İstanbul'da Fal - Falcılar

Sila kim? Iyimi?
Birde akil Okuma telefondan nasil olucak

Ben Arzu diye bir falci ilk defa duydum cok falcinin adi gecti ama
Bi ara onunla ilgili konu açılmıştı ama en iyi falcı seçtik gibi bi şey hiç duymadım ben de Açılan konuda memnun kalmadığını söyleyenler de vardı. Dönem dönem zaten bi falcı popüler oluyor, o zaman herkesi en iyi falcı seçiyoruz biz demek ki

Memnun kalmama sebebleri, fal cikmamismi, cok mu kati konusmus yada bilememismi?

Sila kim? Iyimi?
Birde akil Okuma telefondan nasil olucak
cnm ona ben ankaradayken baktırıyordum ama yok işte beyin okuma bunlar .
senin isteklerini sana söylüyorlar .var öyle tipler

Bu bahsettiginiz kendine beyin cereahı diyen Arzu mu? Çorba oldu falcılar, kafam karıştı resmen

bence falda asıl konu anı ve az da olsa yakın geleceği bilmesidir

tamam biliyor diyelim o zaman neden olumsuz herkese?
hadi senin olumsuz hepsinin mi?

olabilir... Bilmiyorum. Ne olur bir kac kisi daha baksin, durumu olmayan kisiler bana özelden yazsin, ben öderim falini ama arzu ablada.
Randevu alin, ben ödemeYi yaparim, öYle baktirin

Memnun kalmama sebebleri, fal cikmamismi, cok mu kati konusmus yada bilememismi?
Çıkmadı diyen de olmuştu ama 5 dil bildiğini söyleyen bir arzu hakkında dolandırıcı diye şikayet varmış internette. Sizin baktırdığınız arzu da böyle dememiş miydi?

Çıkmadı diyen de olmuştu ama 5 dil bildiğini söyleyen bir arzu hakkında dolandırıcı diye şikayet varmış internette. Sizin baktırdığınız arzu da böyle dememiş miydi?

Evet, bir kac dil biliyordu, dedim ya birden almanca konustu. Ve bana „iftira attilar o yüzden fal bakmiyordum“ dedi.

ha dolandirici mi degilmi bilemem; bana öyle izlenim vermedi; neyle dolandiricakti? Dolandirmak istese, bende kesinlikle denerdi bence; almanyadan oldugumu biliyor sonucta, ama denemedi. Lakin dedigim gibi, tekrar söylüyorum, moraliniz bozuksa gitmeyin, cok acimasiz fali.

cnm sen hazala baktırdın mı?
birde eraya asminde bak bu ikisini bir dene derim

cnm sen hazala baktırdın mı?
birde eraya asminde bak bu ikisini bir dene derim

hazal cok gec döndü bana, ve herkese pembeci konustugunu ayni vadeler verdigini okudum o yüzden baktirmadim. Asmin cafe taksimde sanirsam, böyle icerde eski ünlülerin resmi olan cafe ise, orda bi adama baktirdim, ama adini unuttum

Arkadasim ariyor simdi arzuyu, internet de hic bir yerde bilgisi yok. Eger bilirse, ozaman ben aglamaya gidiyorum

Arzuya bende baktırdım ve tuttu bende, yakın gelecek de tuttu. Zarar falan vermedi bana. Resimde istemedi ane adımı da istemedi.. İsimden çıkartıyor o... Harflerden...
Bendede resim de istemedi, anne ismi de istemedi, hatta benim ismimi bile istemedi.
Sadece onun ismini istedi.
Sendede olumsuz konustumu? Ya kalbime inicek ya

Ben Arzu ya baktirdim oyle efsane bir para filan istemedi. Kadinin teknigi farkli. Bunlarin hepsi ayri... Ama burada fal gurmesi olmus kisileri keser mi bilmiyorum. Bende oyle tarih vs vs bilmedi. Az cok sezdi ongorulerini soyledi. Tekrar baktirir miyim? hayir...
Ben daha deli dolu damar catlaklari gördüğüm icin...

Peki olumlumu olumsuz mu konustu?
Ve dedikleri ciktimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…