Hayır, Yeni bir kadınla. Evet onun çocuğu var da, O illa kızçocuğu istiyordu. Bir de o kendi şu anki çocuğuyla fazla görüşmüyor. Onu alman bir kızdan yapmıştı zamanında, Ve bağ kuramıyorum demişti...Ya bide geçmiş yorumları okudum da senin eşinin zaten çocuğu varmış ya. Niye çok çocuk istesin ki adamın zaten var. Birde eski eşiyle mi evlendi ozaman öyle yazmışsın eski eşi sürekli arıyo falan diye
Ama soyle bir sey var beyin okuyorsa karsi tarafinkini de okuyabiliyor mu? Oyleyse bir nevi fal bakma sayilir, dusunceleri ve gelecek planlarini su andaki hislerini goruyordur o halde ama seninle konustugu icin bence sadece senin dusuncelerini okuyordur uzaktan ve iletisim kurmadigi birini nasil okusun? Eger sadece seni okuyorsa o zaman benim bildiklerimi bana satmis oluyor, gereksiz yani baktirmak.Zaten arzu bunu dedi bana, ben fal bakmiyorum, beyin okuyorum, beta dalgasimi ne varmis, oraya giriyorum dediki
Ozaman Arzumu diyoruz şimdi :) Ozaman ben birdaha fal olayını kapatıyorum. Çünkü çok acımasızdı ve mayıs ayında görüşürüz kızlar birdaha baktırmayı düşünmüyorum.Hayır, Yeni bir kadınla. Evet onun çocuğu var da, O illa kızçocuğu istiyordu. Bir de o kendi şu anki çocuğuyla fazla görüşmüyor. Onu alman bir kızdan yapmıştı zamanında, Ve bağ kuramıyorum demişti...
hayır hiç büyüden şüphelenmedim büyülük bi durumum yoktu zaten.
hem kısa vadeli hem uzun vadeli iki şey söyledi daha yeni baktırdığım için henüz zamanı gelmedi.Sana gelecek yorumu oldu mu, kisa vade icin mi bakiyor uzun vade de soyluor mu? ve henuz gelecek ongoruleri cikti mi hic?
İşte sen şüphelenmediysen sana söylememiştir. O Yüzden sordum zatenhayır hiç büyüden şüphelenmedim büyülük bi durumum yoktu zaten.
hem kısa vadeli hem uzun vadeli iki şey söyledi daha yeni baktırdığım için henüz zamanı gelmedi.
Sana Arzu gelecek ongorusu, somut bri sey soyledi mi, zaman verdi mi? Yani patladi veya Arzunun soyledikleri cikti diyebilecegin bir durum var mi?Ozaman Arzumu diyoruz şimdi :) Ozaman ben birdaha fal olayını kapatıyorum. Çünkü çok acımasızdı ve mayıs ayında görüşürüz kızlar birdaha baktırmayı düşünmüyorum.
Ve bana zaten kesin bitti gözüyle bakıyor bu adam Dedi diğer falcılar, Ama ilerde bunalıma girecek ve pişman olacak dediler. Arzu da beyin okuduysa, Bu şekilde konuşması normal
Beyin okuyorsa sadece bizimkini mi okuyor? bu birinci soru. karsi tarafin da okuyorsa su andaki planlarini goruyordur, gelecek degisebilir karsi taraf fikrini degisirirse o zaman.Bir şey soracağım bu kadın bana fal bakmıyorum dedi zaten, beyin okuyorum dedi.. geleceği nasıl görüyor o zaman
Ama adam hamile demiş olmasa niye desinBen elifle konuştum, hamile olduğunu hiç sanmıyorum dedi.
Ben de onu diyorum işte, Bunlar daha çıktıkları iki ay oldu,Ama adam hamile demiş olmasa niye desin
Ama bu sebeple eve çıkmak isteyebilir bilemedim ben öyle yalan atılacak bişey değil gibiBen de onu diyorum işte, Bunlar daha çıktıkları iki ay oldu,
Ne çabuk hamile kaldı? İlk aydan an mı kız hamile kaldı?
Burak biraz palavra atabiliyor, geçmişte de çok yaptı bunu.
Gerçek olma ihtimali var, ama can yakmak için kasıtlı da yalan konuşmuş olabilir.
Benden çok cocuk istiyordu, ben yapmak istemedim ilişkinin son gününe kadar istedi.
sen yapmadın ama bak bu hemen yaptı izlenimi vermek isteyebilir. Cikar bir kac güne ortaya. Eltime sordum hamile mi diye, kiz hayir benim haberim yok dedi.
CanimAma bu sebeple eve çıkmak isteyebilir bilemedim ben öyle yalan atılacak bişey değil gibi
Hmmm ben de senin yorumunu bekliyordum.Kızlar ;ben elife baktırdım.bakalım işime gelmesede gerçekçi gibi geldi.tekrar baktırmam sanırım ama çok iyi biri ,prensipli 1,5 saat kızcağaz baktı .Soru cvp şeklinde tarot olarak ama ne bileyim çok tatmin edici değil gibi.
birşeyleri biliyor ama?çok iyi değil ,gelecekte çıkar mı?sanmam kişisel fikrim zaten benim bildiğim çoğu durmları aktardı gibi oldu ama bende çok net gelecek öngörüsü oldu diyemem açıkçası tatmin olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?