Arzu ne kadara bakıyordu yuksek mi ucreti?Bendede resim de istemedi, anne ismi de istemedi, hatta benim ismimi bile istemedi.
Sadece onun ismini istedi.
Sendede olumsuz konustumu? Ya kalbime inicek ya
kadin gordugunu soyluyor.Peki olumlumu olumsuz mu konustu?
peki kimin ayarında ?bilindik falcılardankadin gordugunu soyluyor.
Olumlu konustugu da var olumsuz da.
Gercekci...
Tek farki pat pat soyluyor.
Bir kez denedim kotu biri oldugu icin degil ben daha basarilarina rastladim kesmedi beni
Burada bir cok kisiyi de kesmeyebilir burada ciddi tecrübeli arkadaslar var.
Gelecek öngörüsü iyi gördüklerim ile paraleldi. Gelecegi sadece Allah bilir gecmisi de en iyi Allah bilir de gecmis konusunda az cok bilen oluyor iste. Bir kez denedim. Evet telepatik bu kadin. Varlikli birine benzemiyor.
ya büyüyü para koparmak için söylüyorlar ona inanmaBu arada, arzu da bana esinde büyü var dedi , aklima geldi.
Bende, büyüye inanmiyorum dedim, konuyu kapattim. Cünki tüm falcilarin bana söyledigi standart cümle artik bu. Ama artik gercekten süphelenmeye basladim, bu kac oldu. Cünki esim beni cok severdi, evet 2 büyük tartisma yasadik, ama o barismak isterdi, bensiz duramazdi.
Simdi gittigi kizi görseniz, sok olursunuz, yani asla mümkün degil dersiniz. Pacoz, bakimsiz, esrar ve alkol kullanan, cok cok kevase bi kiz. Ama ne ara büyü yaptircak, büyü öyle cabuk tutarmi vs. bilemem.
kadin gordugunu soyluyor.
Olumlu konustugu da var olumsuz da.
Gercekci...
Tek farki pat pat soyluyor.
Bir kez denedim kotu biri oldugu icin degil ben daha basarilarina rastladim kesmedi beni
Burada bir cok kisiyi de kesmeyebilir burada ciddi tecrübeli arkadaslar var.
Gelecek öngörüsü iyi gördüklerim ile paraleldi. Gelecegi sadece Allah bilir gecmisi de en iyi Allah bilir de gecmis konusunda az cok bilen oluyor iste. Bir kez denedim. Evet telepatik bu kadin. Varlikli birine benzemiyor.
huriye var ya sen bilirsin...peki kimin ayarında ?bilindik falcılardan
aaa o zaman tırt demektirhuriye var ya sen bilirsin...
sen niluferi filan gördüğün icin kesmez bu seni ama denemek istersen sen bilirsin boş degil kadinekonomim iyi dediğine göre bana 10 yıl önce bakan anda ve yakın gelecekte iyi diyebileceğim burada adı hiç geçmeyen biri olmuştu zeynel eroğlu ona git derim ama şu an ne kadara bakar bilemem
dedim ya seni kesmez sen olayi astıgin icinaaa o zaman tırt demektir
Nilufer kim? Iyimihuriye var ya sen bilirsin...
o da telden bakamıyor cnm yani iyi değilNilufer kim? Iyimi
aaa o zaman tırt demektir
Yanina giderimo da telden bakamıyor cnm yani iyi değil
cnm o adamda herşey vardı şimdi daha iyidir de bende ona harcayacak para ve zaman yok ne yazık ki adamın değişik ilimlerde bilgisi vardı o dönemki nişanlımla ilgili neler neler bilmişti sanırım eşi ile avcılardaydı ofisimedyum zeynel eroglu mu? Giderimde ben öyle internette kendi reklamini yapanlara güvenmiyorum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?