elif yazacaktım yanlış oldu kucağımda yiğenim varda
Ya bende ondan şüphelendim acaba telefonu hack edebiliyorlarmış öyle birşey varmıYa ama arzu da, öyle seyler söylemirmi ya, Yüregime indi. Ve öyle seyler bildiki, bende kadini arastirmak istedim. Yani bana söylediklerini bilmesi icin, ya beni aylarca Stalk etmesi lazim, Yada telefonumu hack etmis olmasi lazim. Agustoz ayinda olan seyi bildi ya. Hem burdada yazmistim agustozda, dedim ya okuyor burayi, ve üstüne ekleyip tutturuyo, yada iste iyi falci dedim, ama heidi dede herseyi bilmis ben aglamak istiyorum
İnşallah çıkmazOlay çözüldüğüne göre normal halimize dönebiliriz. Çok fazla fal baktırmak kafa karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor maalesef. Ayrıca ‘bunu nasıl bildi yaa’ dediğim çoğu kişinin gelecek için söyledikleri hiç çıkmadı. Bazıları çok iyi akıl okuyor ya da 3 harflileri çok iyi çalışıyorÇarpılıcam bi de.
Bir falımdan sonra günlerce uyuyamadığım olmuştu ama dedikleri hiç çıkmadı, o yüzden çok da üstünde durup hayatı zindan etmeyin kendinize.
cnm bu fal bakan sanırım ücretsiz onlarda dinliyor vs .....diyorlarYa bende ondan şüphelendim acaba telefonu hack edebiliyorlarmış öyle birşey varmıya ama bilemez o detayları telepati dedi ya nasıl bilebilir zamanı ya bana öyle bişey dediki şok oldum ben acaba akılmı okuyo uff ya
eğer ankaradan sılaya gittiysen aynen öyle akıl okumaYa bende ondan şüphelendim acaba telefonu hack edebiliyorlarmış öyle birşey varmıya ama bilemez o detayları telepati dedi ya nasıl bilebilir zamanı ya bana öyle bişey dediki şok oldum ben acaba akılmı okuyo uff ya
tamam cnm doğru kişi o zamanYok elifi bana heidi önermisti, ukala hic degil aksine tatli dilli biri
Bende sana dedim ya bendede tam tarih bildi, günü gününe, bende bahs etmedim burda tarihden, o söyledikten sonra burda yazdimYa bende ondan şüphelendim acaba telefonu hack edebiliyorlarmış öyle birşey varmıya ama bilemez o detayları telepati dedi ya nasıl bilebilir zamanı ya bana öyle bişey dediki şok oldum ben acaba akılmı okuyo uff ya. Ben burda hiç zamandan bahsetmedim tam zamanı söyledi ya tam ve olayı ama sorun ne benim beynimde bu ben öyle düşünüyorum acaba bilinç altımı
cnm ne cerrahı ya o muhtelif şeylerle kaç kişiyi kandırmış .şu an müsait olsam araştırıp atarım da çocuklar durmuyor(ablamın)Bu arada, arzu galiba gercekten su „üsküdarda ayna fali bakan arzu“ diye bahs ettikleri kisi, forumda ararsaniz bulursunuz.
Birde tuhaf olani „beyin cerrahiyim“ falan diyor.
Yani sacma, beyin cerrahinin falla ne ilgisi olur degilmi? Ama orayi atti falan kendi egosu icin böyle bi yalan söyledi diyelim, gerisi? Pat pat pat söyledi; ve gercekten acimasizca söylüyor; meraklanip aramadan önce gercekten iyi düsünün, cünki ben kac gündür moralim bozuk geziyorum
sende ciktimi fali?tamam cnm doğru kişi o zaman
yarın baktıracağım yazarım buradansende ciktimi fali?
AMIN!!İnşallah çıkmaz
yok çıkmaz boşa sıkılmaAMIN!!
Ben Arzu diye bir falci ilk defa duydum cok falcinin adi gecti amaYa bu arzunun kadınlar kulübünde en iyi falcı seçtiler beni hikayesi nedir? Yıllardır buradayım, öyle bi yarışma düzenlemedikNeye göre kime göre en iyi falcıymış anlamadım. Bu kadar büyük konuşanlar sonradan fos çıkıyor genelde
Ya bu arzunun kadınlar kulübünde en iyi falcı seçtiler beni hikayesi nedir? Yıllardır buradayım, öyle bi yarışma düzenlemedikNeye göre kime göre en iyi falcıymış anlamadım. Bu kadar büyük konuşanlar sonradan fos çıkıyor genelde
Ben Arzu diye bir falci ilk defa duydum cok falcinin adi gecti ama
Ya Sıla ablayı biliyorum ama bukadar detay vermez Sıla abla kısa tek kelime halinde bunu görsen anlarsın. Yani olamaz böyle bişey kadın zaten diyoki benim işim bu değil asıl işi bu gizli kayıp vs böyle olurya suçluların artık yakan söyleyip söylemediğinimi biliyo bilemedim. Ama yani ben ilk defa böyle bişey görüyorum sanki ben konuşmalarımı zihnimdeki herşeyi takır takır söyledieğer ankaradan sılaya gittiysen aynen öyle akıl okuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?