İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya benim
Icime bisey düstü, tüm denemek istediginiz falcilari bana yazin, ben ablami arattiricam ona fal baksin hepsi , bakalim „3 cocugu oldugunu ve evliliginin cok güzel
Gittigini“ bilicekmi Elmira ile arzu ordan anlariz..

abla bu mesajı sabahın köründe yazdı

sonra bu üyelikle bunu neden yazma gereği duydunuz ?

şifre unuttunuz desem değil, abla kardeş olsanız değil ?

şu senaryoyu da nasıl yazdın la !

helal olsun valla

İşte tam olarak bundan bahsediyordum. İnstagram adı diamantmış, burada da sabah diamant34 görünce bir bekleyeyim dedim.

Bende takipteydim ne yalan söyleyeyim hatta hir kac güvendiğim üyelere soyledim bir tuhaflık var diye hep aynı taktik önce bir kaç falci öner gittim baktırdim diye sonra asıl falcınin reklamını yap ,sonra bir kaç tane daha yeni üyelik daha oluştur falci arayışı îçinde olan bu kişilerde asıl falciya gitmis gibi yorum yapsın, burada zaten 2 kisi olumlu yorum yaptığında herkes arayış içinde olduğu icin o falciya yöneliyor,bu taktik hic değişmedi 8 senedir

Ben de bekleyeyim dedim ne olacak... Neyse... Çok para kazanan, fütursuzca falcılara harcayan vd bunu yazan ama hep yazan..
Mesleğimden biliyorum...şu yaşamkoçu denen kişilerden uzak durun

Bacılar yarın için bana şu elifin nosunu bir atar mısınız kaybettimde .
Niko yarın çalışmayacakmış galiba mirzaya çok baktırdım başka değişik önerisi olan varsa deneyebilirim .
izinliyim 20 gündürde hiç baktırmadım(alkolikler gibi)

kızlar;yarın elif hanımı deneyeceğim bir terslik olmaz ise buraya yazarım. hoş bir hanım gibi birde ben artık şuna bakıyorum hesap numarası kendi adına mı? değil mi? bence kendi adına olmayanlardan uzak durun tecrübeyle sabittir. hele hele erkek ismi olursa dikkat derim.
neyse yarın deneyince yazacağım tarot baktıracağım 85 tl imiş. bakalım........

Arkadaslar siz ciddimisiniz? Gercekten burda 3 kisinin 100 lirasina mi kaldim ben?
özelden 2 tane üyeye yazdim, böyle bi fikrim var diye, masallah siz akliniza gelen herseyi yazmissiniz.

evet senelerdir bu forumda falci aramiyor olabilirim, ama kim icin reklam yapiyormusun, birde onu söyleyin. Gercekten buna anlam veremedim

kusura bakmayın da oyun oynamaya kalkmışsınız ama böyle olmaz bu. Herkesin bu şekilde düşünmesi normal.

Biiyomusun bu Arzu beni yerle bir etti. Moralim sıfırın altında. Ya acaba dedim bende burayımı okudu hiç kimseyle paylaşmadığım detayları nasıl bildi ben anlamadım kim önerdi onu sana. ilk defa böyle bişey görüyorum ben resmen telepati kuruyo ama moralim bozuldu.

Ben burda günlerdir, burayı okuyorlarmı diye
Yorumlar atıyorum, ve gercekten, biraz düsünseniz aslinda anlardiniz, hemen iftira ya gecmek cok yanlis.

birde ben tek tek burda önerilenlere gittim, kendiligimden de kimseyi önermedim, taratoloji haric, oda zaten arzu ile benzer seyler söyledi dedim. Yani gercekten anlamadim kim icin reklam yapicaktim.

eylül ayindada leyla icin reklam yapti dendi bana, hemen iftira meyillisi bi milletimiz vae yemin ederim. Bi durun anlayin, sorun, 2 eski üYeye daha yorum yazmadan haber verdim, böYle iftira atilir diye

Ya diyorum ya sana, bana da öyle detayllar söylediki, cogunu burda paylasmadim
Bile, dedim acaba atti mi, ama direk tarih falan bilmesi beni sok etti.

bana özelden ezgicik diye bi kiz önermisti onu, ve ben resmen agladim arzu dan sonra. Moralim 0 kac gündür

moralinizi bozacak kişilere gitmeyin bence zaten fal adı üstünde tamam öngörü olsun ama?

moralinizi bozacak kişilere gitmeyin bence zaten fal adı üstünde tamam öngörü olsun ama?

Ya ama arzu da, öyle seyler söylemirmi ya, Yüregime indi. Ve öyle seyler bildiki, bende kadini arastirmak istedim. Yani bana söylediklerini bilmesi icin, ya beni aylarca Stalk etmesi lazim, Yada telefonumu hack etmis olmasi lazim. Agustoz ayinda olan seyi bildi ya. Hem burdada yazmistim agustozda, dedim ya okuyor burayi, ve üstüne ekleyip tutturuyo, yada iste iyi falci dedim, ama heidi dede herseyi bilmis ben aglamak istiyorum

ya aman çok gördük bilenleri .....
bu senin elfi dediğin ukala olan mı? iyi olan mı? ben galiba iyi olana yarın baktıracağım öbürü biraz tuhaf biri???

elif yazacaktım yanlış oldu kucağımda yiğenim varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…