla da telde mi baktirdin yoksa yüz yüzemi? Cünki ben sanki yanina gidince daha iyi bakiyor gibi geldi bana.

Ya benim
Icime bisey düstü, tüm denemek istediginiz falcilari bana yazin, ben ablami arattiricam ona fal baksin hepsi , bakalim „3 cocugu oldugunu ve evliliginin cok güzel
Gittigini“ bilicekmi Elmira ile arzu ordan anlariz..

Ben gitmiştim Eylül gibiydi

Selam kızlar ben hatice, burda elmira çok önerilmiş, ben onda fal baktirmak istiyorum,

2 kızım var, bu benim 2. evliliğim, cocuklar ilk eşimden, maalesef bir trafik kazasında babalarını kaybetti kızlarım.

İkinci eşimden şu an hamileyim, ve eşim kızlarımı çok hor görmeye başladı, ben boşanmayı düşünüyorum, çünki kızlarıma kimse el kaldıramaz... Bunun için baktırmak istedim. Ilerde de eşim böyle olurmu diye. Aklım çok karışık... arzu ya mi yelize mi yoksa elmirayami gidiyim sizce? Maddi bütçem fazla yok, o yüzden emin olmak istiyorum gitmeden evvel

Ben Nisan ayında baktırmıştım... Tavsiye vermem ben, ama yine de çok kişiye baktırmayın bence... Herkesin enerjisi farklı

Varlıklarla bakanlar daha değişik oluyor.. Onların da enerjisi bakan kişiyle birlikte, baktırana geçiyor bence.. Ben baktırmıyorum artık rahatım, yalnız çok iyi biri olursa belki

Bu arasa Nihal
Varlıklarla bakanlar daha değişik oluyor.. Onların da enerjisi bakan kişiyle birlikte, baktırana geçiyor bence.. Ben baktırmıyorum artık rahatım, yalnız çok iyi biri olursa belki
Uykusuzluk, kabus, işlerin rast gitmemesi gibi şeyler oluyor. Çok kişiye baktırınca insanın enerji alanı kirlenebiliyor. Sıkıntılı işler. Güvenmedikçe çok da denememek lazım neticede sırlarımıza da vakıf oluyorlar. Bir de ucret konusunda bir kısmı iyice saçmaladı.

Ya canım söyle diyim seni tahmin etmiş olabilir neden çünkü 1-2haftadır tüm falcıları deniyorsun dimi ve burada arka arkaya yazıyorsun şunu denedim bunu denedim. Mesela Elif’i önerdim hemen bana yazdın hatırla denedim diye hangi ara denedin :)) Tanin demem oki zaten şuan falcılar senin arayacağını tahmin ediyordur buradaki. Bi soru sorar sana mesela Almanca konuşur çözer. Derli evlisin der yada başka kadın var gibi önce bi dener seni baktıki tamam forumdaki kız herşeyi söyler yani bunun için dünyayı keşfetmeye gerek yok. O yüzden takılma ayrıcada kimseye güvenme bak ben yıllardır üyeyim normalde önermedim Elif’i birkaç güvendiğim insanlara şimdi bunu diyince bazıları belki kızacak ama ben saf Enerjisinin bozulmasını istemedim birde kızın cidden burada haberi yok Yasemin’in forumda yazmasına da açıkcası hoşnut olmadım çünkü öyle kafe falcısı değil ailesiyle yaşayan biri rahatsız olabilir ben burada benim gibi zor süreçte olup kandırılan kişilere 1-2kişiye önerdim o. Ama geleceği yine diyorum Allahtan başka kimse tutturamaz çokta bağlanmamak lazım
Mesela ben Zeynebi aradım tekrar 2.sinde farkı konuştu

Aynı şekilde düşünüyorum canım... Ben bazen enerjimin tükendiğini hissediyordum baktırırken

Ben artık bu foruma fal baktırmaktan hayatı kaçıranlar forumu olarak güncellemek istiyorum.
Millet hayat yaşıyo biz hayatı kaçırıyoruz. Bence arkadaş grubu kurup hayatımıza bakalım varsa iyi adaylar onları önerelim birbirimize, tatillere falan gidelim, nebiliyim birsürü şey, yani böyle bir şebeke kurmak bile daha iyi yararlı olur
Ben artık baktırmıyorum işte en son Zeynep’ti oda 2.falda tam tersi konuştu. O yüzden kimseye güvenmiyorum artık.

y
Rahatsızlığın nedeni ne yazık ki insanların niyetlerini bozmaları bence .Çok para kazanmak uğruna millettin duyguları,umutları artı psikolojileriyle oynuyorlar
Not;bazı kişile için direk olumsuz yazıyorsam kusura bakmayın kimsenin canı yansın istemem .Benim canım çok yandı ankarada bu yüzden gerçekten falcı takımına bir yere kadar güvenmek gerek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…