İstanbul'da Fal - Falcılar

Olay çözüldüğüne göre normal halimize dönebiliriz. Çok fazla fal baktırmak kafa karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor maalesef. Ayrıca ‘bunu nasıl bildi yaa’ dediğim çoğu kişinin gelecek için söyledikleri hiç çıkmadı. Bazıları çok iyi akıl okuyor ya da 3 harflileri çok iyi çalışıyor Çarpılıcam bi de.
Bir falımdan sonra günlerce uyuyamadığım olmuştu ama dedikleri hiç çıkmadı, o yüzden çok da üstünde durup hayatı zindan etmeyin kendinize.

Ya bende ondan şüphelendim acaba telefonu hack edebiliyorlarmış öyle birşey varmı ya ama bilemez o detayları telepati dedi ya nasıl bilebilir zamanı ya bana öyle bişey dediki şok oldum ben acaba akılmı okuyo uff ya. Ben burda hiç zamandan bahsetmedim tam zamanı söyledi ya tam ve olayı ama sorun ne benim beynimde bu ben öyle düşünüyorum acaba bilinç altımı

İnşallah çıkmaz

cnm bu fal bakan sanırım ücretsiz onlarda dinliyor vs .....diyorlar

eğer ankaradan sılaya gittiysen aynen öyle akıl okuma

sıla beni 3 yıl oyaladı akıl okuyarak ha geldi ha gelecek .....

Bu arada, arzu galiba gercekten su „üsküdarda ayna fali bakan arzu“ diye bahs ettikleri kisi, forumda ararsaniz bulursunuz.
Birde tuhaf olani „beyin cerrahiyim“ falan diyor.
Yani sacma, beyin cerrahinin falla ne ilgisi olur degilmi? Ama orayi atti falan kendi egosu icin böyle bi yalan söyledi diyelim, gerisi? Pat pat pat söyledi; ve gercekten acimasizca söylüyor; meraklanip aramadan önce gercekten iyi düsünün, cünki ben kac gündür moralim bozuk geziyorum

Bende sana dedim ya bendede tam tarih bildi, günü gününe, bende bahs etmedim burda tarihden, o söyledikten sonra burda yazdim

cnm ne cerrahı ya o muhtelif şeylerle kaç kişiyi kandırmış .şu an müsait olsam araştırıp atarım da çocuklar durmuyor(ablamın)

Ya bu arzunun kadınlar kulübünde en iyi falcı seçtiler beni hikayesi nedir? Yıllardır buradayım, öyle bi yarışma düzenlemedik Neye göre kime göre en iyi falcıymış anlamadım. Bu kadar büyük konuşanlar sonradan fos çıkıyor genelde

Ben Arzu diye bir falci ilk defa duydum cok falcinin adi gecti ama

valla beyin cerrahiyim, biyoenerji uzmaniyim, beyin dalgalarina girebiliyorum, bir kac dil biliyorum, bir kac üniversite bitirdim diye birsürü sey anlatti.

ben hatta ilk 10 dakka sonra kapatmak istedim, cünki hani harf söyleYerek isim bilmeye calisti, fos dedim icimden.

sonra bi anlatmaya basladi agzim acik, gözüm yaşlı dinledim.

eğer ankaradan sılaya gittiysen aynen öyle akıl okuma
Ya Sıla ablayı biliyorum ama bukadar detay vermez Sıla abla kısa tek kelime halinde bunu görsen anlarsın. Yani olamaz böyle bişey kadın zaten diyoki benim işim bu değil asıl işi bu gizli kayıp vs böyle olurya suçluların artık yakan söyleyip söylemediğinimi biliyo bilemedim. Ama yani ben ilk defa böyle bişey görüyorum sanki ben konuşmalarımı zihnimdeki herşeyi takır takır söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…