İstanbul'da Fal - Falcılar

ben 20 yaslarinda idim, annem beni bi yildizname bakan bir yere götürdü. Bana adam neremde ne dogum lekesi olduguna kadar söylemisti. 2 kez evlilik yapacagimi, Ilki 30 yaslarinda olacagini, ilk esimden 2 cocugun olucagini, ve esimi cok sevip erken kaybedicegimi falan demisti. Ben sinir olmustum, nee 10 sene sonrami evlencem, bu adam sacmaliyo falan demistim, ama gercekten 30 da evlendim
Entersan olan; esim hep derdiki, „benim fazla ömrüm yok“.
Birgün bana anlatti; buda senler önce cingene bi kadina gitmis, oda ona sen 2 evlilik yapicaksin, 2. den 2 cocugun olucak ve erken ölüceksin demis; ve cidden ben onun 2. evliligi... ben sok olmustum..
o adam daha yok maalesef adini falan da hatirlamiyorum. Ama bayaa garip di bu olay..

Bakanlar bakiyor. Ama ben tabiiki tekrar barisicagimiza artik ihtimal vermiyorum. 30 yasina kadar bildiler, gerisi fos cikti

Falci zaten olumsuzu da söylüyorsa daha cok guven veriyor bana tozpembe falcilar yapmacık geliyor ,Pen cafe Yeter vardi Cafe Dîos Duygu 5 sene önce cok meshurlardi burda hep tozpembe fal bakanlardi mutsuz gidip mutlu çıkardık bunlara gidince öyle senelerce baktirdik boş boş ama sonunda tam tersi cikti hersey cogu boyle yıllarca geldi gitti bunlara bende dahil

ya büyüyü para koparmak için söylüyorlar ona inanma
öyle tutacak büyüyüde 5000 10000 den aşşağıya kimse yapmaz o kız parayı ve o kuvvette birini nereden bulacak?

ya zaten yapsa bile büyü
Hemen tutarmi? Kiz iranli onlarda var böyle seylerde, yani sanmiyorum, ve bende para koparmak icin büyü var dediklerini düsünüyorum. Cünki standart cümle gittigim 10 falcidan 8 i aynisini söyledi.

cnm o işler kolay değil.herkesin harcıda değil.

Kadın romantik takılmıyor. Net söylüyor.

bir kere büyü için varlıkları olacak düzenli çalışacak oooooooo

birde kader değişiyormuş sanırım seçimlere göre ama evlilik ,doğum ,ölüm hariç

bir kere büyü için varlıkları olacak düzenli çalışacak oooooooo
Her büyü tutmuyormuş evet ama uyduruk bir büyü yapmıştır o tutmuştur, kız İranlıymış belki ucuz yapan ama çok iyi büyü yapan birini bulmuştur olabilir. sonuçta büyü bir pis enerji işi, bazen bir nazar bile büyü kadar tesirli oluyor ve kötü sonuçlar getiriyor

birde kader değişiyormuş sanırım seçimlere göre ama evlilik ,doğum ,ölüm hariç
Doğum ölüm değişmiyor ama evlilik kaderi de değişiyormuş Yani biriyle evlisin ondan ileride boşanacakmısını onu göremiyorlar ama o sene veya o dönem tam da kaderin değiştiği zaman tekrar fal baktırırsan görebiliyorlar herhalde

evet ya bazı nazarlar büyüden yıkıcı olabiliyormuş nas felak cok okumak lazım

cnm günlerine denk gelmek gerek vede enerjinin tutması gerek......

Arzu kesinlikle boş değil,bana söyledikleri tutmuştur. Ve evet acımasız...

kadının bedava reklamı oldu valla

evet ya bazı nazarlar büyüden yıkıcı olabiliyormuş nas felak cok okumak lazım
Evet nazar daha korkutucu demişti bu konuda bilgisi olan biri bana. enerji yoğunlaşması o da aslında, nazarda istemeden bir kişi diğerine kötü enerji yolluyor kıskançlık ve hasetle, büyüde sonuçlarını isteyerek yolluyor tek farkı bu.

kemgöz çok fena ama şimdi iyi insanda zor özelliklede işyerleri kaynayan kazan gibi

cnm günlerine denk gelmek gerek vede enerjinin tutması gerek......
Büyü de kaderi değiştiriyor bir de işte nazar da, belki kaderinde olmuş kişiyle evlisin ama gelip biri sana büyü yapıyor veya nazar değdiriuor ve aniden boşanıyorsun, bu ani durumları da falda göremiyorlar değişiyor çünkü durum. Bormal şartlarda belki evli kalacaksın falda da öyle çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…