Kadın buradan değil, Ve burada yazılanların dışında şeyler bildi. Ailem de olan büyük bir sorunu bile bildi kendi kendine, Bunu bir elif bir de havin bildiBen size bir şey yazayım... Sadece burayı takip eden biri bile... Herşeyi kolaylıkla tahmin eder
tam bir daha fal baktırmıycağım yazıyordum, Oradan birsen dedinSpesifik şeyler bilmeli... Benim ölçütüm.. IBir de, ben önemli bir sağlık problemi yaşıyorum. Bunu bilen tek kişi GOP Birsen oldu... Hali hazırda yaşamıyordum... Aylar önce söyledi..
Siz biraz es verin bence... Bu kadar enerji iyi gelmeyebilir.. Bekleyin..olacak olan zaten olurtam bir daha fal baktırmıycağım yazıyordum, Oradan birsen dedingerçekten İyi dediğin biri varsa sen de bana söyle onu arıyım. Sen de belliki baya tecrübelisin
Ozaman burayımı okuyo. Aramızda casus var kızlar ben diyimKızlar Arzu benim açımdan sallamasyon... Bildiği tek şey 2 adet isim oldu onda da a var mı? E var mı? Ot var mı? Bok var mı? Eee O kadar soruya adı Abdürrezzak değilse çıktı zateeeenSorduğum kişiyle ilgili o kadar genelleme bir yorum yaptı ki yoldan kadının birini çevirip sor bunu sıkma ihtimali çok yüksek + tarif ettiği profille benim gördüğüm çok alakasız biraz ben yönlendirme yapınca da hoop ağız değiştirdi. Örneğin ilk kendisi anlatırken kaderin bu senin dedi sonra öyle dememiş kaderin mi ki bu senin? Demiş bak bak. Ve ben olumsu 1-2 şey söyleyince hop değişti kaderin değil bu senin gelecekte birisine evrildi iş. Ve ve ve sende büyü var bizim tanıdık birileri var yardımcı oluruz sanayla kapanışı da yapayım size. Bana göre Arzu
Bu hangi elif herkes birbirine girdi kafamda son bir iki gündüryok 64
Size Havin'i kim tavsiye etti? Forumdan birimi? Ayrıca bu kadar özel durumlarınızı ulu orta yazmayın.tam bir daha fal baktırmıycağım yazıyordum, Oradan birsen dedingerçekten İyi dediğin biri varsa sen de bana söyle onu arıyım. Sen de belliki baya tecrübelisin
Sizde acaba her falcının en azından yaşadığınız olayları bu kadar detaylı bilmesi buraya çok detay yazmanızdan olabilir mi? Çünkü çok fazla detay veriyorsunuz hayatınızla ilgili ben bile ağzınızdan küçücük bir laf alsam sizin buraya yazan Yasemin olduğunuzu anlar ona göre fal bakarım size. Çünkü aynı kişiler hakkında çok fos hiçbir detay bilemedi yazanlar da var ama son fal baktırdıklarınız istisnasız sizi bilmişler.Valla istanbuldan da, genc bi kadin, 30‘yaslarinda uzun siyah sacli @my_dreamss önerdi özelden. S le basliyo normalde adi, baaa yyilll dimmm
Hayır ya şu konuya açıklık getireyim Elif’i ben özelden Y ysmnsyk ‘ya birde bir kullanıcıya önerdim burayla uzaktan yakından ilgisi yok ilerde olurmu bilemem. Ama sağolsun Y ysmnsyk biraz heyecanlı ve üzgün bir arkadaş olduğu için topikte bütün hayatını anlattığı için falcılara meydan çıktı. Bende sayesinde tuzağa düştüm. Şimdi tabi onun herşeyini okuyan üye kılğında falcı öneriyo oda deneyip 1-2yeteneği varsa araya birşey serpiştirip söylüyo oda bize waww çıktı diyip bedava reklamlarını yapıyo. Şimdi bir sürü süper falcı çıkarsa şaşırmayın derim.Bu hangi elif herkes birbirine girdi kafamda son bir iki gündürbir ara elif diye birine baktırmıştım yaz gibiydi ama sanırım bu başka birisi di mi?
Anladım şimdi. Evet kesinlikle dediğiniz gibi bence yoksa herkesin bu kadar detay bilmesi imkansız. Bu kadar iyi falcılar bu zamana kadar neredeydi elbette duyulurdu diye düşünüyorum :)Hayır ya şu konuya açıklık getireyim Elif’i ben özelden Y ysmnsyk ‘ya birde bir kullanıcıya önerdim burayla uzaktan yakından ilgisi yok ilerde olurmu bilemem. Ama sağolsun Y ysmnsyk biraz heyecanlı ve üzgün bir arkadaş olduğu için topikte bütün hayatını anlattığı için falcılara meydan çıktı. Bende sayesinde tuzağa düştüm. Şimdi tabi onun herşeyini okuyan üye kılğında falcı öneriyo oda deneyip 1-2yeteneği varsa araya birşey serpiştirip söylüyo oda bize waww çıktı diyip bedava reklamlarını yapıyo. Şimdi bir sürü süper falcı çıkarsa şaşırmayın derim.
Ama Havin burada yazmasıgı seyleri de bilmiş?Kızlar durun bu Havin dediğiniz burayı okuyan biri. Hatta burada yorum yapan bizim gibi olabilir dikkat edin
Emin’im bilmiştir. Okadarda yetenekleri olsun bi zahmet. 2detay kendinden 100detay burdan iyi iş. Ben ne olduğunu iyi biliyorum o yüzden şu saatten sonra burda falcı öneresi almam alacağım ancak 2-3kişi olur okadar.Ama Havin burada yazmasıgı seyleri de bilmiş?
Ama ben arkadasima denettim havini oda memnun kalmis ondanHayır ya şu konuya açıklık getireyim Elif’i ben özelden Y ysmnsyk ‘ya birde bir kullanıcıya önerdim burayla uzaktan yakından ilgisi yok ilerde olurmu bilemem. Ama sağolsun Y ysmnsyk biraz heyecanlı ve üzgün bir arkadaş olduğu için topikte bütün hayatını anlattığı için falcılara meydan çıktı. Bende sayesinde tuzağa düştüm. Şimdi tabi onun herşeyini okuyan üye kılğında falcı öneriyo oda deneyip 1-2yeteneği varsa araya birşey serpiştirip söylüyo oda bize waww çıktı diyip bedava reklamlarını yapıyo. Şimdi bir sürü süper falcı çıkarsa şaşırmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?