İstanbul'da Fal - Falcılar

çok çok şaşırdım, o kadın baya iyi bilmişti benide. Y ykbsiz ama geleceği tutturabileceğini sanmıyorum. onun dışında dolandırıcı olsa bile napabilirki canım yani falı baktırdık gitti bundan öte napabilirki?

Arkadaslar dolandirici mi bilmiyorum, öyle bisey de demek kolay,
Ama yemin ederim söyledi bana herseyi, yani belki gercekten böyle iyi bakiyor, sonra güven kazaniyor olabilir.

yemin ederim bakin burdan geldigimi söylemedim, ve hemen de aramadim, tarih bildi diyorum size, normal degildi.
Yani bakin benim instagram da adim eisdiamant, ordan bakarsiniz, yalan konusmadigimi anlarsiniz, ben sadece kadinda agzim acik kaldi. Burda okuduysa yazdiklarimi o diger falcilar gibi bilmiyorum, ama ben su an bayaa tedirgin oldum

Cnm bu tür insanların malum varlıkları var anı da bilsinler artık bir zahmet beni etki altına alan o iblis kadın ve prtağıda öyleydi bunların varlıkları anda yolculuk yapıyor ama geleceğe gidemezler yasak çünkü artı geleceği bilenler çok çok anderdir bak eğer baktırmadıysan mirayı bir dene hem ucuz 58tl idi en son hemde yakın gelecekte çıkıyor symbol nişantaşı instagramda yönlendiriyorlar orada fulyada iyi aslında senin bir ara önerdiğin şu leylada anı iyi biliyor ama gelecek yok işte.....
Bu arada şu elifin nosunu bende bir ara almıştım galiba bişeyler biliyor mu? Bak onu iyi olarak duymuştum

Sende de mi bildi! Burda hakkinda sen biseyler paylastinmi? Tarih falan bildimi sende?

bana esin senden bosanicak, o kadinla evelenicek birde cocuk yapicak dedi, yüregime indi yemin ederim

Öyle deme cnm ben bizzat yaşadım mesajlarımı oku anlarsın. Kendilerine bağlıyorlar anne adı, resim ile çok şeyler olur inan bana hatta ben kredi çektirenler bile şahit oldum

ayriyetten artık benim umudum ve inancım kalmadı. burada isim bilen olsada geçmişi tak tak söyleyen olsa da gelecek tam bir muamma cidden. gelecekle ilgili söylediklerinin hepsi çıkan yok hiç. bu durum beni biraz gerdi açıkçası. ayriyetten Y ysmnsyk ya tek tek harf söyleyip isim bilmek bir numara mıydı? tamamiyle hayal kırıklığına uğradım. :)

Sende de mi bildi! Burda hakkinda sen biseyler paylastinmi? Tarih falan bildimi sende?

bana esin senden bosanicak, o kadinla evelenicek birde cocuk yapicak dedi, yüregime indi yemin ederim
Cnm yaşadıkların çok zor ama kendine yeni bir rota çizsen daha mı iyi acaba?

canım gelecekle ilgili henüz bi şey yok ve çıkacağını da sanmıyorum. isim ve karakter analizinde çok iyi nokta atışı yaptı. durumu bildi. neredeyse her şeyi bildi diyebilirim. ama gelecekle ilgili söylediği şeyin çıkacağını sanmıyorum.

Ay yemin ederim aklim allak bullak oldu, ben fal baktirmicam daha, sinirlerim bozuldu su an, cidden, bu nedir; alt tarafi eglenmek icin, kafa dagitmak icin fal baktiriyoruz, zaten canimiz aciyo, bide bunu dolandiriciliga mi döküYorlar ya anlamiyorum

Yok çıkmıyomuş korkmayın

Aynen cnm ben çok olaylar yaşadım millet ailecek dolandırıcı işleri meslekleri bu

Harf harf dedigin gibi isim bilmesinin ufak bi falci bilmecesi oldugunu biliyorum da,
Ani öyle iyi bildiki, ya bu kadin bu forumu okudu dedim, yada cok feci iyi bi falci dedim. Tam tarih bilmesi cok etkiledi beni ama, allah yukarda, telefonu kapattigimda agladim, ve insallah burda „bende dedikleri cikmadi“ diyen biri olur diye dua ettim

burayı okusa bile sizin aradığınızı nereden bilebilirdiki? burdan geldiğinizi bile söylememişsiniz ve eminim isminizi de söylememişsinizdir.

Ben dolandirici oldugunu tahmin etmiyorum ama, ben kadini aradim, kadin ben daha para bile yollamadan fal bakti. Ve orda kiko yazmis ya, ücreti falin sonunda söyledi diye, bende de öyle, ben sormasam kadin telefonu kapaticakdi.

burayı okusa bile sizin aradığınızı nereden bilebilirdiki? burdan geldiğinizi bile söylememişsiniz ve eminim isminizi de söylememişsinizdir.

Hayir ismimi söyledim de, burdaki ismimi söylemedim tabiiki. Ama buraYi okumadan baktiysa eger, kahin gibi bisey. Ben hep fal baktirirken ses kaydi alirim,

kadin herseyi en ufak ayrintisina kadar bana söyledi.

Tek süphe ettigim 2 yer oldu; biri, kadin kendi kendine „kadinlar klübünde en iyi falci sectiler beni“ dedi. Ben Forum falan hic dememistim, orda bi oyuna gelmis gibi his ettim kendimi,

birde durduk yere almanca konustu, ve benim türkcem cok güzeldir, kimse anlayamaz almanyadan geldigimi. Sonra ben sorunca, nerden anladin almanyadan oldugumu diye „his ettim“ dedi. Bilmiyorum artik

çıkmadığını kimden öğrendiniz? ya bunlar nasıl geçmişi ve anı bilebiliyorlar ve karakter analizi yapabiliyorlar ya. artık gerçekten yıldım.
İşyerinden arkadaşımın kızkardeşinden öğrendim o ve arkadaşı baktırmıştı bende kadını aramıştım ama konuşmalarından birde araştırınca vazgeçtim
Ayrıca varlıklar için anı bilmek çok kolay evinizin içine kadar dolaşabiliyorlar bunda ne varki? Sonuç hiç.....
Uydurma duruma göre analiz bir ara ben bunlara çok batmıştım tecrübeliyim.

Onlara cikmamis mi fali? Yemin ederim su an öyle rahatladimki ben kac gündür biri bu yorunu yazsin diye dua ediyorum

Hayir ismimi söyledim de, burdaki ismimi söylemedim tabiiki. Ama buraYi okumadan baktiysa eger, kahin gibi bisey. Ben hep fal baktirirken ses kaydi alirim,

kadin herseyi en ufak ayrintisina kadar bana söyledi.

anladım. hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Onlara cikmamis mi fali? Yemin ederim su an öyle rahatladimki ben kac gündür biri bu yorunu yazsin diye dua ediyorum
Yok cnm çıkmamış ayrıca çıkmış olsaydı bende baktırdım merhaba burada da yazardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…