peki iyimidir bu zeynep ?
kızlar şu güldene giden var mı Yeşil koy de Tilbe cafe varsa yorumlayabılırmııı
aşkolsunn sizee bana biyi bir tarotçu önerin dedim hiç birinizden ses cıkmadıı serhan iyii diyonuz yanii:)) kaça bakıyorr ve tel nosunuu online olanlarda varsa teli bi zahet yollasalarya bana da:)
Tatlım sana İstanbulda iyi diyebileceğim (gittiğim) tarotçuları yazayım
1- Bahar - Symbol cafe Nişantaşı
2- Şengül - Melekler Kahvesi Beyoğlu
3- Zeynep - Angels cafe Kadıköy
4- Mehmet - Symbol cafe Beyoğlu
Ancak Serhan ablaya henüz gitmedim. Bir de Melekler Şengül ve Symbol Beyoğlu Mehmet tarotu kahve ile birlikte açıyorlar. Mutlu yıllar dilerim.
Hayatım Zeynep'le ben 5 yıldır tanışıyoruz neredeyse. Arkadaş gibi olduk neredeyse. Bana o kadar çok baktı ki. Geçmişle bağlantı ve şimdiyi bilir. Olaylar ve kişilerle ilgili saptamaları iyidir. Ancak gelecekle ilgili dediklerinin bir kısmı çıkıp bir kısmı ise çıkmamıştır. Fakat o kadar pozitif ki olumsuz bir şey derken bile seni hayata motive ederek bakar. Bir kere dene derim ben cafede.
aşkolsunn sizee bana biyi bir tarotçu önerin dedim hiç birinizden ses cıkmadıı serhan iyii diyonuz yanii:)) kaça bakıyorr ve tel nosunuu online olanlarda varsa teli bi zahet yollasalarya bana da:)
serhanın telini mesaj atıyorum şimdi sana 25 liraya bakıyor kahve+tarot birlikte[/QUOTE
çok teşekkür ederi sana canım eee iyimiş fiyatıdaa 25 liraaoluncaa oylee uzun uzun dusunmemede gerek yok:)) avrupa yakasınaa gelmiyormu bu kadın peki?
[
serhanın telini mesaj atıyorum şimdi sana 25 liraya bakıyor kahve+tarot birlikte[/QUOTE
çok teşekkür ederi sana canım eee iyimiş fiyatıdaa 25 liraaoluncaa oylee uzun uzun dusunmemede gerek yok:)) avrupa yakasınaa gelmiyormu bu kadın peki?
rica ederim cnm üsküdar-ümraniye yada kadıköy avrupa yakasına gidiyormu bilmiyorum sanmıyorum
baharı begenmedım hatta hiç beğenmedimmm
zeynep için çok kötü deniliyorr
Mehmet iyi begendım ama tarık daha çok iyi yanı tarık varken Mehmet e gerek yok
Şengül şengül diyorum başka da birşey demiyorum kadın bana göre muhteşem ancak yılbasında bir tahmini vardı şimdiden belli olmıycak ama kadın cidden o kartlarla nası gördü o kadar şeyi halaanlamıyorum.Taze daha dün tekrar dinledim falını
İşte tatlım bu elektrik meselesi diye hep konuşuyoruz ya evet Bahar'ı ben çooook ama çok beğenirim çünkü yıllardır dediklerini bire bir yaşadım. Ben de aksine Tarık'ı hiç beğenmedim. 2 kez baktırdım ama ikisinde de dedikleri o kadar farklıydı ki. Ama Şengül konusunda seninle aynı fikirdeyim. Kadın olayları ve kişileri iyi analiz ediyor ama bakalım gelecekle ilgili dedikleri çıkacak mı bilmem. yakın tarih verdi bana bekleyip göreceğiz.
Kızlar forumda gördüğüm bakırköydeki bütün falcıları dolaşıyorum 2 haftadır. Sevgilimden ayrıyız 20 gündür onun için, Gül, Gülben, Dejavü kafe Sultan, Talia, Fincan kafe, Avcılar düş kafe, bazıların verdiği tarih geçti bazıların verdi tarih ise gelmedi henüz ama bu gün Enfale gittim. İnanılmaz derim Enfal için bakalım onun dedikleri olacak mı. Olursa yazarım size.
bu symbol'deki tarık'ı görünüş olarak tarif edebilir misiniz acaba, ona baktırmış olabilirim ama emin olamıyorum.
kadıkoy'de migros'un ordan çıkarken olan cafe'de "cafe inn"(?) esmer bi bayan var ismi aslı sanırım. söylediği bazı şeyler çıktı ama ben ordayken iki bayan gelmişti. her şeyi senin söylediğin gibi yaşadık diyorlardı, çok memnunlardı.
burda para mevzusu açılınca; iyi bakanlar para almaz dendi. taksimde "mami" de çok az para alıyordu. hatta ben gittiğimde bi cafe'ye bağlı olarak çalışıyordu. 5 tl bana 5 tl'de cafeye vereceksiniz demişti. ama bana söyledikleri ( biri uzun vadeli) çıkmadı. yine elektrik meselesi sanırım.
ayrıca bi arkadaş katina destesinden bahsetmiş. link vermiyorum ama google'a "the witches of smyrna" yazarsanız ilk çıkan linkten online olarak bakabilirsiniz. bana gayet tutarlı geldi.
acı gercekler...hiçbirinin hiç bir dediği olmayacak..........
cocuk kendılıgınden donecegı varsa doner ama bunun ınan bana falla alakası yok...
falcılar gelecegı bılemıyorlar kesınlıkle ınanıyorum artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?