İstanbul'da Fal - Falcılar

kemgöz çok fena ama şimdi iyi insanda zor özelliklede işyerleri kaynayan kazan gibi
Ben dikkat ediyorum bazı insanlar asla paylaşmaz başlarına gelen iyi şeyleri, eşleriyle aileleriyle fotograf bile paylaşmazlar ki onlar daha mutlu oluyorlar ayrıca kimin neyi kıskanacagi belli olmaz, özğnde çok iyi bir insanin bile istemeden nazarı değebilir göstermemek lazım hiçbir şeyi

Ama arkadasim simdi söyledi. Büyü var üstündekileri bozdurmak istersen tanidigim kisiler var demis. Dikkat edin.

bence bu kadin bakiyo, ama herhalde baktiktan sonra dolandirmaya calisiyo olabilir

Ama arkadasim simdi söyledi. Büyü var üstündekileri bozdurmak istersen tanidigim kisiler var demis. Dikkat edin.

bence bu kadin bakiyo, ama herhalde baktiktan sonra dolandirmaya calisiyo olabilir
Fal ucreti neydi Arzu’nun? Sana büyü var deyip bozduralım dememesi ilginç olmuş.

ben direk büyüye inanmiyorum dedim. Diyemedi öyle bisey.

100 tl ye bakiyor
Bir yandan merak ettim ama bir yandan da dolandırıcı mı acaba hic bulaşmamak lazım diye dusunuyorum, cok yuksek degilmis fiyatı. Telefonunu bana yazabilir misin? Belki burada baktıranlar cıktı derse denerim ama cok da guven vermedi bu herkese büyü var bozalım demesi. Sen inanıyorum deseydin kesin sana da dermiş bozalım diye.

Evet olabilir, bence fal bakabiliyo, ama bu kabiliyetini kullaniyor olabilir; nosu nu yolluyorum

Bu güzel bence tak tak suratına söylemesi
soyluyor da bana büyü olumsuz enerji cok kisi dedi, ya herkes herkese biseyler yapıyor da ben evde uzerlik tohumi tütsüsü yakiyorum, bakara suresi son iki ayeti okuyup arada sirkeli suyla banyo yapiyorum büyü bozan hocalar para almaz arakadaslar gercekten alim onlar para alana yanasmayin yazik ya

Net söylese tamam, acimasiz söylüyor.

yani bicak sapliyormus gibi. Seni sevmemis, bu kizi cok seviyo, bu kiz prenses buna melek gibi davraniyo falan filan
fal dışı kişisel fikrim bu kadın o kadar zaaflı gördü ki sizi döşedi yok prenses bilmemne canınızı yakıp içinizi intikam ateşi ile küle çevirmek için ki bizim gibilerde bu çok kolay ardından bir daha baktırısan eminim işlem teklif edecktir

aynene bol bol nas felak okumak gerek hatta ben suya okuyup içiyorum sabahları

Büyü konusu yasak olduğu için fazla bir şey söylemek istemiyorum ama çok çeken birisi olarak şunu söyleyeyim öyle 2000 ver 5000 ver büyüyü bozalım vs diyenlerden bi cacık olmaz. Büyüyü bozanlar zaten hayrına bozarlar ya da tuz şeker falan alıp verirsiniz öyle bozar.
geçenlerde haberlerde vardı bağlama işlemi için kedinin bacaklarını kesmişler. Böyle bir şey yaparak nasıl hayırlı bir gelecek bekliyorlar, onu da aklım almıyor.

Daha çok kazanmak için falcılar ya büyü var derler ya da yıldızın çok düşür gel bi enerji çalışması yapalım derler Böylelerinden uzak durmak lazım. Arzu’ya da baktırırdım ama zaten 2 gram psikolojim kaldı, onu da harcayamam şu an :)

seni sevmediyse senle niye evlendi o zaman kocam... Bos gec gitsin ya.
Bende öyle dedim, neden evlendi ozaman...

dediki seviyor sanmis, bu kiz karisina
Cikinca hic kimseyi sevmedigini anlamis falan filan. Cok moralim bozuk kizlar kusura bakmayin. Evet büyü kismi daha cok para koparmak icin söylücegi bi yalan olabilir, ama gerisini öyle detaylli söylediki, ben ömrümde böyle bisey görmedim.
Belki sende bakmamistir, ama bak kac kisi yazdi burda detaylli gördü diye. Arkadasimdada iste direk harf söylemeden oglunun ismini görmüs.
birde öyle detayllar vermiski; ben bile bilmiyodum, yeni anlatti bana. Büyü kismina siz siz olun inanmayin, ama kadin biliyo. Maalesef

Evet baktırmayı düşünüyorum tekrar, yarın arayacağım bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…