- 3 Kasım 2012
- 182
- 96
- 98
AttımArzunun numarasını atın bana ben gönüllüyüm baktıracağım.
Peki Arzumu Elif mi çünkü ikisi farklı sonuç söyledi bana. Yani şimdi bilmesem Elifi şahit olmasam çıkan şeylere hislerine güvenmesem tabi haşa kimse geleceği bilemez ama belki yaştan dolayı tecrübesizlikten dolayı bu kadın kadar detay bilmiyo ama normal teyze vs o tiplerde hep 1-2 önemli detayı söyler. Ama bu kadın nasıl oluyorda benim aklımdan geçen şeyleri cümlesi cümlesine söyleyebiliri bunu biri bana açıklasın var bu işte bişey. Neden anlatayım hemen herşey benim düşündüğüm gibide olamaz diyorum çünkü hayatta hiçbirşey göründüğü gibi değil.bence elmira burayi okuyor, cünki burda benim yazdiklarimi tekrarladi.
Kahin fali 250 tl ödedim, 15 dk sürdü, sonra bitti. Benim yazdiklariimin disinda da hic bi detayl bilemedi
ben net arzu derim baska da iyi falci denk gelmedim, yeliz de bilemedi; dundarongele baktirmistim hepsi pembe pembe pembe; kimsenin dedigi cikmadi
Bendede ikisi farkli sonuc söyledi. sende biliyorsun, demeye gerek yok, anı arzu öyle bi anlattiki, felegim şaştı..Peki Arzumu Elif mi çünkü ikisi farklı sonuç söyledi bana. Yani şimdi bilmesem Elifi şahit olmasam çıkan şeylere hislerine güvenmesem tabi haşa kimse geleceği bilemez ama belki yaştan dolayı tecrübesizlikten dolayı bu kadın kadar detay bilmiyo ama normal teyze vs o tiplerde hep 1-2 önemli detayı söyler. Ama bu kadın nasıl oluyorda benim aklımdan geçen şeyleri cümlesi cümlesine söyleyebiliri bunu biri bana açıklasın var bu işte bişey. Neden anlatayım hemen herşey benim düşündüğüm gibide olamaz diyorum çünkü hayatta hiçbirşey göründüğü gibi değil.
Benim gördüğüm düşündüğüm hatta arkadaşlarımla paylaştığım herşeyi söyledi.
Bir konu var benim asla net bilmediğim bir falcının bana söylediği ama ağzıma sakız ettim ben onu bu böyleymiş diye ama gerçekliğini asla bilmiyorum ama sürekli kafamı kurcalıyo bunu söyledi bana ya bu nasıl oluyo
Birde zamanlama benim bildiğim bir zamanlama tam yani tam ne eksik ne fazla. Bende o günden sonra olduğunu düşünüyorum hatta sürekli olmasaydı bu şekilde olmayacaktı diyorum onu söylüyo
Ve aracı olan kişileri düşünüyorum onlar olmasa bu asla bu noktaya gelmezdi diye düşünüyorum aynı şeyi söylüyo kişilerin direk sayısına kadar bildi.
Bana burdaki birkaç falcı ve kendim şahit olduğum bir durum var bu işte büyü vs gibi zırvalıklar söylüyolar ya onu direk söyledi böyle bişey var diye.
Ondan diyorum bunlar benim düşüncem ve gördüklerim aynı ne hissediyosam olayın gidişatı ile ilgili hatta ben X bir ay için kesin bu tarihte bu plan yapılır diye düşünüyorum bana diyoki şu tarihte bir olay gerçekleşecek.
Yani burada bir gariplik var çünkü ne görürsek görelim ne düşünürsek düşünelim hayatta hiçbirşey göründüğü gibi olmuyo. Yani benim gördüğüm hissettiğim herşey doğrumu ozaman ben ultra usta bir falcı, medyum yada telepati uzmanımıyım. Çünkü bunlar beni düşüncelerim, hislerim, duyduklarım, gördüklerim.
Bunu öğrenmeliyim kimsenin vebalini almayalım bunlar yaşanan şeyler. Belki altından çok farklı birşey çıkacak. Ben duru görüye hislere inanan biriyim. O yüzdende burada beni rahatsız eden bir durum var, yada kadın gerçekten çok iyi gelecek için asla inanmıyorum çünkü hayat bu neler olacağını bilemeyiz ve Allahın'da peygamberlere vermediği sır perdesini bu tarz kişilere vereceğini düşünmüyorum. Ancak bazı insanlara rüyada yada başka şekilde bildirildiğine inanıyorum. Ama bukadar net keskin şu şu olacak yani bilmiyorum.
Baktır banada haber ver canım :)) kafayı yiycem 2 kişiye baktırtdım hepsnin kini bilmiş. Biri daha var deneteceğim bakalım eğer onunkinide bilirse bende diğer kız gibi ağlamaya gideceğim nedeni şu elimden birşey gelmediği için hiç hoş şeyler söylemedi resmen bana Zeynep gibi büyü yapıyolar ona dedi. Hadi buna inanmadım geçelim gezileri, toplantıları nasıl bildi hala şaşırıyorum ya telefonumu hacklemiş olmalı yada beynimikafam çok karıştı kızlar beni bilirsiniz ben kolay kolay inanmam yani bazı arkadaşlar fena değil derken bende onlarca detayı nasıl bilebilir ya çıldırcam bunda bişey olmasın zihin okuma dedik tamam ama bukadarına pes diyorum. Tek şüphem madem bukadar iyi niye bukadar uyguna bakıyo ve FBI keşfetmemiş o derece yani
Sana evlenecekler kız çocukları olacak dedi dimi banada aynısını dedi bi senle banamı bukadar detaylı bildi. Burada bildiğim benim gibi falcıları çok iyi bilen kişiler var mesela onlara bukadar detay vermemiş. Anlamadım benBelki olumluyu da olumsuz söylüyodur bu kadin, baksana her arayana büyü demis, benim arkadasima da öyle dedi, yani büyü yaptiralim yada cözelim diye
Peki senin dusunmedigin veya bilmedigin hicbir seyi soylemedi mi baska?Peki Arzumu Elif mi çünkü ikisi farklı sonuç söyledi bana. Yani şimdi bilmesem Elifi şahit olmasam çıkan şeylere hislerine güvenmesem tabi haşa kimse geleceği bilemez ama belki yaştan dolayı tecrübesizlikten dolayı bu kadın kadar detay bilmiyo ama normal teyze vs o tiplerde hep 1-2 önemli detayı söyler. Ama bu kadın nasıl oluyorda benim aklımdan geçen şeyleri cümlesi cümlesine söyleyebiliri bunu biri bana açıklasın var bu işte bişey. Neden anlatayım hemen herşey benim düşündüğüm gibide olamaz diyorum çünkü hayatta hiçbirşey göründüğü gibi değil.
Benim gördüğüm düşündüğüm hatta arkadaşlarımla paylaştığım herşeyi söyledi.
Bir konu var benim asla net bilmediğim bir falcının bana söylediği ama ağzıma sakız ettim ben onu bu böyleymiş diye ama gerçekliğini asla bilmiyorum ama sürekli kafamı kurcalıyo bunu söyledi bana ya bu nasıl oluyo
Birde zamanlama benim bildiğim bir zamanlama tam yani tam ne eksik ne fazla. Bende o günden sonra olduğunu düşünüyorum hatta sürekli olmasaydı bu şekilde olmayacaktı diyorum onu söylüyo
Ve aracı olan kişileri düşünüyorum onlar olmasa bu asla bu noktaya gelmezdi diye düşünüyorum aynı şeyi söylüyo kişilerin direk sayısına kadar bildi.
Bana burdaki birkaç falcı ve kendim şahit olduğum bir durum var bu işte büyü vs gibi zırvalıklar söylüyolar ya onu direk söyledi böyle bişey var diye.
Ondan diyorum bunlar benim düşüncem ve gördüklerim aynı ne hissediyosam olayın gidişatı ile ilgili hatta ben X bir ay için kesin bu tarihte bu plan yapılır diye düşünüyorum bana diyoki şu tarihte bir olay gerçekleşecek.
Yani burada bir gariplik var çünkü ne görürsek görelim ne düşünürsek düşünelim hayatta hiçbirşey göründüğü gibi olmuyo. Yani benim gördüğüm hissettiğim herşey doğrumu ozaman ben ultra usta bir falcı, medyum yada telepati uzmanımıyım. Çünkü bunlar beni düşüncelerim, hislerim, duyduklarım, gördüklerim.
Bunu öğrenmeliyim kimsenin vebalini almayalım bunlar yaşanan şeyler. Belki altından çok farklı birşey çıkacak. Ben duru görüye hislere inanan biriyim. O yüzdende burada beni rahatsız eden bir durum var, yada kadın gerçekten çok iyi gelecek için asla inanmıyorum çünkü hayat bu neler olacağını bilemeyiz ve Allahın'da peygamberlere vermediği sır perdesini bu tarz kişilere vereceğini düşünmüyorum. Ancak bazı insanlara rüyada yada başka şekilde bildirildiğine inanıyorum. Ama bukadar net keskin şu şu olacak yani bilmiyorum.
Evet ama Burak bana bugün kiz hamile dedi. Dogrumu bilmiyorum ama... Okadar falci hic biri göremedimi, bide özellikle sordumSana evlenecekler kız çocukları olacak dedi dimi banada aynısını dedi bi senle banamı bukadar detaylı bildi. Burada bildiğim benim gibi falcıları çok iyi bilen kişiler var mesela onlara bukadar detay vermemiş. Anlamadım ben
Peki senin dusunmedigin veya bilmedigin hicbir seyi soylemedi mi baska?
Peki senin dusunmedigin veya bilmedigin hicbir seyi soylemedi mi baska?
Hayır işte sorun o düşünmediğim hiçbir şeyi söylemedi bu garip değilmi.Peki senin dusunmedigin veya bilmedigin hicbir seyi soylemedi mi baska?
ArzuHayırda bunu hangi falcı yapıyor ki.
Gelecekten bahsetti işte
Sen nasıl eminsin noldu da adam seni aradı kavga ettin. Nasıl öğrendin yaniEvet ama Burak bana bugün kiz hamile dedi. Dogrumu bilmiyorum ama... Okadar falci hic biri göremedimi, bide özellikle sordum
Hep falcilara, arzu haric hic biri demedi hamile oldugunu. Arzuda şu an hamile demedi, Hamile kalacak dedi
O zaman bilincalti ve dusunc eokuyor ama gelecek ongoruleri olduysa 1-2 tane onlari bekleyip goreceksiniz o zaman. Aslinda denenebilir 100 lira cok degil ama ben bu ayki fal kotami doldurmustum, onumuzdeki ay deneyebilirim.Hayır işte sorun o düşünmediğim hiçbir şeyi söylemedi bu garip değilmi.
Bu olayı sadece elif gördü. Şimdi düşünüyorum da, haklısın. Hep benim tahmin ettiğim şeyleri söyledi. Ve ben ne düşünüyorsam onu tekrarladı.Sen nasıl eminsin noldu da adam seni aradı kavga ettin. Nasıl öğrendin yani
Hamile degilse neden yalan soylesin ki ortaya da cikabilecek birsey. O zaman Arzu bilmis oluyor ama hamile olmasindan korkuyorsan o yuzden gormus olabilir falda. Elif kavgayi bilmis mesela, Arzu tekrar asla iletisim olmayacak dememis miydi?Evet ama Burak bana bugün kiz hamile dedi. Dogrumu bilmiyorum ama... Okadar falci hic biri göremedimi, bide özellikle sordum
Hep falcilara, arzu haric hic biri demedi hamile oldugunu. Arzuda şu an hamile demedi, Hamile kalacak dedi
Tam hatırlamıyorum. İletişim olmucak, olsa bile belki bişey arar sorar demişti.Hamile degilse neden yalan soylesin ki ortaya da cikabilecek birsey. O zaman Arzu bilmis oluyor ama hamile olmasindan korkuyorsan o yuzden gormus olabilir falda. Elif kavgayi bilmis mesela, Arzu tekrar asla iletisim olmayacak dememis miydi?
Hizina yetisemiyorum, falci deneme makinesi gibisinMusa diye bir falcı var, bunu kız arkadaşım çok övdü.
geçen haftadan beri sıramı bekliyorum, Akşama bakacak. Bakalım ne dicek
Ya ben bunu ne zamandan beri baktırmak istiyorum da, ya telefona çıkmıyor ya geri aramıyor, arayınca vaktim yok diyor. Sonunda bugün bakacak.Hizina yetisemiyorum, falci deneme makinesi gibisinBiraz bekleyelim bence senin durumun ne olacak ona gore Elif veya Arzu'ya baktirmak istiyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?