hmm Kaprisli falci, hic sevmedigim tarz, kendilerine cok guvenirler ve cok kesin konusurlar zaten. Bakalim nasil bakacak, dusuncelerini yazarsin.Ya ben bunu ne zamandan beri baktırmak istiyorum da, ya telefona çıkmıyor ya geri aramıyor, arayınca vaktim yok diyor. Sonunda bugün bakacak.
Evet ya. Ben bir ara vazgeçmiştim baktırmıycaktım bunda, Hazal gibi aynı. Hazal’dan da o yüzden vazgeçmiştimhmm Kaprisli falci, hic sevmedigim tarz, kendilerine cok guvenirler ve cok kesin konusurlar zaten. Bakalim nasil bakacak, dusuncelerini yazarsin.
Dedim ya Elif Arzu gibi değil. Elif insan analizini çok iyi yapar senin tahmin etmeyeceğin şeyleri söyler. Yani benim düşündüğüm şeyleri bana hiç demedi mesela korktuğum şeyleri falan. Ama dediğim gibi onada bakıcam. Ama Arzu direk ya gördüğüm bildiğim şeyleri söyledi hiç artı bişey demedi korkularımıda bu nasıl oluyo peki yani böyle birşeyse buda olaganüstü bir yetenek bence insanları etkilyebilir düşünce gücüyle falan kadından ders almak lazımHa bu arada bugün yaşanan olay öyle ufak tefek bir şey değildi. Baya ortalık karıştı.
Ve elif bunu tam nasıl anlattıysa öyle oldu.
Seni kötü Göstermek isteyecek biri, 2 a Harfi var adında dedi, ama başaramıcak dedi
Aynen aynen aynen!!! Neyden korkuyorsan onu anlatıyor kadın sana.Dedim ya Elif Arzu gibi değil. Elif insan analizini çok iyi yapar senin tahmin etmeyeceğin şeyleri söyler. Yani benim düşündüğüm şeyleri bana hiç demedi mesela korktuğum şeyleri falan. Ama dediğim gibi onada bakıcam. Ama Arzu direk ya gördüğüm bildiğim şeyleri söyledi hiç artı bişey demedi korkularımıda bu nasıl oluyo peki
Valla ders almak lazım olumluya dönüştürülebilir. Düşünce gücüyle herşey oluyo biliyosun.Aynen aynen aynen!!! Neyden korkuyorsan onu anlatıyor kadın sana.
bütün korkularını sana Söylüyor ve bu insanı zaten Mahv ediyor
Burak yapar öyle şey, ortaya çıkacaksa çıksın onun için, O anda senin canını yakıyor ya, O yetiyor ona. Hem öylese kızı ilk ayda hemen hamile bırakmış olması lazım.Hamile degilse neden yalan soylesin ki ortaya da cikabilecek birsey. O zaman Arzu bilmis oluyor ama hamile olmasindan korkuyorsan o yuzden gormus olabilir falda. Elif kavgayi bilmis mesela, Arzu tekrar asla iletisim olmayacak dememis miydi?
Ya canım sen bi şunu desene bu adam ne olduda sana hamile o kadın dedi. Senmi aradın adamı çünkü şey demiştin adam eve çıkmış kadınla annesnden öğrendim bişey demiştin yani senin bildiğini biliyomu adam ki kalkıp böyle desin. Anlamadım ben sürekli bir karışıklıkAma elif barışacaksınız demişti. Gördüğünüz gibi iyice imkansızlaşıyor her şey. Arzu haklı çıkacak gibi
Ya canım sen bi şunu desene bu adam ne olduda sana hamile o kadın dedi. Senmi aradın adamı çünkü şey demiştin adam eve çıkmış kadınla annesnden öğrendim bişey demiştin yani senin bildiğini biliyomu adam ki kalkıp böyle desin. Anlamadım ben sürekli bir karışıklık
Doğru olabilir ozaman hamileliği neden yalan söylesin ki. Sen peki böyle bir korkun varmıydı yada hissediyomuydun. Bu taratoloji dediğin kişi söyledimi. Mesela Elif diyosun sor bi böyle dedi bana hamile olduğunu neden göremedin de nebiliyimOnlar daha eve cikmadi, eve subat ayinda mi ne cikicaklar. O beni aradi, birisi buna biseyler demis, yok ben niye onun hakkinda böyle konusmusum, benim sikintim neymis. Kavga ettik, sonra benim canimi yakmak icin bana „eger sana dönücegimi düsünüyorsan, asla dedi, kiz hamile“ dedi.
Ama ben onun hakkinda konusmadim, ve elif bana, bu kisinin bana iftira aticagini ve kavga Cikicagini, ama o kisinin yalan konustugu ortaya cikicak demisti. Hatta iftira atan kisinin adinda iki a var dedi. Dogru iste..
Aynen dur ben bi elifi ariyip sorcamDoğru olabilir ozaman hamileliği neden yalan söylesin ki. Sen peki böyle bir korkun varmıydı yada hissediyomuydun. Bu taratoloji dediğin kişi söyledimi. Mesela Elif diyosun sor bi böyle dedi bana hamile olduğunu neden göremedin de nebiliyim
Bence Arzu dediginiz kisi fal bakmiyor, beyin okuyor zaten beyin cerrahi demis kendine ama bence cerrah degildir, beyinle ilgili, beyin dalgalai, dusunce okuma vs bir uzmanligi var ama demek ki cok ilginc.
Ya bide geçmiş yorumları okudum da senin eşinin zaten çocuğu varmış ya. Niye çok çocuk istesin ki adamın zaten var. Birde eski eşiyle mi evlendi ozaman öyle yazmışsın eski eşi sürekli arıyo falan diyeAynen dur ben bi elifi ariyip sorcam
Ben inanmam öyle şeylere ama son baktırdığım falcılar hep öyle söyledi. Ondan dolayı acabamı dedim.
Sana gelecek yorumu oldu mu, kisa vade icin mi bakiyor uzun vade de soyluor mu? ve henuz gelecek ongoruleri cikti mi hic?bu arzu meselesiyle ilgili daha fazla yazmak istemedim ama şu konuda ben de bi şey demek istiyorum. bana büyüden ya da işlemden bahsetmedi. size çok detaylı bakmış ya da benim durumumda çok da bi şey yoktu zaten. bende genelde duygulardan andan ne bileyim karşı tarafından düşüncelerinden bahsetti ama çok acımasızdı ve gerçekti. burada başka birisi daha demişti ona da işlemden falan bahsetmemiş. bana gayet çok normal baktı yani bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?