cnm ben pek beğenmedim .son dönemlerede asmin ergin ve elif kesinlikle elediğim isimlerden .Hmmm ben de senin yorumunu bekliyordum.
yok 64Birisi bana arzunun numarasını atabilir mi arkadaşlar. Bir de bu elif hangi elif telefon sonu 57 olan mı?
bence elif herkese nisan diyoKizlaaaaaaarrr bennn ölüyorummmmm, adi normalde s ile baslayan ama havin diye gecen bi kiz bakti banaaaaaa, arzu falan bosverinnn, almanyada bi arzu abla var demistim ya, aYni onun gibi baktiii.
Bana r-u-b harfleri bi erkekden ayrilmissin dedi,
Bu mekan sahibi asiri varlikli adam seni istiyo dedi; yine baska bi varlikli adam var buda istiyor seni dedi, ammaaa sen bunlari istemiyorsun dedi; onlarin isimlerindeki harfleri de bildi. Oha dedimm.
Bu burak bu kiza imam nikahi kiymis dedi, ve öyle burak dün kavga ederken söyledi banaa. Ay ölcem. Sen cocuk düsürmüssün gecen sene dedi, ay herseyi bildi,
Bir kac sey bilemedi sadece onlarda ufak tefek seyler, ama burakin bana kurdugu cümleleri tekrarladi resmen sok oldum.
Ay sonuc, döncek diyo, ayni elif gibi, nisanda basliyo dönmeye diyo. Sok oldum
Elif degil havin de ayni böyle dedi. Nisanda aramaya basliyo diye sadecebence elif herkese nisan diyo
cnm şu ana kadar baktırdıklarından en iyisi ve çıkan kim?Elif degil havin de ayni böyle dedi. Nisanda aramaya basliyo diye sadece
kim bu havin nerden? nur topu gibi havinimiz olduKizlaaaaaaarrr bennn ölüyorummmmm, adi normalde s ile baslayan ama havin diye gecen bi kiz bakti banaaaaaa, arzu falan bosverinnn, almanyada bi arzu abla var demistim ya, aYni onun gibi baktiii.
Bana r-u-b harfleri bi erkekden ayrilmissin dedi,
Bu mekan sahibi asiri varlikli adam seni istiyo dedi; yine baska bi varlikli adam var buda istiyor seni dedi, ammaaa sen bunlari istemiyorsun dedi; onlarin isimlerindeki harfleri de bildi. Oha dedimm.
Bu burak bu kiza imam nikahi kiymis dedi, ve öyle burak dün kavga ederken söyledi banaa. Ay ölcem. Sen cocuk düsürmüssün gecen sene dedi, ay herseyi bildi,
Bir kac sey bilemedi sadece onlarda ufak tefek seyler, ama burakin bana kurdugu cümleleri tekrarladi resmen sok oldum.
Ay sonuc, döncek diyo, ayni elif gibi, nisanda basliyo dönmeye diyo. Sok oldum
Varya bir aralar ankarada bir havin fırtınası esiyordu bu o mu acaba?kim bu havin nerden? nur topu gibi havinimiz oldu
kaca bakiyo?Valla istanbuldan da, genc bi kadin, 30‘yaslarinda uzun siyah sacli M my_dreamss önerdi özelden. S le basliyo normalde adi, baaa yyilll dimmm
bacım hemen özelden no istiyorum.Valla istanbuldan da, genc bi kadin, 30‘yaslarinda uzun siyah sacli M my_dreamss önerdi özelden. S le basliyo normalde adi, baaa yyilll dimmm
Eveettt evet baktır; gerçekten asiri iyi. Ama sen baktır; düşünceni söyle, ondan sonra herkes gitsin. Simdi bende gercekten cooook iyi bakti. Yine leyla gibi olmasin, mahcup oluyorum sonra.bacım hemen özelden no istiyorum.
cnm ne mahcubiyeti deneme yapıyoruz .yanlız izin günü baktırabilirim. 1 inde anca diğer günler çok yoğunumEveettt evet baktır; gerçekten asiri iyi. Ama sen baktır; düşünceni söyle, ondan sonra herkes gitsin. Simdi bende gercekten cooook iyi bakti. Yine leyla gibi olmasin, mahcup oluyorum sonra.
teli sabırsızlıkla bekliyorum .bu kadın arzudan iyi galiba sen beğendiysen iyidir sende benim gibi gurmesinEveettt evet baktır; gerçekten asiri iyi. Ama sen baktır; düşünceni söyle, ondan sonra herkes gitsin. Simdi bende gercekten cooook iyi bakti. Yine leyla gibi olmasin, mahcup oluyorum sonra.
100 tl cnmkaca bakiyo?
Şimdiye kadar almanyadaki arzu ablanin her dedigi cikti, senelerden beri ona giderdim ben. Bir sene öncesinden bana burakin ev tutucagini söylemisti. Onun kadar iyisini bulamadim.cnm şu ana kadar baktırdıklarından en iyisi ve çıkan kim?
Offf bana da numaraaını atar mısın?100 tl cnm
Arzunun nosunu banada yazabilirmisinBirisi bana arzunun numarasını atabilir mi arkadaşlar. Bir de bu elif hangi elif telefon sonu 57 olan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?