ya okuduğundan eminim, arkadaşıma hakkımda iyi yorum yap demiş çünkü, Velakin benim hiçbiryerde paylaşmadığım detayları söyledi bana amao kadın burayı kesin okuyordur
Bana işlem istiyor musun dedi... Tabiki hayır dedimBir yandan merak ettim ama bir yandan da dolandırıcı mı acaba hic bulaşmamak lazım diye dusunuyorum, cok yuksek degilmis fiyatı. Telefonunu bana yazabilir misin? Belki burada baktıranlar cıktı derse denerim ama cok da guven vermedi bu herkese büyü var bozalım demesi. Sen inanıyorum deseydin kesin sana da dermiş bozalım diye.
Aynen arkadaşıma da aynısını demiş, İşlem istersen tanıdıklarım var demişBana işlem istiyor musun dedi... Tabiki hayır dedim
Ben şimdi daha net hatırladım. Nisan ayında, ayrılık yaşadığım erkekle ilgili, çok net konuşmuştu
Sonrasında aylar sonra tekrar baktırdım ve yine net konuştu
İşlem için de ısrar etmedi
Peki o kişiyle söylediği gibi mi oldu durumlar?Ben şimdi daha net hatırladım. Nisan ayında, ayrılık yaşadığım erkekle ilgili, çok net konuşmuştu
Sonrasında aylar sonra tekrar baktırdım ve yine net konuştu
İşlem için de ısrar etmedi
O kadar kişiye yorum yapmış ama insanların canını acıtmadan fal bakmayı öğrenememiş mi? Yani söylemek var söylemek var, gerçekleri can acıtmadan da söyleyebilrsin demek ki empati yapamıyor sonucta sen üzülüyorsun belli ki şu durumda, başka şekilde konuşabilirdi.Yok bende de arkadaşıma da ısrar etmedi. Ama öyle bir konuştu ki, İçimden 1000 tane ölüm büyüsü yapmak geldi
Oldu canımPeki o kişiyle söylediği gibi mi oldu durumlar?
şu elif ne demişti sanaAynen arkadaşıma da aynısını demiş, İşlem istersen tanıdıklarım var demiş
nasıl olsa zamanla onunda ipliği pazara çıkar tıpkı diğerleri gibi....
elif paralel miydi?Bana eşin bir daha seni asla Aramayacak dedi, 15/16 ay sonra pişman olacak ancak o zaman dedi.
Ama orada bunların kız çocukları olacak ve evlenecekler dedi. eğer Benimki beni arayacak olursa, söylerim.
Elif Nisan ayında dönecek demişti. Arzuya söyledim o da güldü, Nisan’da beni yine ararsın dedi. Kesinlikle dönmeyecek dedi. Bana ilk kez anı bilen bir falcı, dönmeyecek dedi bu kadar net.şu elif ne demişti sana
o zaman baktırmamaya karar verdim boşverElif Nisan ayında dönecek demişti. Arzuya söyledim o da güldü, Nisan’da beni yine ararsın dedi. Kesinlikle dönmeyecek dedi. Bana ilk kez anı bilen bir falcı, dönmeyecek dedi bu kadar net.
arzuyla kim aynı şeyleri söylediElif Nisan ayında dönecek demişti. Arzuya söyledim o da güldü, Nisan’da beni yine ararsın dedi. Kesinlikle dönmeyecek dedi. Bana ilk kez anı bilen bir falcı, dönmeyecek dedi bu kadar net.
tarihi tutuyor mu? Öngörülerinin erken veya gec oldugu da oldu mu?Bir tespiti vardı ki,....
o kadından korkuyorum ben baktıramam onaarzuyla kim aynı şeyleri söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?