Ya benim
Icime bisey düstü, tüm denemek istediginiz falcilari bana yazin, ben ablami arattiricam ona fal baksin hepsi , bakalim „3 cocugu oldugunu ve evliliginin cok güzel
Gittigini“ bilicekmi Elmira ile arzuordan anlariz..
Selam kızlar ben hatice, burda elmira çok önerilmiş, ben onda fal baktirmak istiyorum,
2 kızım var, bu benim 2. evliliğim, cocuklar ilk eşimden, maalesef bir trafik kazasında babalarını kaybetti kızlarım.
İkinci eşimden şu an hamileyim, ve eşim kızlarımı çok hor görmeye başladı, ben boşanmayı düşünüyorum, çünki kızlarıma kimse el kaldıramaz... Bunun için baktırmak istedim. Ilerde de eşim böyle olurmu diye. Aklım çok karışık... arzu ya mi yelize mi yoksa elmirayami gidiyim sizce? Maddi bütçem fazla yok, o yüzden emin olmak istiyorum gitmeden evvel
İkinci eşimden şu an hamileyim, ve eşim kızlarımı çok hor görmeye başladı, ben boşanmayı düşünüyorum, çünki kızlarıma kimse el kaldıramaz... Bunun için baktırmak istedim. Ilerde de eşim böyle olurmu diye. Aklım çok karışık... arzu ya mi yelize mi yoksa elmirayami gidiyim sizce? Maddi bütçem fazla yok, o yüzden emin olmak istiyorum gitmeden evvel
koptum ben şu an... Ama ya o senaryoda ne üzüldüm yemin ederimşu senaryoyu da nasıl yazdın la !
helal olsun valla
İşte tam olarak bundan bahsediyordum. İnstagram adı diamantmış, burada da sabah diamant34 görünce bir bekleyeyim dedim.abla bu mesajı sabahın köründe yazdı
sonra bu üyelikle bunu neden yazma gereği duydunuz ?
şifre unuttunuz desem değil, abla kardeş olsanız değil ?
Bende takipteydim ne yalan söyleyeyim hatta hir kac güvendiğim üyelere soyledim bir tuhaflık var diyeabla bu mesajı sabahın köründe yazdı
sonra bu üyelikle bunu neden yazma gereği duydunuz ?
şifre unuttunuz desem değil, abla kardeş olsanız değil ?
Bunlar ne böyle... Online koçluk yapan arkadaşşu senaryoyu da nasıl yazdın la !
helal olsun valla
Arkadaslar siz ciddimisiniz? Gercekten burda 3 kisinin 100 lirasina mi kaldim ben?
özelden 2 tane üyeye yazdim, böyle bi fikrim var diye, masallah siz akliniza gelen herseyi yazmissiniz.
evet senelerdir bu forumda falci aramiyor olabilirim, ama kim icin reklam yapiyormusun, birde onu söyleyin. Gercekten buna anlam veremedim
Biiyomusun bu Arzu beni yerle bir etti. Moralim sıfırın altında. Ya acaba dedim bende burayımı okudu hiç kimseyle paylaşmadığım detayları nasıl bildi ben anlamadım kim önerdi onu sana.Arkadaslar siz ciddimisiniz? Gercekten burda 3 kisinin 100 lirasina mi kaldim ben?
özelden 2 tane üyeye yazdim, böyle bi fikrim var diye, masallah siz akliniza gelen herseyi yazmissiniz.
evet senelerdir bu forumda falci aramiyor olabilirim, ama kim icin reklam yapiyormusun, birde onu söyleyin. Gercekten buna anlam veremedim
Biiyomusun bu Arzu beni yerle bir etti. Moralim sıfırın altında. Ya acaba dedim bende burayımı okudu hiç kimseyle paylaşmadığım detayları nasıl bildi ben anlamadım kim önerdi onu sana.ilk defa böyle bişey görüyorum ben resmen telepati kuruyo ama moralim bozuldu.
moralinizi bozacak kişilere gitmeyin bence zaten fal adı üstünde tamam öngörü olsun ama?Ya diyorum ya sana, bana da öyle detayllar söylediki, cogunu burda paylasmadim
Bile, dedim acaba atti mi, ama direk tarih falan bilmesi beni sok etti.
bana özelden ezgicik diye bi kiz önermisti onu, ve ben resmen agladim arzu dan sonra. Moralim 0 kac gündür
moralinizi bozacak kişilere gitmeyin bence zaten fal adı üstünde tamam öngörü olsun ama?
ya aman çok gördük bilenleri .....Ya ama arzu da, öyle seyler söylemirmi ya, Yüregime indi. Ve öyle seyler bildiki, bende kadini arastirmak istedim. Yani bana söylediklerini bilmesi icin, ya beni aylarca Stalk etmesi lazim, Yada telefonumu hack etmis olmasi lazim. Agustoz ayinda olan seyi bildi ya. Hem burdada yazmistim agustozda, dedim ya okuyor burayi, ve üstüne ekleyip tutturuyo, yada iste iyi falci dedim, ama heidi dede herseyi bilmis ben aglamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?