İstanbul'da Fal - Falcılar

Şimdi bu konuyla ilgili şöyle asıl fikrimi yazayım yorum yapmaya korkar oldum.

Ben genellikle bilim ve ilimsel konulara çok meraklıyım beyin frekansları-kuantum-hipnoz-beyin güçleri-parapsikoloji okuyorum ve bildiğim onlarca makale yazı var. Şimdi bu arkadaş ile ilgili kızmıyorum aslında bende vesile oldum buna ama bunu öneri olarak değil yergi olarak nasıl olabilir diye çünkü Arzu'nun dediğim şeyleri bilmesi imkansız ve sanırım kendime çok büyük bir zarar verdim bunu hemen açıklayayım.

Şimdi iki türlü yöntem var sizde bilirsiniz İlim ve Bilimsel olan durumlar var. İlim olanları rahmani ve şeytani olarak adlandırılıyor. Bilimsel olanlarda yüzlerce yöntem var telepati, kuantum, hipnoz vsvs.

Şimdi Arzuda bir yetenek olduğu kesin. Bu yetenek asla falcılık değil.
Şimdi ben Arzuyu arayarak ona bir kanal açtım yani izin verdim beni okumasına. Ve bana benim zihnimdeki herşeyi korkularımı, yarından beklentimi söyledi. Ektradan 1 harf kelime dahi eklemedi söylemedi. Öngörüde bulunurken bile benim gelecekten beklentimi bana söyledi yani korkumu. Kadın elini cebine atmadan kopyala yapıştır yaptı benim zihnimi, bu nedemek biliormusun bu şu demek kadın beni belki hipnoz belki farklı bir yöntemle kanalıma girdi zihnimi okudu ve bana belki de kodlama yaptı. Herşey zihinde bitiyor zaten bizim kanallarımız zaten açık çok fazla falcı deneyip çok fazla izinler veriyoruz. Yarın kendini arattırabilir bana, düşüncemi zihnimi kurcalayabilir. En kötüsü korkularımı oldurabilir kendine bağımlı yapabilir.
Bazı insanlar mutsuz olduğu için başkalarınıda mutsuz etmek isteyebilir, hayatları kötü gitsin isteyebilir.
Kim bu kadar detay bilmiş şuana kadar evet kabul ediyorum bu bir yetenek ama rahmani bir durum değil ve bana benim bilinç altımı sattı, benim gelecekten beklentimi kodlamaya çalıştı ve herkesi kötü kodladı burada. İyi şeylerde söyleyebilirdi bu şekilde bir kodlamada yapabilirdi öngörüsüde bu olabilirdi neden değil.

Çünkü zihnimizi kopyala yapıştır yaptı. Yine tekrarlıyorum elini cebine atmadı ya. Ha şuan yöntem değiştirir başka şeyler söylermi bilemem. Mantık süzgecimden geçmedi kim bukadar prof. kopyala yapıştır yapabilir, nerde görülmüş o yüzden rahmani olduğunu düşünmüyorum. Şeytani olduğunu düşünüyorum. Bundan da eminim.
Şunuda söyleyeyim karşıdaki insanları okuma şansı yok çünkü karşı taraf izin vermediği sürece o insanların kanalına giremez ama bizim geçmişimiz ve telepatik bağımız olduğu için biz bu frekansı onlara zaten itiyoruz bu tarz insanlarlada pekiştirmiş oluyoruz. O yüzden diyorum bir harf bile kendinden eklemeyip kopyala yapıştır yaptı.
Şu olaydan sonra da daha baktırmam.

Son düzenleme:
işte sıkıntı burada ! her şeyi yazıp suçluyu sitede aramak, siteyi suçlamak biraz haksızlık.
Şimdi yukarıda ALLAH var kazen beye ben birgün özelden beni tuzağa düşürmek isteyen bir dolandırıcı falcı vardı onun şüphelendiğim özelden mesajını bildirdim oda üyeliği kapattı zaten o gün açılmıştı üyelik .Bunun dışında buradan bilgi yayılması,yada yöneticilerin bilgi aktarması gibi olaylar sözkonusu değildir.
Fal yorumu yaparken olumlu ,olumsuz vs gibi yorum yapmaya ve daima genel konuşmaya çalışırım ki okuyan tam anlayamasın eğer siz çok detay verirseniz hiç medyumluk yeteneği olmayan bir dolandırıcı bile fal bakabilir .Bu kişilerin hatası bence.

cnm çok güzel ifade etmişsin bu arzu gibi aynı şeyleri ankarada yapanlarda vardı yazmıştım ben insanları esir edip kredi vs çektirip,arabalarını sattırnalar bile var.
bu yüzden arkadaşlar kişi kendi adına hesap no vermiyorsa sahte isim kullanıyorsa baktırmayın dolandırıcı olabilir.

Oncelikle cok iyi anlatmissin tesekkur ederim ve sana %100 katiliyorum bu konuda. Benim de az cok okudugum ve ilgilendigim konular ama tabii bu kadar bilgim yoktu, bildigim seylerden biri de bizim izin veriyor olmamiz. Niyet ve izin verme cok onemli, izin vermeden kimse kiseye Reiki enerjisi bile yollayamiyor ki Reiki sadece olumlu bir enerjidir yani bir insana kendi rizasi olmadan iyilesmesi icin iyi enerji bile gonderemiyorsun bu nedenle Arzu'nun yaptigi tam olarak fal baktiranin yani buna izin verenin bilinc altina girmek. Falda merak ettigimiz kisinin bilinc altina girmesi mumkun degildir, o kisinin haberi bile yokken. Ve gercekten de cok korkutucu, tekrar aratabilir bagimli hale getirebilir cok dogru bu kisimlar. Ama baktiranlar iradeyle enerjisine izin verdiniz sonucta bence su an tam tersi olarak bilincli bir sekilde kapatabilirsin bu izni ve niyet ederek bu kisiyle bagini enerjini kesebilirsin. Ben fal baktirirken kendimi faldan sonra nasil hissettigime cok onem veriyorum ve bir falcinin rahmani mi seytani mi oldugunu buradan anliyorum. Cok fal baktirmiyorum zaten ve gercekten beni cekenlere, enerjisi temiz gelenlere gidiyorum cok sukur simdiye kadar keske baktirmasaydim dedigim bir falci olmadi. Arzu gercekten ilgimi cekti ama bir o kadar da ittigi icin biraz zaman gecsin o zaman karar veririm demistim, simdi baktirmayi dusunmuyorum.

Sanırım ben uzun bir ara vereceğim ; işin doğrusu yüzyüze bakılmayan fal pek tutmuyor bence. o enerjiyi gömek lazım. eski falcılarda kalmadı herkes dolandırmanın peşinde size nacizane önerim kimseye anlamada dinlemeden anne adı ,resim gibi bilgile ve birde maddi durumum iyi bilgisini vermeyin . hepinize bolşans.

Çok doğru bir tespit. bu işi zaten çoğu kişi para için yapıyor tehlikeli işler bunlar .ben arzudan korkmuş ve baktımak istememiştim ki çok isabetliymiş.en iyisi pandemide ara vermek.

hic görmedigin, ve görmeyecegin insana, böyle özel birseyi paylasmak cok daha kolay ve rahatlatici. Tanidigin ve sürekli görücegin insana anlatamazsin bazi Seyleri.

Herkesde art niyetli düsünme kabiliyeti yok, buraya üye olurken de, acaba falcilar burayi okuyormu diye, kimse düsünmüyordur.

evet bunu denemek istedim ben, ama siz lzin vermediniz. Buna hakkimiz olmadigini düsünüyorsunuz, anliyorum. Ama en sevmedigim olay da iftira dir, ben dün falci önerdim, ve dedimki, sadece bir kisi baktirsin ilkten. Onda da bilirse siz gidin.

neyse ben cok sıkıldım, stres atiyim derken daha cok gerildim
Valla

Çok doğru bir tespit. bu işi zaten çoğu kişi para için yapıyor tehlikeli işler bunlar .ben arzudan korkmuş ve baktımak istememiştim ki çok isabetliymiş.en iyisi pandemide ara vermek.

Ben arzu ya inanmiyorum artik, ilk bir kac gün etkisinde kaldim, ama onun dediklerine inanarak felaketleri cekmicem.

her giden insanada felaket senaryosu yazmis, sinir oldum. Gitmeyin ona, kim ararsa arasin, ani biliyo, ve gelecek icin de günlerce sizi uyutmucan seyler söylüyor!

aynen öyle. ben zaten korkmuştum kadının tavırlarından ve gitmedim iyiki gitmemişim. boşverin takmayın nacizane önerim şudur;deneme yaparsanız ki yaparsınız üstü kapalı bahsedin fazla burada yazmayın ki falcılar okuyarak sizi yalan yanlış yönlendirmesin

Ayrıca sizi en iyi anlayanlardan biri benim galiba. aşk çok kötü birşey artık birdaha aşık olmamyaım diye dua etmeye başladım .insan kendini kaybedebiliyor siz benim ankaradaki halim gibisiniz bizde ankarada günde 5 6 kapı gezer duruduk sonuç DOLANDIRILDIK ARTI HAYALLER SUYA DÜŞTÜ ADAM DEFOLDU GİTTİ BAŞKASIYLA EVLENDİ BEN KAYBETTİĞİM UMUTLARIM VAKAYBETTİĞİM PARALAR VE BÜYÜCÜ CANAVARLARLA BAŞBAŞA KALDIM
sizde benim gibi olmayın lütfen. yakamı kurtarmışken istanbulda yine sardım fallara ama bu sefer temkinli az sayıda vs....... gidiyorum.

Insanin agzindan, 1 kelime positiv birsey cikmazmi? Ne arkadasima, ne bana, ne burda yazan baska bir üyeye,
Sirf negativ. Garip olan, giden kisilerde ortak ayni seyi söylüyor „kac gündür moralimiz bozuk“.

Kadin kötü biri demiyorum, ama sanki biz ona o an kendimizi kötü his ettigimiz icin de negativ enerji yolluyo olabiliriz.

o kadını boşver hatta biraz mola ver derim falla birşey olunsaydı ben olurdum.sonuç ortada bıktım artık iyide oldu iyice nefret ettim özelliklede dünkü fal çok iyi geldi .

bisey daha söyliyicem, arzu fal bakarken tarih verdi ya, ayni bu sekilde yapti bunu:

bu kizi bakalim nezamandan beri taniyor? Evett simdi geri git bi düşün..

- ben o ada Eylül ayını ve Ağustos ayını düşündüm, orda 2 büyük olay oldu.

arzu: aa Ağustos da olay olmuş ama bu kadını nezaaman tanımışş bakalımm, eylül ayına giiitttt.

- ben eylül ayını düşündüm, ama gün düşünmedim.

Arzu: evet bana burda eylülü bana gösteriyor, bakalım tam kaçında tanışmışşş...

ben eylülün hangi gününde tanıştıklarını aklımdan geçirdim, ve arzu tam o anda tarih verdi. Ve kendimi o an çok kötü his ettim. Sanki dışardan biri beynime girmiş gibiydi.
Bana sorarak benim
Düsünceleremi anlatti, ve bence karsi tarafla baglanti falan kurmadi.

sadece bir isimle kuramaz zaten. Sirf benim düsüncelerime göre bazi seyler söyledi okadar

işte beyin okuma sıla gibi (o ankarada) bir ara ben çok takmıştım ona hergün giderdim ama sonra benim beynimi okuduğunu anlayınca kestim gitmeyi.

Hayır canım Beta, Alfa, Teta ve Delta. dalgalarıyla bakıyor o kadın eğer dediği gibi bir eğitimi uzmanlığı var ise ama işi falcılığa döktüğü için bu iş bilim boyutundan çıkıp şeytani bir boyut alıyor. Ve dikkat et gülerek seni manüpüle ediyor. Bu yetenekler çok önemli her insanın zaten bu beyin dalgaları ile bir frekans yaydığı artık bir gerçek bilim ne adar bunu kabul etmese de bu konuda yüzlerce araştırma yapılıyor. Lizzy'nin de bahsettiği reiki bunlardan biri.
Yani düşün sen ne dedin eşim çocuk çok isterdi dedin sana eşinin çocuğu olacağını söyledi. Çünkü senin bilinç altın bunun korkusun yaşıyor. Belki birlikte ev tutmalarından korkuyordun vs vs yüzlerce şey sıralanabilir. Ve en kötüsü oldurabilirsin. Çünkü sistem böyle çalışıyor. Bunlar çok derin çok farklı konular. Yani bunu birçok ilim sahibi din adamları bile kabul etmiş durumda. İlmi sima ile el-yüz okuması yapılıyor. Aslında bu güç bizde de var.

En basiti nazar beta dalgasıyla olan bir olgu çok etkili olduğunda insanın hasta edip öldürebiliyor bile. Şuan yaşadığımız dijital çağ yüzünden herkesin enerjisi alacakaranlık gibi yani sezgisel güçleri ultra boyutta. Ama bunu işte nasıl yöneteceğin önemli bu kadın belliki bu işi iyi çözmüş ama işte bilimselmi yoksa şeytani mi. Eğer bilimsel olsaydı bukadar kötü yorumlarda bulunmaz gülerel bundan zevk duyarak daha fazla manüpüle edip korku enerjisini ortaya çıkarttırmazdı. Şimdi inanmıyorum de dur kendim içinde aynı şey.

O yüzden eskiler ne demiş bir şeyi 40gün söylersen olur. Şimdikiler ne diyor ne düşünürsen o olur yada söz büyüdür.

Yani bizden aldıklarını bize satıyorlar .Yıllar önce üniversitedeyken psikoloji okuyan bir arkadaşım (doğru mu bilemem)bir hikaye anlattı ama kız pek yalan söyleyen biri değildi ve sanırım bu konuyla ilgili araştıma yapan ülkeler vardı bir belgeselde izlemiştim RUSYA,ABD filan
şimdi kızlar sınav soruları için beyin güçlerini kullanmışlar ve soruları almışlar .ben çok şaşırmıştım o zaman ama bir tekniği varmış çok çalışınca tabi insaoğlu beyninin az bir kapasitesini kullandığı için beyinlerini bu yönde geliştirmişler ve sınav sorularını sürekli alıyorlardı.

Evet zaten Rusyada kadim bir öğreti canım bu. Arzuda diyo ya ben rusum aslında. Ondan zaten yani bu konuyla ilgili çok şey varda sıkıcı belki bu konular üzerine bir sayfa açılabilir. Belki bu konuda eğitimli insanlar yöntemler sunabilir. Çok önemli konular bunlar

gerçekten çok tehlikeli beni etki altına alan o iblis kadında rus kökenliydi işin ilmini bilince sıkıntı

Ben bir kac gün evvel de demistim. Meditasyon yapin diye.
Ben hep öyle yaptim, ve her yaptigim meditasyond da benimki beni aramistir.

bilincaltini bu tür meditasyonlarla kodlayabilirsiniz, ve hayatiniza daha güzel seyler cekebilirsiniz. Bazen daha zor bazen daha kolay, ama oluyor.

ben bir cok kez meditasyonla isteklerime ulastim, cekim yasasi diye birsey var. Zor, bilincaltini aci cekiYorken kodlayamazsiniz zaten. Kodlamaya baslarken, korkularinizdan arinmaniz lazim. Buda bir kac hafta sürer. Sonra kodlamaya gecin, bakin nasil tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…