İşyerinden arkadaşımın kızkardeşinden öğrendim o ve arkadaşı baktırmıştı bende kadını aramıştım ama konuşmalarından birde araştırınca vazgeçtim
Ayrıca varlıklar için anı bilmek çok kolay evinizin içine kadar dolaşabiliyorlar bunda ne varki? Sonuç hiç.....
Uydurma duruma göre analiz bir ara ben bunlara çok batmıştım tecrübeliyim.
Bisey sorucam; sana olumlumu, yoksa olumsuz mu konustu?anladım. hakkımızda hayırlısı olsun canım.
ICnm bu tür insanların malum varlıkları var anı da bilsinler artık bir zahmet beni etki altına alan o iblis kadın ve prtağıda öyleydi bunların varlıkları anda yolculuk yapıyor ama geleceğe gidemezler yasak çünkü artı geleceği bilenler çok çok anderdir bak eğer baktırmadıysan mirayı bir dene hem ucuz 58tl idi en son hemde yakın gelecekte çıkıyor symbol nişantaşı instagramda yönlendiriyorlar orada fulyada iyi aslında senin bir ara önerdiğin şu leylada anı iyi biliyor ama gelecek yok işte.....
Bu arada şu elifin nosunu bende bir ara almıştım galiba bişeyler biliyor mu? Bak onu iyi olarak duymuştum
Artık devir değişti ilişkilerde öyle...I
leyla bana dedikleri maalesef cikti... tek 1 kez bakamadi, oda birdaha esinle kavga yok dedi, ve o dogru degildi
Ama 20 faldan 16-17 tanesi cikmistir. 100% bilmiyor, ama önemli seyler cikiyor.
Mesela bana artik oda diyor, bitti, kesinlikle dönmücek diye.. ilk kez böyle diyor, eskiden de biz nisanliyken büyük bir ayrilik vardi aramizda, birde agustoz ayinda, orda da bana dönücek rahat ol diyordu hep..
hatta agustoz da leyla hakkinda burda bahs etmistim, döncek diyo diye, ve döndü baristik. Hatta bu hafta istanbula yanina gelicek özür dilemek icin dedi, öyle de oldu. Ama dedigim gibi ilk kez bana dönmücek diyor. Ve sanirsam hakli.
ayriyetten benim kiz arkadasima leyla 12. ayda ayrilcaksin demisti, ve kiz 11. ayin sonunda esiyle kavga edip ayrildilar. Yemin ederim su an herkes sanki ayni sorunu yasiyor
Artık devir değişti ilişkilerde öyle...
Leyla konusuna gelince aslında ben beğenmiştim anda iyiydi ama gelecekte bir önemsiz konuyu bildi gerisi çıkmadı keşke çıksaydı hemde falıda ekonomik baktırdım sürekli
Ben gitmiştim Eylül gibiydievet o ucuz, bence leylanin gününü yakalamak lazim. Cünki bazi bir iki fali tamamen alakasizdi, artik yoruluYor mu, o gün enerjisi mi düsük bilmiyorum...
sen leyla da telde mi baktirdin yoksa yüz yüzemi? Cünki ben sanki yanina gidince daha iyi bakiyor gibi geldi bana.
Uykusuzluk, kabus, işlerin rast gitmemesi gibi şeyler oluyor. Çok kişiye baktırınca insanın enerji alanı kirlenebiliyor. Sıkıntılı işler. Güvenmedikçe çok da denememek lazım neticede sırlarımıza da vakıf oluyorlar. Bir de ucret konusunda bir kısmı iyice saçmaladı.Varlıklarla bakanlar daha değişik oluyor.. Onların da enerjisi bakan kişiyle birlikte, baktırana geçiyor bence.. Ben baktırmıyorum artık rahatım, yalnız çok iyi biri olursa belki
Ya canım söyle diyim seni tahmin etmiş olabilir neden çünkü 1-2haftadır tüm falcıları deniyorsun dimi ve burada arka arkaya yazıyorsun şunu denedim bunu denedim. Mesela Elif’i önerdim hemen bana yazdın hatırla denedim diye hangi ara denedin :)) Tanin demem oki zaten şuan falcılar senin arayacağını tahmin ediyordur buradaki. Bi soru sorar sana mesela Almanca konuşur çözer. Derli evlisin der yada başka kadın var gibi önce bi dener seni baktıki tamam forumdaki kız herşeyi söyler yani bunun için dünyayı keşfetmeye gerek yok. O yüzden takılma ayrıcada kimseye güvenme bak ben yıllardır üyeyim normalde önermedim Elif’i birkaç güvendiğim insanlara şimdi bunu diyince bazıları belki kızacak ama ben saf Enerjisinin bozulmasını istemedim birde kızın cidden burada haberi yok Yasemin’in forumda yazmasına da açıkcası hoşnut olmadım çünkü öyle kafe falcısı değil ailesiyle yaşayan biri rahatsız olabilir ben burada benim gibi zor süreçte olup kandırılan kişilere 1-2kişiye önerdim o. Ama geleceği yine diyorum Allahtan başka kimse tutturamaz çokta bağlanmamak lazımHayir ismimi söyledim de, burdaki ismimi söylemedim tabiiki. Ama buraYi okumadan baktiysa eger, kahin gibi bisey. Ben hep fal baktirirken ses kaydi alirim,
kadin herseyi en ufak ayrintisina kadar bana söyledi.
Tek süphe ettigim 2 yer oldu; biri, kadin kendi kendine „kadinlar klübünde en iyi falci sectiler beni“ dedi. Ben Forum falan hic dememistim, orda bi oyuna gelmis gibi his ettim kendimi,
birde durduk yere almanca konustu, ve benim türkcem cok güzeldir, kimse anlayamaz almanyadan geldigimi. Sonra ben sorunca, nerden anladin almanyadan oldugumu diye „his ettim“ dedi. Bilmiyorum artik
Aynı şekilde düşünüyorum canım... Ben bazen enerjimin tükendiğini hissediyordum baktırırkenBu arasa Nihal
Uykusuzluk, kabus, işlerin rast gitmemesi gibi şeyler oluyor. Çok kişiye baktırınca insanın enerji alanı kirlenebiliyor. Sıkıntılı işler. Güvenmedikçe çok da denememek lazım neticede sırlarımıza da vakıf oluyorlar. Bir de ucret konusunda bir kısmı iyice saçmaladı.
aynenBurada bi şeyler beni rahatsız ediyor ama hadi bakalım.
Rahatsızlığın nedeni ne yazık ki insanların niyetlerini bozmaları bence .Çok para kazanmak uğruna millettin duyguları,umutları artı psikolojileriyle oynuyorlar
Ne tesadüf benideBurada bi şeyler beni rahatsız ediyor ama hadi bakalım.
Purring Hanımcım... Aynı düşüncedeyim... Dur bakalım diyorum... Ve mazi kalbimde yaradırBurada bi şeyler beni rahatsız ediyor ama hadi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?