İstanbul'da Fal - Falcılar

Hmmm ben de senin yorumunu bekliyordum.
cnm ben pek beğenmedim .son dönemlerede asmin ergin ve elif kesinlikle elediğim isimlerden .
ben şu ana kadar yenilerden birtek hazalı tuttum.kız kendinden emin ,teredütsüz ,bir iki dediği çıktı bekliyorum zaten çıkarsa yazacağım
gerisi sıradan falcı (ergin,elif....) değmez para vermeye.

Birisi bana arzunun numarasını atabilir mi arkadaşlar. Bir de bu elif hangi elif telefon sonu 57 olan mı?

Kizlaaaaaaarrr bennn ölüyorummmmm, adi normalde s ile baslayan ama havin diye gecen bi kiz bakti banaaaaaa, arzu falan bosverinnn, almanyada bi arzu abla var demistim ya, aYni onun gibi baktiii.
Bana r-u-b harfleri bi erkekden ayrilmissin dedi,
Bu mekan sahibi asiri varlikli adam seni istiyo dedi; yine baska bi varlikli adam var buda istiyor seni dedi, ammaaa sen bunlari istemiyorsun dedi; onlarin isimlerindeki harfleri de bildi. Oha dedimm.
Bu burak bu kiza imam nikahi kiymis dedi, ve öyle burak dün kavga ederken söyledi banaa. Ay ölcem. Sen cocuk düsürmüssün gecen sene dedi, ay herseyi bildi,
Bir kac sey bilemedi sadece onlarda ufak tefek seyler, ama burakin bana kurdugu cümleleri tekrarladi resmen sok oldum.
Ay sonuc, döncek diyo, ayni elif gibi, nisanda basliyo dönmeye diyo. Sok oldum

bence elif herkese nisan diyo

kim bu havin nerden? nur topu gibi havinimiz oldu

Eveettt evet baktır; gerçekten asiri iyi. Ama sen baktır; düşünceni söyle, ondan sonra herkes gitsin. Simdi bende gercekten cooook iyi bakti. Yine leyla gibi olmasin, mahcup oluyorum sonra.
cnm ne mahcubiyeti deneme yapıyoruz .yanlız izin günü baktırabilirim. 1 inde anca diğer günler çok yoğunum

Eveettt evet baktır; gerçekten asiri iyi. Ama sen baktır; düşünceni söyle, ondan sonra herkes gitsin. Simdi bende gercekten cooook iyi bakti. Yine leyla gibi olmasin, mahcup oluyorum sonra.
teli sabırsızlıkla bekliyorum .bu kadın arzudan iyi galiba sen beğendiysen iyidir sende benim gibi gurmesin

cnm şu ana kadar baktırdıklarından en iyisi ve çıkan kim?
Şimdiye kadar almanyadaki arzu ablanin her dedigi cikti, senelerden beri ona giderdim ben. Bir sene öncesinden bana burakin ev tutucagini söylemisti. Onun kadar iyisini bulamadim.

türkiyedeki arzu ya gelince, bilmiyorum, icimden bi his ona güvenmiyor, olumsuz konustugu icin degil ama sanki bi gariplik var bu iste bence. Mesela beni artik aramicak dedi, tak 3 gün sonra aradi, ve kavga ettik. Ortaligin karisicagini bilemedi.

simdiye kadar vadeler dolmadi zaten, subat ayi dedi cogu, ama elif bugün yasadigim olayi Yasicagimi söylemisti.

lakin bu haval nerdeyse almanyadaki arzu abla ile denk diyebilirim, cünki cok ayrinti bildi, ve burakin neden ayrildigini bile gördü. Olaylarin nasil gelistigini falan. Sadece yaslari tutturamadi.

hatta varlikli adamlari bile bildi, ve gercekten 2 adam var, biri Mobilya sirketi sahibi, digeri de ismini vermek istemedigim bi markanin sahibi, ve benim istemedigimi gördü. Hatta burak varlikli degil ama sen bunu istiyorsun dedi.

bir iki ufak ayrintiyi yanlis söyledi; oda mesela, burak top oynamayi cok seviyo dedi alakasiz, yada yasini yanlis bildi, ama
Genel olarak 8/10 puan veririm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…