Bence buradan detay vermeyince benim gibi olumlu olumsuz vs diyibki falcılar okuyunca yorum yapmasın. Ayrıca elifde çok bilgili değil ve oda moral bozuyor bence tamam layığıyla bakmaya çalışıyor ama ne bileyim başarılı bulmadım.Ha sunu söyliyim.
Taratoloji agiz kavgasi olacagini bildi.
Onun vadesi, 3 aya kadar asla dönmücek. Ilersini göremiyorum dedi.
Elif kavga olacagini bildi, ama daha detaylli bildi. Onun vadesi nisan mart gibi pismanlikla aricakdi.
Arzu bu kavgadan bahs etmedi bile. Ve seni aramicak sormucak. Kadinle evlenicek ve hamile Kalicak. 15-19 ay icinde pisman olup seni aricak.
dundarongeel in vadesi subat. Patladi patlicak
yeliz de dönücek dedi ama vadesini hatirlamiyorum.
havin ise, 6 li bisey, 6 hafta, 6 ay, veya 6. ay da dedi. Ama bence Nisanda seni aramay baslayip 6. ayda döncek. Buraya yaziyim. Ilerde hala bu forumda yorum yapiyor olursam size söylerim.
alman bir kadin var meshur, benim bi tanidigin annesinin ölüm haftasina kadar söylemis. Onun vadelerini cok merak ediyorum. Bana ozamanlar 3-5 hafta arasinda seni aramaya baslicak, 7. hafta eve dönmek isticek. Verdigim vade 2-4 hafta Oynayabilir ama asla sasmaz dedi. Bu kadin felaket bakan bi kadin, nerende ne hastalik var onu bile görüyor.
Baktirali 4 hafta oldu.
almanyadaki arzu abla dedigim de bana tam vade veremem, ama cok kisa bir zaman bu dedi, ama eminim bu pismanlikla dönecek dedi. Dedigim gibi dönse zaten istemicem, ama seneler sonra böyle bi ihanet eden adam da sürüm sürüm sürünsün Pisman olsun da istiyorum.
Ya ben elifden söyle memnun kaldim, kiz disimin agrisi ve kanal tedavi gerekli oldugunu, ailemle olan bi büyük sorunu (genel bisey degil) ve o kadinin hakkinda burda söylemedigim bir ayrintisi bilmesiydi. Ve bunlar genel sey olmadigi icin onu da beyendim. Demin kizin attigi mesajlari yine dinledim, cok basarili. Ve söyledigi birseyi harfiyen yasadim. Kiz bana resmen dediki, burda adinda iki tane a olan bi kiz var cok dikkat et, bunun yüzünden böyle böyle bi olay yasicaksin, böyle böyle olucak, sonra 3 kisi konusucaksiniz. Dün aynisini yasadim.Bence buradan detay vermeyince benim gibi olumlu olumsuz vs diyibki falcılar okuyunca yorum yapmasın. Ayrıca elifde çok bilgili değil ve oda moral bozuyor bence tamam layığıyla bakmaya çalışıyor ama ne bileyim başarılı bulmadım.
Heıdı Hanımcım, canınızı sıkmayın siz..ben şahsen, sırf bu üye yazdı diye baktırmayı düşünmüyorum.. Zaten artık baktırmıyorum. Kafam rahat ettiYazma artık falcıda önerme bir süre. Yani buradan eski bir üye seni @ Y ysmnsyk canlı gördüğünü söylemeseydi emin ol senin bu tezgahı kurduğunu düşünecektim ki ilk başta ne yalan söyleyim öyle düşündüm halada kafamda soru işareti yok değil. İnstagram hesabı vermeler, falcı linki paylaşmalar profilinde. Yazma artık önerme kimseyi biraz durul sen belliki deneyip test ettitrmek acaba doğrumu diye umutlanmak yada doğru olmadığını öğrenmek istiyosun.
Ama senin yüzünden birde falcıların eline düşüyoruz. Bak senin yüzünden 2 gündür moralim sıfır oldu. O yetmedi mesaj atıp falcı öneriyolar muhtemelen denicem a herşeyi bildi dicem reklamı olsun diye. Havin ile de bundan %100 emin oldum ister bilsin ister bilmesin onu bilemem baktırmadım baktırmıcam.
Ama burada üye gibi gezip kendi reklamını bu şekilde yapması çirkin. Birde diyosun ki benim hakkımda söylemediğim şeylerde var sen eminmisin baştan beri yazdıklarını oku istersen geçmiş profilinde bile ailene kadar eski eşinin eşine kadar herşeyi anlatmışsın zaten.
Zaten buda son yazışım bu konuyla ilgili 2 gündür moralim bozuk yerlerde geziyorum sayende. Ayrıca bu zamana kadar neredeydi bu olağan üstü falcılar yıllardır üyeyim en iyi dediklerimizin bile %50si çıkmadı. Herşeyi bilemedi. Ne güzel rahat valla baktırmamak ben en son Zeynep ile kapatmıştım. Daha baktırmam
benim eskinin hayatında biri olduğunu göremedi
ben zaten duygularımla hareket ettiğim için bu hayatta hep üzülüyorum, darbe yiyorum
Ama yarın size bilgi vericem bana biri çok tuhaf bir detay bilmiş şok olduğum bişey
Rica ediyorum artık yazmayın detay..
Kazen benim mesajlarımı okusaydın zaten ben burada bir sürü detay verdiğimi yazdım. Evet önceden de bazı detaylar paylaştım ama sana özelden yazdığım gibi bir durum yaşadığım için artık yazmıyorum ve bunu da yazan kişilere belirtiyorum. Yazmayın bakın böyle oluyor diye. Ayrıca O profili açanda ben değilim yasemin denen kullanıcı ykbsiz ve bana sahte profil açıp deneme yapacağım diye mesaj atmış. Bunu ben yapıyomuşum gibi itamda bulunmayın. Evet haklısın detay vermemeliydim ama kimseninde bunu kullanmaya hakkı yok.Bu arada bilgilerimi Kadınlar Kulübü veriyor diye bir arkadaşınız özel mesajla sormuş(hatta isimde vereyim (Edddh ).
Bu soruya söyleyecek tek sözüm yazık ... Ama ben aklıma takılanı sordum diye de cevap verebilirsiniz, şüphelerim vardı da diyebilirsiniz.
Burada 2 dakika da insanlar ile içli dışlı olup 3. dakika bir birinize tüm sosyal medya bilgilerinizi telefonlarınızı verip faturaya acaba bilgilerimizi Kadınlar Kulübü mi veriyor gibi iğrenç suçlamayı yapmanıza inan söyleyecek söz bulamadım.
Çok zekisiniz ya sahte profil ile senaryolar yazıp site sizi yakaladığında ama biz bunu falcıyı tuşe etmek için yapmıştık diye de kıvırabilirsiniz. Tabi 2-3 kişiye oyun oynayacağımı söyledim amacım falcıyı yakalamaktı vs vs vs diye de kıvırmakta serbestsiniz.
Konularda böyle detaylar verin ;
daha 1 sayfadaki mesajlarınıza baktım hayatınızdan detaylar yazmışsınız sonra falcılara bilgi mi taşınıyor diye bize soruyorsunuz. Yahu burayı okuyan herkes bunları görüyor. Falcının üye olmasına bile gerek yok ki ? Siz burada insanları veya siteyi neden suçluyorsunuz ki ?
Fal baktırmayın size iyi gelmiyor bozuk dengelerin faturasını da bize kesmeyin. Ama şüphelendim bunu da mı size sormayım diye de hiç gelmeyin. İçinde tutamayıp daha 2 gün önce tanıdığınız herkese geçmişinizi döküp suçlu da aramayın. Tek suçlu çenesini tutamayan fal baktıranlardır. Falcılara bile suç bulmuyorum zira böyle bir ganimet bulmuşum affedermiyim.
hayde selametle bu pisliğe bir daha bizi de çekmeyin. İçinizde en ufak şüphe varsa hemen üyeliğinizi kapatın gidin siteden.
Kazen benim mesajlarımı okusaydın zaten ben burada bir sürü detay verdiğimi yazdım. Evet önceden de hayatımı paylaştım sayfalar dolusu ama sana özelden yazdığım gibi bir durum yaşadığım için artık yazmıyorum ve bunu da yazan kişilere belirtiyorum. Yazmayın bakın böyle oluyor diye. Ayrıca O profili açanda ben değilim yasemin denen kullanıcı ykbsiz ve bana sahte profil açıp deneme yapacağım diye mesaj atmış. Bunu ben yapıyomuşum gibi itamda bulunmayın. Evet haklısın detay vermemeliydim ama kimseninde bunu kullanmaya hakkı yok.
Herneyse zaten yorum yapmayı düşünmüyorum artık.
Kazen burada bir tuhaflık var. Bilemiyorum artık sizmi veriyorsunuz bilgileri yada başka birimi.
Haklisin soylediklerine katiliyorum, son kisim 100 lira icin bir fakirlesmeyiz onlar da zenginlesmezler mantikta dogru belki ama gunde 3-4 kisiye baksalar zenginlesirler :)) Ama buna yani insanlari kandirarak, umutlariyla hayalleriyle oynayarak veya bos yere morallerini bozarak deger mi? Kesinlikle hayir. Bu da bir cesit kul hakkina giriyor ve hirsizliktan farki yok.Bakin, ben burda basta yazarken böyle dolandirici insanlarin oldugunu Tahmin dahi etmezdim. Aklimin ucundan dahi gecmedi, ve bu büyük bir aptallik oldu, günlük seylerde kimseye anlatmadigmi burda paylastim, fark ettigimde de cok gec olmustu, cünki silemiyorum maalesef!
arzu ya ben iyi dedim, cünki tarih bildi, ve birsürü kisi de baktirdi; kadin söylüyo. Lakin ufak tefek seyler yüzünden bi garip his ettim. Belki ben haksizim, belki kadin gelecek ön görüsünde hakli.
ben havine iyi dedim, cünki burayi asla ve asla okuyor diye süphe etmedim, evet basta bi salaklik yaptim, ama gerizekali da degilim.
Burda yazdigim hic bir seyi tekrarlamadi, sadece burakin hayatinda bi kadin oldugu söyledi, lakin tamamen yeni seyler anlatti. Ve cok tutarliydi. Ailemden, cevremden ve yaaadiklarimden bahs etti
ben baktirdiktan sonra size dedimki bekleyin, arkadasim da aricak, orda anlarim dedim, arkadasim forum da degil. Ve onda bana baktigindan daha da iyi bakmis, yani biraz kiskandim. Artik o benim kadar cok fal baktirmiyormu diye daha cok gördü anlamadim. Bana fali 30‘dakika sürmüstü, kiz arkadasima 1 saate yakin bakmis.
ayni arkadasim arzu ya da baktirdi. Lakin oda benim gibi diyorki, bu kadar cok negativ bir kadin görmedim, bukadar da kötü olamaz evet herseyi bildi ama tüm neyden korkuyorsa arzu onda da demis, ve felaket bir senaryo cizmis. ArzuYa fark ettigim kadariyla kim gittiyse felaket tellaligi yapmis. Kimin fali cikicak görcez. Ben size söyledim. Eger de moralinizi bozduysam kusura bakmayin.
Evet elife de iyi dedim, taratoloji yede, cünki onlarda bilemicegi ayrintilar verdi, lakin okadar cok degil, 50-100 tlik falcilar nekadar veriyorsa okadar.
ha bu forumda insanlari ispiyonlaYip da dolandiriclik yapanlara da sunu söyliyim burdan, 100 lira ne burdakileri fakir eder, nede sizi zengin eder, sizi de vijdaninizla bas basa birakiyorum. Insanlari kandirarak o paradan ne hayir bekliYorlar hic anlamiyorum!
Kesinlikle, bosuna her seyin basi saglik dememisler.Sağlıktan daha kıymetli bir şey yok... İnsan hastalanınca anlıyor
Sadece seyi merak ettim, 2 gundur moralinin bozuk olmasinin bu uyeyle alakasi nedir? Arzu'yu odnerdigi icin ve bu falcinin cok negatif bir kadin olmasi mi? Meraktan soruyorum. Arzu'ya ilerde baktirsam mi diye dusunuyordum ama herkesi mahvetmis anladigim kadariyla.Yazma artık falcıda önerme bir süre. Yani buradan eski bir üye seni @ Y ysmnsyk canlı gördüğünü söylemeseydi emin ol senin bu tezgahı kurduğunu düşünecektim ki ilk başta ne yalan söyleyim öyle düşündüm halada kafamda soru işareti yok değil. İnstagram hesabı vermeler, falcı linki paylaşmalar profilinde. Yazma artık önerme kimseyi biraz durul sen belliki deneyip test ettitrmek acaba doğrumu diye umutlanmak yada doğru olmadığını öğrenmek istiyosun.
Ama senin yüzünden birde falcıların eline düşüyoruz. Bak senin yüzünden 2 gündür moralim sıfır oldu. O yetmedi mesaj atıp falcı öneriyolar muhtemelen denicem a herşeyi bildi dicem reklamı olsun diye. Havin ile de bundan %100 emin oldum ister bilsin ister bilmesin onu bilemem baktırmadım baktırmıcam.
Ama burada üye gibi gezip kendi reklamını bu şekilde yapması çirkin. Birde diyosun ki benim hakkımda söylemediğim şeylerde var sen eminmisin baştan beri yazdıklarını oku istersen geçmiş profilinde bile ailene kadar eski eşinin eşine kadar herşeyi anlatmışsın zaten.
Zaten buda son yazışım bu konuyla ilgili 2 gündür moralim bozuk yerlerde geziyorum sayende. Ayrıca bu zamana kadar neredeydi bu olağan üstü falcılar yıllardır üyeyim en iyi dediklerimizin bile %50si çıkmadı. Herşeyi bilemedi. Ne güzel rahat valla baktırmamak ben en son Zeynep ile kapatmıştım. Daha baktırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?