İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de Çiğdem'e arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim zaten, onun hayatında çok şey bilmişti gelecekle ilgili ama bende resmen çuvalladı! bakırköy'de evinde fal bakan Orhan'dan da çok memnundu onu da tavsiye etti, gittim o da fiyasko oldu.
daha sonra yine aynı arkadaşım bana taksimdeki Remziye hanımı önerdi, yine ondan çok memnun kalmıştı ben gittim hüsran... Şeker'den hiç memnun kalmamıştı arkadaşım, ben denedim onu, Şeker resmen şov yaptı bende, acayip memnun kaldım.

aslında en iyisi ben o arkadaşım hangisinden memnun kalmadıysa ona gideyim, kimden memnun kaldıysa o falcıyı kara listeye alayım bu yüzden falcıyla enerjiye inanıyorum kesinlikle, uyuşmayınca olmuyor...

Gülden hanımı okudum forumda aslında beğenenler çoğunlukta sanırım, denemekte fayda var.çok teşekkür ederim.

peki bu kemal tancanın sokağındaki emel hanım cafe de mi yoksa evde mi bakıyor acaba?

Biriz' e ben gittim. Belkide dün Angel' s deki Burcu hanıma gitseydim daha iyi olurdu. Ancak yorumun geçmişini bir daha şöyle taradığımdaysa Birizhn' ın gidenlerin çoğuna hep olaylara olmayacak diye yorumlar yaptığını görüyorum. Bende yoğunlaşamadığını kendisi söyledi, beni okuyamadığını da. YANİ beyin okuyor. Beyinimi okuyorsa bir falcı ben zaten o falcıya falcıya demem, çünkü beyin okuyarak bilgi çalıyorsa eğer, hiç birşey bilmiyor demektir. Zaten iyi bir falcı yüzünüze bakmaz çünkü bilgi çalmadığını ifade eder böylelikle. Çok bakıyorsa gözlerinize (mesela Sembol Serkan' ın yüzüne ve gözlerine bakmadığın an falı kesiyor ve bitti diyor, çünkü sizin beyininizle olan irtibatı bitiyor) bilgileri çalıp sizin zaten bildiğinizi size tekar (terecinin tereciye tere satması gibi) para ile satıyor. Geleceği ise atıp tutuyor, hasbel kadar ya tutuyor ya tutmuyor Ve Birizhn. bana kötü geldi çünkü içimi kapayıp gitmiştim, belki başkasınada iyi gelmiştir. Bilemiyorum. Ben sadece bu olayda giden parama acıdım, çünkü benim yönlendirmemle bazı şeyler söyledi ve benimle ilgili neredeyse hiç bir şey bilemedi. Mesela burcumun oğlak olduğunu söyledi, bende hayır dedim. Ben zaten baştan hayır ile başlayınca olaya kendisi de rahatsız oldu ve bir çok şey de bilemedi. Kötülemek istemiyorum, ama bana iyi değildi.

Çıkan Fal : Bir arkadaşım hepimizin bildiği ve yerden yere vurduğu Meryem'e gitmişti sanırım yaklaşık 6 ay önce falan. (Kadınlar Kahvesi Meryem'den bahsediyorum. Başka Meryem var mı bilmiyorum gerçi.) Neyse işte, sonuç şu: arkadaşıma yeni tanışacağı insanı, nasıl tanışacağını, mesleğini, arabasının rengini, aralarındaki ilişkinin nereye varacağını vs söylemişti ve hepsi gerçekleşti şu an. Arabasının rengi bile doğru çıktı. Yalnız birkaç ay oluyor gerçekleşeli de ben şimdi yazmak istedim. Meryem ciler üzülmesin, belki onlar da yaşar dediği şeyleri bir gün.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,
Bence falcılar için iyi ya da kötü denemez, bu fala baktıran kişi ile falcıya bağlı.Son zamanlarda bende bir arkadaşımla beraber çok sık falcılara gittik ve şunu anladım: Bir kişinin birçok şeyini doğru bilen bir falcı diğerininkini bilemiyebiliyor.Bazı falcılar bazı kişileri çözebilirken bazılarını çözemeyebiliyor. Dolayısı ile,falcı tavsiye etmek de yanlış.Bazen benim birçok şeyim hakkımda doğru tahminler yürütebilen bir falcı için arkadaşım '' bilmiyor '' dedi,tersi de oldu yani arkadaşımın çok iyi dediği falcıyı ben beğenmedim.

canım sağolasın epey bilgilendirmişsin benim bahsettiğim kadın kahveye bakıyomuş daha doğrusu kahve bahane fincanı açmıyor bile ayrıca 15.dkdan fazla sürüyo çok sempatik şeker pozitif bir kadın oturdum karşısına kağıdı kalemi eline aldı gül gibi adında a varmı b varmı derken sen reglisin bitince gel dedi kalktım geldim ama merak ettim doğrusu deneyeceğim

İnşallah canım amin .. umarım mutlu olursunuz..
serhan ablaya gıdıcem ben inşalllah.. 25 tl dıye bılıyorum artış yoksa
buluşurum onunla bı arkadasımıda goturucem sanrım

nescan .. neden bı tek benden alıntı yapıp yazı yazdın? ortaya yazacaksan cevap ver kısmına tıklayabılırdın..
benım fadıme teyzemızdemı yalan oldu lafım tamamen ucretınden dolayı idi..
ayrıca ben telefonda fal baktırmaktan yana değılım. benı gormelı enerjımı alabılmelı..
gelir sandım gelmeyecekmiş....
eger ıhtıyacı var ise ki oyle oldugunu savunuyorsun uygun bı fıyata bakar ve daha fazla kazanır..

sanada iyi günler .

Son düzenleme:

bazen bir cafeye gıdersınız ozelliklee birirnin ismini duymussunuzdur..uzakda bır yerdırr neyse ısınızı gucunuzu ayarlarsınızz gıdersınız randevusuz yerrse egerr cok kalabalıktırr 8 10 kişi sizi başka bır falcıyaa onerırler..ulenn buralaraa kadar geldımm ..fal baktırmak ıstıyorum...sap sap gerımı doncemm sımdıı..amaa ben ona baktırmak ıstıyorum baskası ıcın bılmem kac paraa gıdecekk bırde hepten gıcık olucaksın yapmaa pasa pasa evınee don ne kadar desemde cupp bı bakıyorumm kadının karsısındayım:)) ama o kadar uyuz olmusumkıı kendımı senınde dedıgın gıbı kapattım sanırımm..kadın evırıyoo cevıyooo yokk ıııı aaaaa..eee dıyorum sess yokk seyyy ..en sonundaa burcumu sordu hanıı bır yerden baslıyım dıyee..sacmalaya basladıı amaa resmen racmalıyoo ..hanıı kahvee desen anlıycamm tarott yaww atsan tutarr nerdeysee..sonraa demezzmı kadın ben bakamıyorum sana dıyee..ee dedım bnolcekk sımdı... sen bır kahvee baktır..alla allaa ben tarot baktırmak ıstıyorum ama..ıyı dıyoo devam edıyoo..kadınn kanter ıcındee yıne sacmalıyor:) aaa bakamıyorum kapamıssınkendını kılıtlemıssınn yok çözülmüyor fall..aaa ablaa kusura bakma o zaman dedım..o niye dedii...yokk veremiyorumm parayııı ..cuzdanımm kapatmıss kendiniii kilitlemiş demiştim...cok uyuz olarakk canın saolsunn dedı..hiç yapmadıgım bıseydır ama goz gore gorede 30lıra veremem valla dert oluyrduu 1 haftaa ıcımee..ulennn ne enayısın dıye:)

canımm sıkıldıkçaa gidebileceklerim..dejavu.yiğit8 puan.. ve sentimentinogül7 puan ama cok ıyı nıyetli biri gercekten oda cok kısa baktıgı ıcın.. ..eger yolum oraya düşeyse gop.birsel abla 10 üzerinde 7...altıncı his talin abla...bir sıkıntım oldugunda gıderım,sorarım yüz kere gıttım kadın 100 kere gecmısımden bahsedıcek halı yok ya:)) ama bir sıkıntın varsa giderım cunku uzun uzun dınlıyor ne zaman fal bıtıyor söz bitiyo o zaman baskasını alıyorr..8 puan...bır arkadasımm nolurrr ritaya gıdelım yada melehate gıdelım derse ona eşklik ederim ederkendee boşş boş beklemıyım derim.. ..yoksa aksi takdirde taa o kadar yolu 5.ci defadır gıdemem kii..rita halaa birazı ıyıydı bırazı kotuydu dıyo ama melehatten de aynı sekilde zaten fıyatları 25-40 arası bırazcık bana gore tuzlu yani,ama kadın cok ıstıkrarlı her gıttıgımdaa yenı bastan gecmısımı anlatıyor..gerek yok deyıncede kızıyoo:))bunlar icinde 10 üzerinden 5-7 arası..

aa bu aradaa ben gülünn duru görü mü neyse işte onun yaptıgını bılmıyordum kahve bakıyor sandım..gırdım ıcerı bır kahve ıstedımm onlarr basta fal ıcın degıl normalde ıstedıgımı sandıklarından olacak hıc ses cıkarmadılarr...tamam gel dedıgındee ben saff saff kahvemı goturdum:) kızz sen benı nerden duydun boylee dedıı :)ben kahve bakmıyomkı dedı...alman şivesiylee cok da tatlı bısey gozlerde ışıll ışıll..şimdiye kadar gordugum en mutlu gorunen falcıydı dıyebılırım...neysee sonraa borcum dedımm..taa usenmedı masasından kalktıı kahve ıkramımız sakın almayın dedıı ..hellal olsun..eger okuyorsaa kımin bahsettıgını anlamıstır ..selamlar olsun..!

üşenmesenn bu symboldekii tarıgada gıdıcemm..aslındaa taa yıllar evvel symbol dıye bır yere gımıstım 2 katlı falcıları genelde erkektı ve ıkıncı katta herkesın bır masası vardı masaların ustunde mum...tarıktaa yakısıklı bır cocukmudurr..ben baktırdım sanırım yaa..eger oysaa helal olsun ona cunku belkı ben 5 sene evvel gıtmısıdır namı hala duruyorsa bı daha gıtmeye deger...yalnız bır arkadasım goturmustu benı tam olarak nerde bu sybol? birde bana tarotu sağlam bırını onerin?

sen 15 dak. bakabilecek diye bozulmuşsun, bir de beni düşün, bana remziye 5 dak. baktı ben sinir küpü oldum
kaldı ki dediğin gibi 1 dak. bakıp yollasa heralde olay çıkartırım orda, az buz değil en az 20 tl alıyolar. 1dak onla konuşacağıma sinemaya gider en azından 2 saat film izler moralimi düzeltirim

bir de falcıların anne- baba adı bilme takıntısı nedir anlamış değilim. bilse elime ne geçecek ki ben bilmiyor muyum? kendi egolarını tatmin etmek için enerjilerini saçma yerlere harcıyorlar, sonra sinirlenip uyduruk fal bakıyorlar!
benim annemle babamın ismi çok değişik ve olağanüstü güçleri olmayanların bilmesi çok zor :) uğraşmasınlar diye söyleyeyim diyorum kabul de etmiyorlar. o yüzden belki de sinirlenip bana kısa bakıyorlar :26:

iki gun once eşimle kavga etmistim anamın evıne cekıp gelmıstım :) tabı ertesı aksam solugu falcı semra ve benım dıger tarotcuda almıstım :) benım tarotcu demıstı sen ev degıstırmıssın sınırlısın ayrıldıgını sanıyosun demıstı ama esın gerı gelcek elındede uc parca bıse olcak demıstı :) hahahahah dun aksam esım elınde uc parca hedıyeyle geldı gonlumu almaya ulen abla dedım aradım gecenın o saatınde bı kerede bılme be kadın tutturma dedım hadı hedıyeyı gordun uc parcayı nerden gordun dedım :))) kahkahayla guldu telde kızım dedı senle kımyamız super senın bana ıcten guvendıgını bıldıgım ıcın ve sureklı baska falcılara gdıyosun ama dönup dolasıp bende karar kılıyosun ben bunların farkında deılmıyım sanıyosun dedı :) hıssedıyorum benım kalp gozum acık tarottada sureklı kendımı gelıstırıyorum kartlarımı tanıyorum ve uc parca dıyosam uc parcadır uc vakıt dıyosam uc vakıttır dedı :) bundan oncede ıkı vakıtte bı ıse gırıceksın demıstı ıkı vakıt= 15 gun e tekabul ettı bende dedıgı yerde dedıgı sekılde ıse gırmıstım:) sımdı hazıranda sana farklı ıs kapıları var cok guzel dedı ve butun olumlu enerjımle onu beklıyorum olursa zaten ondan baska kımseye bosuna para vermemeye kesın kararlıyım artıkkkkkkkkkkk :)

ben bugün kadıköy nostradamus'a gittim zeynepe baktıracaktım sen reglisin bakamam dedi :) nerden anladıysa baktıramadım daha önce baktıranınız varmı nasıldır iyimidir ?

Günaydın sevgili KK kızları;

Kızlar Nostradamus Kadıköydeki Zeynep daha önceleri 70 lraya Caddebostanda evinde bakan Zeynep. Bilgilerinize. Bir sorum olacak. Cafe inn Kadıköy'de nerede? Aslında Acıbadem Dörtyol'da eski Fortunato'mu acaba? Bir de Semra'nın telini bana da gönderirseniz çok memnun olurum.

samyel, canım daha öncede sordum ama cevap vermemiştin. bu tarot falına bakan kimdir ve nerde bakar?? bana yakınsa deneyebilirim. merci :))

Günaydın...

Hayatım bu tarotçu kim bana da bilgi verebilir misin lütfen? Teşekkürler.

peki iyimidir bu zeynep ?

cafe in kadıkoyde balıkcıların oldugu sokakta migros var mıgrosa sırtını ver dırek yukarı dogru cık bı 50 yada 100 mt ilerde sag tarafta kalıyo yanında tursucu gıbı bı yer var. bana ozelden msj at semranın telını gondereyım sana canım

ay pardon sol tarafta kalıyo yol kenarında ısıklı bı cafe yazıyo zaten kahve tarot fal bakılır dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…