İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadasim burda hic yazmadi, ve havin burda olanlari tekrarlamadi, yani bilmedigi seyler söyledi hakkimda

iyi de arzuya güvenmiyorum diyosun ama buraya yazmadığım detayları bildi diyosun Y ysmnsyk ? ve ablama baktırdım direkt isim bilmiş her şeyi bilmiş demiştin ve ablan da burada hayatını yazmayan birisi. hatta tarih verdi tuttu diyosun. ben artık neye inanacağımı şaştım. bence siz buraya yazmayın artık yani çok özel şeylerinizi paylaşıyosunuz ve falcılar burayı takip ediyor. sizi kandırmaları çok kolay yazmadığım şeyleri bildi deyin geçin her şeyi açıkladığınız için falcılar da anlıyor artık.

yani sonuçta 50-100tlye bakan falcılar her şeyi çatır çutur söyleyecek olsalar yarım saat konuşmazlar bizle. illa arada kaçırdıkları bir şeyler olabilir diye düşünüyorum. çünkü övdüğünüz falcılar bir olayı bilirken diğer falcı o olaydan bahsetmiyor mesela.

Bakin, ben burda basta yazarken böyle dolandirici insanlarin oldugunu Tahmin dahi etmezdim. Aklimin ucundan dahi gecmedi, ve bu büyük bir aptallik oldu, günlük seylerde kimseye anlatmadigmi burda paylastim, fark ettigimde de cok gec olmustu, cünki silemiyorum maalesef!

arzu ya ben iyi dedim, cünki tarih bildi, ve birsürü kisi de baktirdi; kadin söylüyo. Lakin ufak tefek seyler yüzünden bi garip his ettim. Belki ben haksizim, belki kadin gelecek ön görüsünde hakli.

ben havine iyi dedim, cünki burayi asla ve asla okuyor diye süphe etmedim, evet basta bi salaklik yaptim, ama gerizekali da degilim.
Burda yazdigim hic bir seyi tekrarlamadi, sadece burakin hayatinda bi kadin oldugu söyledi, lakin tamamen yeni seyler anlatti. Ve cok tutarliydi. Ailemden, cevremden ve yaaadiklarimden bahs etti

ben baktirdiktan sonra size dedimki bekleyin, arkadasim da aricak, orda anlarim dedim, arkadasim forum da degil. Ve onda bana baktigindan daha da iyi bakmis, yani biraz kiskandim. Artik o benim kadar cok fal baktirmiyormu diye daha cok gördü anlamadim. Bana fali 30‘dakika sürmüstü, kiz arkadasima 1 saate yakin bakmis.

ayni arkadasim arzu ya da baktirdi. Lakin oda benim gibi diyorki, bu kadar cok negativ bir kadin görmedim, bukadar da kötü olamaz evet herseyi bildi ama tüm neyden korkuyorsa arzu onda da demis, ve felaket bir senaryo cizmis. ArzuYa fark ettigim kadariyla kim gittiyse felaket tellaligi yapmis. Kimin fali cikicak görcez. Ben size söyledim. Eger de moralinizi bozduysam kusura bakmayin.
Evet elife de iyi dedim, taratoloji yede, cünki onlarda bilemicegi ayrintilar verdi, lakin okadar cok degil, 50-100 tlik falcilar nekadar veriyorsa okadar.

ha bu forumda insanlari ispiyonlaYip da dolandiriclik yapanlara da sunu söyliyim burdan, 100 lira ne burdakileri fakir eder, nede sizi zengin eder, sizi de vijdaninizla bas basa birakiyorum. Insanlari kandirarak o paradan ne hayir bekliYorlar hic anlamiyorum!

Son düzenleme:
Ha sunu söyliyim.

Taratoloji agiz kavgasi olacagini bildi.
Onun vadesi, 3 aya kadar asla dönmücek. Ilersini göremiyorum dedi.

Elif kavga olacagini bildi, ama daha detaylli bildi. Onun vadesi nisan mart gibi pismanlikla aricakdi.

Arzu bu kavgadan bahs etmedi bile. Ve seni aramicak sormucak. Kadinle evlenicek ve hamile Kalicak. 15-19 ay icinde pisman olup seni aricak.

dundarongeel in vadesi subat. Patladi patlicak

yeliz de dönücek dedi ama vadesini hatirlamiyorum.

havin ise, 6 li bisey, 6 hafta, 6 ay, veya 6. ay da dedi. Ama bence Nisanda seni aramay baslayip 6. ayda döncek. Buraya yaziyim. Ilerde hala bu forumda yorum yapiyor olursam size söylerim.

alman bir kadin var meshur, benim bi tanidigin annesinin ölüm haftasina kadar söylemis. Onun vadelerini cok merak ediyorum. Bana ozamanlar 3-5 hafta arasinda seni aramaya baslicak, 7. hafta eve dönmek isticek. Verdigim vade 2-4 hafta Oynayabilir ama asla sasmaz dedi. Bu kadin felaket bakan bi kadin, nerende ne hastalik var onu bile görüyor.
Baktirali 4 hafta oldu.

almanyadaki arzu abla dedigim de bana tam vade veremem, ama cok kisa bir zaman bu dedi, ama eminim bu pismanlikla dönecek dedi. Dedigim gibi dönse zaten istemicem, ama seneler sonra böyle bi ihanet eden adam da sürüm sürüm sürünsün Pisman olsun da istiyorum.

Bence buradan detay vermeyince benim gibi olumlu olumsuz vs diyibki falcılar okuyunca yorum yapmasın. Ayrıca elifde çok bilgili değil ve oda moral bozuyor bence tamam layığıyla bakmaya çalışıyor ama ne bileyim başarılı bulmadım.

Birde burayı okuyan gerizekalı falcılara birşey söylemek istiyorum, bari olumlu konuşup insana moral verin, saçmasapan uğursuz şeyler söylemeyin de insanlar sinir olmasın. Bazı falcılar beni çok geriyor elifte hem yetersizdi hemde gerdi beni.

Ya ben elifden söyle memnun kaldim, kiz disimin agrisi ve kanal tedavi gerekli oldugunu, ailemle olan bi büyük sorunu (genel bisey degil) ve o kadinin hakkinda burda söylemedigim bir ayrintisi bilmesiydi. Ve bunlar genel sey olmadigi icin onu da beyendim. Demin kizin attigi mesajlari yine dinledim, cok basarili. Ve söyledigi birseyi harfiyen yasadim. Kiz bana resmen dediki, burda adinda iki tane a olan bi kiz var cok dikkat et, bunun yüzünden böyle böyle bi olay yasicaksin, böyle böyle olucak, sonra 3 kisi konusucaksiniz. Dün aynisini yasadim.

Arzu dedigim gibi felaket tellali, hepimize bakmis, ve hepimizin piskolojosini bozucak derecede senaryo anlatmis, ve ben buna inanmiyorum. Hepimiz de büyü var, tuur haric, hepimizin korkukari ne ise onu saymis.
Evet cok iyi bakti arzu, ama bi oturup düsündüm, hadi benimki imkansiz, herkestemi ayni? 10‘kisi den 9 unda büyü mü var? Kiz arkadasim diyo 2 gündür o kadin yüzünden uyuyamadim.
Ama zamanla ne dogru ne yanlis zaten görücez zaten. Cok merak ediyorum
Ne olacak, kiminki dogru cikicak, bir kac haftaya cikar.
Eger kiz hamileyse gercekten, zaten cogu falci elenicek.

Şu forumu okuyanlar, biraz rahat etmek isteyenler, derdi olanlar, iyi bir duru görü sahibi olan falcı arayışında olanlar.. Ben kendi adıma,birinin özel hayatının içeriğini bilmek zorunda mıyım? Bir süre sonra okumayı da bıraktım... Hep aynı şeyler.. Yalnız, bir şey var ki okuduğum unutmak mümkün değil benlm için..
Sevgili Yasemin hanım, ilişkide korunma ile ilgili... Mahremiyet önemli..
Rica ediyorum artık yazmayın detay..

Yazma artık falcıda önerme bir süre. Yani buradan eski bir üye seni @ Y ysmnsyk canlı gördüğünü söylemeseydi emin ol senin bu tezgahı kurduğunu düşünecektim ki ilk başta ne yalan söyleyim öyle düşündüm halada kafamda soru işareti yok değil. İnstagram hesabı vermeler, falcı linki paylaşmalar profilinde. Yazma artık önerme kimseyi biraz durul sen belliki deneyip test ettitrmek acaba doğrumu diye umutlanmak yada doğru olmadığını öğrenmek istiyosun.

Ama senin yüzünden birde falcıların eline düşüyoruz. Bak senin yüzünden 2 gündür moralim sıfır oldu. O yetmedi mesaj atıp falcı öneriyolar muhtemelen denicem a herşeyi bildi dicem reklamı olsun diye. Havin ile de bundan %100 emin oldum ister bilsin ister bilmesin onu bilemem baktırmadım baktırmıcam.
Ama burada üye gibi gezip kendi reklamını bu şekilde yapması çirkin. Birde diyosun ki benim hakkımda söylemediğim şeylerde var sen eminmisin baştan beri yazdıklarını oku istersen geçmiş profilinde bile ailene kadar eski eşinin eşine kadar herşeyi anlatmışsın zaten.

Zaten buda son yazışım bu konuyla ilgili 2 gündür moralim bozuk yerlerde geziyorum sayende. Ayrıca bu zamana kadar neredeydi bu olağan üstü falcılar yıllardır üyeyim en iyi dediklerimizin bile %50si çıkmadı. Herşeyi bilemedi. Ne güzel rahat valla baktırmamak ben en son Zeynep ile kapatmıştım. Daha baktırmam

Heıdı Hanımcım, canınızı sıkmayın siz..ben şahsen, sırf bu üye yazdı diye baktırmayı düşünmüyorum.. Zaten artık baktırmıyorum. Kafam rahat etti
Siz de rahat olun...

Bu arada bilgilerimi Kadınlar Kulübü veriyor diye bir arkadaşınız özel mesajla sormuş(hatta isimde vereyim ( Edddh ).

Bu soruya söyleyecek tek sözüm yazık ... Ama ben aklıma takılanı sordum diye de cevap verebilirsiniz, şüphelerim vardı da diyebilirsiniz.

Burada 2 dakika da insanlar ile içli dışlı olup 3. dakika bir birinize tüm sosyal medya bilgilerinizi telefonlarınızı verip faturaya acaba bilgilerimizi Kadınlar Kulübü mi veriyor gibi iğrenç suçlamayı yapmanıza inan söyleyecek söz bulamadım.

Çok zekisiniz ya sahte profil ile senaryolar yazıp site sizi yakaladığında ama biz bunu falcıyı tuşe etmek için yapmıştık diye de kıvırabilirsiniz. Tabi 2-3 kişiye oyun oynayacağımı söyledim amacım falcıyı yakalamaktı vs vs vs diye de kıvırmakta serbestsiniz.

Konularda böyle detaylar verin ;

benim eskinin hayatında biri olduğunu göremedi

ben zaten duygularımla hareket ettiğim için bu hayatta hep üzülüyorum, darbe yiyorum

Ama yarın size bilgi vericem bana biri çok tuhaf bir detay bilmiş şok olduğum bişey

daha 1 sayfadaki mesajlarınıza baktım hayatınızdan detaylar yazmışsınız sonra falcılara bilgi mi taşınıyor diye bize soruyorsunuz. Yahu burayı okuyan herkes bunları görüyor. Falcının üye olmasına bile gerek yok ki ? Siz burada insanları veya siteyi neden suçluyorsunuz ki ?

Fal baktırmayın size iyi gelmiyor bozuk dengelerin faturasını da bize kesmeyin. Ama şüphelendim bunu da mı size sormayım diye de hiç gelmeyin. İçinde tutamayıp daha 2 gün önce tanıdığınız herkese geçmişinizi döküp suçlu da aramayın. Tek suçlu çenesini tutamayan fal baktıranlardır. Falcılara bile suç bulmuyorum zira böyle bir ganimet bulmuşum affedermiyim.

hayde selametle bu pisliğe bir daha bizi de çekmeyin. İçinizde en ufak şüphe varsa hemen üyeliğinizi kapatın gidin siteden.

Kazen benim mesajlarımı okusaydın zaten ben burada bir sürü detay verdiğimi yazdım. Evet önceden de bazı detaylar paylaştım ama sana özelden yazdığım gibi bir durum yaşadığım için artık yazmıyorum ve bunu da yazan kişilere belirtiyorum. Yazmayın bakın böyle oluyor diye. Ayrıca O profili açanda ben değilim yasemin denen kullanıcı ykbsiz ve bana sahte profil açıp deneme yapacağım diye mesaj atmış. Bunu ben yapıyomuşum gibi itamda bulunmayın. Evet haklısın detay vermemeliydim ama kimseninde bunu kullanmaya hakkı yok.
Herneyse zaten yorum yapmayı düşünmüyorum artık.

Siz kimsiniz ki burada falcıyı tuzağa düşürmeye kalkıyorsunuz? Ya daha 5-6 ay önce üye olan kişi falcı ise ? Oyun oynuyoruz diye ya size oyun oynuyorlarsa ? Yakalanınca ama ben 2-3 kişiye bilgi verdim diye güzelde kılıf varsa. Sizin falcıları burada tespit etme gibi bir göreviniz yok. Siz hesap açtınız diye bir cümle kurmadım ama sizde bunun içindesiniz. Ha hesabı siz açtınız ha bilginiz var ne farkı var.

Siz burada ne kadar özelinizi paylaşırsanız falcılar o kadar özelinizi bilir. Burayı takip ettiklerini bile bile o kadar özel bilginizi verip

Kazen burada bir tuhaflık var. Bilemiyorum artık sizmi veriyorsunuz bilgileri yada başka birimi.

Bana bu soruyu sormazsınız. Siteye böyle suçlamada bulunamazsınız.

En az 20 üyede telefonunuz vardır, keza sosyal medya hesaplarınız. Kesin durumda duygularınızı da paylaşıp duruyorsunuzdur. Biraz duvarınızı okuyan size destan yazar.

Tekrar ediyorum burada falcıya da suç bulmam burada tek suçlu özelini 2 gün önce tanıştığı üyeye anlatanda, site geneline yazandadır.

Şimdi bizi şuradan da suçlarsınız ama bu kişi ile sizin sitenizde tanıştık.

hayde selametle gidin ayarlarınızı bir resetleyin bu konu size iyi gelmemiş.

Son düzenleme:
Haklisin soylediklerine katiliyorum, son kisim 100 lira icin bir fakirlesmeyiz onlar da zenginlesmezler mantikta dogru belki ama gunde 3-4 kisiye baksalar zenginlesirler :)) Ama buna yani insanlari kandirarak, umutlariyla hayalleriyle oynayarak veya bos yere morallerini bozarak deger mi? Kesinlikle hayir. Bu da bir cesit kul hakkina giriyor ve hirsizliktan farki yok.

Sadece seyi merak ettim, 2 gundur moralinin bozuk olmasinin bu uyeyle alakasi nedir? Arzu'yu odnerdigi icin ve bu falcinin cok negatif bir kadin olmasi mi? Meraktan soruyorum. Arzu'ya ilerde baktirsam mi diye dusunuyordum ama herkesi mahvetmis anladigim kadariyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…