İstanbul'da Fal - Falcılar

Peki olumlumu olumsuz mu konustu?
kadin gordugunu soyluyor.
Olumlu konustugu da var olumsuz da.
Gercekci...
Tek farki pat pat soyluyor.
Bir kez denedim kotu biri oldugu icin degil ben daha basarilarina rastladim kesmedi beni
Burada bir cok kisiyi de kesmeyebilir burada ciddi tecrübeli arkadaslar var.
Gelecek öngörüsü iyi gördüklerim ile paraleldi. Gelecegi sadece Allah bilir gecmisi de en iyi Allah bilir de gecmis konusunda az cok bilen oluyor iste. Bir kez denedim. Evet telepatik bu kadin. Varlikli birine benzemiyor.

peki kimin ayarında ?bilindik falcılardan

Bu arada, arzu da bana esinde büyü var dedi , aklima geldi.
Bende, büyüye inanmiyorum dedim, konuyu kapattim. Cünki tüm falcilarin bana söyledigi standart cümle artik bu. Ama artik gercekten süphelenmeye basladim, bu kac oldu. Cünki esim beni cok severdi, evet 2 büyük tartisma yasadik, ama o barismak isterdi, bensiz duramazdi.
Simdi gittigi kizi görseniz, sok olursunuz, yani asla mümkün degil dersiniz. Pacoz, bakimsiz, esrar ve alkol kullanan, cok cok kevase bi kiz. Ama ne ara büyü yaptircak, büyü öyle cabuk tutarmi vs. bilemem.

ya büyüyü para koparmak için söylüyorlar ona inanma
öyle tutacak büyüyüde 5000 10000 den aşşağıya kimse yapmaz o kız parayı ve o kuvvette birini nereden bulacak?

bi de arkadaslar bazilari bana kızacak ama ben nihale de bir kez baktirdim bir konu haric kadin alti ayi az cok ongormus...
trans zeynep akil okumada bana tutturdu nakarat kismi oldukca gulduruyor ama
bilmiyorum ben bu arzu olayindan sonra kendi bildiklerim disina cikmama karari aldim.

nihal eskisi gibi degil vs yazıldığı icin tekrar aramadim saatine denk gelmem de para bosuna gider
trans zeynep de cok yukseltmis o fiyata bi daha mumkunati yok

Valla ben 50-60-70 falciya gittim, bu arzu kadar tarihli detaylli bilen kimseye rastlamadim. Varsa bunun ayarinda biri söyle, ona da gidiyim.
Tavsiyede bulunursan gercekten sevinirim

ekonomim iyi dediğine göre bana 10 yıl önce bakan anda ve yakın gelecekte iyi diyebileceğim burada adı hiç geçmeyen biri olmuştu zeynel eroğlu ona git derim ama şu an ne kadara bakar bilemem

ekonomim iyi dediğine göre bana 10 yıl önce bakan anda ve yakın gelecekte iyi diyebileceğim burada adı hiç geçmeyen biri olmuştu zeynel eroğlu ona git derim ama şu an ne kadara bakar bilemem
sen niluferi filan gördüğün icin kesmez bu seni ama denemek istersen sen bilirsin boş degil kadin

yanlız coştuk yine

Hazal bana pahali geldi bazi ongoruleri farkliydi fali da... Onu da tanimis olduk:) bi oyle bi boyle oldu ama hazal taramali motor mübarek... fali pahali geldi bana... hazal da bir kez denendi o da yeterli... Ulasamayan arkadaslar icin soyle diyeyim arzu daha acımasız onu soyleyeyim tatli kadin ama acimasiz direk gercegi soyluyor ama dogru diyor ki kadin. Romantik takılmıyor oyle diyeyim

Yalnız bu falcılıkta nasıl bir para getirisi varsa falcılar mafyavari bir seyler olmuslar neredeyse, ne vergi var ne bir aman aman emek var tabii cok iyi iş, bunun için her türlü hinlik ve plan beklenir. Ülkede adam kandırmak oldugu zaman inanılmaz olaylar duyuyoruz, çok yaratıcı oluyor insanlarımız para söz konusuysa. Boyle forumları takip ederler de, biraz arastırma ve dikkatle bilgileri de match ederler o yuzden cok dikkatli olmak lazım. O kadar falcı var ama, normalde gelecegi hissedebilen medyumluk gucleri olan insanın cok nadir bulunması lazım çok azdır yani ama önüne gelen falcı olmuş. Anı bilmeleri doğal, Y ykbsiz de dedigi gibi ruhani varlıklarla muhatap oluyorlar bunlarin anı bilmeleri kolay, bizden farklı boyutta yaşıyorlar ve geçmiş an boyutlarında geçiş yapabiliyorlar ve hızlılar yani anında geçmişe gidip gelebiliyorlarmış ama geleceğe gidemiyorlar gitseler de bilgi alamıyorlar. hatta alanlar oluyormuş onlar da duyduklarını çarpıtıyorlarmış, yalan soyluyorlarmış yani onlardan gelecek bilgilere de guven olmaz. Bir ara yaşam koçu furyası vardı, falcılık daha populer oldu şimdi özellikle pandemide insanlar fala sardı evde doğal olarak.

medyum zeynel eroglu mu? Giderimde ben öyle internette kendi reklamini yapanlara güvenmiyorum aslinda
cnm o adamda herşey vardı şimdi daha iyidir de bende ona harcayacak para ve zaman yok ne yazık ki adamın değişik ilimlerde bilgisi vardı o dönemki nişanlımla ilgili neler neler bilmişti sanırım eşi ile avcılardaydı ofisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…