bakırköy'de laf cafe'de çiğdem'e ben de baktırdım ve memnun kalmıştım yahu:/ ama sadece bir kez tesadüf eseri gittim, acıbadem'de dişçiden çıkınca gitmiştim.
yeşilköy'de tilbe cafe var. gülden hanım onu dene.
bir de bakırköy'de kemal tanca'nın sokağında emel hanım varmış. kuaförüm dedi, sabahın köründe msj atmış deli hatun.
Selam, Nostramadus Kadıköyde ben baktırmıştım. Çok tombul, sarışın, gençten, gözlüklü bir bayandı. Kaçıncı baskı bilmiyorum, ama kadıncağız çok tatlı olmasına rağmen, iş stresinden ölüyordu ve 15 dak.mız var dedi. Sonuç odaklı ve bir konuda bakalım ki, size o dakikaların içersinde bakabileyim dedi. Önce çok bozuldum ve dolaysıyla pek kadını ciddiye almamıştım, ancak şu anda anlıyorum ki gerçekten çok iyi baktı. Yani geçmişi ve anı çok iyi yorumladı. Gelecekle ilgili bir tane bir şey çıktı, ancak asıl olanları daha bekliyorum. Epeycede bir vakit var gözüküyor onun için henüz yorum yapmam söz konusu değil. En azından 15 dak. çok az bir zaman ancak tarot' ta işini iyi yapıyor. Kahve falını bilmiyorum. Orada iyi bakan biri varmı, forumdaysa Nostradamus kaffe olguhanım dan bahsediliyor. Bu biraz da enerji olayı ve falcının sizin beyninizi okuyabilip veya okuyamadıkları ile ilgili. Ben Sembol Caddede Serkan' a baktırmıştım, sadece isim biliyor, aşırı hızlı konuşuyor ve eğer sizi okuyamiyorsa 1 dak. sonra paranızı ödeyip, kafeden bomboş çıkıyorsunuz. Ben o çocukla sohbet etmiştim. Kendisi sadece beyin okuduğunu ve konuda çok usta olduğunu söylemişti, yoksa allahtan başkası gaibi bilemez demişti. Zaten o tip insanlar insan sarafı oluyorlar ve işin yarısını daha sen masaya tam oturmadan seni o anda görerek çözüyor. Bu o çok zor bir iş değil ve gerçekten iyi hocalar para ile bakmiyor. Ya gönlünden kopan neyse ona razı oluyor (az veriliyorsada kızmıyor) veya sadece bir ilaç veya dua hazırlanacaksa ona masraf isteyebiliyor. Ancak halin onları karşılamaya yoksa bile, bazı hocalar allah rızası için sırf o insanlar mağdur kalmasınlar diye yinede yardımcı oluyorlar. Ama bize bir türlü onlardan denk gelmiyor ya her neyse............:86:
cemredenizcim o bosanma yasamadı ben yasadım bosanma :) o yuzden ımkansız demıstım ayrıca o ıstanbul dısındaydı yanı karsılasmamız ımkansızdı ama olcagı varmıs oldu ıste canım ne dıyım kader sonu hayırlı olsunda ...
şu anda yazılanları okuyunca ne dyecegimi ne yazacagımı bilemedim.gercekten şoktayım.
1 haftadır benden ısrarla fadime teyzeye ulaşmamı hem ozel mesajla ,hemde yorumlarında isteyen bir çok kişi oldu.özelimde nerden baksan 25 tane mesaj var teyzenin iletişim bilgilerini isteyen nerede nasıl kaça bakıyor dye soran.bende sizlere söz verdiğim için bilgilere gerçekten uğraşla ulaşıp size verdiğim sözü tuttum iletişim bilgilerini fiyatını vs...bilgilerini yazdım........
ama mükafatım reklamcılık yakıştırması ve alay konusu olmak oldu......
peki ben size bir soru sorayım o zaman......ben nasıl bir reklamcıyım ki özelimde benden numara bekleyen 25 kişi olmasına ragmen ben sadece 2 kişiye mesaj attım......
cemredeniz sen benden defalarca teyzenin nosunu istedin deilmi.....lütfen bakarmısın mesaj kutuna ben sana mesaj göndermişmiyim....ben söyleyeyim göndermedim bir tek sana deil kalan 23 kişiyede göndermedim......çünkü her mesaj arası 10 dakka beklediği için o kadar vaktim yoktu...ortaya yazmayı tercih ettim....
madem reklamcıyım neden potansiyel müsterilere bile numara vermiyorum.....
kendi yapım gereği agız dalaşına 2 li diyaloglara girmekten hep çekinmişimdir.ama yazılanlar karşısında suskun kalmak mümkün deil...
burayı bir paylaşım sitesi olarak biliyorum...bir yıldır dışardan okuyorum yeni üye oldum....bende hepiniz gibi beni etkileyen bir insandan bahsettim....siz numara istediniz bende buldum dedim....üstelik daha numara vermedim sayılır....bu yapılan sadece yargısız infaz üzüldüm...
ben kimseye kendimi ıspat etmek zorunda deilim ama böyle alaycı ve aşşalayıcı bir üslup yakışmadı size....kurunun yanında yaşıda yaktınız....
kimse size zorla fal bakmıyor baktırtmıyor...arz talep meselesi . birileri fiyat biçiyor birileri kabul ediyor yada etmiyor ama kimse kimsenin cebinden zorla parasını almıyor...bu ne EKMEK ne SU sadece bir LÜKS.fiyat bu ister baktırırsınız ister baktırmazsınız.
ha unutmadan 60 yaşında tokatta yaşayan bir kadın olması sosyetede fal bakan birinin talep ettiği
fiyatı talep edemeyecegi ve sosyetede fal bakmadığı anlamına gelmiyor....
reklam için bu foruma girenler zaten belli salak deiliz anlıyoruz resmen kör kör parmak gözüme yapıyorlar...ama şaşılacak şeyki onlara bile bana ettiğiniz kadar hakaret etmemişsiniz...benim reklamcı olduğum kanısına nerden vardınız*
yeni üye olduğum içinmi*forumu sizin parellediğinizi bilseydim hiç girmezdim....
o zaman buraya bundan böyle paylaşım sitesi demeyin yada yeni üye kabul etmyin...
neyse ben fazla kaptırdım sanırım hepinize ii günler...
Yok yok fal olayını kapadım... fal orucundayım şuan 3 günde giden paralarımdan sonra... Paydos...
Tarık kankam, sivri dilli Angel'cım valla Semra'nın numarasını gizlice elde ettim... İşimiz düşerse ararız ama şuan ben oruçtayım... Gerçi dünkü falından sonra ona bile gidesim gelmez... Ben yine Tarık'ı sevmeye devam ederim... iyi çocuk o, gerçi o da en iyi ilk falını bakmıştı bana...
Biriz'e giden biri dikkatimi çekti demiş ki kapadım kendimi öyle girdim içeri... Evet Biriz'de maalesef kötü falcı ben kendimi açıp girdim diye aklımda olan şeyleri söyledi tamamen... Bir de olmasını hayal ettiğim şeyleri... Ama aradan 1 hafta geçmeden Biriz'in olacak dediği kişi ile papaz olduk... Dönüşü de yok bence, şuan başka biri var zaten... =)
Neyse ben oruçtayım kızlar... Ama sizi takip etmeye aynen devam kimse yalan reklamlara kanıp, boşa para vermesin olmadık insanlara diye yorumlarımı belirtirim...
Selam, Nostramadus Kadıköyde ben baktırmıştım. Çok tombul, sarışın, gençten, gözlüklü bir bayandı. Kaçıncı baskı bilmiyorum, ama kadıncağız çok tatlı olmasına rağmen, iş stresinden ölüyordu ve 15 dak.mız var dedi. Sonuç odaklı ve bir konuda bakalım ki, size o dakikaların içersinde bakabileyim dedi. Önce çok bozuldum ve dolaysıyla pek kadını ciddiye almamıştım, ancak şu anda anlıyorum ki gerçekten çok iyi baktı. Yani geçmişi ve anı çok iyi yorumladı. Gelecekle ilgili bir tane bir şey çıktı, ancak asıl olanları daha bekliyorum. Epeycede bir vakit var gözüküyor onun için henüz yorum yapmam söz konusu değil. En azından 15 dak. çok az bir zaman ancak tarot' ta işini iyi yapıyor. Kahve falını bilmiyorum. Orada iyi bakan biri varmı, forumdaysa Nostradamus kaffe olguhanım dan bahsediliyor. Bu biraz da enerji olayı ve falcının sizin beyninizi okuyabilip veya okuyamadıkları ile ilgili. Ben Sembol Caddede Serkan' a baktırmıştım, sadece isim biliyor, aşırı hızlı konuşuyor ve eğer sizi okuyamiyorsa 1 dak. sonra paranızı ödeyip, kafeden bomboş çıkıyorsunuz. Ben o çocukla sohbet etmiştim. Kendisi sadece beyin okuduğunu ve konuda çok usta olduğunu söylemişti, yoksa allahtan başkası gaibi bilemez demişti. Zaten o tip insanlar insan sarafı oluyorlar ve işin yarısını daha sen masaya tam oturmadan seni o anda görerek çözüyor. Bu o çok zor bir iş değil ve gerçekten iyi hocalar para ile bakmiyor. Ya gönlünden kopan neyse ona razı oluyor (az veriliyorsada kızmıyor) veya sadece bir ilaç veya dua hazırlanacaksa ona masraf isteyebiliyor. Ancak halin onları karşılamaya yoksa bile, bazı hocalar allah rızası için sırf o insanlar mağdur kalmasınlar diye yinede yardımcı oluyorlar. Ama bize bir türlü onlardan denk gelmiyor ya her neyse............:86:
ben bugün kadıköy nostradamus'a gittim zeynepe baktıracaktım sen reglisin bakamam dedi :) nerden anladıysa baktıramadım daha önce baktıranınız varmı nasıldır iyimidir ?
iki gun once eşimle kavga etmistim anamın evıne cekıp gelmıstım :) tabı ertesı aksam solugu falcı semra ve benım dıger tarotcuda almıstım :) benım tarotcu demıstı sen ev degıstırmıssın sınırlısın ayrıldıgını sanıyosun demıstı ama esın gerı gelcek elındede uc parca bıse olcak demıstı :) hahahahah dun aksam esım elınde uc parca hedıyeyle geldı gonlumu almaya ulen abla dedım aradım gecenın o saatınde bı kerede bılme be kadın tutturma dedım hadı hedıyeyı gordun uc parcayı nerden gordun dedım :))) kahkahayla guldu telde kızım dedı senle kımyamız super senın bana ıcten guvendıgını bıldıgım ıcın ve sureklı baska falcılara gdıyosun ama dönup dolasıp bende karar kılıyosun ben bunların farkında deılmıyım sanıyosun dedı :) hıssedıyorum benım kalp gozum acık tarottada sureklı kendımı gelıstırıyorum kartlarımı tanıyorum ve uc parca dıyosam uc parcadır uc vakıt dıyosam uc vakıttır dedı :) bundan oncede ıkı vakıtte bı ıse gırıceksın demıstı ıkı vakıt= 15 gun e tekabul ettı bende dedıgı yerde dedıgı sekılde ıse gırmıstım:) sımdı hazıranda sana farklı ıs kapıları var cok guzel dedı ve butun olumlu enerjımle onu beklıyorum olursa zaten ondan baska kımseye bosuna para vermemeye kesın kararlıyım artıkkkkkkkkkkk :)
iki gun once eşimle kavga etmistim anamın evıne cekıp gelmıstım :) tabı ertesı aksam solugu falcı semra ve benım dıger tarotcuda almıstım :) benım tarotcu demıstı sen ev degıstırmıssın sınırlısın ayrıldıgını sanıyosun demıstı ama esın gerı gelcek elındede uc parca bıse olcak demıstı :) hahahahah dun aksam esım elınde uc parca hedıyeyle geldı gonlumu almaya ulen abla dedım aradım gecenın o saatınde bı kerede bılme be kadın tutturma dedım hadı hedıyeyı gordun uc parcayı nerden gordun dedım :))) kahkahayla guldu telde kızım dedı senle kımyamız super senın bana ıcten guvendıgını bıldıgım ıcın ve sureklı baska falcılara gdıyosun ama dönup dolasıp bende karar kılıyosun ben bunların farkında deılmıyım sanıyosun dedı :) hıssedıyorum benım kalp gozum acık tarottada sureklı kendımı gelıstırıyorum kartlarımı tanıyorum ve uc parca dıyosam uc parcadır uc vakıt dıyosam uc vakıttır dedı :) bundan oncede ıkı vakıtte bı ıse gırıceksın demıstı ıkı vakıt= 15 gun e tekabul ettı bende dedıgı yerde dedıgı sekılde ıse gırmıstım:) sımdı hazıranda sana farklı ıs kapıları var cok guzel dedı ve butun olumlu enerjımle onu beklıyorum olursa zaten ondan baska kımseye bosuna para vermemeye kesın kararlıyım artıkkkkkkkkkkk :)
Günaydın sevgili KK kızları;
Kızlar Nostradamus Kadıköydeki Zeynep daha önceleri 70 lraya Caddebostanda evinde bakan Zeynep. Bilgilerinize. Bir sorum olacak. Cafe inn Kadıköy'de nerede? Aslında Acıbadem Dörtyol'da eski Fortunato'mu acaba? Bir de Semra'nın telini bana da gönderirseniz çok memnun olurum.
Günaydın sevgili KK kızları;
Kızlar Nostradamus Kadıköydeki Zeynep daha önceleri 70 lraya Caddebostanda evinde bakan Zeynep. Bilgilerinize. Bir sorum olacak. Cafe inn Kadıköy'de nerede? Aslında Acıbadem Dörtyol'da eski Fortunato'mu acaba? Bir de Semra'nın telini bana da gönderirseniz çok memnun olurum.
cafe in kadıkoyde balıkcıların oldugu sokakta migros var mıgrosa sırtını ver dırek yukarı dogru cık bı 50 yada 100 mt ilerde sag tarafta kalıyo yanında tursucu gıbı bı yer var. bana ozelden msj at semranın telını gondereyım sana canım
ay pardon sol tarafta kalıyo yol kenarında ısıklı bı cafe yazıyo zaten kahve tarot fal bakılır dıye
Samyel bu 3 parca hedıye olayını bılen senın tarotcun serhan dımııı?ve semranın telını bana da atarmısınn rıca etsemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?