Ya Sıla ablayı biliyorum ama bukadar detay vermez Sıla abla kısa tek kelime halinde bunu görsen anlarsın. Yani olamaz böyle bişey kadın zaten diyoki benim işim bu değil asıl işi bu gizli kayıp vs böyle olurya suçluların artık yakan söyleyip söylemediğinimi biliyo bilemedim. Ama yani ben ilk defa böyle bişey görüyorum sanki ben konuşmalarımı zihnimdeki herşeyi takır takır söyledi
Bi ara onunla ilgili konu açılmıştı ama en iyi falcı seçtik gibi bi şey hiç duymadım ben deBen Arzu diye bir falci ilk defa duydum cok falcinin adi gecti ama
tamam biliyor diyelim o zaman neden olumsuz herkese?
Bi ara onunla ilgili konu açılmıştı ama en iyi falcı seçtik gibi bi şey hiç duymadım ben deAçılan konuda memnun kalmadığını söyleyenler de vardı. Dönem dönem zaten bi falcı popüler oluyor, o zaman herkesi en iyi falcı seçiyoruz biz demek ki
cnm ona ben ankaradayken baktırıyordum ama yok işte beyin okuma bunlar .Sila kim? Iyimi?
Birde akil Okuma telefondan nasil olucak
Bu bahsettiginiz kendine beyin cereahı diyen Arzu mu? Çorba oldu falcılar, kafam karıştı resmencanım gelecekle ilgili henüz bi şey yok ve çıkacağını da sanmıyorum. isim ve karakter analizinde çok iyi nokta atışı yaptı. durumu bildi. neredeyse her şeyi bildi diyebilirim. ama gelecekle ilgili söylediği şeyin çıkacağını sanmıyorum.
tamam biliyor diyelim o zaman neden olumsuz herkese?
hadi senin olumsuz hepsinin mi?
valla tam nöroşirurji uzmanına ihtiyacım varBu bahsettiginiz kendine beyin cereahı diyen Arzu mu? Çorba oldu falcılar, kafam karıştı resmen
Evet oBu bahsettiginiz kendine beyin cereahı diyen Arzu mu? Çorba oldu falcılar, kafam karıştı resmen
Çıkmadı diyen de olmuştu ama 5 dil bildiğini söyleyen bir arzu hakkında dolandırıcı diye şikayet varmış internette. Sizin baktırdığınız arzu da böyle dememiş miydi?Memnun kalmama sebebleri, fal cikmamismi, cok mu kati konusmus yada bilememismi?
Çıkmadı diyen de olmuştu ama 5 dil bildiğini söyleyen bir arzu hakkında dolandırıcı diye şikayet varmış internette. Sizin baktırdığınız arzu da böyle dememiş miydi?
cnm sen hazala baktırdın mı?Evet, bir kac dil biliyordu, dedim ya birden almanca konustu. Ve bana „iftira attilar o yüzden fal bakmiyordum“ dedi.
ha dolandirici mi degilmi bilemem; bana öyle izlenim vermedi; neyle dolandiricakti? Dolandirmak istese, bende kesinlikle denerdi bence; almanyadan oldugumu biliyor sonucta, ama denemedi. Lakin dedigim gibi, tekrar söylüyorum, moraliniz bozuksa gitmeyin, cok acimasiz fali.
cnm sen hazala baktırdın mı?
birde eraya asminde bak bu ikisini bir dene derim
Bendede resim de istemedi, anne ismi de istemedi, hatta benim ismimi bile istemedi.Arzuya bende baktırdım ve tuttu bende, yakın gelecek de tuttu. Zarar falan vermedi bana. Resimde istemedi ane adımı da istemedi.. İsimden çıkartıyor o... Harflerden...
Canim zaten hayatımiz olumlu olsa burada ne işimiz var ,falci falci geziyoruztamam biliyor diyelim o zaman neden olumsuz herkese?
hadi senin olumsuz hepsinin mi?
Peki olumlumu olumsuz mu konustu?Ben Arzu ya baktirdim oyle efsane bir para filan istemedi. Kadinin teknigi farkli. Bunlarin hepsi ayri... Ama burada fal gurmesi olmus kisileri keser mi bilmiyorum. Bende oyle tarih vs vs bilmedi. Az cok sezdi ongorulerini soyledi. Tekrar baktirir miyim? hayir...
Ben daha deli dolu damar catlaklari gördüğüm icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?