İstanbul'da Fal - Falcılar

Benzer olarak sadece taratolji. Bunlar hemen ayrılmayacak demişti, ama Ona arzudan sonra baktırdım, sonra çocuğu sordum,
Hayır çocuk gözükmüyor bunlara şu an dedi
anladım cnm . yinede çok takma diyeceğim giderse gitsin senin gibisini nereden bulacakmış acaba???

o zaman ben elife baktırmamaya karar verdim zaten bana çok kuvvetli gelmedi 6. hislerim çok güçlüdür

anladım cnm . yinede çok takma diyeceğim giderse gitsin senin gibisini nereden bulacakmış acaba???
Ben de kendimi öyle yalanlarla avutmaya çalışıyorum.. Ama tabii ki canım çok acıdı. Zaten dönse büyük bir ihtimal affetmeyeceğim de. Beni bırakıp hemen başkasına gidip ondan hemen evlenip çocuk yapmasını Duyunca bayağı kötü oldum

şu erkeklere sinir oluyorum bir kadın onları bütün ağrızalarına, hanzoluklarına rağmen seviyor yinede nankörlük ya.

ya resimdeki sizseniz çok hoş bir kadınsınız bence

Taratoloji de beni etkileyen , sadece fincan resmi attım, Ve kadın bana, birisinden ayrılmışsın ve ayrılmanın sebebi a ve y harfi olan bir kadın dedi. Bunlar aynı eve taşınacak dedi kendi kendine gördü.

Taratoloji de beni etkileyen , sadece fincan resmi attım, Ve kadın bana, birisinden ayrılmışsın ve ayrılmanın sebebi a ve y harfi olan bir kadın dedi. Bunlar aynı eve taşınacak dedi kendi kendine gördü.
falcı alen olan mı?önerir misin?

Hayır tArAToloji bilimi yazıyor, 5200 takipcisi var.

valla bende yeni baktirdim, ani bildi ama cikarmi dedikleri bilmiyorum
elmira nasıldı ?baktırmaya değer mi?yada şöyle sorayım yarın için telden kimi önerirsin?

elmira nasıldı ?baktırmaya değer mi?yada şöyle sorayım yarın için telden kimi önerirsin?
bence elmira burayi okuyor, cünki burda benim yazdiklarimi tekrarladi.
Kahin fali 250 tl ödedim, 15 dk sürdü, sonra bitti. Benim yazdiklariimin disinda da hic bi detayl bilemedi
ben net arzu derim baska da iyi falci denk gelmedim, yeliz de bilemedi; dundarongele baktirmistim hepsi pembe pembe pembe; kimsenin dedigi cikmadi

Kızlar burdan bir üyenin tavsiyesi üzerine Destan adlı bir falcıya baktırdım telefonda. Daha önce baktıran var mı?karakter analizi falan iyiydi baya.

Ben birşey diyeceğim Kızlar bakın buna çok dikkat etmenizi istiyorum bu kadın kesinlikle iyi ama biraz araştırma yaptım ve bu işlerde uzman yani Amerika’da Almanya’da bu işlerin piyasası var yani telepati ile karşıdaki suçlunun doğru söyleyip söylemediği, beyin okuyan insanlar var. Şimdi bu durumda şu oluyormuş bunu çok iyi bir bioenerji uzmanından öğrendim. Yani sizin Zihni’nizden geçen herşeyi bilebiliyorlarmış. Yani zihinleri okuyabiliyorlar bu çok önemli bir yetenek ama gelecek için bunu oluşturma gücümüzde varmış yani inanmak kızlar

Yani sadece düşündüğümüz şeyleri mi söylüyorlar veya içten içe korktugumuz şeyleri? O zaman bu öngörü ve fal olmuyor

arzuya baska baktiran olursa yazsn..valla baktrsak bi turlu baktirmasak bi turlu
Baktır banada haber ver canım :)) kafayı yiycem 2 kişiye baktırtdım hepsnin kini bilmiş. Biri daha var deneteceğim bakalım eğer onunkinide bilirse bende diğer kız gibi ağlamaya gideceğim nedeni şu elimden birşey gelmediği için hiç hoş şeyler söylemedi resmen bana Zeynep gibi büyü yapıyolar ona dedi. Hadi buna inanmadım geçelim gezileri, toplantıları nasıl bildi hala şaşırıyorum ya telefonumu hacklemiş olmalı yada beynimi kafam çok karıştı kızlar beni bilirsiniz ben kolay kolay inanmam yani bazı arkadaşlar fena değil derken bende onlarca detayı nasıl bilebilir ya çıldırcam bunda bişey olmasın zihin okuma dedik tamam ama bukadarına pes diyorum. Tek şüphem madem bukadar iyi niye bukadar uyguna bakıyo ve FBI keşfetmemiş o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…