ama anı bilmesi gelecekte tutacak değil ki bende de nice anı bilenler oldu ama?Evet, arkadasim baktirmis, ona da direk oglunun ismine kadar söylemis. Herseyi bilmis.. gecmis olsun
Ben dikkat ediyorum bazı insanlar asla paylaşmaz başlarına gelen iyi şeyleri, eşleriyle aileleriyle fotograf bile paylaşmazlar ki onlar daha mutlu oluyorlar ayrıca kimin neyi kıskanacagi belli olmaz, özğnde çok iyi bir insanin bile istemeden nazarı değebilir göstermemek lazım hiçbir şeyikemgöz çok fena ama şimdi iyi insanda zor özelliklede işyerleri kaynayan kazan gibi
Fal ucreti neydi Arzu’nun? Sana büyü var deyip bozduralım dememesi ilginç olmuş.Ama arkadasim simdi söyledi. Büyü var üstündekileri bozdurmak istersen tanidigim kisiler var demis. Dikkat edin.
bence bu kadin bakiyo, ama herhalde baktiktan sonra dolandirmaya calisiyo olabilir
Fal ucreti neydi Arzu’nun? Sana büyü var deyip bozduralım dememesi ilginç olmuş.
Bir yandan merak ettim ama bir yandan da dolandırıcı mı acaba hic bulaşmamak lazım diye dusunuyorum, cok yuksek degilmis fiyatı. Telefonunu bana yazabilir misin? Belki burada baktıranlar cıktı derse denerim ama cok da guven vermedi bu herkese büyü var bozalım demesi. Sen inanıyorum deseydin kesin sana da dermiş bozalım diye.ben direk büyüye inanmiyorum dedim. Diyemedi öyle bisey.
100 tl ye bakiyor
Evet olabilir, bence fal bakabiliyo, ama bu kabiliyetini kullaniyor olabilir; nosu nu yolluyorumBir yandan merak ettim ama bir yandan da dolandırıcı mı acaba hic bulaşmamak lazım diye dusunuyorum, cok yuksek degilmis fiyatı. Telefonunu bana yazabilir misin? Belki burada baktıranlar cıktı derse denerim ama cok da guven vermedi bu herkese büyü var bozalım demesi. Sen inanıyorum deseydin kesin sana da dermiş bozalım diye.
cnm nabız yoklayarak güven kazanıp dolandırabilir DİKKATEvet olabilir, bence fal bakabiliyo, ama bu kabiliyetini kullaniyor olabilir; nosu nu yolluyorum
Bu güzel bence tak tak suratına söylemesiKadın romantik takılmıyor. Net söylüyor.
Net söylese tamam, acimasiz söylüyor.Bu güzel bence tak tak suratına söylemesi
soyluyor da bana büyü olumsuz enerji cok kisi dedi, ya herkes herkese biseyler yapıyor da ben evde uzerlik tohumi tütsüsü yakiyorum, bakara suresi son iki ayeti okuyup arada sirkeli suyla banyo yapiyorum büyü bozan hocalar para almaz arakadaslar gercekten alim onlar para alana yanasmayin yazik yaBu güzel bence tak tak suratına söylemesi
fal dışı kişisel fikrim bu kadın o kadar zaaflı gördü ki sizi döşedi yok prenses bilmemne canınızı yakıp içinizi intikam ateşi ile küle çevirmek için ki bizim gibilerde bu çok kolay ardından bir daha baktırısan eminim işlem teklif edecktirNet söylese tamam, acimasiz söylüyor.
yani bicak sapliyormus gibi. Seni sevmemis, bu kizi cok seviyo, bu kiz prenses buna melek gibi davraniyo falan filan
aynene bol bol nas felak okumak gerek hatta ben suya okuyup içiyorum sabahlarısoyluyor da bana büyü olumsuz enerji cok kisi dedi, ya herkes herkese biseyler yapıyor da ben evde uzerlik tohumi tütsüsü yakiyorum, bakara suresi son iki ayeti okuyup arada sirkeli suyla banyo yapiyorum büyü bozan hocalar para almaz arakadaslar gercekten alim onlar para alana yanasmayin yazik ya
seni sevmediyse senle niye evlendi o zaman kocam... Bos gec gitsin ya.Net söylese tamam, acimasiz söylüyor.
yani bicak sapliyormus gibi. Seni sevmemis, bu kizi cok seviyo, bu kiz prenses buna melek gibi davraniyo falan filan
ay pardon sizin kocanız... M harfi yanlis cikmis. ozurNet söylese tamam, acimasiz söylüyor.
ben de oyle yapayimaynene bol bol nas felak okumak gerek hatta ben suya okuyup içiyorum sabahları
Bende öyle dedim, neden evlendi ozaman...seni sevmediyse senle niye evlendi o zaman kocam... Bos gec gitsin ya.
Evet baktırmayı düşünüyorum tekrar, yarın arayacağım bakalım ne diyecekfal dışı kişisel fikrim bu kadın o kadar zaaflı gördü ki sizi döşedi yok prenses bilmemne canınızı yakıp içinizi intikam ateşi ile küle çevirmek için ki bizim gibilerde bu çok kolay ardından bir daha baktırısan eminim işlem teklif edecktir
o kadın burayı kesin okuyordurEvet baktırmayı düşünüyorum tekrar, yarın arayacağım bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?